Visszajelzés Óltörténetek (2) - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 27.2.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Nekem tetszik,hogy több érésidejű event növénnyel kell most dolgozni így könnyebben hozzá tudom igazítani a VV-ot /Való Világ/:D

ursa11 és osztrak12 kedveli ezt.
  2. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Szia!

A többiről már nem is beszélve:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/rendkívüli-baby-boom-és-szupertáp-akció.17784/
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/rendkívüli-turbómalom-előfizetés.17785/

Valaki segítsen neki megtalálni! Mármint a gyógyszerét! Akinek elgurult!
    :wuerg:
    Azt hiszem egy páran mérgesek lesznek, hogy lemaradnak róla.:oops:

3. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

1x1-ben
    csinálom minden területen.
    Most arattam le kb fél területen a Baha ültetvényen a 24 órás Saguaro-t és 65-70-58, azaz 193 db röpit adott. :p
    Jelenleg 302-314-296,azaz összesen 912 db röpim van,de még lesz ma. :)
    A Zuhatagon maradtak a fák. Farm,Szédült és Tölgyesen érik vegyesen, 1x1-ben a gaz és pár perc múlva folyamatosan aratom.;)

Utoljára szerkesztett: 28.2.19
    bakosagi54, szöszi50, nyuszika215 és 3 más kedveli ezt.
  4. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Nem is az a baj, hogy lemaradnak róla, én itt vagyok, mégsem veszem meg, ennek csak akkor van értelme, ha tele van a farm forró elixirrel, nem pedig eventnövénnyel....

Domos52, -vadocka70-, fabatka és 5 más kedveli ezt.
  5. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Igen, igazad van, ráadásul holnaptól még a bahán is ültetni kell.

Azért ki-be léptem kíváncsiságból és képzeljétek még "Farmarany együttes csomag akció" is van!
    :p

-vadocka70-, fabatka, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  6. csilicsala13

csilicsala13 Utánpótlás-írogató

sziasztok,a felröppenönek milyen szerepe van?nem értem

7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

A most futó miniakciókról való csevegés itt off!
    Kérlek Benneteket, hogy ezekről itt folytassátok a beszélgetést:

Köszönöm.

8. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

Azért, mert megtévesztő a dolog! Ha kitetted, akkor már "vulkánbungaló"-ként szerepel! Én sem váltottam ki a fejlesztéseket, mert ott meg lajhár szobor fejlesztésként szerepel, csak most esett le a tantusz! Ez így eléggé megtévesztő, hogy nem egyforma néven szerepel!

fabatka és osztrak12 kedveli ezt.
  9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

fabatka és osztrak12 kedveli ezt.
  10. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Szia!
    Igazad van, nem is csevegni akartam, csak így akartam felhívni a többiek figyelmét az akciókra, hiszen rövid idejűek, és estefelé már nem nagyon szoktuk nézni az event beharangozót.
    Ráadásul a "Farmarany együttes csomag" akció nincs is kiírva a mini-eventekhez.
    :oops:

És hogy ne legyek off:
    Felröpik: Kocka 593, labda 546, maci 486
    Gyékény volt ültetve, tölgyesen mamutok és raktárházak, a bahán 20 és 12 órás fák, raktárházak és ólak vegyesen, de még másfél terület egymagvú várja az aratást! :)
    Szerintem nem rossz!

fabatka, osztrak12, Rékuci1111 és 3 más kedveli ezt.
  11. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Nem szeretnélek elkeseríteni, de a Bölcs tölgy pannis rúnájának hatását nem igazán fogod észrevenni. Igaz, hogy így az az egy szem PP minden területre hat, de akkor is csak 5%-kal, és még csak nem is fixen növeli, hanem csak növelheti a felröppenési esélyeket.

Véleményem (és a felröppenős tapasztalataim) szerint a beállításokban ennél nagyobb százalékban képviseltei magát a "véletlen", azaz egy beállított százalékos -tól -ig határ. Kb. 10-15 PP-nak azért már van észrevehető hatása. 20 Panni pedig mintegy 25-30%-os felröppenő növekedést eredményez. Ez a mennyiség még elég jól kezelhető és viszonylag könnyen beszerezhető. (Bár az eventek növekvő felröppenő igénye nyilván kereslet növekedést okoz, tehát az "ára" és az "értéke" is egyre magasabb lesz.)
    Egyébként szerintem most elég jól jönnek a felröpik, az imént a cukornádra is jött 1-1 db.

A farmos területeken a hortenziára és a gyékényre közel azonos mennyiségben reppentek fel a különböző holmik, a Bahán viszont a saguaro volt a nyerő a sztevával szemben. Remélem, holnap a majmosnál az új növények is jól debütálnak.

Akit érdekel, hoztam egy összesítést a 3 lépéses változat összes anyagigényéről:

Én sem frissítek, de így is érvényesül a hatásuk.
    Nincs esetleg prémium előfizetésed? Ahhoz (az előfizetés időtartamára) megnövekedett trágyadomb is jár.

Utoljára szerkesztett: 28.2.19
    -kicsimaszat-, imi010, csio70 és 16 más kedveli ezt.
  12. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Én tavaly nem csináltam,ha egyáltalán volt ilyen event, de 2 éve biztosan volt és örömmel csináltam,szerettem.
    Most viszont van számomra és szerintem sokak számára 1 óriási hibája.:p
    1x1-ben termelem gazakat vegyesen és bármelyik gazat nézem,....háááát......bizony a szivárvány telitalálat a nevük előtt.
    Hogy lehet 1 jó játékot úgy elszúrni,mint tették ezt az aratással.
    Szinte a vakvilágba "lövöldözünk",hisz egyáltalán nem látni,hogy 1-1 kocka mekkora. Jóóó,mert még a szemeket is rontó!:eek:
    Nem kellett volna még 1x1-es kockába zsúfolni vagy 10 gazat,hátha fel ismerhető lenne a sz.tulipán,.....stb,mert így olyan mind,mint a sz.búzatábla.
    A sz.tulipánt duplán is kiemelem,mert még enyhén homályos is és nem élénk,így még rosszabb.
    Csak gratulálni tudok annak,aki ezen grafikákat kitalálta,de már nem ellenőrizte.:wuerg:

Utoljára szerkesztett: 1.3.19
    bakosagi54, Kuzdern és kuekev kedveli ezt.
  13. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Nagy dilemmában vagyok. Most reggel arassak bahát vagy ne??? Mert ugye ide kellene a röpi ami onnan jön, viszont akkor a karneválosra nem lesz, vagy alig, mert addig nem érnek be újra. Tanácsot adna valaki, más hogyan oldja meg?

Kuzdern, fabatka és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!

Ha ezt a kérdést feltetted, akkor nyilván már most tudsz aratni - vélhetően nem egy 18-20 órás növényt vetettél este. Ebben az esetben én learatnék és ültetnék pl. egymagvú tököt maja maszkkal és alkimista termékekkel rövidítve, legfeljebb nem 2-kor, hanem 4-kor állsz neki az eventnek. Felröppenő szempontból szerintem így mindenképpen jobban jársz.

Kuzdern, Gio, fabatka és 5 más kedveli ezt.
  15. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Nekem az nem tetszik ez a sok növény..:D

de viszont jó hogy mindenhonnan zsaa felröpi:)

Kuzdern és fabatka kedveli ezt.
  16. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Igen tudok aratni. Viszont csak 1 területen van jelenleg növény, azt le is arattam, és ültettem maja maszkkal zöldséget hosszút (kitaláltam a gondolatod), Viszont az Őserdőben, zuhatagon fák, és állatok vannak kinn. Egyenlőre állatokat learattam, mert azokra bónuszom is van, nem akartam veszni hagyni. A fák viszont 20 órásak. Azok érése mivel csökkenthető? (zoknim nincs)

Kuzdern és fabatka kedveli ezt.
  17. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Szerintem azt a felröpit megkapod majd 14 órakor, amikor a karneválos is indúl. Szerintem ne arasd a bahát , majd csak akkor.

Marika312, Imi* és gabianyus kedveli ezt.
  18. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Szia!
    A kalózpapagáj hajó és a növekedésserkentő csökkenti a bahás fák érésidejét.

Sali~*.*, gabianyus, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  19. Andi011468

Andi011468 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Még mindig nem sikerült kiderítenem hogy mihez kellenek egyáltalán a felröpik?

20. csjuditka

csjuditka Utánpótlás-írogató

Beadando lesz majd ugyanugy az allatoknal, mint a novenyek, fak.

Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.