Óceán-napi csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 3.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Köszönöm, nehéz volt kivárni, főleg úgy, hogy a másik farmomon 3 fölös diszkórózsa csücsül a raktárban.

2. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

énisénisénis :)
    Az XXL-mamutfa alapból ad 2100 TP-t, az XL mammutfa alapból ad 1575 TP-t.
    A sima mammutfa
    alapból ad 1550 TP-t.

Amikor egy event elindul, akkor ez nagyon fontos tényező.

Tudniillik, amikor az event elindul, akkor csak az eventnövényekre NEM hatnak a TP-növelő termékek… Viszont az első alkalommal a felröppenőkre IGENIS hatnak a TP-növelők. Kísérleteztem már jó néhányszor az elmúlt 4 év során… egyesével leteszteltem minden körülményt, és bizton állítom, hogy a TP-növelők az első aratáskor igen csak megdobják a felreppenők darabszámát. Különösen akkor, ha azt a növényt komfort földbe vetettük korábban. Volt már nekem 300 felett is a felreppenőim száma egy event indulásakor!!!
    Nem írtam be a fórumba mert nem akartam (feleslegesen) feszültséget szítani.
    Végül is ez alapkövetelmény is a fejlesztők részéről, merthogy aki komforton dolgozik az KAPJON IS olyan felröppenő darabszámot, amely megéri. Amennyiben lecsökkentik a fejlesztők a jövőben a komfort talaj-on termesztett növények felröppenő darabszámát, akkor senki sem fogja használni a komfort talajt.

Idióta ötlet lenne ez a megközelítés a fejlesztők részéről…
    Jelenleg a komfort talajon termesztett növények felreppenő száma kb. a 3-szorosa a sima 2x2-es területének, és ez így jogos is, hiszen az érésidő is a 4-szerese!!!
    Amit fentebb leírtam, azt mind (élőben) kikísérleteztem az elmúlt 4 év alatt.
    Minden alkalommal az adott fejlesztői környezet volt az alap.
    Egy esetben sem „mahináltam” semmit sem, ugyan is PONT arra voltam kíváncsi, hogy mit is változtatnak meg a fejlesztők és miért?
    Sajnos több, mint 1 éve nincs (fa)csemetegőzös event…amely a játékosoknak lehetőséget adna a rettenetesen jóóóóó mammutfák beszerzésére…
    Szerintetek miért is? :)

Ui.: minden alkalommal, amikor beírok, azok az akkori TÉNYEK!
    Minden esetben az akkori állapotokat kikísérletezem és az ott kapott eredményeket teszem közzé.

Utoljára szerkesztett: 4.6.15
    zelda1956, csio70, hóóvirág és 2 más kedveli ezt.
  3. josie

josie Fórumlakó

Sziasztok!:)
    nekem a szegfű jön be 0 percesként, mindig a sz.trágyától függően csinálok, egy két kört
    még az elején a gesztenyés felhősor miatt.
    Én is a felröpiktől tartok, de a farmokat sem szeretem tarolni.

4. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Én is! ;) Miért? Mert megérdemeljük! :inlove:
    Különbenis, olyan ügyi voltam, hogy reggel ránéztem a farmomra... és nagy önuralommal NEM csináltam semmit! xD

zelda1956, csio70, hóóvirág és 9 más kedveli ezt.
  5. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Egy jó tanács: ha már kész a szegfűd, akkor nyomasd a nemesített hagymát...
    Amennyiben kész a hagymád, akkor mindenképpen azt használd KOMFORT-on a 0-perceshez.
    A hagyma éri meg a legjobban, arra adja a legtöbb felreppenőt az event indításakor aratva
    :)

.
    .

csio70, szemike50, Alexandi és még 1 ember kedveli ezt.
  6. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Sikerülni fog!
    Én 21 ólat teszek ki és így nem kell leszednem számomra fontos fákat. Kicsit tovább tart, de beleférek az időbe.
    Sosem akartam elsők közt befejezni egy eventet, most sem. Eddig sikerült és most is menni fog. Juszt is! Ugyan nem kelek fel éjszaka, de azért igyekszem úgy intézni a dolgaimat, hogy aratásra gép közelbe kerüljek. Ezért mikor a környezetem meghallja a telefonom speciális csengését tudják mars félre a gép közeléből, mert jövök én teljes erővel, aratni, vetni, trágyázni, etetni. (Szoktatás kérdése) :p
    Ugyan a felröppenők nagysága engem is kicsit izgalomba hoz, mikorra lesznek meg, de addig nem nyugszom míg össze nem jön. Nem engedem, hogy kifogjon rajtam, de olvastam valamelyik gazdatárs hozzászólásában, abban reménykedik kicsit magasabbra emelik a skáláját a röppentyűknek, hogy jobban jöjjenek. Ebben bízom én is, no és magamban. ;)
    Mindenkinek jó eventezést kívánok! :)

zelda1956, Claunyuszi, Dyny és 13 más kedveli ezt.
  7. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Nem volt időm fórumozni, most itt a böjtje, mert nincs semmi úgy ültetve hogy felröppenőt adjon. >:(. Ha rakok rá tp növelőt a növényekre az ad több felröppenőt? Izgalmamban már nem is emlékszem:oops:

sziszi1965, Kukackukac és Ananke kedveli ezt.
  8. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

sziszi1965 és Kukackukac kedveli ezt.
  9. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

10. maklarimama

maklarimama Junior szaki

Nem figyeltem, reggel leszedtem a hosszúérésűeket és kukoricát ültettem, most néztem be a fórumra...:cry: Ügyi vagyok!!!:cry:
    Legutóbb tövig rágtam a körmömet az izgalomtól, hogy meglesz-e a röpi. Most nem is célom, hogy végig érjek. 76 csillagom van 300 kell a legendához, erre hajtok a gazdaköriket mazsolázgatom.

11. Ananke

Ananke Fórumelemző

Én is pont így jártam:cry::oops:xDxD

Evita-55 és szemike50 kedveli ezt.
  12. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Gratulálok! :) Ügyi vagy! :)

bocsinet, Kukackukac és szemike50 kedveli ezt.
  13. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Ez jó ötlet, köszi!:music::D:)

14. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Én is jártam már így! Mai nap kivétel.
    Az este megnéztem a naptárat mikor mi lesz, és így vettem észre a ma induló eventet. Addigra már csináltam egy "éjszakai" vetést, etetést, így most minden várja a 14 órát kivéve az a pár állatkám, amelyik még egyszer szaporodik reggeltől 14-ig. A sok felröppenő miatt nem szedtem le őket. Remélem megtérül a várakozási idő. ......remélem, remélem...

Kukackukac, szemike50, sziszi1965 és 2 más kedveli ezt.
  15. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! TegxDnap elkesedtem de nagyon mikor megláttam a felreppenők mennyiségét, esélyem nincs szerintem, osztottam-szoroztam és mégis belevágok.Nem is vagyok Farmerama függő egy kicsit sem.xDVégig olvastam amit írtatok most is, ahogy illik.Lehet itt kupáról, nemesített növényekről beszélni és mi van ha akkor sem jön a felröppenő ami lég lenne? Így jártál - jártam és kész!!!!Ja nem egyformán adják a szerverek, na de miért is? Csak?!Mindig reszketve aratom le a titok ólakat és fákat, nem sikerül amit szeretnék.Persze ahogy már írták, a lottoban sincs mindenkinek ötöse, de mégisxD
    Volt már olyan event amit úgy kezdtem el, lesz ami lesz, de olyanis amit a szomszédok, barátok segítségével sem tudtam megcsinálni oszt jó van:cry:
    A virágos felhőről meg annyit 3 egyforma van, sőt a madárijesztőből is. Na erre lépjetek. Azt ne mondja senki hogy valamit rosszul csinálok 94-es szintenxD

zelda1956, Dyny, Kukackukac és 8 más kedveli ezt.
  16. .imre71.

.imre71. Fórum mestere

94-es szinten nem szabadna gond legyen ez az event.
    nmamutjaid nincsenek .?
    nagyon reg kell hogy jatszodjal ha 94-es szintre elertel

17. kovacstne

Minden van, a kupáim is 28-30. A mamutokat le szedem, mert annyi nem ad mint a kukorica
    A játék kezdete óta játszom

18. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Jól csinálod, sőt annál is jobban, mert tudsz mosolyogni a balszerencséden is! Épp ezért hiszem, hogy előbb-utóbb, de megjön a szerencse a farmos dolgokban is Hozzád!
    Kívánom, hogy így legyen!

zelda1956, csio70, hóóvirág és 10 más kedveli ezt.
  19. kovacstne

20. vízinyuszi

vízinyuszi Járnitanuló

Szia!

Ne gondold azt, hogy ez egyedi eset. Nekem is 3 felhőnyi virágom gyűlt össze, viszont 1 hiányzót sehogysem sikerül kipörgetnem...:cry:
    Ami pedig az eventet illeti... összejön az akár 0-ások, mammutok, pannikák és társai nélkül is. (Nekem 1 db sincs belőlük), mégis simán megcsinálom az összes eventet jóval idő előtt.
    Ha nincs más a kezemben, csak a rendelkezésre álló idő, akkor azzal gazdálkodom, ahogy tudok.;)

zelda1956, hóóvirág, Peszi2 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.