Óceán-napi csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 3.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Na, ezt én is elképzeltem már sokszor..
    Tudod, ha az ember nem tesz semmit, nem fog ölébe hullani a gazdagság.. azt is megkérdezném, mit jelent számodra a gazdagság?
    Anyagi, erkölcsi elismerést? Vagy csak van mit virítani?xD

Dyny, Erzsike5110, Cyra65 és 5 más kedveli ezt.
  2. erzsebetsch

erzsebetsch Járnitanuló

hat mindenki arra tippelt hogy nem jon ossze a felropi, de most mindenki rajott hogy inkabb a korallal van a baj eleg gazas megcsinalni annyi korallt,ha tudtok valami tippet szoljatok, szupi tap nelkul,koszi

mimi kedveli ezt.
  3. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

igen :) 12x le kell aratni a 41 ólat ;) napi néggyel számolva 3 nap... éjjelre ültethetsz valamit vagy tehetsz ki állatokat...
    ha nem tudsz 3-4 óránként gép elé kerülni, akkor kezdődik a gáz :oops:

livia775, Erzsike5110, Gio és 6 más kedveli ezt.
  4. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Na, most nem értelek, én akkor szoktam felvásárolni, mikor olcsó aztán eladni amikor felmegy az ára :p ha jól felkészülsz egy eventre ( piac ügyileg) akkor sok csp-hez hozzájuthatsz:)
    Nálam pedig nem az a cél, hogy minél több pénzt begyűjtsek, hanem hogy élvezzem a játékot, ahhoz pedig kellenek az eventek főleg mint ez az óceános, sok jó dologhoz hozzá lehet jutni és itt sem a csp a lényeg:p hanem maga a játék és a szórakozás. Szerintem mindenki azért van itt;)

Dyny, zelda1956, Erzsike5110 és 6 más kedveli ezt.
  5. Gremonzo

Gremonzo Utánpótlás-írogató

Két farmon játszok, mindkettő a 94es szinten van. Az egyiket a játék elején, a másikat úgy ,másfél év múlva nyitottam. Már az elmúlt eventnél is észrevettem, hogy a később nyitott lényegesen több felröppenőt kap, ugyanolyan területen, ugyanolyan hozzávalókkal az event növényeinél. A fiatalabbnál 34 az öregebbnél 27 felröppenő a fő farmon és a többinél is arányosan kevesebb. Hogy lehet ez, akkor nem egyforma feltételekkel játszunk?

Erzsike5110, Jucus19 és agika48 kedveli ezt.
  6. apuci30

apuci30 Fórumőrült

660 felröpi kell még tehát a fele felröpi megvan majdnem :) 1-1 titokfa érik reggelre lesz eredmény 2 party pörgetés nem jött be semmi izgi :)

CsakJucinak12 és Gio kedveli ezt.
  7. Fätum

Fätum Fórumőrült

Nnna, megmondta az előbb is nem? Ésszel kell játszani. És most itt a tuti...8) jancsi, fordítva. Amikor drága akkor kell eladni, és amikor olcsó akkor kell venni. Tudod miért? Mert amikor olcsó, akkor akciós :)

Dyny, Agnesasszony, Erzsike5110 és 8 más kedveli ezt.
  8. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Sziasztok!
    SOS segítségre lenne szükségem !mert nagyon elrontottam a korallnál a bónuszokat, azt hittem,hogy a műhelyes ólakra való bónuszok kellenek hozzá, de sajnos tévedtem. Most pedig tanácstalan vagyok,hogy tulajdonképpen pontosan melyek azok a termékek,amik hatnak az eventes korallra? Köszi előre is a segítséget!!!

9. -jancsiszeg-

-jancsiszeg- Haladó

ezért nem haladtok.

CsakJucinak12 és iboly54 kedveli ezt.
  10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia:) Ezek sima ólak: sajtgolyó - tojáspuncs 5 % - valentin napi cserép 10%
    De csak kettőt rakhatsz be ezek közül.

livia775, mimi, CsakJucinak12 és 3 más kedveli ezt.
  11. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok! :)

Képzeljétek el,hogy haladok...xD

Dyny, csio70, CsakJucinak12 és 6 más kedveli ezt.
  12. -jancsiszeg-

-jancsiszeg- Haladó

a csp a fontos. hiába vagy tapasztalt játékos ha nulla a vagyonod . de én rájöttem . drága dolgokat kell venni.

13. Fätum

Fätum Fórumőrült

Én most mentem világgá. Jó éjt jancsi xD

Dyny, Pharmer500#2, Agnesasszony és 12 más kedveli ezt.
  14. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Jancsi, engem ez innentől kezd érdekelni. xD
    Figyelek. Rád. Csak Rád.
    Mit csinálsz a drága dolgokkal?

Dyny, livia775, CsakJucinak12 és 4 más kedveli ezt.
  15. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Ki kell ábrándítsalak:) nem attól leszel gazdag, ha drága dolgokat veszel, hanem ha olcsót és drágán adod el. Tapasztalatokból még nekem is van mit fejlődni, de látom Te még nagyon az elején vagy nem baj, majd lesz ez jobb is, ha belejössz a játék pörgésébe és meghallgatod a régi játékosok tanácsait, itt mindig kapsz értékes információkat, persze hogy megfogadod e őket az más tészta:)
    Most még azt nem értem, ha nem csinálsz semmit, akkor hol tartasz a szintlépésekkel, vagy az sem kell?:music:
    Az eddigiekből az derült ki számomra, hogy egyoldalú játékot "játszol "a piaccal:)

Dyny, Erzsike5110, CsakJucinak12 és 5 más kedveli ezt.
  16. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Kisfenyő!

Az alábbi hozzászólás segítségedre lehet :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Óceán-napi-csevegő.12631/page-19#post-254550

Fätum és nyific kedveli ezt.
  17. nyific

nyific Fórum elő legendája

Iboly ez a gazda csak szórakoztatni szeretne minket, azért írja ezeket.:)
    Nekem van 270 korallom, és 70 tápom. Még kell hozzá egy kicsi,
    de lehet elkezdem most a feladatot nyomatni, mert vagy korall, vagy hínár.xD

Dyny, livia775, CsakJucinak12 és 6 más kedveli ezt.
  18. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

jancsi, ezeket a dolgokat egyedül találod ki? oszd már meg velünk a taktikádat
    sikerül neki xDxD

Dyny, Pharmer500#2, Agnesasszony és 7 más kedveli ezt.
  19. Fätum

Fätum Fórumőrült

Hát ez sikerült neki. Rég mulattam ilyen jól a fórumon xD

Dyny, Agnesasszony, livia775 és 8 más kedveli ezt.
  20. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

De ugye akkor egy kis farmról beszélsz és nem egy nagyról? Mert akkor érthető. Felgyülemlett egy csomó fa és most beáldozod.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.