Visszajelzés Északi-sarki kaland csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 19.12.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Hiba volt, javították. Ha moderátori ellenőrzést szeretnél kérni, akkor inkább egy segítségkérő topikba vidd a kérésedet, ott gyakrabban vannak modik, mint itt, az eventcsevegőben.

Szia!
    Gyanús nekem, hogy akkor nem váltható ki a hegy felső részében a baha-kulcsos doboz, vagyis onnan nem lehet továbbjutni ebben az esetben.
    Próbálj aranybanánokat szerezni pl. a gazdaköri feladatokból, hogy ki tudd váltani a gyömbért. Majdnem 2 heted van még, addig összejöhet.

Utoljára szerkesztett: 21.12.23
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Elsőre elég zavarosnak tűnt az event... De félig már kész;) a csillagos érme gyűjtögetés hosszú folyamat lesz:wuerg: de a felhő és a rávalók az elsők... a többi ráért...:music:

inanna11, magdi06 és zoldert kedveli ezt.
  3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nem értem, hol van ebben az idézett részben félrevezető információ. Nem írtuk egy szóval sem, hogy minden mezőt teljesíteni kell egy területen, ahhoz, hogy ki tudd váltani a következő Ezüstkulcsot. Azt írtuk, hogy miután teljesítettük az adott terület mezőit (a táblázat tartalmazza, hogy melyik mezőben lehet az Ezüst kulcsot megszerezni), akkor tudod folytatni a következő területtel.
    Aki nem veszi meg a kosarakat, azok egyszerre egy területen tudnak dolgozni, hisz elsőre egy kulcsot kapunk, tehát egy területet tudunk kinyitni.
    Sajnálom, ha Neked ez nem így jött le.
    Sok sikert a teljesítéshez!

maszilva, PZoli64, vihence és 7 más kedveli ezt.
  4. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Természetesen ahogy haladsz/dunk egyre jobban úgy látszik kár volt az elején háborogni. Nekem a kezdés után egy össze vissza kuszált valami volt és ezt most is tartom amikor már a vége felé járok, persze nekem nincs diplomám. Az első órában többször is majd' abbahagytam. Ide nem is mertem beírni a véleményemet mert tiltás lett volna belőle meg amúgy is mi értelme lett volna? Ennyit tudok, a kusza eventek nekem egyszerűen nehezek és nem értem minek kellenek ezért is hagyok ki több eventet is. Állítólag ez egy játék, állítom a nagy többség az egyszerűség híve nem a minél jobban bonyolítsuk agyon a játékot.
    Most is köszönöm azoknak a segítségét akik időt nem sajnálva próbálnak tovább lendíteni a holtponton eventről eventre.:)

vihence, juliannakoczkas, inanna11 és 6 más kedveli ezt.
  5. Dolphin

Szia,
    A jövőben ha segítséget, ellenőrzést szeretnél kérni, akkor ne az event csevegőbe írj, hanem gyere a megfelelő, Segítségkérő topikokba. Az event csevegőben ritkábban vagyunk jelen.
    Ahogy azt Aida hozta Neked linkkel, ez egy hiba volt, ami javításra került. A többi információ a már átvett ajándékokkal kapcsolatban a linken olvasható.
    Ellenőrzésem alapján Nálad is rendben van már:
    upload_2023-12-21_9-57-50.png

Ha Te nem ezt látod, akkor kérlek, futass egy Ccleaneres takarítást a gépeden.
    Megértésedet köszönöm!

PZoli64, Swartsch, vihence és 7 más kedveli ezt.
  6. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Találtam egy 25 érmés kombinációt. Nézzétek meg, hátha nektek is kijön ez.
    Sok sikert!

avonbanya, PZoli64, vihence és 10 más kedveli ezt.
  7. mjucus040

mjucus040 Fórum-zöldfülű

Kedves Dolphin!

Köszönöm a segítséged amikor írtam még 19 volt most már rendben van.

8. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nálam a véletlen ezt generálta, esetleg valakinek jó is lehet a kombináció.
    Sok sikert, még keresgélek tovább, szeretném a 60 csillagosat.:D;)

PZoli64, Sali~*.*.*, -gyöngy-581 és 7 más kedveli ezt.
  9. zamenik

zamenik Aktív író

Sziasztok, jól értelmezem, hogy a hármas felhőhöz a 19 és 29-es mezők teljesítése kell, tehát ahol a két kulcs van? Nekem megvan mindkettő, mégis lakat a felhőn. Az nem lehet, hogy kell hozzá a Rénszarvas vizsgálat kiváltása is, mivel azt nem váltottam ki?

juliannakoczkas kedveli ezt.
  10. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Örömmel olvasom, hogy végül sikerül boldogulnod ezzel a tényleg nem egyszerű eventtel, de hidd el, kell ilyen is, mert van, aki szereti az efféle kihívásokat, és - bármilyen furcsának tűnik- örömét is leli benne. ;)

Sokan háborognak ahelyett, hogy segítséget kérnének, pedig -ahogy a hozzászólásokból látom- a legbanálisabb kérdésekre is kapott türelmes, kimerítő választ mindenki (még az is, aki nagy valószínűséggel úgy kezdett az eventbe, hogy át sem futotta az ismertetőt).
    További jó játékot kívánok!

maszilva, genka53, PZoli64 és 9 más kedveli ezt.
  11. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Lassan én is megtalálom önmagam! Elmentek a dédunokák/igen kissé öregebb vagyok/ nehezen, de már a második térféren vagyok.Jöttek újabb rendszertelenségek!Jött viszont a megoldás és ma már ráraktam minden jót és haladgatok.Az volt a jó,hogy első nap semmi kedvezményt nem kapcsoltam be!Az unokák süteményt szaggattak közben,és "gyere már dédi,ez már kész" szoval ezzel kellet megbirkóznom tegnap.Aki kész van gratula! Én is kész leszek majd!Remélem!

Utoljára szerkesztett: 21.12.23
    maszilva, genka53, soresne és 9 más kedveli ezt.
  12. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Ahhoz, hogy a hármas felhőhöz eljuss, 3 színes kulcs kell (szigeti, farmos, teliholdas).
    Az ismertetőben itt találod a táblázatokat: #5

13. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Köszi.
    Én szinte sosem kérdezek akár csak pl számítógép, tv, lapos, stb stb vásárlásakor sem. Nem, mert ha figyelemmel kísérjük az adott topikot ott van már sokszorosan megválaszolva 1-5 oldalt visszaolvasva ami nekem kell. Most is így volt de én még a "nagy olvasók" táborába tartozom nem jelent gondot akár az egész adott topikot végig olvasni sem sőt, elejétől figyelemmel szoktam kisérni.

Az én állandó 30-érmés sorom: 1 az egyedüli "zöld" mozdonyszerű, 2 macifej, 3 rádió, 4 rózsaszín ábra akár háttámlás szék is lehet. Minden esetben 30 érme.:)

genka53, PZoli64, juliannakoczkas és 5 más kedveli ezt.
  14. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Az a két dolog félrevezető, amit írtam. Szívesen beidézem újra: "Egyszerre csak egy területhez tartozó mezőket tudjuk teljesíteni, mivel egy időben csak egy féle eventnövény ültethető." Ez pont azért nem így van, amit Te is írtál; tehát félrevezető. A másik: "Miután teljesítettük egy adott területnek a mezőit, megkapjuk ahhoz a területhez tartozó kulcsot." Nem "megfelelő mezőit", vagy "területnek az adott mezőit" (egy szórend megváltoztatná a kifejezés értelmét), hanem csak "mezőit", ami értelmező olvasással az összes mezőt jelenti.

Ami az én mondókámban lehetett félrevezető; nem a leírás hibáját akartam kihangsúlyozni, hanem segíteni a játékostársakat, hogy gondosan számoljanak és figyeljenek, mert gyorsabban lehet haladni, mint ahogy a száraz matematika sugallja. Ezért szíves elnézésedet kérem!

Sylja és genka53 kedveli ezt.
  15. Gyöngyasszony

Gyöngyasszony Junior szaki

Még egy kérdés. Hanem tudom kiváltani a baha -kulcsos dobozt, attól tudom az eventett tovább csinálni?

16. zamenik

zamenik Aktív író

Ott valami gubanc van, mert a táblázatban arra a mezőre azt írja, hogy a kettes felhő, viszont amikor odamész ér ráteszed az egeret, akkor a hármast írja ki

GA-BI-O-Farm és Sylja kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Kár, hogy nem lehet malomtermékként előállítani a minijátékhoz kellő könyvet:music: Mennyivel könnyebb dolgunk lenne...8) ha lehetne....:music:

juliannakoczkas és inanna11 kedveli ezt.
  18. Sylja

Sylja Fórumgróf

Még nem tartok ott, de szerintem a továbbhaladáshoz mindhárom színes kulcs kell.

19. Dolphin

Szia,
    sajnos két felhőnek is 3-as sorszám van a végén, már jeleztük a Központ felé a hibát.
    A javításig megértéseteket és türelmeteket kérjük - a tulajdonságai alapján beazonosítható, hogy melyik - melyik felhő valójában.

maszilva, genka53, -gyöngy-581 és 6 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

A körülötte lévő ablakokat/dobozokat kiváltottad már? :music: Én az ezüst kulcsot találtam meg nehezen...:wuerg:

juliannakoczkas és ho-hoboy kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.