Visszajelzés Északi-sarki kaland csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 19.12.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. csilumami

csilumami Járnitanuló

Othep köszönöm válaszodat

Othep kedveli ezt.
  2. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Viszont kivánom

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.12.23
    inanna11 és aida2330 kedveli ezt.
  3. kolaci

kolaci Fórumlakó

Érdekesség:
    Két farmon párhuzamosan csinálom az eventet. Az egyiken ki tudtam váltani a minden kitehetőt a felhőre a másikon pedig még egyet sem tudtam kiváltani mivel csak folyamatosan pár ezer tp ad nyereményként. Nem tudom miért kellenek ezek a szerencsefaktoros játékok, de folyamatosan tapasztalom, hogy mindig ugyanaz a farm sokkal sokkal szerencsésebb mint a másik. 2-3 szoros munkába kerül ugyanaz a event végigcsinálása a kevésbé szerencsés farmon. Valahol ezt a dolgot nem tartom igazságosnak. Ezt több éves tapasztalat alapján állapítottam meg. (Nem mindegy melyik szerveren található a farm?)

jobbágy1, zsoxxya, vihence és 5 más kedveli ezt.
  4. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Mindenkinek áldott békés Karácsonyi Ünnepet kívánok!
    A Mikulásműhelyhez lenne egy észrevételem. Nem vagyok matekzseni, de azt észrevettem, hogy a 120 csomagolási variációból csak 50 valósítható meg. Ebből adodóan természetesen a csillagos érmék gyűjtése hiányt szenved. Jelenleg 31 csomagot állítottam elő és mindegyik az első variácó volt. Eddig 285 csillagos érmét tudtam begyűjteni. Ez a jutalmak megvásárlásához elég gyatrának tűnik. Nem tudom miért kell folyamatosan az eventekbe belesúlykolni a szerencse faktort?

Utoljára szerkesztett: 25.12.23
    Kisfenyő, jobbágy1, zsoxxya és 10 más kedveli ezt.
  5. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Régebben azt mondták, hogy nincs több szerver:). Gondolom, ez nem változott.
    A megfigyelésed szerintem helytálló, mert én is így gondolom. A javakat nem egyformán szortírozza a rendszer, de, hogy mi alapján, azt nem tudom. Néha azt érzem, hogy büntetésben van a farmom, mert pl. a bónuszládából csak TP/TTP bónusz jön. Elvétve kapok mást. 1 hónapos pontos vezetés után mondhatom azt, hogy érdemi bónusz 10% körül van. Sőt, azt is vélem felfedezni, hogy ládanyitáskor más lenne a nyeremény, de aztán átvált TP bónuszra.( De, ez lehet megjelenítési hiba is, hisz mostanában az is sokszor megtréfál bennünket):oops:
    Minden nehezítés ellenére kész vagyok ezzel a Karácsonyi küldetéssel és szándékosan csak a Főfarmon játszottam.Örülök, hogy erre tudtam időt szakítani.
    Találtam egy 30-as csillagos kombinációt még az elején és azt ismételgetem. Még 3 bónuszládát kiváltok a főjutalmak közül és talán utána még keresgélek a kombinációk között.;)
    További sikeres játékot mindenkinek!

vihence, Timi21a, Mica67 és 5 más kedveli ezt.
  6. strawberry49

strawberry49 Rutinos

Békés, boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!

jófarmerlány, edina242, rokaro1 és 24 más kedveli ezt.
  7. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Neked is Boldog ünnepeket!:)
    Az észrevételed jó, nincs annyi rendelési könyv a rendszerben, hogy meg tudd csinálni a 120 variációt. Ez alól kivétel, ha kosara/t/kat vásárolsz.
    Event indulása után több hsz. is született a témában. Ha, megtaláltad a 30 csillagos érmét adó kombinációt, akkor azt érdemes mindaddig ismételni, amíg a felhő, dekorok ill. a számodra értékes nyeremények kiváltásra kerülnek.
    Adott farmon, adott kombináció mindig ugyanazt a nyereményt adja!
    Ableotory BA hsz-e a témában, ITT

Sikeres játékot kívánok!

Utoljára szerkesztett: 25.12.23
    Dolphin, inanna11, PZoli64 és 7 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Csodaszép csillagszórós napot mindenkinek;)
    Felhők beüzemelve...most már csak mazsolázás következik;)
    Biztosan tud ettől teljes életet élni....:music:

Baby72 és aida2330 kedveli ezt.
  9. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Végig megcsináltam mind a két hegyet és a harmadik felhőhöz nem találom Ezt kösd át dekort.
    Ehhez kérnék segítséget.

vihence kedveli ezt.
  10. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!

Csillagos érméért tudod kiváltani a főjutalmak közül.

inanna11, vihence, -kaktuszable- és 3 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Szia!
    Kiváltottad a boltba?

12. zoldert

Köszi.

Kuzdern és Baby72 kedveli ezt.
  13. Mami200855

Mami200855 Utánpótlás-írogató

Szép napot! Minden gazdálkodónak békés, boldog, egészségben és szeretetben gazdag Karácsonyi ünnepeket kívánok!

14. zoldert

Szia!
    Már kiváltottam.

-Holdfeny-. és Kuzdern kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Plusszos dekor:music: Mehet ki a többi mellé... vagy gyors kirakás után törlés és mehet a felhőre;)

inanna11, Kuzdern és zoldert kedveli ezt.
  16. zoldert

megvárom amíg leketyegnek

inanna11, vihence, farmeres53 és 2 más kedveli ezt.
  17. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Nálam is hasonló van, hiába a 30 pipa, alig kaptam pontot, bosszantana ha az 50. nél sem lenne meg a 3 ikon legalább. Egyébként sincs értelme ennek bóvli rakd sorba, egy darabig próbáltam mindig újat tenni, de akkor se adja a pontokat, de most 50-l sem lesz meg a felhősor?
    Hogy van ez?

18. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok.

Én is megosztom a magas csillagos érmés kombinációmat.
    Aki nem találja a magáét, próbálja ki ezeket.

upload_2023-12-25_13-27-46.png

Többen megosztották a sajátjukat, én visszaolvasva ezeket próbáltam ki.
    Tudvalévő, hogy nem mindenkié ugyanolyan, de hátha valakinek pont az enyémek segítenek.
    Most a 30 pontost ismétlem, amíg a felhő és a dekorok meg nem lesznek. a felhő és az egyik dekor már megvan, a 2. dekor majdnem.

Boldog Karácsonyt! :inlove:

19. zsanamama52

zsanamama52 Utánpótlás-írogató

Sziasztok 4 kombinációt csináltam most ,de csillagosérmét ma sem kaptam már elegem van az egészből.Az egyik játékos kap a másik nem? Boldog Karácsonyt!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.12.23
  20. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Ott van, amit írtál, csak beleírtad az idézetbe, azért nem különül el tőle. A javításhoz kattints a hozzászólásod alján a Szerkesztésre, és figyelj arra, hogy amit közölni akarsz, az az idézett szöveg legvégén, a szögletes zárójelben levő "/QUOTE]" után legyen.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.