Óceán-napi csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Laboviti, Jun 3, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

2. klari8110

klari8110 Járnitanuló

Mogyoró 40.adott.

3. maklarimama

maklarimama Junior szaki

Nekem van, hogy csak 14-15. Még mindig hínárt ültetek és sajnos a legendát sem tudtam még kiváltani. Csak a 3. feladat van kész, a korallokat szupertáppal etetem - az elejétől így kellett volna - mert nem lesz elég sóm. Még a 4. feladatot szeretném befejezni, a hínár és a korall meglesz, de a só kérdéses.

Az event egyébként tetszik és ha összejön végre a 300 csillagom legendával remélem több felröpim lesz.

4. HermioneWatson

HermioneWatson Fórumgróf

Sziasztok,
    Event befejezve. Már az este kész lett volna, ha nem nézek be egy aratást. A bahán kitett titkosaimból a következők lettek: datolya XL, kamvat XXL, stentjánoskenyér 2, pisztácia XL 2, babán XL, gránátalma XL 3, füge XXL 2, pisztácia XXL, máté XL, cédrát, tamarindusz és amherstia. Ez utóbbi háromból még nem volt. Örvendek neki és a többi XXL-es fáknak is.
    A tölgyesen érnek a többi titkosak. Amint eredmény lesz jelentkezem. Mantrázom a kacsacsőrűt, amióta kitettem :)

5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Bogkati50:
    Szia!

Kérlek figyelmesen olvasd el a topicot nyitó hozzászólást.

sziszi1965 likes this.
  6. agi967

agi967 Fórum biztosa

Húha! Nagyon lemaradtam. Még csak a 3. feladat aranyánál tartok,a múlt héten nem volt sok időm,majd 7000 hínár hiányzik még,vagy 200 korall és 100 só,a tápokat megcsináltam.Remélem szerdáig minden összegyűlik. Gratulálok azoknak akik készen vannak,sok felröpit azoknak,akik még csinálják.

7. apuci30

apuci30 Fórumőrült

a felállított céljaimhoz kell még 1 kanyar hínár 260 felröpi ma nem nagyon fogok farmozni m,ert felröpi miatt hosszút ültettem rózsát délután is azt fogok meg éjszakára is 82 felröpi jött a reggeli rózsámból így ez az ésszerű max ha bírok szupitápot kiszedni akkor tenyésztgetek pár kakukkot

Dyny, Gio, _Cygnus_ and
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A tegnapi nap kimaradt event szempontjából ....
    Korall letermelve ... még némi hínár kell .... és felreppenő ... de szerintem meglesz ;)

9. Blindate

Blindate Haladó

Sziasztok!
    Olvasgatom az "eventkesegőket", és nem nagyon értem őket. Szerintem nem volt túlságosan megrázó élmény végigcsinálni annak sem, aki nem ült egész nap a gép előtt. Rengeteg ötletet merítettem a tapasztaltabb játékosok topikjaiból, kialakítottam a saját stratégiámat, amit minden event során alkalmazok. Ha nagyon kevés az időm, akkor gyors indítással (nagy eventkosár megvásárlása) kezdek, most ráadásul az is felpörgette a folyamatot, hogy korall táp helyett szupertápot lehetett használni.
    Már kész vagyok az eventtel, ami szerintem nagyon ötletes és szórakoztató volt. Most még gyártok néhány korallmedencét, hogy a porosodó szögek és kalapácsok is forogjanak.
    A kókuszdió nyitogatást nem mondhatom sikertörténetnek, a második nekem sem sikerült, nem volt szerencsém abban a pillanatban belépni, amikor a rendszer épp engedte a nyitását. Azért a többit nyitom, ki tudja, hátha ez is megoldódik.

10. Dynnye

Dynnye Fórumszaki

Sziasztok!

Mostanra beérett az utolsó adag növényem, de a titkosakat már tegnap este kiraktam, hogy ma reggel arathassam. Volt is nagy meglepetés! :)

Titokólak:

• Kacsacsőrű lak, gólya, sárga pulykaláb, vakond, farkas, egér, 2 béka, kivi, retró hód ++

Farmos fák:

• XXL: bükk, szeder, narancs, bodza, körte, dió, 2 cukorjuhar, sárgabarack,
    • XL: 2 sárgabarack, citrom, szivar, bükk
    • sima: japán naspi, szakura cseri
    Bahás fák:

XXL: 2 gránátalma, avokádó, kivi, brazil dió, pisztácia
    XL: 2 pisztácia, 3 gránátalma, kamkvat
    sima: 2 szentjánoskenyér, 2 cédrát, tűzvirág

Összességében: nagyon jól jártam, minden csepp szupertrágyát megért az event! :)

Dyny, maszilva, Gio and
  11. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

Örülök a szerencsédnek :D nagy-nagy gratula neked ;) Én még nem pakoltam ki a titokólakat, de most megteszem....hátha..;) egy kacsacsőrű lakkal kiegyeznék xD olyan még nincs

12. busand

busand Junior szaki

??? ezt most tényleg komolyan mondod?, hogy 490 szupertápot bedobtál? és a barkács cuccokat elszórod értelmetlenül? hát te tudod :)

13. macuga

macuga Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

macuga ID:2003923 farmomon, nem engedi leadni az eventhez szükséges koralltápot. A malomban ki van keverve, mutatja is hogy benn van a pajtában.

Köszönöm a segítséget!

14. busand

busand Junior szaki

koralltápot nem lehet leadni, csak korallt. a műhelyben kell legyártani és úgy lehet etetni majd, de ha most kezdenél bele akkor hagyd szerintem

_Cygnus_ likes this.
  15. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nem engedi, mert nem az a feladat. A koralltáppal a Korallmedencét kell megetetni. Kérlek olvasd el az event ismertetőjét:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/253808/

16. munkarabja

munkarabja Haladó

Sziasztok!
    Én követem a szokásos taktikámat hátulról jövök visszafelé. Eddig két titokfámból Kowhai és valamilyen datolypálma lett ólak: Sün, Vakond, narancs nyúl és tyúk. Kacsacsőrűre pályázom.

17. macuga

macuga Fórum-zöldfülű

ÓÓ tényleg :) bocsánat, kissé figyelmetlen voltam :) fogjuk rá a melegre :D Köszönöm szépen a segítséget!

_Cygnus_, Jucus1949 and Evita-55 like this.
  18. 07jani07

07jani07 Utánpótlás-írogató

Már miért kellene neki hagynia, ha van ideje és persze meg tud építeni 41 ólat, akár be is tudja fejezni, de mindenesetre sok mindent ki tud szedni a feladatokból.;)

19. busand

busand Junior szaki

hát csak azé, mert én 30 óllal csinálom egy hete és csak délután leszek kész, persze ha szupertáppal csinálja ... :)

20. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Sziasztok! Lassan de haladok! Még 120 só 1050 hínár kell az utolsó feladathoz.A sótól tartok de talán meglesz! Nehéz legalábbis nekem de szórakoztató event nagyon tetszenek a medencék! Sok sikert aki még hajt gratulálok annak aki kész!

Gio and Jucus1949 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.