Óceán-napi csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Laboviti, Jun 3, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!

Tegnap este én is készen lettem.
    És ma reggelbe beértek a titkos dolgaim is. A farmos fák közül ami említésre méltó az két kökényfa (volt már, de azért örülök nekik), és lett még sok xxl-es, azok mindig jók, és néhány xl-es tüzifa, így nem panaszkodom.
    Az ólak közül csak a sárga juhistálló nem kellett volna, a többi használható, bár nem kiugróan jó.
    A Bahamás fák között is sok az xxl, és régebbi titokfák, nem rosszak.
    Jó kis event volt.
    Sok felröpit a még küzdőknek!

Cora

2. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Ma én is készen leszek, remélem nem jön közbe semmi.
    Viszont a medencék nagyon tetszenek, mindig mikor belépek a Bahára, olyan nyaralhatnékom támad! Nagyon csábítóak azok a medencék.

3. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

A "titokfáim" 91-es szinten:
    2 db narancsfa XXL
    4 db bodza XXL
    1 db narancsfa XL
    1 db diófa XL
    3 db citromfa XL
    1 db datolya XXL
    1 db bükkfa XL
    1 db bodza XL
    1 db szederfa XL
    1 db tölgyfa XXL
    1 db kökénybokor
    ennyi... :)

...ha lesz cserenap, válogassatok ezek közül, ajándékba adom őket. :D;)xD

Last edited: Jun 9, 2015
  4. 70tunci70

70tunci70 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nem tudom kinek kell szólni de az event 3/4-es részéből nem kaptam meg a 12 darab Rio talányos csemetéket!Mindent megnéztem de az nincs:( valaki még tapasztalt ehhez hasonlót?

5. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok! Sikerült kész vagyok éjjel 2 órakor befejeztem most raktam ki a fákat,ólakat! A Bahán a tamarindusz fa aminek nagyon örültem a többiből volt már! Sok sikert mindenkinek! A medencék nagyon a szivemhez nőttek!

6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Pontos ID szám megadása esetén tudjuk ellenőrizni.

7. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Még kb. egy órácska és megvan a utolsó beadandó tíz korallocska,és kész és:Dés drukkolok mindenkinek:)

8. 70tunci70

70tunci70 Fórum-zöldfülű

70tunci70ID: 48896235
    Köszi előre is a segitséget

9. -East17-

Még tegnap teljesítetted a feladatot és a 12 csemete rendben megérkezett hozzád. Ki is tetted őket, majd ma hajnalban negyed öt körül learattad mindegyiket.

_Cygnus_, kutyaszálló and Gio like this.
  10. Szama

Szama Fórum veteránja

Sziasztok!
    Jelentem event kész. Tegnap a bahára már raktam ki 5 titokfát, amit érdemes említeni az a szentjánoskenyér, így már jó pár darab van belőle. Remélem, hogy a következő 12-ban lesz ott tamarindusz (2db jl jönne) és esetleg még amherstia (szintén jó lenne 2 db belőle). A farmos fáknál kökénybokor lenne a kívánságom, ólaknál meg kivi, esetleg ha kacsacsőrű fejlődhet ki, akkor az, hogy haladjak a gazdakörikkel is, mert nagyon sok ilyen feladatom nincs még kész. Aki még közd, annak sok-sok felröpit és hajrá!!!!

11. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz! A felröppenők mennyiségére komoly kihatással van a "Bölcs Tölgy" legfelső részén lévő "Élő Legenda". Szerintem annak az eltérő szintjei okozhatják a felröppenők számainak eltérő mennyiségét. És még az is befolyásolhatja, lehet hogy nem olyan mértékben, hogy melyik szerveren (esetleg piacon) van a farmod.

nyuszika2003, Gio and Jucus1949 like this.
  12. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

Újabb helyzetjelentés részemről, egész jól állok, délutánra majdnem minden meglesz, csak a korallokkal állok csehül. A tegnapi szegfűs ültetés meghozta a várva várt sikert: olyan szépen öntött nyakon tengeri sókkal, hogy még túl is teljesítettem a tervet. A hínárral is rendben minden, az utolsó kör érik, ez is jócskán túl van biztosítva, mert mindösszesen 100 db hiányzott tegnap este, de én most ültettem 3 területnyit. Amivel ezúttal nehezebben boldogulok, azok a korallok. Ott még 130 db hiányzik, most taktikát kell váltanom - és növelnem a koralltelepek számát. Pedig hogy próbáltam megúszni..... :D Hát ez nem jött be. :D Szóval pillanatnyilag úgy látom, hogy megvan az alagút vége, de lehet, hogy csak a mozdonyvezető néz hülyének.... :D

13. apuci30

apuci30 Fórumőrült

nekem a kökény a kedvencem :D

14. 70tunci70

70tunci70 Fórum-zöldfülű

Elnézést kérek.Az este vacakul ment a netem többször kidobott és nem voltam biztos,hogy sikerült ki tennem.A reggel meg géppel arattam igy nem tünt fel,hogy le is arattam.Köszönöm a györs segitséget.

Gio likes this.
  15. Tomi851009

Tomi851009 Járnitanuló

sziasztok
    egy kis segítséget kérnék, mért nem tudok kitten korál medencét
    van már hínárom ,só, és koráltápom
    de hiába kattintok az építésre nem épül meg

16. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Sziasztok! Túl termelésem lett növényből ,röpim van bőven ,így gyorsan kevertem még korall tápot és kitettem a medencéket, így a 100% bónusszal jól hozza a tp-ét, A fáim jók lettek .főleg hogy lett XXl moringám , armesteám. és kowsajom , az ólakkal nem lett szerencsém mentek a raktárba.

17. -East17-

Szia!

A medencéket a Bahama szigeten lehet kitenni, az ottani állatos menüben keresd.

18. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Nekem meg ez :D:inlove:xD
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/dumaláda.10987/page-28#post-259009

Az eventtel kész vagyok, jóóóóóó kis event volt és most már ÉN is a nagyágyúk közé sorolom magamat, mert végigcsináltam és az nem semmi volt...
    Igaz ráment több száz szupertrágyám, mert csak 2 területen tudtam ültetni, muszáj volt komforton,
    DE! kész van AZANNYA!!!
    :)

Last edited: Jun 9, 2015
  19. progabi

progabi Fórum biztosa

Meglettez, meglettez! :D :D Titkosak kitéve, később jövök az eredménnyel!

20. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Semmi baj itt vagyunk,mély levegő majd szép lassan kifúj és most írd de gyorsan amit akartál xDxDxD

Thread Status:
Not open for further replies.