Óceán-napi csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 3.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Ma reggel kesz lettem a versennyel csak 2 korallal csinaltam tobbet , a titok fak es olak jok lettek , jo jatek volt, mindenkinek jo jatekot kivanok :)

Gio, alpha58, kutyaszálló és 7 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Remek event volt . nálam az utolsó adag hínár érik . s kíváncsian várom a farmos titokfák eredményét . De akkor sem bontom őket ki aranyért ... Eddig sikerült megállni , csak kibírok még 2 órát ;)

Gio, alpha58, kutyaszálló és 6 más kedveli ezt.
  3. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Kész! A titkosokat elfelejtettem kitenni, mert a hátralévő csatni időt kihasználva hirtelen bevetettem a szabad földeket, de még ma kiteszem. A só már túlrepült 237-tel. Reménykedem én is, hogy lesz 17 amherstia, 17 khowai fa, 5 kiviól, 5 kacsacsőrű - aztán majd mondom mi lett és kiveszem a kezem a biliből. xD Sikereket Mindenkinek. :inlove:

Gio, Dyny, alpha58 és 9 más kedveli ezt.
  4. bamargo52

bamargo52 Járnitanuló

Sziasztok! Nálam az ólakból 91-es szinten sárga tyúkólat kaptam és 6 db retró hódót. Az event az szuper volt, csak ezek az ólak szomorítottak el.

Gio, alpha58, kutyaszálló és még 1 ember kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Majd ha jön a csihuhu jó lesz rá ;)

Gio, alpha58, missuzy_53 és 2 más kedveli ezt.
  6. repeta59

repeta59 Junior szaki

Én is készülök lelkiekben a retrohódokra :wuerg: a mammutok is kihaltak egyszer, talán ők sem élnek örökké! Este beszámolok az eredményről.

Gio, alpha58, kutyaszálló és 2 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

mihelyt tenyészthető lesz a hód ... megszűnik a retro változat .. jön majd a sárga és a narancs ... s a sokkal értékesebb piros és rózsa fejlesztés ;)

Gio, alpha58, Jucus19 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Sziasztok, szuper hogy kész lettem tegnap az eventel. Sajnos a titokólakból semmi értékelhető, viszont úgy néz ki nekiállok limonádét gyártani, mert a 17 fából 8 citrom sikeredett, Hurrá. Kitartás akik még küzdenek!

ancsapancsa, Ancsurka, Gio és 11 más kedveli ezt.
  9. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Gratula mindenkinek, aki kész lett! Én továbbra is úgy látom, hogy nem leszek kész végig, hiába 2,5 nap az 2,5 nap... Még így is tovább érek, mint gondoltam;)
    Ami viszont kinyír, az a trágyaügy...napok óta vacakol a piac, látni, hogy van kint 1500 tétel, megnyitom, üres a képernyő, bezár, frissít, stb. kiadja a tételeket, üres a domb, nem engedi megvenni mégse...na mindegy...

Gio, alpha58, kutyaszálló és 3 más kedveli ezt.
  10. Szama

Szama Fórum veteránja

Tudom, tudom, ajándék lónak ne nézd a fogát! De mit kezdjek ennyi tűzvirágfával, gránátalmafával, bodzával, vakond óllal és BIRSALMAfával?! Komolyan birsalmafa??!! A sima farmon a 17 fából 5 bodza/XL, XXL vegyesen/, birsalma 3 XL, mandula 2 XXL, citrom 1 XXL, szakura 3, fenyő 1 XL, cukorjuhar 1 XXl és 1 XL. Annyira nem örülök így már az ajándékoknak bontás után.

11. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

De igen, kértem már még a régi fórumon és azt a választ kaptam, hogy ilyen topikra nincs igény... ez halál komoly! Akkor azt mondták, hogy a Dumaláda topikba írjam be ha nagyon akarom, és én ezt tettem és teszem is,
    jó helyen van az ott
    :)

Gio, bakfis, hóóvirág és 4 más kedveli ezt.
  12. veranike

veranike Aktív író

Sajnos én is csúszásban vagyok és nagyon jól jönne a trágya. Valószínüleg addig sem jutok el, amíg terveztem. Elég bosszantó, főleg, hogy hosszú érésű az eventnövény és már elég régóta problémás a piac és nem kapkodnak a javítással.

kutyaszálló és kukori80 kedveli ezt.
  13. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Éjszakára én is rózsáztam,mert hosszabb érésűre nem volt időm,,reggel munkába kellett menni!Most még kell 800 eventnövény,és 160 felröpi! Itt már csak a csoda segíthet! Reggel tudom utoljára leszedni a farmom,aztán már event végéig sajnos nem! :( Remélem neked sikerül befejezni! :D

Gio, kutyaszálló, Jucus19 és még 1 ember kedveli ezt.
  14. repeta59

repeta59 Junior szaki

Tényleg nem valami fergeteges leosztás... De akik a Herbáriumot vagy a Tour de Farmot csinálják, azoknak lehet árulni a tűzvirágot, gránátalmát, szakurát és a bodzát (már ha műxik a piac) és tapasztalatom szerint a birsalmalekvár is mindig elkel. Sok kicsi sokra megy. Az XXL-es fáknak én mindig örülök.

bigmami56, Gio és mimi kedveli ezt.
  15. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Sziasztok, sajnálom, hogy sokaknak nehézséget okoz a piac, én is bosszankodom miatta pedig már tegnap befejeztem az eventet. A titokfák és a titokólak sajna elég lehangolóak, de ez nem veszi el a kedvemet. Minden eventet megcsinálok, és sokszor sikerül idő előtt. Szorítok a küzdőkért.

ancsapancsa, Ancsurka, Gio és 3 más kedveli ezt.
  16. pokers

pokers Junior szaki

Tegnap este kész lettem, ma délre "megkaptam" a titkosakat is.
    Hát, inkább nem véleményezem a "nyereményeket", de nem érzem egálnak a rengeteg beadandóért cserébe kapott ajikat. o_O

kutyaszálló, mimi és cicuska011 kedveli ezt.
  17. erikpipi

erikpipi Járnitanuló

:wuerg:

mimi kedveli ezt.
  18. Morzsi0118

Morzsi0118 Járnitanuló

Szia.
    Csatlakozom a limonádé gyártáshoz,:cry: osztotta rendesen nekem is xl, xxl változatban.
    Ezek a titokfák és ólak igazából elveszik a játékosok örömét amikor kinyitja és meglátja,
    hogy olyanért küzdött ami már a sokadik.>:( 95-ös szinten valahogy nem tudtam örülni
    a 2 db xl almafának sem.>:(

bigmami56, Hagymácska55, bocsinet és 2 más kedveli ezt.
  19. progabi

progabi Fórum biztosa

Naagy, méély levegő...és...beértek az utolsók is: a 6 titokólból lett 1 kiviiii(!), 2 egér, 1 mósócinege, 1 sárga birkanyíró (hogy én se maradjak ki a sárgákból) és még 1 kétkeresztes hód (ez a mostani titkosakból a harmadik :eek:.
    És a fák a bahamán: na ezeket nem sorolom... 8 db XXL-es, 2 db sztjánoskenyér és 1 tamarindusz, ami említésre méltó... na jó, a 2 brazil is :D

Gio, alpha58, sziszi1965 és 8 más kedveli ezt.
  20. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

én is most lettem kész, illetve reggel, mostanra már beértek az ólak és a fák is nem sok eredménnyel. a fákból semmi érdemleges, csak az ami már volt is, még véletlenűl sem jutott semmi aminek örültem volna. Nem is tudom, hogy a rengeteg papagájtollfával majd mit is csinálok. Az ólaknál 2 db kacsacsőrű és egy farkas amit említeni érdemes, pedig egy kivinek igazán örültem volna, de sebaj....az event azért jó volt, bár én szeretem a hosszan érő növényeket - aki dolgozik annak ez a legjobb - de hogy a bahamát ilyen sürün kellett látogatni ez szomorú volt. Az ötleg egyébként nagyon jó, csak igy kivitelezni nehéz. Az emberek nagy többsége csak este ér rá játszani, nap közben erre lehetőség nincs, ezt figyelembe kéne venni a fejlesztőknek. (ha másképpen nem, akkor úgy, hogy legyen olyan "naran cssárga" ól ahol hosszú tenyészidővel esetleg 2 db terményt/állatot lehet előállítani és akkor az is tevékenyen tud játszani aki most gondokkal küzd.. Bocs, hogy megint csak járt az agyam....további szép napot

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.