Óceán-napi csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 3.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Mamutfát szeretnék xD:cry:

times84, sziszi1965, Kukackukac és 13 más kedveli ezt.
  2. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Eventre felkészülve hagyma eldugva 2-es időzítésrsel gépet aktiválom majd aratás előtt :) sok felrpöit Kukori és Kotkoda nem lesz tipp játék?:D

sziszi1965, Kukackukac, Baby72 és 3 más kedveli ezt.
  3. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok, ma is nagyon szorgosak voltatok, alig bírtam visszaolvasni. :);)
    Jucus, a Valentin napi cserép helyett én inkább a Pünkösdi csokrot javasolnám, (én azt fogok használni délutánonként), mert az előbbi a sima ólra hat ki: pl. lúd ól, tyúkól, kacsa ól stb., míg a Pünkösdi csokor a barkácsolt ólakra hat, -10% érésidő/8 órán át. :)De ha veszi valaki és nem maga készíti, akkor előbb meg kell nézni, hogy érdemes-e venni, mert ha nem nyer vele érdemlegesen időt, vagyis + 1 aratási fordulót, akkor felesleges költeni rá. 8) Éjjel nem aratunk (én legalábbis).
    A libuskáimat sajnos be kellett terelnem a pajtába, sejtettem, hogy lesz még böjtje a korábbi lazább feladatoknak. ;)
    Szegfűvel várom az eventet, meg a széleken patkó alakban az értékesebb fákkal, a tisztáson meg a mamutokkal. Kikértem én is a piacról a Kukori imádkozó sáskáját, hogy kösse le a kezem, nehogy még véletlenül is reggel learassak két kávé korty között. Aztán délután mikor megjövök munkából, mindent learatok, majd letarolok, hogy a végén mihamarabb visszarendezhessem a farmot. A sáskával együtt gyertyát gyújtok mindazok lelki üdvéért, akik megálmodták a 17.300-as és az 1.450-es számot. A 10 ártatlan magocskát elültetem 2x2-be, eszem-iszom, meghintem minden földi jóval, ahogy kell. Amíg az beérik, megcsinálom a Bahára a 40-41 medencét és valószínűleg elindítom szupertáppal, de csak az első kört, a többi rendes táppal megy majd, pár kör nullás hagymát is megcsinálok, cca. 500-ra kiegészítem az aratáskori mennyiséget, nem idegeskedek rajta, vajon mikor mennyi röpül fel, (szeretem a biztosat, bár múltkor nem kellett, simán meglett hosszúval, de persze legendafüggő is) aztán megint tovább szaporítom a magot, amíg nem lesz meg a teljes 1x1. Napi 3 aratással sima vízzel + csatnival 10 kör, hétfőn kész kell legyen az event. :p .Na szóval ez az én kis elképzelésem a teendőkről, csak jól oda kell figyelni az időtényezőkre. Jó eventezést mindenkinek :inlove:

csio70, Dyny, kekmaci75 és 16 más kedveli ezt.
  4. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

Eljutottam az eventkiírásig, és teljesen leesett az állam a felröppenők mennyiségétől..... :( o_O Egy event alatt sem szoktam ennyit kapni, beleértve azt a mennyiséget is, amivel a befejezés után áraszt el a rendszer.... Szóval pillanatnyilag csak nézek ki a fejemből..... A gazok száma sem elvetendő, de az még összehozható tengernyi szupertrágya felhasználása nélkül is, mert én csak a magszaporításhoz szoktam sztrágyát használni, viszont most tényleg mindent le kell pucoválnom a területekről... :( :( De ez a milliom felröpi.......o_Oo_O:cry:

Dyny, sziszi1965, Kukackukac és 6 más kedveli ezt.
  5. AnkaFD

AnkaFD Fórumprofi

Szia Kotkoda!
    Nem vagyok túl jó nemesítéses tanítvány!:oops: Első baki:tegnap lezártam a gesztenyéset. :cry: Második baki: nem töröltem a rekeszekből. Még van hátra 21 óra...:cry:
    Azt hiszem, megmarad az összes szupertrágyám, s nélküle, komótosan fogok eventezni. xD

6. Jucus19

Jucus19 Fórum ismerője

Szia!
    Köszi a felvilágosítást de én úgy gondoltam, hogy a korall sima ól és ezért akartam a Valentin napi cserepet de úgy látszik tévedtem. De ha ez így van akkor a húsvéti tojás sem jó mivel az is sima ólra ad 5%-ot.

Kukackukac, Baby72, szemike50 és 3 más kedveli ezt.
  7. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Sziasztok!

A Korall medencére az ólakra ható termékek fognak vonatkozni, mint például a Sajtgolyó, Valentin napi cserép, Tojáspuncs, Húsvéti tojásvadászat 2012 felhősor, Szárnyas ovi felhősor.

A Medence annak ellenére, hogy barkácscuccért építjük a műhelyben, nem terményt fog adni, hanem állatot! Így természetes, hogy az állatos ólakra ható bónuszok hatnak rá. ( A színes ólfejlesztéseket is barkácsoljuk a műhelyben, amelyek állatot adnak, mint például a citromsárga, narancssárga, piros, pink állatot adó ólak, mégis a fent felsorolt termékek hatnak rájuk! )

A Pünkösdi csokor és hasonló bónuszt adó termékek, felhősorok nincsenek rá hatással!

Claunyuszi, csio70, sziszi1965 és 19 más kedveli ezt.
  8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Elméletileg igazad van. :)
    Az előzetes tesztek alapján a medence érési idejére hatással vannak az ólak érési idejére ható termékek illetve felhősorok.
    Ez van a leírásban.

sziszi1965, Kukackukac, kukori80 és 5 más kedveli ezt.
  9. genka53

genka53 Fórum elő legendája

KÖSZÖNÖM Nildia a kiigazítást, most egy komoly bakitól mentettél meg.

Jucus, neked volt igazad, bocs, nem akartam senkit félrevezetni..... :inlove::D

Utoljára szerkesztett: 3.6.15
    bogisaci60, sziszi1965, kekmaci75 és 6 más kedveli ezt.
  10. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Ezt az eventet KIHAGYOM! Ez már nem játék, szórakozás. hanem robot, szenvedés. Eddig szupi eventek voltak, de ez ISZONYÚ!

Mindenkinek jó éjszakát!>:(:mad::cry::mad::cry:

11. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia,

Javaslatom Számodra és azoknak,
    akiknek várhatóan nem lesz elég felröpije:

Teljesítsétek csak az első 3 feladatot!

A felhősor nem túl sokat ér, én is csak a szupertápért fogom megcsinálni a negyedik feladatot,
    a kitehetők a kincses szigeten kapnak majd helyet.

Az első 3 feladathoz szükséges:
    (1 koralltáphoz kell 7 hínár + 1 tengeri só)

85 + 115 + 150 = 350 korall

2.570 + 3.100 + 4.400 + 7 x 350 (koralltáphoz) = 12.520 hínár

140 + 200 + 340 + 350 (a koralltáphoz) = 1.030 tengeri só

Ezek a számok már kevésbé ijesztőek,
    birtokotokba kerül mindhárom BTP-t adó kitehető és az ajándékok nagy része is.

Jó eventezést, sok szerencsét a felröppenőkhöz!:)

Utoljára szerkesztett: 4.6.15
    Marika312, Fätum, Claunyuszi és 20 más kedveli ezt.
  12. jani975

jani975 Fórumszaki

Sziasztok!
    Aki időhiány vagy bármi más miatt úgy látja nem fog tudja befejezni az eventet, és van "felesleges" 72 db szupertápja, az a korallnál fel tudja használni mert annyit ad vissza a feladat. Így kevesebb idő alatt meglehet és több idő jut felröpi gyűjtésre.

csio70, hóóvirág, Baby72 és 4 más kedveli ezt.
  13. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia,

ez most egy nagyon nehéz event.
    Fontos, hogy mindenki minél könnyebben, minél kevesebb keresgéléssel megtalálja azt az infót,
    ami segít neki teljesíteni a célkitűzését.

A fenti okból most nem lesz tippjáték,
    de a következő könnyebb eventnél újra bejelentkezünk szuper nyereményekkel :)

Szia Szemike,

szerintem 2x2-be tedd azt a 80 magot, KK-val megszórva
    720 lesz belőle: már mehet is a vetés 1x1-be.
    1 kör vetést és kb. 200 szuper trágyát megspórolsz.;)

Jó eventezést, sok felröpit Mindenkinek!:)

Marika312, zelda1956, csio70 és 16 más kedveli ezt.
  14. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szép reggelt! Katám megszólított tegnap minthogy megy az event nálam majd. Semmi újdonság nem lesz benne minden a szokott kerékvágásban lesz csinálva, 2x2 majd még egyszer, utána 1x1 a végéig,no komfort nem szeresem meg nem is kel, repcsik meglátjuk netán 0 perces bevetése de csak akkor ha nagyon kel vagy ép gépnél vagyok és unatkozom. Természetesen a bahán amint a megfelelő mennyiségű növény, repcsi megvan megy termelés hm itt is gépnél vagyok szupitáp megy nekik, minden jóval ami kel nekik amikor ép szükség van rá megkapják a termésben lévők :D szuptrágya használat ismét csak az elején meg gyorsítani a készre való mielőbbi befejezést. Legyen szép napotok, este kezdésre jövök :pja az du lesz:music:no sebaj majd kezdem amikor itt leszek sziasztok!
    Kakaska el ne szúrd mert nem vagyok itt xDxDxDxD

Marika312, Dyny, hóóvirág és 15 más kedveli ezt.
  15. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Szia! De jó, hogy VAGY, VAGYTOK! Teljesen igazad van, és még jön hozzá a 10 mag, amit a rendszer ad, az már rögtön 810. Köszönöm.

zelda1956, hóóvirág, sziszi1965 és 7 más kedveli ezt.
  16. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Bahát nem használhatod, tehát nem kaphatsz 2366 magot.
    Sima 1X1-be ültetve az eventnövény +víz 6,23 óra (trágyázva kb.5,45), és nettó 1700 körül kapsz csatnival. Miért érdemes akkor szupertrágyát és termékeket pazarolni? nem értem :oops:

17. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Sziasztok! Tudom ,hogy nem ide tartozik, de ma reggel hosszú hónapok után végre sikerült kiforgatni a hiányzó Diszkórózsámat. Így teljes lett a felhősorom , nagyon örülök neki. bocsinet

orosgazda, Hagymácska55, brozsa és 14 más kedveli ezt.
  18. judy95

judy95 Törekvő

Sziasztok!

Még csak most olvastam az eventismertetőt, még nem ocsúdtam fel. Akik lefitymálták a ludas eventet ennek biztos örülnek. Nekikezdek lesz ami lesz, majd a vége felé beadom és teljesítem azokat a feladatokat amire futja. A titokzatosak azért jók lennének, hátha lenne belőle valami jó, mert sok fám hiányzik még.
    Jó játékot és felröppenő özönt mindenkinek!
    Gratula!! Nekem a betöltő virág hiányzik még. Köszi, hogy megosztottad nem adom fel én sem.

19. apuci30

apuci30 Fórumőrült

épp gondolkodftam tegnap hogy mit fogok csinálni míg várom az eventet jött egy gép amit meg kell csináljak így lesz meló de ha 2-ig nem sikerül akkor jön az event és gép szerelés befejezve

20. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Hali!
    Nem is szabad feladni,soha!! :)

csio70, sziszi1965, Kukackukac és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.