Visszajelzés Északi saga - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 26.11.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

143 szavazat
    85.1%
  2. 2

4 szavazat
    2.4%
  3. 3

4 szavazat
    2.4%
  4. 4

1 szavazat
    0.6%
  5. 5

1 szavazat
    0.6%
  6. 6

0 szavazat
    0.0%
  7. 7

0 szavazat
    0.0%
  8. 8

0 szavazat
    0.0%
  9. 9

2 szavazat
    1.2%
  10. 10

13 szavazat
    7.7%
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Az eventhez kapcsolódó délutáni hibajavításról az alábbi bejegyzésben olvashattok:
    <<Hibajavítás>>

Aki érintett esetleg, azt várjuk a megadott topikban,
    a Farmerama csapata

GA-BI-O-Farm és Kuzdern kedveli ezt.
  2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Mi az, hogy ők tartják el a játékot? Én akarok lenni a leggyorsabb. Azt gondolod, hogy egy eventet csak úgy lehet megcsinálni,
    ha bármit vásárolsz. Sokat kell még neked tanulni az eventezésről. A régi játékosok rendelkeznek több mindennel, mert az évek alatt
    megszereztek felhőket, ládákat, miegymást. Ami extra a pajtájukban van nem a szél fújta össze, ezt már leírtam
    párszor. Azért mert neked savanyú a szőlő nem fogok egy eventet egy hétig csinálni, megoldom az alatt a 6 óra alatt, míg
    a felhők hatékonysága tart. Aztán szépen visszarendezem a farmom, állatokat, növényeket stb. gyűjtögetek, hogy
    mindenből megnyugtató mennyiség legyen a pajtámban. Aztán, ha úgy gondolom, akkor pihenek, azt csinálom ami akkor
    abban a pillanatban nekem jólesik. Egyikőnket se az vezérel, hogy én akarok lenni a leggyorsabb, mert mindenkit más motivál.
    Viszont segítjük a kisebb gazdákat, tanáccsal, cserenapon ismeretlenül ajándékozással, amiért semmit nem kérünk.
    Aztán elárulnád azt is mivel rontjuk mi el a te szórakozásodat?
    Tudod én meg azt rühellem, hogy az olyan gazdák mint talán te is vagy, berontanak az eventes csevegőbe, leírják a mondandójukat,
    mert olvasni már derogál, pedig ott a válasz mondjuk 2 hsz.-el arrébb. Megkapják a választ a kérdésükre, de soha a büdös
    életbe el se olvassák. Az event ismertető elolvasásáról, értelmezéséről nem is beszélek.
    Szóval mielőtt billentyűt ragadsz, az javaslom, olvasd az enciklopédiát és a fejlődési taktikát, talán ragad rád valami.
    Mellesleg a mostani event, hogy 2 hétig 3 óránkén a gép elé rohangáljak nekem egyáltalán nem tetszik, de te csak vacakolj vele nyugodtan.
    Bocsi, akit zavar, de ez kikívánkozott belőlem.

Utoljára szerkesztett: 27.11.25, 20:24
    lovardatanya és SnéDóri kedveli ezt.
  3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Továbbra is kérünk Benneteket, hogy az eventhez kapcsolódó panaszokat, nem tetszéseteket a Panaszládában fejtsétek ki, ne itt a Csevegőben.
    Ez a topik továbbra is az eseményhez kapcsolódó taktikai hozzászólásokra, egymás segítésére szolgáló bejegyzésekre szolgál, amivel motiválni tudjátok azon Játékosokat, akiket érdekel az event és belefognak.

Megértjük, hogy többeteknek az első-többedik elolvasás után nem tetszik, de azt tartja a mondás, hogy a puding próbája az evés. Volt már több olyan event, ahol az elején sokaknak nem tetszett, aztán utána mégis csak sokan belefogtatok, azzal jó páran megírták a megoldási tervüket.

Sok sikert azoknak, akik belefognak és jó pajtatöltögetést, egyéb ténykedést a farmon, azoknak, akik ezt most kihagyják!

SnéDóri és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.