Ólakkal, műhelyekkel kapcsolatos kérdések

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Sziasztok!

ID.gif

Ha kérdésetek, problémátok van, mindig adjátok meg a farm neveteket, és az User ID számotokat, ezzel nagyban megkönnyítitek a munkánkat, elkerüljük a félreértéseket (nem ezen a farmomon van a probléma, hanem a másikon, stb.) és gyorsabban tudunk nektek segíteni.

Ebbe a topikba jöhet minden kérdés, ami ólakkal kapcsolatos.

Az ólakról bővebben itt olvashattok:

http://hu.board.bigpoint.com/farmera...ead.php?t=6242

A színes ólfejlesztések kihelyezéséről pedig itt:

http://hu.board.bigpoint.com/farmera...ad.php?t=39672

----------------------------------------

Mint látjátok, ez a kérdések alfórumban helyet foglaló kérdések topic. Ezért mindenkit megkérnék arra, itt csak kérdését tegye fel.

Minden más jellegű hsz. OFF-nak minősül, és törlésre kerül. Gondolok itt elsősorban a következőkre:
    - tapasztalat megosztása bármivel kapcsolatban
    - vélemény valamiről
    - ötlet valamivel kapcsolatban
    - szomszéd keresés
    - trágár beszéd
    - másik játékos sértegetése
    - moderátori válasz kommentálása

A fórumra vonatkozó előírásokat itt találjátok meg:
    http://hu.board.bigpoint.com/farmera...ead.php?t=6461
    http://hu.board.bigpoint.com/farmera...ad.php?t=13012

Kérek Mindenkit a szabályok betartására, a sikeres és hatékony fórumozás érdekében.

Köszönöm.

Utoljára szerkesztett: 25.12.15
    alex0824, Bathilda és marcsi240653 kedveli ezt.
  2. MARCI-PAPA

MARCI-PAPA Utánpótlás-írogató

Segítséget szeretnék kérni. Nem találom a szivárványos pisztráng ólamat sehol. Korábban meg volt nekem, hiszen van már 42 db belőle. Úgy emlékszem egy event kapcsán lehetett megszerezni. Lebontottam, biztosan kellett a terület. Segítséged előre is köszönöm.
    MARCI-PAPA ID: 7574459

3. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Problémádat elvittem megvizsgálásra, türelmedet kérem, jelenleg nincs fent ellenőrzésre jogosult kolléga.
    Köszönöm!

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    köszönjük türelmedet!
    Ellenőrzésem alapján ezen a farmon nem rendelkezel jelenleg Szivárványos pisztráng óllal. A játék naplója alapján a legutóbbi cserenapok idején, 2024-02-05 17:55:26-kor elcserélted a léghajón ezt az óladat egy Vadkörtefára.
    Az előzetes event naptár szerint augusztusban ismét várható csere nap, ekkor próbálj meg egy új ólat szerezni.
    Megértésedet köszönöm!

5. MARCI-PAPA

MARCI-PAPA Utánpótlás-írogató

Köszönöm , hogy utána néztél, csak sajnos kételkedem az eredményben, hiszen vadkörtefám van, nem is egy, kizártnak tartom, hogy elcseréltem volna.

6. Dolphin

Szia,
    nem muszáj elfogadnod a válaszomat, de semmi érdekem nincs abban, hogy ne azt írjam le, amit a játék naplójában látok.
    Ha sok Vadkörtefád van, akkor elképzelhetőnek tartom, hogy fordított irányú cserét szerettél volna esetleg lebonyolítani, azaz a Vadkörtefádért szerettél volna egy újabb Szivárványos pisztráng ólat cserélni, de ez az ajánlat arról szólt, hogy Te adsz Szivárványos pisztráng ólat, s kapsz érte egy Vadkörtefát. Sajnálom, hogy így jártál, de nemsokára jön a cserenap, drukkolok, hogy tudj egyet szerezni.
    Van lehetőséged hirdetést is feladni ezzel kapcsolatban, a topik első bejegyzésében találod a topik szabályait:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/ajándék-cserebere-Új-szabályokkal.11054/

A Supporthoz tudsz fordulni, ha nem értesz egyet a válaszommal és felülvizsgálatot szeretnél kérni. Fontos, hogy olyan e-mailcímet adj meg, amit rendszeresen olvasol, arra fogod megkapni a választ. Amennyiben problémád adódna a bejelentéskor a "Nem vagyok robot" igazolásában, akkor a képernyőméretet kell módosítanod, ezt meg tudod tenni a CTRL és - gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével (természetesen a bejelentés elküldése után visszaállíthatod majd). A Supporttal folytatott levelezésből a Fórumra már ne hozz semmit, mert levéltitoknak minősül.
    A Supportról itt olvashatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot.

MARCI-PAPA és Sali~*.* kedveli ezt.
  7. fredddddy

fredddddy Utánpótlás-írogató

Sziasztok,
    Létezik az, hogy a 7 vadaskerttel elértem a megvásárolható vadaskertek maximális számát? 5 darab a Bölcs Tölgynél működik, 2-t kiraktam a Szédült szántóra, és nem tudok többet venni. Nem jelenik meg a vadaskert a bevásárlókosár menü alatt...

8. Dolphin

Szia,
    igen, létezik. Jelenleg 7 db Vadaskert van játékban a Farmon és 7 db a Bahán is elérhető.
    Itt találsz infót az eddig játékba került Raktárházakról:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/eventismertetők-útvesztőiben.15382/#post-892291

9. fredddddy

fredddddy Utánpótlás-írogató

Dolphin kedveli ezt.
  10. Manocska74

Manocska74 Utánpótlás-írogató

Szia
    Van az új játék Élet a Farmon,Annyi a problémám hogy nem kaptam Feladat jegyet
    pedig azt írja hogy az első alkalommal ad 1 kártyát.
    Kérlek nézd meg hogy miért nem kaptam meg.Nélküle nem tudok tovább haladni.
    Köszönöm szépen :)

Gazda: Nemes74 ID: 57430376

11. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján megkaptál 1 Feladatjegyet, s ezzel már teljesítetted is a Hétfő a farmon gazdaköri feladatsort. Ezt Te is tudod ellenőrizni a kész feladatok között.
    upload_2024-8-1_17-1-47.png

A Kedd a farmon gazdaköri feladatsorhoz szükséges Feladatjegyhez majd a következő napi ajándékok átvétele során fogsz hozzájutni, erre Mindenkinek várnia kell
    upload_2024-8-1_17-3-58.png

Itt tudod tanulmányozni az új rendszer leírását:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Üdvözlői-rendszer-Élet-a-farmon.25227/
    Megértésedet köszönöm!

nyuszlimesi és Swartsch kedveli ezt.
  12. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Ma Hétfő van az igaz,de ma megtudtam csinálni a keddi napot de a többi hol maradt el? Most van 1 jegyem de pipa van és nem enged tovább! A napi ajit minden nap átvettem! nap! id 21356122

13. Dolphin

Szia,
    bár pontosan nem értem, ezen kérdésed hol kapcsolódik ólakhoz, műhelyekhez, de ha már ide írtad, itt válaszolok:
    ellenőrzésem alapján minden rendben van Nálad.
    Eddig 3 küldetés jelent meg, mert az 5. napnál tartunk.
    A Hétfő a farmon és a Kedd a farmon nevű küldetéseket már befejezted, ezeket megtalálod Te is, ha a kész gazdaköri küldetésekre szűrsz (a listában a legalsó, zöld pipa), a Szerda a farmon meg a teljesíthetőek között található - a képek Nálad készültek:
    upload_2024-8-5_11-14-45.png

A küldetések a hét napjait kapták a megnevezésben, de ez csak a nevük, nincs összefüggésben azzal, hogy mikor teljesítjük őket.
    Megértésedet köszönöm!

14. Mokica89

Mokica89 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!:)
    Segítséget szeretnék kérni!
    Reggel az egyik tenyészetemből lett egy góliátbogárlakom és azóta nem találom az ólaknál sehol!
    Mokica89 ID:8654815
    Köszönöm előre is!

15. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Góliátbogár

Farmos állat
    Titokállat

Szükséges szint: 3.
    Kategória: ízeltlábú
    Pajtaérték: 2.698
    Tenyészthető: nem
    Terményese: nincs

Eleség (táp) hozzávalója: 50 vörös áfonya, 50 db orgona
    Eleség (táp) keverési ideje: 00:06:45 perc (450 másodperc)

Góliátbogárlak
    Gazdaboltban NEM megvehető.
    Szükséges szint: 3.
    Tárgy mérete: 2x2

.

Kép
    .............................
    Név
    ...........................
    TulajdonságokÉpítőanyagJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]GóliátbogárlakTermény: Góliátbogár
    Érési idő: 09:00 óra
    Tapasztalatpont: 180 TP
    Trágya mennyisége: 2 db
    -2024. június
    "Silbersee" talányos
    tenyészet
    - Parti nyaralóhely-szezon (44.) bérletes nyereménye
    .

A Góliátbogár piacképes.
    Az állatokról itt tudsz bővebben tájékozódni:

Kuzdern kedveli ezt.
  16. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján a keresett góliátbogárlakot az erdei tisztásra helyezted ki, fent középen nézz körül tüzetesen.
    Köszönjük a türelmedet. :)

_Ilona49_, Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. Mokica89

Eredetileg már volt egy góliátbogárlakom, ami az erdei tisztáson volt kihelyezve, viszont most lett még egy, az egyik tenyészetemből és a már meglévő mellé akartam kihelyezni ezért eltávolítottam a fő farmomról, és utána amikor kerestem már nem volt az ólaknál. De lehet, hogy rosszul emlékszem! Köszönöm a segítséget! :)

18. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Kollégám ellenőrzése alapján tegnap valóban nyitottál 6 db „Silbersee” talányos tenyészetet, de egyik sem lett Góliátbogár.
    Ezeket nyitottad belőlük:, 2024-08-23-án 04:44-kor: Csíkosmókusüreg, Rozmármedence 2. szint: narancs, Teknőslak 2. szint: narancs, Hódfaüzem 1. szint: sárga, Tarajossül-üreg 2. szint: narancs, Vörösfülű ékszerteknős-lak.

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  19. Mokica89

Akkor csak rosszul emlékeztem! Köszönöm szépen a segítséget! :)

Luminary, Othep és Dolphin kedveli ezt.
  20. zsoka1953

zsoka1953 Aktív író

zsoka1953 ID 1947931 a baba yaga ólat ,melyik eventnél találom