Visszajelzés Északi saga - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 26.11.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

409 szavazat
    75.5%
  2. 2

35 szavazat
    6.5%
  3. 3

17 szavazat
    3.1%
  4. 4

5 szavazat
    0.9%
  5. 5

15 szavazat
    2.8%
  6. 6

5 szavazat
    0.9%
  7. 7

7 szavazat
    1.3%
  8. 8

11 szavazat
    2.0%
  9. 9

4 szavazat
    0.7%
  10. 10

34 szavazat
    6.3%
  1. SóHerta

SóHerta Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    Gratula mindenkinek aki elérte a kitűzött célját ebben az agyonbonyolított maratoni eventben ! Kosár nélkül sikerült mindent megcsinálnom,bár a boltban maradtak áruk a polcokon .Részemről ennyi elég is volt a 2 hetes eventekből ... megviselt:p;)
    Várjuk a következő csodát xD

Kuzdern és szpiró61 kedveli ezt.
  2. doraemon24

doraemon24 Törzsjátékos

Na,akkor összegezzük.
    A felhő nincs meg. Pont. Soha többet még egy ilyen unalmas eventet. Ennyi.

beus1021 és szpiró61 kedveli ezt.
  3. ronibaba

ronibaba Járnitanuló

Sziasztok!
    ID:54592863
    Tegnap vásároltam az eventhez csomagot ahol azt írták 48 órán keresztül magasabb lesz a termés hozam az eventben.
    A kis farmon jóváírták itt sajnos nem most küszködök hátha mégis sikerül befejezni az esti aratással.

4. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Sziasztok
    Semmi célom nem volt vele, neki sem akartam állni, mert ingrid unalmas, csak kattogásról szól.
    De hébehóba megcsinálgattam és láss csodát, 1 lehetőség kellene még, hogy végigérjek, 31 dobás lesz csak.
    Viszont akkor sem szerettem meg. Főként ilyen komplikációk után.

5. rokaro1

rokaro1 Aktív író

Én nem szerettem Ingridet soha. Ez alkalommal pedig kifejezetten untam. Ahogy ráértem, csináltam, mert mégiscsak event. Meglett a két felhő. Másodszorra értékeltem eventet. Az adott pontszámot gondolom kitaláljátok.

6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Ingrid és az Északi saga event ma este 22 órakor elköszönnek tőlünk.

Aki még nem végzett, figyeljen arra, hogy ne hagyja utolsó pillanatra a feladatok elvégzését, nehogy kicsússzatok az időből.

Nézzétek meg, beadtátok-e az összes megtermelt növényt az építmények fejlesztési feladataiba
    (figyeljetek rá, hogy az eventes ablakból adjátok be, főleg annál a két építménynél, ahol 3 feladatsorból tudtunk választani).

Az eventboltban költsétek el a Csillagos érméket, és a megmaradt növényeket.

Ingridnél játsszátok le a bekevert malomtermékkel a baltadobálásokat.

Sok sikert Mindenkinek a maradék szűk 5,5 órához, még egyszer arathatóak a rövid érésű növények, de akink belefér, még lehet kétszer is tud aratni (ha 18 óra körül vissza tudja ültetni a magokat).

Hajrá Mindenkinek!

PalMa, -kaktuszable-, GA-BI-O-Farm és 8 más kedveli ezt.
  7. cbacskai

cbacskai Fórum-zöldfülű

Sziasztok!cbacskai Azonosító: 7573476 sziasztok! Addig amig nincs vége az eventnek nem lehet kirakni diszeket, még a pengéket ültetem, de ha kell kevés lesz veszek. Ahogy rámegyek a felhősorba, visszadob a játékhoz.
    Segítségeteketkérném. KÖszönöm Csaba

8. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a felhőkre csak akkor tudsz dekort felrakni, ha az eventben megszerezted.
    Az egyiket a haladási sorban tudod megszerezni, ha lejátszottál 22 mini-játékot, a másikat Ingrid sárkányhajójánál lehet megszerezni.
    Az Ismertetőt <<ITT>> tudod újra átnézni.
    Ha ellenőrzést szeretnél kérni még ezt követően, várunk Segítségkérő topikokban, az eventcsevegő nem az.
    Sok sikert!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. szpiró61

szpiró61 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Gratulálok minden játékosnak aki be tudta fejezni az eventet.
    Sajnos nekem nem sikerült az Ingrid sárkányhajójánál, 2 farmom közül egyiket sem befejezni.

10. terrdora

terrdora Fórum ismerője

Kérdés, volna valamilyen billentyűparancs, amivel a TP-t össze lehetne szedni, ha már 2 hete szenvedek vele?

11. **Éva**

**Éva** Utánpótlás-írogató

Most jöttem haza munkából, a hivatalban év végi hajtás van. Befejezni én sem tudom már az eventet. Mindenkinek gratulálok, aki elérte a kitűzött célt.

12. 301969

301969 Járnitanuló

Hátt, ne is haragudjatok, de ez volt az egyik leggázabb event, mióta játszom. Számomra mindenképp. Eddig élveztem a balta hajigálást, de ez így nagyon nem jött be. Remélem, visszaadják a régi játékot. :(

KatonaA és -gézsu- kedveli ezt.
  13. Kuzdern

Kuzdern Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Saga 1,2 felhő megvan...Ingridnél a piccolóig jutottam :p

SnéDóri, barbi021951, KatonaA és 3 más kedveli ezt.
  14. vm68

vm68 Rutinos

Sziasztok. :)
    Nem sikerült az utolsó kütyüt megszerezni. :(
    2 rossz döntés és hiányzik 53 keserű penge.
    Nincs lehetőség valahogy aranyért megszerezni a viking hokit?

-gézsu- kedveli ezt.
  15. -gézsu-

-gézsu- Utánpótlás-írogató

Én is így jártam! Nem lehet vajon a léghajón beszerezni?

16. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Számomra ez az event borzalmas volt. Nem szerettem, nincs kedvem 2 héten keresztül termelni olyan növényt, amelyet éjszaka nem fogok aratni. Vásároltam is, de szerintem ez volt itt a cél.....

fairmike, KatonaA és Kuzdern kedveli ezt.
  17. feki13

feki13 Fórum félistene

Sziasztok!

Csak befutottam én is a végére. Imént játszottam el a 34. baltadobásomat, így az is teljes lett. Nem volt kutya ez az event, nekem ez az oldjunk fel területet dolog és más más hosszúságú növénnyel annyira felesleges. Megérteném, ha nappal ez, este az menne, de mivel nincsenek a növények érésidejei szinkronban össze vissza be kell lépni. Értem én ez eventes, de ha a többi event sem kerül vissza az alkalmazásba akkor valszeg egyre több event ki fog maradni. Hiába dolgozom olyan helyen ahol nem szólnak érte, de ennyit nem tudok és nem is akarok ezzel foglalkozni. Appban belépek és aratok, hétvégén Bécsbe megy az egész család, 2 nap fixen kimarad, reggel este valahogy belépek és ennyi.

Nem módosítják a számokat az elején, nagy bajban lettünk volna...

fairmike, barbi021951 és Kuzdern kedveli ezt.
  18. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Sziasztok !!! Nagyon igyekeztem Toma leírásának megfelelőlen haladni, de az a fránya idő ... !!! a 2. felhőmről lemaradt a Viking hoki ! Még bízok a cserenap lehetőségeiben, de nem szeretem az ilyen "percrepontosan" eventeket !!

anna640328, GA-BI-O-Farm és Kuzdern kedveli ezt.
  19. Kuzdern

Kuzdern Fórum elő legendája

Szia
    Én odaadom neked a hiányzó dekort csere napon :) felírtalak...

vihence, anna640328, SnéDóri és 6 más kedveli ezt.
  20. terrdora

terrdora Fórum ismerője

867.db SKARLÁT PAJZS van de darabonként beadni büntetés! Lehetne ezen gyorsítani?