Visszajelzés Észbontó tél csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 8.12.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kishajni

kishajni Fórum-zöldfülű

55 %-ig betölt, aztán annyi :(

kriszta70707, Ribiszke és tandem6 kedveli ezt.
  2. betonkocka

betonkocka Junior szaki

Hello, 14.00 óta 1x tudtam belépni, azóta 55% - ig megy és kidob. Talán annak idején pont ezért hagytam abba hosszabb időre, akkor is ilyen dilettáns programozó brigád volt. Ha eddig volt képük bármiért pénzt kérni, akkor most szeretnék lehullott fejeket végre.... :)

Üdvözlettel.

3. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok! nálam is ugyanez a helyzet.nem tudok belépni.visszadob hogy kijelentkeztél!

Nagyii58 kedveli ezt.
  4. szabokukac

szabokukac Fórumlakó

Unitynél 26%-on meg is fagytak a birkák... most elugrott 100%-ig és ott megállt

Nagyii58 kedveli ezt.
  5. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Most próbáltam már negyedszer, de csak az55 százalékig ér, ott megáll és semmi.

Nagyii58 kedveli ezt.
  6. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Nálam is 55 %-on megakadtak a barik!!! Nem tudom mikor lesz megint jó! :(

Nagyii58 kedveli ezt.
  7. csutak007

csutak007 Haladó

Na ne már!! Ismét a két buta bárány rázza a talicskát!! 2 napig csak az unity volt nehézkes de tegnap este óta már a flas sem jobb! 55% és vége! Se ki, se be!

Ribiszke kedveli ezt.
  8. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Szia,
    Lelkesen próbálkozok, de 55 %-on talicskáznak a barik, aztán ők is megunják és kivágnak, mint ........
    Azt hiszem, mára feladom, talán reggelre rendbe jön és a vigasz bónuszok beváltására is marad még idő :oops:
    Azt már el sem tudom képzelni, hogy holnap 10-től mi lesz velünk Flash nélkül? Unityben vagy a klienssel egyből a mélyvízbe.......hát......:cry:

Rebcsok és magdi06 kedveli ezt.
  9. tercsi

tercsi Aktív író

Sziasztok. Most engedett be fél 7-kor, majd rögtön ki is dobott, megint beléptem és most 55%-nál tolja a taligát. mikor fogok vetni, szaporítani? Ez már tiszta idegbaj, de egy valami biztos, erre a játékra nem lehet azt mondani, hogy unalmas.>:(

Rebcsok és bazsge kedveli ezt.
  10. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Kezdek belefáradni, és feladni a játékot.

11. peti.pepe.2000

peti.pepe.2000 Fórumszaki

Flash-el próbálkozzatok. Nekem 3. próba után beengedett. Unity nem csinál semmit. 100% és megakad

jófarmerlány és Caccus kedveli ezt.
  12. -Xhexania-

-Xhexania- Aktív író

sziasztok én is egyszer jutottam be majd kidobott azóta 55%-on tolják a barik a talicskát, a másikon 26%-on lefagy

13. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Szia Zsu!! Én ma még nem tudtam belépni, mintha a birkák a Himaláját akarnák megmászni, de 55 %-nál elakadtak!

jófarmerlány, Rebcsok és MNikóca kedveli ezt.
  14. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Nekem is 55%-ig tologat, utána semmi.

15. Nagyii58

Nagyii58 Fórum nagymestere

Én is így jártam hol bent vagyok, hol kint, de csinálni nem sok mindent tudokxD

16. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Ha nem dob ki,akkor szépen lefagy!

17. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Felháborító, hogy végre bejutok a fórumra, és amikor írni akarok, kiírja, hogy nincs jogosultságom. Felháborító

Végre 14 óra óta - be tudtam lépni. Igaz párszor kidobott, de - eddig - vissza tudtam lépni. Gyorsan megszereztem a 4 kód ajándékot + a 4 kártyát.

Nem fogok elkezdeni aratni, mert holnaptól úgysem tudnék belépni, az ismételt unity teszt. miatt. Valszleg ki kell hagynom ezt az eventet.
    Viszont fel kell vetnem egy problémát, amit mások is megtettek. Felháborítónak tartom, az event hibája alatt nem lehet a fórumra belépni, csak olvasó módban. Ez a játékosok lebecsülése és ezt illene sürgősen orvosolni.

Sok sikert a kitartóknak, és a játszóknak.

bogisaci60 kedveli ezt.
  18. erika260665

erika260665 Törekvő

Nem megy nekem sem. 55% és vége

19. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Nekem sem megy, tényleg kezdek elfáradni és feladni a játékot.

20. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nálam most az az új módi, hogy amikor rákattintok a belépésre, már ki is dob azzal, hogy: kijelentkeztél. Már a birkákig se jutok. :D

orfisxo, Rebcsok, MNikóca és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.