Visszajelzés Óltörténetek eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.8.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. parasztfalva

parasztfalva Fórumprofi

Na, éppen erről beszélek. A fontos dolgokra nem sajnálom az energiát...de ez egy játék.
    És érdekes, hamarabb befejezem az eventet így is, mint akik 25 Excel táblát készítenek előtte.

2. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

Szia!
    Bocsi a hülye kérdésért de mit értesz pajtatöltés alatt? mit éri meg csinálni?
    koszi: Timi

3. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Szia!
    Egyszerű válasz: Mindent termelsz, amire a gazdakörikben szükséged van, vagy valamiből hiányt szenvedsz, valamint – ha piacozol –, akkor az általad legpiacképesebbnek vélt áru termelése a feladat.

-Ilona53-, bendi1121, kanzlerviki és 4 más kedveli ezt.
  4. nagymami2

nagymami2 Fórumlakó

Talán nincs elég beadandó növényed! Ne add fel!

spagetti24, mebajah, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  5. timi-1980

timi-1980 Fórumgróf

A felhő kész :)

ildiko44, apcimama, spagetti24 és 6 más kedveli ezt.
  6. ordog1973

ordog1973 Törekvő

nézd meg mennyi a szám a kockában ha 12. akkor nem megy tovább. ők már cssak aludni fognak. a többit kell csinálni.

spagetti24 és Sali~*.* kedveli ezt.
  7. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Sziasztok Én még dolgozom a felhőért:pugy gondolom hogy az event végére készen leszek:)
    majdnem elfelejtettem közben a teliholdat:wuerg:éppen most szedtem csak le:wuerg:
    gratulálok azoknak akik végeztek már:cry:

8. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Szia! Nekem most pár gazdaköri feladat teljesítése a cél,így továbbra is ültetek. :)Elég drága a növény,amire szükségem van,így az állatkáim most pihennek :(....jah és piacoznom is kell,mert lassan kong a kasszám,a tenyésztős egy kicsit leamortizált és a mostani növényszükséglet is :)

9. lüszike69

lüszike69 Törekvő

Sziasztok. Még nem tudom kész leszek-e. Valahogy ez az event nem fogott meg és csak kimélő üzemmódba csinálgatom. De azért nagy gratula annak aki kész van. A többieknek kitartást és sikeres eventet kívánok.

ildiko44, spagetti24, Gio és 4 más kedveli ezt.
  10. feri5259

feri5259 Utánpótlás-írogató

Sziasztok szép jó reggelt ezen a borús reggelen,event kész,felhő aktiválva,aki már befejezte annak jó pihenést,aki még dolgozik annak jó farmozást kívánok.

11. -kidmama-

-kidmama- Junior szaki

Szép napot! Event befejezve,a teliholdas gazdaköri feladatait szeretném mielőbb teljesíteni.
    Aki még dolgozik az eventen mielőbbi sikeres befejezést kívánok.

ildiko44, spagetti24, feri465 és 4 más kedveli ezt.
  12. Arwen69

Arwen69 Fórum ismerője

Sziasztok! Az eventtel tegnap végeztem! Lassan, komótosan csináltam, így is kész lett. Nem hozott tűzbe, de közben kell ilyen is.;)
    Végre haladok a teliholdas gazdaköriekkel is, van mit pótolnom!
    Jó játékot és szép napot mindenkinek! :)

ildiko44, Imi*, spagetti24 és 6 más kedveli ezt.
  13. papirocska

papirocska Törzsjátékos

sziasztok ,mi a feladat hogy lehet a teliholdas felhőt teljesíteni? valamiről biztos lemaradtam és most olvasgatok de semmit nem találok a mini event leírásnál? köszi ha valaki válaszol!

spagetti24, feri465 és -katalinjani- kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Most nincs teliholdas mini eventben semmi felhő;) Csak pajta töltés illetve a gazdakört töltögetheted ha nincs még kész;)

spagetti24 és csio70 kedveli ezt.
  15. papirocska

papirocska Törzsjátékos

Akkor a Kísérteties időutazást hogy tudom megszerezni, Kitevők :rend a lelke mindennek,denevérvár,és vérszívóapródok?

16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Ez a felhő jelenleg nem megszerezhető:( szerintem event nyeremény volt!

17. papirocska

papirocska Törzsjátékos

köszönöm a választ.

18. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szép jó napot Mindenkinek!

Ez az event nekem tetszett, tegnap este már be is bejeztem a 12. szintig. Csak azt sajnálom, hogy időközben nem figyeltem, így maradt kb. 3300 egazom pluszban. Most már mindegy, majd legközelebb résen leszek.

ildiko44, spagetti24, apcimama és 3 más kedveli ezt.
  19. feri465

feri465 Törekvő

Sziasztok szép napot mindenkinek,event befejezve,felhő aktiválva.

20. kollármargit52

kollármargit52 Junior szaki

Szép napot mindenkinek! Felhő kész, az eventet még folytatom, remélem kész leszek vele!:D

-katalinjani-, RRozika, cili53 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.