Visszajelzés Óltörténetek (2) - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 27.2.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

25 perces szénát? :eek: Az biztosan nem fogja ontani a röpiket. ;)

2. -tiesto78

-tiesto78 Járnitanuló

sziasztok event hátán event de miért csak egy hisz hat földünk van a gazdakörivel meg nem is tudunk foglalkozni , de azért adják az új feladatokat nagyot csalódtam már a játékba és azon gondolkodok hogy le húzom a rolót aki eventezik sok sikert neki .

nagyjuli, Lillapilla73, osztrak12 és 7 más kedveli ezt.
  3. Ferenc1963

Ferenc1963 Törekvő

Sziasztok! Ahogy olvasom az event előtti fejtegetéseket a fákról senki nem ír, pedig "csak fa termést kell beadni". Mostanában szinte mindig alap azaz 20 órás fák hozták a felröpiket. Valaki, valami közelebbit esetleg ezzel kapcsolatban tudna írni a közösségnek?

Mevilla és osztrak12 kedveli ezt.
  4. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Sziasztok!
    A Bahán sok-sok fával várom az eventet meg pár óllal mert lusta voltam leszedni a fákat a multkori event után.A farmos területeken havasi gyopárral és mézkeleppel a széleken fákkal és pár óllal várom.Remélem a röpik jól jönnek majd az event gazt meg meg próbálom hamar letermelni mert dolgozom az event végéig.

Szia!
    A gazdaköri rá ér elfér a többi melett,ezért ne húzd le a rolót.Nekem még nagyon sok befejezetlen és el se kezdett gazdakörim van de nem izgatom magam miatta.Ha úgy érzed sok az event hagyj ki 1-1-et és csináld a gazdakört vagy pihenj.

Domos52, osztrak12, Gio és 2 más kedveli ezt.
  5. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Jön a trágyadomb bővítés nem lehet rá panaszunk:sleepy: csak győzzük csillaggal:)

Döbi65, Gio, MamaMeseKertje és még 1 ember kedveli ezt.
  6. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Azért olvastam itt néhány hsz-t, ahol arról írtak, hogy egy (vagy több) területen fákkal várják az eventet. Én csak azokat az eventeket várom fákkal, ahol olyan felröpi (is) van, ami csak fákból jöhet. Egyéb esetekben tapasztalatom szerint a (hasonló érésidejű) növények több felröpit adnak. Másfelől a növények érésidejének csökkentésére több lehetőség adott, mint a fákéra.

rozo52, -W-595-, -ágianyu33- és 9 más kedveli ezt.
  7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Azért nem mellékes az sem, hogy miket kell beadni. Mert gyümölcs kell bőven az eventbe.

-W-595-, Kuzdern, -BombadilToma- és 2 más kedveli ezt.
  8. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Jó kifogás ám a Cserenapok. Mást kifogást álmodj az éjjel,mert valszeg,hogy meg van neked mindened.:p
    Tán nincs kígyód?:music:Itt vagyok én! Kell nálam nagyobb kígyó,amely még nem is mar?;)xD
    Széna? Ha-ha!:D Én meg Csokis linzert akarnák (enni),de itt Parasztfalván ilyenkor minden zárva,csak a Farmerama Nyitva.xD

9. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Hogyne, igazad van. Aki szeretné részben vagy egészben teljesíteni az eventet, viszont nincs a szükséges fatermésekből többezres készlete - és nem a piacról akarja horror áron beszerezni - kénytelen lesz kitenni a megfelelő fákat. Erre valóban a legmegfelelőbb időpont az event kezdete. Akinek nincs ilyen problémája, szabadabban választhat, hogy mivel várja az eventet.

Fatther, rozo52, -W-595- és 5 más kedveli ezt.
  10. osztrak12

Látod! Minden fatermésem megvan,sőt akár többszörös mennyiség is. Ilyenkor eventekbe nem sajnálom bedobálni,viszont a Piacra vinni és árulni,...... háááát ....... az nekem nem jön be.
    Az állatokkal és a tenyésztett állatokkal is pontosan így vagyok.:p
    Amúgy meg az egyéni-csoportos event mellett ez is a kedvenceim közé tartozik,pedig már az ujjam nem érzem a sok kat-tól.
    ui:
    Az iker Felhő mellett Bahán 297, Farmon 96-os szintre másztam.:inlove:xD

Utoljára szerkesztett: 27.2.19
    Gio, nyuszi63, szekulagábor és 3 más kedveli ezt.
  11. fabatka

fabatka Fórum hercege

Kedves Toma!
    Szeretném megköszönni töretlen segítőkészségedet!:inlove:

Minden event elejét az írásaid felkutatásával kezdem, mert nagyon precízek, és időben készek.
    Külön köszönöm, (mivel nem vagyok sajnos napi szinten a fórumon- a VV-ben is aktív vagyok még- ),
    hogy válaszolsz a kerék gyorsítással kapcsolatban fölmerülő kérdésekre.

Le a kalappal előtted, igazi önzetlen, csupa szív EMBER vagy!

Neked és Minden gazdatársamnak további sikeres gazdálkodást kívánok, bízom abban, hogy ez az
    event is hasonló eredményes lesz, mint az előző volt!:)

csio70, Maryanne1, maszilva és 30 más kedveli ezt.
  12. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok !
    Köszönet a számolásokért.:)
    Már csak le kell termelni a növényeket, röpiket összegyűjteni.
    Ha terv szerint alakul minden ez az event is kész lesz teljesen.
    Farmon, krizantém és krókusz virágokkal várom. Bahán saguaroval. Plusz egy két fával, óllal.
    Sikeres eventkezdést Mindenkinek!:)

csio70, fabatka, Gio és 4 más kedveli ezt.
  13. Kuzdern

Majdnem leszedtem a Bahát nagyon megszoktam,hogy az a terület nyugiba van SIKERES EVENTETT MINDENKINEK!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.2.19
    fabatka, Gio, osztrak12 és 3 más kedveli ezt.
  14. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Szeretem az ilyen tipusu eventeket , vegig szeretnem megcsinalni, a felho nekem tokeletes, ladakat szeretem ;)
    Koszonom a szorgos gazdaknak a szamolast , igy sokkal konnyebb neki ugrani az eventnek :inlove:
    A bahan 2 terulet fa van 1 terulet allatok ,raktarhazak .
    A farmon mindig gyekennyel varom az eventet most kivetelt tettem es krizanten van elvetve , kivancsi leszek a felropikre , persze az szuper , hogy a baharol is kaphatunk :p
    Sok sikert sok felropit mindenkinek , jo kapalast 8)

csio70, fabatka, Fatther és 9 más kedveli ezt.
  15. Kuzdern

Milyen rejtélyes ez a csend sehol senki na de majd pár óra múlvaxD...........

fabatka, Gio és osztrak12 kedveli ezt.
  16. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Én már hallom is a Csend hangjait....

Fatther, Gio, osztrak12 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Amikor két aktuális csevegő is nyitva van... néha a csend is benéz az egyikbe;) de reméljük nem tart sokáig;)

fabatka, Fatther, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  18. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sok lenne a majom is, meg ez is. Úgy döntöttem ezt ejtem.

osztrak12 és Imi* kedveli ezt.
  19. osztrak12

Sziasztok mindenki!
    Szia Sali!
    Ahová most a csend benéz,kivételesen ott vagyok.:pBele estem valami nya........ Minden porcikám fáj,de hogy még hangom is alig van?:eek:Ez már sokk,mert még erőltetni sem lehet beszédet. Apjuk,most nem tudom,hogy miként kapja az igéket?;)xD
    Készülök 1000-rel event indulásra,gaz felszaporításra a 3-as lépésekkel, szép csendben.
    Sok sikert neked és minden játékos társamnak!

fabatka és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  20. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Kedves Játékosok!

Az event online.
    Egy ki és belépést követően kezdjétek csak meg az aratást.
    Sikeres eventezést kívánunk!

tina07141983, Gio, HéricsBáró és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.