Visszajelzés Északi saga - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 26.11.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

410 szavazat
    75.2%
  2. 2

36 szavazat
    6.6%
  3. 3

17 szavazat
    3.1%
  4. 4

5 szavazat
    0.9%
  5. 5

15 szavazat
    2.8%
  6. 6

5 szavazat
    0.9%
  7. 7

7 szavazat
    1.3%
  8. 8

12 szavazat
    2.2%
  9. 9

4 szavazat
    0.7%
  10. 10

34 szavazat
    6.2%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Mariska720719

Mariska720719 Utánpótlás-írogató

Reménykedtem, hogy végig lehet csinálni, de már látom, hogy a keserű penge mennyiséget a terület hiánya és a termesztési idő hossza miatt lehetetlen előállítani.:oops: Ebből nem lesz felhősor....
    Jó lenne ha az egész területre azt vethetnénk amire szükség van még.

2. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!

Íjászlőtér
    (Kattints a képre a nagyobb méret érdekében)
    A három opció közül csak 1 teljesíthető, ami egyéni mérlegelés döntése

Ennél az épületnél volt 3 lehetőség választani.

Ugyan már késő bánat, de legközelebb a pajtában az egyéb fülön meg tudod nézni, melyik felröppenő barkácsból mennyi áll rendelkezésedre. Célszerű azt választani amiből több van és akkor nem kapsz gutaütést, hogy nem sikerül teljesíteni a feladatot.

Dolphin, zsuzsa-mama, nolina1965 és 9 más kedveli ezt.
  3. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Nem tudom, hogy miként állsz a növények nemesítésével, de pl. az olasz köles, az erdei szamóca, a sárga rózsa vagy a sárga borsó... növényeknél van olyan, hogy 200x-os az esély arra, hogy 1 x fémalkatrészt kapj aratáskor.
    Sokan csak a 0 perc miatt nemesítenek, pedig a barkács dolgokért is érdemes.
    Ha van sok Pannid, rakd ki a földek mellé és még most is sztrágyával érdemes ezeket vagy más növényeket elültetni és nemesítés nélkül is röppenhet fel.

Dolphin, Baby72, zsuzsa-mama és 7 más kedveli ezt.
  4. cili53

cili53 Fórumfelvigyázó

Sziasztok:)

Nálam a len van kinemesítve szerintem ez a legjobb választás, mert nullázni is lehet vele:) és itt is 200x-os az esély arra, hogy 1 x fémalkatrészt kapj aratáskor:)

Dolphin, Baby72, nolina1965 és 11 más kedveli ezt.
  5. SzászNóra-

SzászNóra- Aktív író

Szia!
    Köszi a tippet, sárga borsóm van rengeteg mindenütt, csak azt hiszem, már idő nem lesz rá, legfeljebb, ha a szupertrágyákat beáldozom. Mindenesetre megpróbálom, legalább még két pályán, hogy mindegyikre jusson.

-kaktuszable-, Baby72, zsuzsa-mama és 2 más kedveli ezt.
  6. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Ez nálam is így van.
    Amikor nullázok akár ezzel, akár az amaránttal, akár... a barkácsok is kapnak helyet a rekeszekben, így se fakalapács, se robotkéz (pl. rózsa)... hiány nincs.

Baby72, GA-BI-O-Farm, macimami1958 és 4 más kedveli ezt.
  7. karesz

karesz Fórummogul

Kész vagyok az eventtel és kész vagyok az eventes területtől, nyögvenyalős, unalmas. Jó lenne, ha a BP végleg elfelejtené!

doraemon24, Baby72, soresne és 8 más kedveli ezt.
  8. macimami1958

macimami1958 Fórum nagymestere

A pikoló meg van. Már csak 1 dobás kell a teljes eventhez. Már nem ültetem a gazokat. Reggel elég learatni a hajót és kész.

9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A rövid növénes boltot teljesen kifosztottam... a hosszú éréses növénynél marad némi tp a boltban...8)

10. -cicamica88-

-cicamica88- Utánpótlás-írogató

Sajnos én erre nem tudok kattintani, hiába világít zölden.

nolina1965 és genka53 kedveli ezt.
  11. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Sziasztok, Ingridnél 23-nál tartok, legfeljebb még 3-4 lez. Most engedtem el. Az épületek kész. Holnap dolgozom, nem fogok tudni aratni.
    Kérdésem volna, hogy a boltokból miket vesztek ki? Van elég sok érmém, a titkok nem érdekelnek, mindenem van. Nem gyopározok. Nem matricázok (sosem érdekelt). Szerintetek?
    Már rég utálom ezt a területet, pont azért, mert munka mellett nem tudok percre aratni és nem is akarok. 11 év alatt azért szereztem meg, amit megszereztem, hogy ne kelljen nyűglődni, mint az elején.

SzászNóra! Nem idézlek, nem tudom, mióta játszol és mid van. Ha tudsz nullázni, jó, komforttal tedd. Ha nem tudsz, akkor ott vannak az érésrövidítő termékek. Igaz, 2 féle összesen csak 10%, de a semminél az is több. És van köztük néhány, ami felröpi-többletet is ígér.

Kuzdern, Baby72, cili53 és 4 más kedveli ezt.
  12. PaySkin

PaySkin Fórum bárója

Szia!

Azokon a szinteken, ahol ti vagytok már az a 3 milla nem sokat oszt vagy szoroz, de nem semmi, hogy ezért képes voltál 200× kattintani... (kalapemelős szmájli)
    Elkezdtem, de tizenvalahány után mondtam magamnak, na ezt már nem!

Kuzdern, Baby72, -Holdfeny-. és 6 más kedveli ezt.
  13. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sziasztok !

Tegnap kivégeztem az eventet, 1 nap teljes áramszünet mellett. Szóval teljesíthető az event így is. Nagyon pontos beosztás mellett, de nem kívánom vissza.:cry:
    Aki még dolgozik vele sok sikert., aki befejezte nagy gratula.:)

Kuzdern, Baby72, feki13 és 6 más kedveli ezt.
  14. nemethnelzsuzs02

nemethnelzsuzs02 Fórumelemző

Nem hittem volna, hogy sikerül befejezni a játékot, de végül siker van.
    Az első dobásból nem jött össze a balta dobás, de amúgy minden megvan.
    Kicsit bonyolult volt, mindenkinek sikert kívánok.

Kuzdern, zsuzsa-mama, Baby72 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. macimami1958

macimami1958 Fórum nagymestere

Sziasztok! Én is csak reménykedtem, de nem hiába. Az event kész. A boltból nem mindent váltottam ki. A baltadobálásnál az első dobás is sikerült. Aki kész, ammak gratula, aki még küszködik annak kitartást!

SnéDóri és Baby72 kedveli ezt.
  16. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sziasztok! Baba Jaga kunyhója megszerezve! De ez az utolsó ilyen event, amit végég viszek. Aki kitalálta, hogy tp pontért 200 x 3 kattintást keljen csinálni, az biztosan nem játszik ezzel a játékkal. >:(>:(>:(

Kuzdern, vihence, -kaktuszable- és 6 más kedveli ezt.
  17. Zolecs

Zolecs Fórummogul

Szerencsére sikerült a sárkányhajót is végigfejlesztenem reggelre! Most már gyűjtögethetem a viking erőlevest 20 óránként :D
    A felhőkig elvergődtem valahogy, szuper event volt! :)

Kuzdern, SnéDóri, Baby72 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia

Játszani jó...:inlove: A baha tp ott marad:p

macimami1958 és PaySkin kedveli ezt.
  19. SóHerta

SóHerta Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    Gratula mindenkinek aki elérte a kitűzött célját ebben az agyonbonyolított maratoni eventben ! Kosár nélkül sikerült mindent megcsinálnom,bár a boltban maradtak áruk a polcokon .Részemről ennyi elég is volt a 2 hetes eventekből ... megviselt:p;)
    Várjuk a következő csodát xD

Kuzdern és szpiró61 kedveli ezt.
  20. doraemon24

doraemon24 Törzsjátékos

Na,akkor összegezzük.
    A felhő nincs meg. Pont. Soha többet még egy ilyen unalmas eventet. Ennyi.

beus1021 és szpiró61 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.