Visszajelzés Északi-sarki kaland csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 19.12.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Boldog ünnepeket mindenkinek!Gondoltam bele sem kezdem ebbe az eventbe,de kérem van ám két unokám és azt mondtak "mama ne pánikoljál már,örülj a mának"Belekezdtek ám rendesen,fogy ám a zöld csepp! Azt sem tudják hogy működik ez a játékxDxDxD

2. Timi21a

Timi21a Junior szaki

Nekem is ez adta a 30 érmét :D :inlove: + 5 császár skorpiót

Baby72, Sali~*.*, PZoli64 és 4 más kedveli ezt.
  3. agikka

agikka Aktív író

Egy kérdés , ugye az utolsó ezüst kulcsot nem kell már kiváltani??? Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok mindenkinek

ho-hoboy, Kuzdern és kovacstne kedveli ezt.
  4. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Nem tudom, én még csak egyet dugtam a zárbaxD Boldog Karácsonyt mindenkinek:D

SzabóSzilárd1, Baby72, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  5. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A hasonló eseményeken is mindig meg kellett az utolsó kulcsokat is szerezni.
    Ez azért van így, mert nem tudni, ki mit választ utolsó területnek.

Baby72, Sali~*.*, Timi21a és 7 más kedveli ezt.
  6. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Akkor még se én láttam rosszul. Az ismertetőbe 1 császár skorpió van írva, de nem akartam db számot írni, mert azt hittem
    rosszul látok. A pajtába meg nem tudom mennyi volt, de ez így legalább kárpótolt azért a pár napárt, amíg nem találtam rá
    a 30-as érmére, csak nálam más kombináció adta.

SzabóSzilárd1, Baby72, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Gabi :)
    A kisfarmomon most találtam meg ezt a kombinációt, oda is vittem az egeret, mert nem tudtam, hogy mi az, nem ismertem fel. 30 érem +1 császár skorpió nem is olyan rossz :D:inlove:

alex0824 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. .Macskusz.

.Macskusz. Fórum ismerője

Sziasztok!
    Ez a játék tiszta szívás. 14 játékból egy 15-ös érme. Ezzel így nem sokra jutok.

SzabóSzilárd1 és Arrah kedveli ezt.
  9. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    Nekem is 30 érmét és 5 db császár skorpiót adott.
    A kombinációm más volt, mint a tiétek: Könyv-Maci-Játékvonat-Parfüm.

A leírásotokból azt olvasom, hogy vannak/lehetnek azonosságok a farmok közt.
    Az érdekes lehet/lenne, hogy más kombinációknál is ugyanazt kapjátok?

inanna11, Baby72, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  10. gőzmalom

gőzmalom Járnitanuló

Sziasztok, eddig 10 játékot sikerült játszanom, és nulla csillagos érme. Mindig uj variációt adok be de semmi eddig....remélem lesz majd az is.

SzabóSzilárd1 kedveli ezt.
  11. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Sajnos érmét nem kapok

12. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Sziasztok!
    Ha elrontom a variációt, hogy lehet kijavítani? Meg lehet nézni, hogy mit ad, de ha nem felel meg lehet valahogy módosítani?

13. Arrah

Arrah Törzsjátékos

Mostmár tudod, hogy ezt nem kellett volna...xD

Baby72, Sali~*.* és zsani_apja kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Mekifutok harmadszorra a növénytermesztésnek... kb 3 kör ma is belefér gyorsítva;)

15. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!

Neki sem akartam kezdeni ennek a bonyolult, több helyszines eventnek. De csak nekifogtam pénteken... Kész vagyok a teliholdassal és a farmos résszel, a szigetest csinálom és hátra van az ünnepi koszorús rész. 15 minijátékot játszottam le, azzal nem nagyon haladok, így az érmék is csak lassan gyűlnek. Azért remélem ami kell azt ki tudom majd váltani.

16. -gyöngy-581

alex0824, SzabóSzilárd1, Sylja és 2 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kitartás, a felhő és a rávalók könnyedén kiszedhetők...:music: a többi kitartással és némi szerencsével mazsolázható;)

18. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Sziasztok, ha megtaláltam az érmés kombinációt, és ugyanazzal folytatom tovább, sokadszorra is megkapom a csillagos érmét? vagy csak az alapot? mert akkor nem éri meg többször ugyanaz a kombináció!! Van valakinek tapasztalata? Köszönöm szépen!

19. -gyöngy-581

Szia!
    A kombinációs jutalom csak egyszer jár az sajnos nem ismételhető. Ha mellette csillagos érmét is szereztél alapjutalomként, akkor csak az érmeket fogod megkapni. mindig csak az alapjutalom ismétlődik, ezért érdemes egy jó alapjutalmat találni ilyen pl: valami + 30 csillag és azt ismételgetni.
    PS: én például ezt a kombinációt ismétlem, a kombinációs jutalomra már nem is emlékszem, hogy mi volt :)[​IMG]
    Csináld csak addig, amíg nem találsz 20-25-30 csillagot, ami ott marad a táblán is és ha rátaláltál ismételd csak azt.

Utoljára szerkesztett: 23.12.23
    alex0824, SzabóSzilárd1, PZoli64 és 2 más kedveli ezt.
  20. katy5757

katy5757 Járnitanuló

Tisztelt cimzett az után érdeklődnék hogy rossz helyre dobtam az első kulcsot nem az egyes helyre hanem a fő farmra és most nem tudok tovább lépni segítsetek ha tudtok vagy buktam az egészet ,köszönöm katy5757

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.