Óceán-napi csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Laboviti, Jun 3, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. strawberry49

strawberry49 Rutinos

Sziasztok!
    Nagyon örülök a sok szép XXl-es bahás fának (datolyaszilva, licsi, kamkvat, mate, mangó, füge...) és az Amherstiának. Az ólak is szuperek, szinte mind titok lett (süni, vakond, egér, mosómaci.. az egy narancsbarit kivéve) és kivim is csak egy volt eddig :).
    Küzdjön mindenki, mert megéri! Remélem a korallmedence egyszer visszatér, mert igazán nagyon szép! :inlove:
    Ha mégsem, íme az emlékképecske:
    http://kepfeltoltes.hu/150609/baha__ce_n3_www.kepfeltoltes.hu_.png

2. judy95

judy95 Törekvő

:DA titokfákból ezek lettel:

2 db kowhai fa :D:inlove::D ilyenem még nem volt
    3 db citromfa, mehetek a nagybanira annyi citromom van.
    2 db bükk XXL
    2 db bodza egyik XXL
    cukorjuhar XXL
    szakura
    narancs XXL
    ószibarack XXL

az állatok:

narancs tyúkól:DxD
    sárga tojástojó:DxD
    retró hód:DxD
    narancs disznó:DxD
    sárga strucc:DxD
    egér
    2 macska
    mosómedve
    kakas

Sajnos nem kaptam olyan állatot, ami még nem volt, de a játék ettől függetlenül klassz volt!!
    Sok felröpit a még küzdőknek!!!

Apropó még egy kérdésem lenne, van alkimista műhelyem, de nem is tudom mire jó. Ezek a koboldok tudnak segíteni az eventeknél? (akár ennél is, hogy a témánál maradjak)

Last edited by moderator: Jun 9, 2015
  3. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

sziasztok.
    beértek a titokólak:
    2 vakond, 2 macska, 2 retró hód ++, egérlyuk, sárga pulyka :wuerg:, narancs pulyka, narancs kaméleon. -.-:cry:

4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

sziszi1965 likes this.
  5. Katica031971

Katica031971 Utánpótlás-írogató

Szép a Bahád! :) Maté fát a Szentélyből váltottad ki,nem? Az nem volt titokcsemete. :)

Jucus19 and strawberry49 like this.
  6. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok! :)
    Helyzetjelentéssel érkeztem: készen vagyok!!! :inlove::inlove:xDxD
    Szép lassan, de beértem a célba, azt azért be kell valljam, eszem ágában sincs jelentkezni holmi Forma 1-be, vagy gyorsasági versenyre xDxD
    És azt is be kell valljam, tegnap a biztonság kedvéért vettem 50 FA-ért felröpit, bár ezúton is köszönöm a szomszédjaimnak, rendkívül szorgalmasan küldték nekem az ajándékokat ;)
    Az Élő Legendám a maximumon van, a rúnám is rendben, de a kérdés nálam is mindig az, hogy vajon a felröpi hogy fog jönni :)
    Mindenesetre kész az event, és ez a lényeg, jár a vállveregetés xD
    És Mindenkinek, aki kész van, és annak is, aki belekezdett, és annak is, aki nem állt neki xD
    Nekem izgalmas volt, kihívás :inlove:8)
    Gyönyörű napot! Hajrááááá! ;)

7. mebajah

mebajah Fórum császára

KÖSZÖNJÜK BP!KIABÁLNIAKARTAM DIREKTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Event kész!

8. strawberry49

strawberry49 Rutinos

Igen. Ha már ki van váltva, akkor fejlődhet ki a fejlesztése is.. XL és XXL is. És az ólakra írtam hogy titkok lettek nem a bahás fákra. :)

9. ibolya79

ibolya79 Járnitanuló

sziasztok segítség kellene nem lesz meg a felröpenöm attol félek igy aki tud küldjön ahogy tudom viszonzom
    elöre is köszike

10. FREYA1.

FREYA1. Utánpótlás-írogató

nekem is minden kész 2-3 napja,kivéve persze a tengeri sót.260 db hiányzik,nem látok nagy esélyt rá hogy kapok még annyit holnapig.feleslegesen ültetgettem a sok hínárt.:cry:

_Cygnus_ likes this.
  11. barikafarmer93

barikafarmer93 Járnitanuló

Még 34 felröpi és kész vagyok. :) Kemény menet volt, de mostmár biztosan meglesz.

12. padamak

padamak Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Csak szombat este kerültem gépközelbe, akkor kezdhettem el ez eventet. :sleepy:
    A titokzatosokat mindenképpen meg akarom szerezni, úgyhogy kiszámoltam, mi kell hozzá:
    - 1-2. feladatsor ezüst + 3-4. sor ezüst-arany-gyémánt
    - beadásra 9670 hínár + 680 tengeri só + 340 korall (hozzá 2380 hínár + 340 tengeri só)
    Ez az elsődleges cél. A korallokat letenyésztem mind, 30 medence dolgozik, 190-nél járok. A tengeri só már 67-tel több is felröppent a nekem szükségesnél, azzal a végéig sem lesz gond. Hínárból még kell 2172db, ma délutánra beérik. :)
    Ha mindent beadtam, és a titkosokat kiraktam érni, ;) meglátom, hogy folytatom-e még a maradék ~22 órában a fennmaradó 5250 hínár termesztését, koralltápkeveréshez és egyenes beadáshoz...
    Bízzak benne, hogy sikerülhet? (mert ez, ugye, "Nehéz/bonyolult" event... :D)
    Mindenkinek jó hajrázást! (most ide nem találtam olyan smiley-t, amelyik rázza a haját -.-)

13. barikafarmer93

barikafarmer93 Járnitanuló

Talán két menet rózsa vagy pipacs belefér? Azokból szépen adja, ha 3 földön ültetsz. 2x2 es kockán. Ne add fel, Bahamán is ültest a leghosszabb növényedet, abból is 2 aratás még biztos belefér és abból jöhet még sok felröpi.

14. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Össze kell dugni a buksinkat:)
    Kevés só, cukor, zsíradék, de sok kurkuma, bors (mindenféle), gyömbér és még sok más.
    Nálam nincs Bűbájos boglárka, kell valamihez??
    A só gyűjtést már unom!!!!!

Jucus19, _Cygnus_ and Gio like this.
  15. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Küldöm!Amúgy már csak a hiányos korallhoz gyűjtöm a sót hogy ne kelljen SZT-ot pocsékolni, még ma kész leszek! HurráááááááááááááááxDKöszi a segítségeteket!

16. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    27 röppencs kell és kész vagyok:p
    nálunk már olyan meleg van, hogy legszívesebben csak a kádban üldögélnék,vagy azzal közlekednék
    ha lenne rá megoldás8)

17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Az ízek kavalkádja ... :music: Valamikor szakács tanulóként a mesterem azt mondta , akkor jó az étel ha só nélkül is finom ... Na akkor kell megkoronázni néhány kristálynyival ;) Így már tökéletes lesz !
    Nálam só már nem hiányzik ... csak némi event gaz ...

18. pisti64

pisti64 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Még 297 darab felröppenő hiányzik, pedig dolgozom a földeken rendesen. ....

Nem idevaló rész törlése /Laboviti/

19. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Én csak "mezei" főző vagyok:) Igaz, a szakmámban sokat kellett kutyulni, de azok mérgező dolgok voltak. Szeretem, amikor kérdezik, hogy mit főztem? Mit tudom én?:) Én az összetételt tudom, nem a nevét. A férjem azt mondta: Valami Ica módra:)
    A fantáziámat használom, nem az ételek nevét és nem ragaszkodom semmihez:) Teszek fahéjat húshoz. Na, az meg már milyen jön a kérdés. Finom!!!!
    Szorítok Neked!!

Last edited: Jun 9, 2015
  20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek figyelmesen olvasd el a topicot nyitó hozzászólást.

Thread Status:
Not open for further replies.