Óceán-napi csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 3.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. veronika0823

veronika0823 Utánpótlás-írogató

Szia! A 88-ik szinten vagyok!!! De valahogy az eddigi években mindig elég volt a répásalmás csatni+locsolás,.. de mostanában hiába minden igyekezetem!!! :( Megnézem azt az összefoglalót!!! :) További szép estét, és köszönöm!!

mimi, sziszi1965, ulmo12 és 2 más kedveli ezt.
  2. dodokacsa6663

dodokacsa6663 Járnitanuló

Sziasztok az én 3 farmomon is lecsökkent a felreppenő-nem is kicsit- ugyanazt csinálom ugyanazt ültetem mint tegnap ez miért van miért kell szórakozni az emberrel ?

3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóó reggelt. Ugyanitt tartok én is hogy meguntam a várakozást. A medencékre várok és gondoltam hogy adok nekik sz.tápot, aztán ráütöttem a kezemre egy nagy kalapáccsal és azt mondtam hogy neeeem!xD Így aztán reggel leszek kész. Gratula!A titokfák már beértek, inkább nem mondok semmit xD

mimi, sziszi1965, Boccio71 és 11 más kedveli ezt.
  4. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Elég soká, de megérkeztem. A bahára kiraktam a titokfákat,reggelre megtudom mi lesz!Egy kicsit csúszok a növényekkel, de biztosan meg lesz.Már csak az utolsó kör hiányzik.

mimi, mamszi5107, szemike50 és 3 más kedveli ezt.
  5. Holdsarló

Holdsarló Haladó

Sziasztok :)

Íme kik rejtőzködtek a titokfákban
    3 tűzvirág
    licsi XXL
    kakaó XXL
    gránátalma XXL
    papagálytollfa
    licsi XL
    pisztácia XXL
    2 brazil dió XL
    papaja XL
    matéfa XL
    brazil dió XXL
    amherstia fa
    2 szentjánoskenyérfa

sárgabarack XL
    japán naspolyafa
    2 citromfa XL
    cukorjuhar XXL
    bükkfa XL
    2 kökény
    2 bodza XL
    szakura cseresznye
    mandula XXL
    citromfa XXL
    diófa XL
    2 bodza XXL
    őszibarack XXL

Party pörgetés
    Ninjaméh
    20 szupertrágya
    13650 TP
    aranymosó sárga
    8 szupertáp
    denevér piros
    8 kacsa kata szupitáp

Állatok még lazsálnak, nem akarnak előbújni.

stellácska26, csio70, mimi és 12 más kedveli ezt.
  6. Biokertész

Biokertész Járnitanuló

Sziasztok!

Nincs időm visszaolvasni az összes hozzászólást eme csevegőben (a héten éjszakás voltam...), ezért nem tudom írta-e már valaki, de van egy tippem azok számára, akiknek a felröppenők miatt vagy az eventnövények letermelése végett nehézséget okoz az event befejezése. Egy koralltáp előállításához kell 7 db hínár és egy tengeri só. Összesen 490 korall kell a feladathoz, tehát 3430 hínár és 490 felröppenő és ez utóbbin van a lényeg, ugyanis a korall ólakat lehet szupertáppal is etetni, így annyival kevesebb hozzávalót használ fel a játékos, amennyi koralltápot megspórol ezáltal. Valószínűleg 490 korallt nem sokaknak van lehetőségük szupertáppal előállítani, de azt hiszem nekik nem is okoz gondot az event teljesítése. A kisebb gazdáknak viszont, akiknek nehezebben jön össze a felröppenő, azoknak megéri a szükséges szupertápot feláldozni a felröppenők megspórolásához a feladat teljesítéséért, azt hiszem. Örülök, ha tudtam segíteni ezzel a pár sorral néhány gazdának. ;)

Én nemrég helyeztem ki egy-egy titokfát és egy titokólat, izgatottan várom a fejleményeket. Az eventem befejezése már csak a korallokra és pár felröppenőre vár, egy-két nap és kész vagyok.

Sok sikert mindenkinek a feladathoz és a titokzatos meglepetésekhez! :)

mimi, Baby72, sziszi1965 és 10 más kedveli ezt.
  7. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia! Én közel sem állok ilyen jól, jelenleg: 342 korall, 596 só, 9028 hínár van. Kevernem már nem kell, viszont még semmit nem adtam be. Szóval nem lesz egyszerű, de meglesz. Feltéve, ha nem hagyok ki 1-1 aratást mint ma is.

mimi, Baby72, sziszi1965 és 4 más kedveli ezt.
  8. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

A meglesz-en van a hangsúly :)
    Ne aggódj, nagyon sok napunk van még!!
    Ez a harmadik nap, van még négy teljes!;)
    Nekem eddig tartott az önmegtartóztatásom, miszerint nem adom be a dolgokat a feladatba, majd a végén...nem bírtam ki, és bedobáltam xD

mimi, Baby72, sziszi1965 és 6 más kedveli ezt.
  9. soramay72

soramay72 Fórum hercege

necces lesz, de azért valahogy igyekszem majd összehozni 8)

10. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

No persze, mi is jöhetett volnaxDpont erre vágytál....nem?xDxD

11. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Egy 27%-os kupa már elég szépen hozza a felröppenőt. Érdemes valamelyik hosszú érésű növénynek kinemesíteni a 25%-os szupertrágya imádatát (póré, sima hagyma, articsóka, biogyapot stb.) felkészülve a BP hasonló ötleteire, mint ez a jelenlegi event. :D Ja és persze a szupertrágyát gyűjtögetni. Ha van már nemesített növényed, inkább szupertrágyára áldozz egy kis pénzt akciókor, mint eventkosárra (ha nincs elég mamutfád). Remélem, sikerrel jársz. :)

mimi, Baby72, sziszi1965 és 3 más kedveli ezt.
  12. apuci30

apuci30 Fórumőrült

1 tenyészetem macskaházacska :cry:

hóóvirág, mimi, Baby72 és 2 más kedveli ezt.
  13. juliska70

juliska70 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Kókuszdió mai ajándéka 30ezer CsP.

14. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok,

a titokóljaimból ezek fejlődtek ki:

- kivifészek
    - kakasülő - még nem volt :)
    - sünodú

- galambdúc
    - vakondlak
    - 2 egérlyuk
    - narancs pulykalábas festőtelep

- sárga tyúkól
    - sárga tehénistálló
    A kivifészeknek, a kakasnak és a süninek nagyon örülök, a többiek vonatozni fognak. [​IMG]
    Sok szerencsét a felröpikhez és a titokzatosokhoz!:)

stellácska26, skalimaci, csio70 és 13 más kedveli ezt.
  15. Holdsarló

Holdsarló Haladó

pfffffffffffffff, előbújtak az állatok :D

kaptár sárga
    2 retró hód ++
    farkas
    strucc narancs
    tehén sárga
    ló piros (ez nagy bódogság illenem nem vót még)
    szarvasgomba sárga
    galamb
    béka

hóóvirág, mimi, Baby72 és 5 más kedveli ezt.
  16. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

A csatninak és a locsolásnak semmi köze a felröppenőkhöz. A neked leghosszabb érésű növényt kell ültetni. Idő pedig még rengeteg, be tudod fejezni biztosan. Nem kell az első nap megcsinálni.

hóóvirág, Baby72, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  17. ]Anna05[

]Anna05[ Haladó

én munka mellett kis intenzitással csináltam eddig,, az első feladatsorral vagyok kész felfelé. most a negyediket csináltam vizszintesen a titokfára hajtva.. de már reggel véletlenül az első kertet csatni nélkül arattam mire észrevettem.. hogy lejárt.. de reménykedem benne, hogy legalább azt megszerzem amit szeretnék..

18. zebraful

zebraful Fórumelemző

7 db. koral, 5000 hínár, 100 felröpi kell még és kész az event. 10kor el kell mennem és valamikor
    délután jövök haza. Ehhez 4 kor keltem, 1 kör vizezve, trágyázva, 10-kor indulhatok, délután aratás.
    Még szerencse, hogy a trágya nem szökött az egekbe, 14.000 csp-ért tudtam venni 200 db.ot.

stellácska26, mimi, Peszi2 és 6 más kedveli ezt.
  19. PettFarm

PettFarm Haladó

Hát nem tudom...iszonyatos mennyiség és 8 óra az érési idő, még ha trágyázom, akkor is több, mint 5 óra...pedig mind a három farmon ez terem most...

stellácska26, mimi, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  20. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

nah elindítottam a kakaót:D

már van 5000 növényem.)

-Anettt-, csio70, hóóvirág és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.