Visszajelzés Északi-sarki kaland csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 19.12.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Blökix

Blökix Fórum hercege

Mi lenne ,ha értenéd is ezt a játékot?!

GYuGYu1003, mamszi5107, gagi01 és 5 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!

Én is biztonsági játékot játszom;) Szóval szerintem jó döntés;)

Vilmos05 kedveli ezt.
  3. rokaro1

rokaro1 Aktív író

Sziasztok!
    Alig látó vagyok. (Ez a gyengén látónál rosszabb, a vaknál pedig sokkal jobb kategória.) Ezt azért írom le, mert én nem látom melyik maci, melyik rádió. Én kék, zöld, sárga ,piros és rózsaszín valamikkel játszom.
    Minden event csevegőbe beleolvasok pár hsz erejéig. Sokszor segítetek. (Ezúton is köszönöm!)
    Nem tudom sajnos melyik gazda osztotta meg velünk kifényképezett képben a 12 próbálkozását a kék -zöld és a kék-piros variációkkal.
    Neki a kék, zöld, sárga és rózsaszín 25 csillagos érmét adott, nekem pedig 30-at!
    (Hálás köszönetem Neki és a szerencsének!)
    Nagy volt az örömöm, képzelhetitek!
    Kiváltottam a felhőt, meg a két dekort.
    Sikeres játékot kívánok Mindenkinek!

4. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Ha csak ezen múlik, akkor rakok ide én is egy képet, hátha hasznát veszi valaki.:)

5. agica48

agica48 Aktív író

Hold területen vagyok, lila gyertya - van-e reményem a befejezésre??? Köszönöm!

6. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    A legmagasabb érmés variációdat ismételd! Nincs értelme keresgélni szerintem, mert tényleg a szerencsén múlik és nem tudod kivenni a boltból, amit szeretnél. Tegnap én is elcsábultam és a 10 könyvemet feláldoztam Fortuna oltárán, de egyszeri 50 csillagos érme lett a végeredmény. Ha, a járt úton maradok, akkor lehetett volna 150 érmém:music:. Kalandvágyam el is múlt, ma már aratás után a bevált kombinációt használom.;)

Szia!
    Tudod, hogy a remény hal meg utoljára!;)
    Remény mindig van!
    Hozom neked PZoli64 elemzését a csevegő elejéről. Látod, hogy szupertrágya nélkül mennyi idő kell a növények letermeléséhez. Ha van szupertrágyád, akkor ezt az időt lehet csökkenteni, ami azért lenne jó, hogy a 24 órás aratásokat mielőbb be tudd indítani, mert az onnan kapott könyvek kellenek a minijátékhoz.
    Sok sikert!:)
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Északi-sarki-kaland-csevegő.24335/page-2#post-1362256

Utoljára szerkesztett: 27.12.23
  7. Ecóka2

Ecóka2 Fórumprofi

Növények letermelve! Eddig 40 játékom volt első variációs kombinációval, de úgy döntöttem nem bízom a szerencsére és a 30 érmés variációmmal megyek tovább. A felhőre kitehető utolsó kirakóhoz hiányzik még 140 érme. Megvettem a felhőt és 1 kirakót.

jófarmerlány, Kuzdern, karesz és 2 más kedveli ezt.
  8. kotkoda53

kotkoda53 Utánpótlás-írogató

Szép napot mindenkinek. Segítséget szeretnék kérni. Az ezüst kulcsot felhasználtam,de a többihez nem tudok hozzájutni. Egyszerűen nem tudok kevertetni a malomban,mert a kulcsok valamelyikét kéri a gyertya megszerzéséhez. Valamit nagyon elrontottam? Köszönöm szépen,ha valaki tud segíteni,hogy mit tegyek?

9. Sylja

Sylja Fórum veteránja

Szia!
    Csak lépegessél szépen sorban felfelé a hegyen, valamelyik dobozban ott lapul a többi ezüst kulcs is. Lehet, hogy már meg is szerezted. Ha így van, akkor add be a következő terület indító/kezdőpont mezőjén, hogy megkapd a gyertyákat, amiből előállíthatod a malomban az új növényeket.
    A mezők megtalálásához az ismertetőben találsz képes segítséget, itt: https://board-hu.farmerama.com/threads/Északi-sarki-kaland.24333/#post-1362204,
    vagy ha az egérrel rámutatsz 1 dobozra, jobb oldalon kiírja, hogy mit kell beadni, és hogy mit kapsz érte. Így is megtalálhatod, melyik dobozban van a kulcs, és hogy melyikbe kell beadni.

Ha viszont moderátori ellenőrzést szeretnél kérni, akkor add meg az adataidat is (farmnév, ID-szám) egy segítségkérő topikban, hogy rá tudjanak nézni a farmodra.

Olvasd el ezt a bejegyzést is, hátha segít:https://board-hu.farmerama.com/threads/Északi-sarki-kaland-csevegő.24335/page-24#post-1363304

Utoljára szerkesztett: 28.12.23
    GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. mamaka54

mamaka54 Utánpótlás-írogató

Nekem a sárga, zöld, piros, rózsaszín vált be, állandóan 30 érmét ad!

jófarmerlány és Mimszi kedveli ezt.
  11. hoppal.andrea

hoppal.andrea Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    Én sem kezdem el.Dolgozom most is.
    Egyébként a fenyőágakat hol találjátok?

12. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Akor ez változó,ugyan is én nagy betűvel váltottam ki!

13. Sylja

Sylja Fórum veteránja

Szia!
    A rendszer adja 5 óránként, ha elfogyott, vagy 5 alá csökken a mennyisége. Ha beteszed a malomba, akkor nem látja a rendszer. Így lehet gyűjtögetni, a lényeg, hogy elé kell tenni valamilyen tápot, aminek a keverése jó hosszú ideig tart.

Utoljára szerkesztett: 28.12.23
  14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Teljesen mindegy, hogy kis v. nagybetűvel írod. Én folyamatosan kicsivel írom és mindig beváltotta.
    Kijelölni az egérrel szoktam, ctr-t nem használom, mert annál lehet hozzávesz egy üres karaktert. Ezt csak úgy gondolom a kis agyammal. :D

jófarmerlány kedveli ezt.
  15. böszike50

böszike50 Junior szaki

Sziasztok az event során, a mikulásműhelyben vettem,egy Vendigóbarlangot, és a pajtában nem találom, tudtok segíteni. Köszönöm. böszike50

16. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Szia !
    A Teliholdas részen keresd, az ólaknál.

Kuzdern kedveli ezt.
  17. böszike50

böszike50 Junior szaki

Köszi

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Nálam ezek az eddigi csillagos érmések:
    maci, könyv, parfüm, rádió: 5 császárskorpió, 30 érme
    rádió, vonat, könyv, parfüm: parkin tenyészet, 20 érme

19. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórumprofi

sziasztok valaki tudna segíteni hogy melyik felhőt kell megvenni?

20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Csak 1 felhőt lehet megvenni az érmés boltban;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.