Óceán-napi csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 3.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -jancsiszeg-

-jancsiszeg- Haladó

nem igen

dagaz70 és hóóvirág kedveli ezt.
  2. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Sziasztok!

Néhány perce végeztem az eventtel. Ez önmagbán ugyan nem bír akkora hírértékkel, hogy alapból is megosztanám, hanemhogy úgy sikerült kihozni a balanszot, mint még soha:
    http://kepfeltoltes.hu/150608/balansz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Ha direkt erre utaztam volna, akkor sem sikerülhetett volna ennél tökéletesebben:
    A képen az látszik, hogy:
    1) Az event átkerült a befejezettek közé
    2) 0 felröppenőm van a pajtában
    3) 0 eventnövényem van a pajtában (ami egyszersmind azt is jelenti ugye, hogy 5 óránál nem régebben történt a befejezés - hogy azt elhiszitek-e, hogy az utolsó eventnövény-aratásra jött meg az utolsó felröppenő (vagy Nóci ajándékaként - ez vitatható, mert kb. szimultán történhetett:)), az ugyan ebből még nem következik magától értetődően, de hogy a 2 dolgot sikerült 0-s "hibahatárral" max. 5 órás eltéréssel összehozni, azért az is megért egy képernyőmentést...:p)

Ha ehhez még hozzáveszem, hogy a felhősorra való kütyüjeim a Kergében kb. pont akkorra érnek be, mire befejezem ezt a hsz-t (hacsak eszembe nem jut még vmi hosszú...:music:), akkor már tényleg a "spontán összehangoltság legmagasabb fokú előfordulásának esete" forog fenn...:p

Amúgy a titok a lustaságban rejlik: végül is (saját magam tanácsát is megszegve) az eventet úgy teljesítettem "kompromisszumos" megoldással, hogy éjszakára végül is csak az erdei tisztáson vetettem hosszút, ahol nincs gond a víz-utántöltésre, (meg persze a Bahára - csak nappal mentek a korallok, amikkel szintén ma délután készültem el), a főn és a szédültön a hínár ment locsolás nélkül éjszaka is...

A titkosokat még most teszem majd ki egyszerre...

Fätum, Jancsiszeg - idő híján a fórumtevékenységemet a Pletykagangra terveztem korlátozni a héten, eredetileg nem terveztem belemerülni az eventcsevegőbe is, de a Ti párbeszédetekért megérte: sokkal jobban még a saját magam poénjain sem szoktam szórakozni...!:D ((Upsz, most elszóltam magam?:wuerg: Izé-izé, valójában nem vagyok én antiszociális...o_OxD))

Ennek bizonyságául:
    kívánok sikeres eventezést mindenki másnak is!!!:D

----------
    Tudom, hogy hibabejelentő topicba kéne írnom, de talán innen is eljut a fejlesztők felé: megvettem a korallhal-tojást, kitettem a Kincsesre, de meggondoltam magamat, és át akartam helyezni a Kergébe (nem csak mert ott kezdésnek kevésbé lenne takarásban:music:, hanem mert most épp átállóban vagyok a sima farmos TP-gyűjtésre), de azt írta ki, hogy "jól gondoljam meg, mert ha eltávolítom, a tárgy elveszik" - mivel nem akartam bonyodalmakat magamnak, inkább nem erőltettem, hanem egyelőre ennyiben hagytam a dolgot (és mivel azóta leketyegett a kitehető-érésidőgyorsító felhősor is, ami miatt még megérhette volna némi csúszással is törölni és újra kihelyezni, a kikelésig már nem is tervezem bolygatni), viszont fölmerülnek a kérdések: 1) Ha törölném, valóban elveszne "vagy csak megjelenítési hiba"?; 2) Ha valóban elveszne, akkor "furamód" így lett tervezve vagy csak javítandó bug (és esetleges "kárszenvedés" esetén jóváírnák)?; Ha nem bug, akkor ez a tulajdonság érvényes lesz a kifejlődött Kék lagúnára is (ez esetben végleg bebetonozva a kütyüt oda, ahová elsőre kihelyeztük)? Előre is köszönöm, ha utána tudtok járni itteni jelzés alapján is... ÜDV

Dyny, Lillapilla73, Alexandi és 21 más kedveli ezt.
  3. -jancsiszeg-

-jancsiszeg- Haladó

hello szia mizu? na mi a szitu? dalos pacsirta azt csiripeli h ogy remek napnak nézek elébe .

times84, hóóvirág, dagaz70 és 3 más kedveli ezt.
  4. Málnahab

Málnahab Rutinos

Nekem is sikerült befejezni az eventet, kész az összes feladat. Akkor most már nagyágyúnak számítok? ;) xD
    A titkos nyeremények közül még csak a Bahafák eredményét ismerem, szerintem jó dolgokat kaptam :)
    Íme:
    licsifa, licsi xl, brazil dió xl, sárkánygyümölcs xl
    2 papagájtollfa, szentjánoskenyérfa, 2 cédrát
    amherstia, tamarinduszfa
    avokádó xxl, kókuszpálma xxl, 2 gránátalma xxl, mandarinfa xxl, papajafa xxl :)

Utoljára szerkesztett: 8.6.15
    Dyny, AnkaFD, alpha58 és 10 más kedveli ezt.
  5. Fätum

Fätum Fórumőrült

Be kell valljam, rég szórakoztam én is ilyen jól a fórumon. De szerintem vagyunk még így páran :D

Upsz, de jó, hogy mondod, egész megfeledkeztem róla. Megyek bevásárolni :D

Dyny, farmerogirl, Pharmer500#2 és 8 más kedveli ezt.
  6. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Sziasztok a farmon ezek lettek
    Fák: Bodza xxl 4db, Bükk xxl,Bodza xl 2db, Citrom xl, Bükk xl, Birs 2 xxl, Sárgabarack xxl, Szeder xxl, Mandula xxl, Tölgy xxl, Japán naspolya, Szakura,
    Ólak: Kivi, Pehely sárga, Galambdúc, Mosómedve 2db, Macskaházacska, Retró hód++ 2db, Ló narancs, Juh akol piros.

7. -jancsiszeg-

-jancsiszeg- Haladó

Megyek az utcán január 1-én kora reggel, kicsit másnaposan. Cirmos cica vonaglik előttem, megsimizem. Majd hívja a gazdája a házból: Fortuna! Fortuna!
    De Fortuna nem ment be, elindult az úton én meg utána, gondoltam újévi jó cselekedetként megfogom és hazaviszem a cicust. A cicus egy lottózóként is funkcionáló kocsmához vezetett.
    "Fortuna!" villant be rögtön. Ez nem lehet véletlen.
    Bár nem bíztam abban, hogy január elsején lehet sorsjegyet kapni, azért megpróbáltam.
    Addig ütöttem a kocsmapultot, míg a kocsmáros szíve megesett rajtam és nekem adta a saját szelvényét.
    Nem nyert.
    Kimentem. A macska sehol. Hiretelen egy kisgyerek ugrik elém.
    Bumm! - kiáltja, és konfettit lő rám. - Lúzer vagy!

8. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Keress meg ez a farmnevem is:)

vje0315, _Cygnus_, Dynnye és 2 más kedveli ezt.
  9. Fätum

Fätum Fórumőrült

Jancsi, te nem vagy Lúzer, hanem egy nagyon szórakoztató, kedves fiatalember :) És maradj is ilyen :)

_Cygnus_, hóóvirág, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  10. -jancsiszeg-

-jancsiszeg- Haladó

ezzel most végleg tovaoszlattad érzékeny lelkem piciny világának harmonikus kerékvágásábol kirángatott nyugtalanito szelek viharában kovácsolodott stresszfelhök sokat nem igérö szövevényén átgyűrűdzö sulyos mentális sebeket ejtö lelkispirál ködfellegét!"

Utánanéztem a családfámnak és rájöttem hogy én vagyok a gyökér.

11. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sziasztok!392 db felröppenő kell még :(, nem tudtam csak naponta 2 szer aratni! Okos matekos, gyakorlott játékostársaim segítsetek! Van még remény?

Gio és -jancsiszeg- kedveli ezt.
  12. -jancsiszeg-

-jancsiszeg- Haladó

Fel a fejjel! Semmi remény!xD

13. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok!
    xDxD
    Ez hatalmas volt! xD
    Én mondtam. és mondtam. és még mindig mondtam:
    "majd pislogunk, mint pocok a lisztben"
    "ez csak a felvezető kör volt" xD
    Már ami Jancsit illeti..:)

Hatalmas gratula a végzőknek :) Kint hagytam nézegetni egy medencét, szerintetek Varun elveszi? :cry:

Dyny, farmerogirl, Linden és 8 más kedveli ezt.
  14. dagaz70

dagaz70 Törekvő

Hoppá!
    Észre se vettem, de kész lettem az eventtelxD
    Csak korall kellett hozzá, de egy kicsit még ezt is túltermeltem:(
    Viszont: mentem a boltba, és megvettem a csodahalat!
    Annyira szép, hogy már ezért is megéri:inlove:
    Valamikor, amikor a halastó fejlesztése indult, arra hajtottam, hogy meglegyen a rózsaszín halastó. A mindent megtettem, a rózsaszín halastó gyönyörű:inlove:

kukac42, _Cygnus_, alpha58 és 5 más kedveli ezt.
  15. -jancsiszeg-

-jancsiszeg- Haladó

Én annyira szerencsétlen vagyok...biztos elfogyott a szenteltvíz amikor születtem.

16. nbazsi

nbazsi Utánpótlás-írogató

Nem hittem volna 164 felröpi kell és még másfél nap van hátra.
    Hihetetlen!!!!

17. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Ez természetes nem? Mi is így voltunk.
    Én sok sót elhasználtam feleslegesen, de már annyi van, hogy évekig nem kell vennem, mivel kevés sót használok.:) Ez látszik is az itteni megnyilvánulásaimban, elég "sótlan" vagyok.

18. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Születéskor nincs szentelt víz, kereszteléskor csak.
    Egy többszörös milliomos hogy lehet szerencsétlen?:)
    Mi lesz a milliókkal????:)

19. -jancsiszeg-

-jancsiszeg- Haladó

Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam.

SzilvaG, Erzsike5110, bakfis és 2 más kedveli ezt.
  20. Bomba jó siker, a profik így csinálják!!!
    Nekem nem biztos hogy így jön ki, de holnap reggelre én is kész lehetek, még hiányzik 17 só.
    Aprop

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.