Visszajelzés Ölelések és plüssmacik - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 2.2.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. lovardatanya

  lovardatanya Fórumszaki

  Sziasztok.
  on
  Egy hangyányi változás azért lett az elmúlt pár hónaphoz képest, amikor is agyament ötletelés nyomán valaki úgy döntött, hogy a kitehetőket 25-30 órás érés időkkel kell ellátni. Ezzel betettek a közepesen haladóknak is (pl nekem) mert értelmetlen lett volna kitenni a sok 30 órás közeli dekorokat, a franc se fog ezekre még külön figyelni. A nagy farmosokat már nem érintette ez de a kisebbeket igen, nekem 2 farmon melyek 139-229 szintűek is használhatatlan kütyüim lettek azóta is partvonalon kívül hevernek potyára. Nos, az elmúlt 2-3 eventben visszaállt a rend és nem csak 20-22 órásak lettek de valamelyest nőttek a Tp stb tartalmak is mondjuk a 7700 és 8100-asokhoz képest. Hogy marad-e ez a folyamat, kicsit sem vagyok benne biztos. Az biztos, hogy a tavalyi visszatéréskor eszem ágába sem volt, hogy még bő 1 év elteltével is a naponta küldhető 1x2-es dekorok lesznek a favoritok a bahás területeken, mert egyszerűen képtelenség lecserélgetni őket valahogy úgy mint 10 éven át. Egyszerűen nincs helyettük megérős csere-dekor. Ezeket meg állandóan figyelni kell és mivel 12 órásak, rakásra, sűrűn cserélgetni és én játszogatni jöttem volna vissza nem kínlódni (de azért a játék célja a haladás lenne).:sleepy:
  off

  A nagyobb farmomon tegnap délelőtt készen lettem végig, ma délután a közepes szintűn is kész lesz, a 100 alatti (79) meg amely olyan játszogatós csak, 1-2 napon belül a felhőig bár ott csak a 2 kütyü a cél.:):music:
   
  Mica67, szellorozsa, marcsi152 és 7 más kedveli ezt.
 2. Baby72

  Baby72 Fórum elő legendája

  Sziasztok!
  Múltkor az egyik event csevegőjébe csak annyit írtam, teljes az érdektelenség.
  Erre azt kaptam, hogy minden rendben van, mindenki ültet ezért nem írnak a játékosokxDxD
  Azért meg lehet nézni a régi eventes csevegőket, kezdés előtt már több oldalon ötleteltünk, viccelődtünk.. most is összesen 4 oldal íródott, pedig 2 napja tart az event. Arról nem is beszélve, hogy egy kezemen meg tudom számolni azon játékostársakat akiknek minden eventhez van hozzászólni valójuk:D.

  A 3300 farmaranyas csomagot nézegetem évek óta, amit rögtön az arcomba tolnak ahogy belépek a farmra. Még nem tűnt fel nekik, hogy érdektelen számomra:D:D

  A kerék nem ad semmit aminek értelme volna, több száz pörgetésből.

  Még a pralinék hiányoznak 20 etetéshez, a csokirózsákat letermeltem és részemről ismét ennyi volt az event.
   
  ulmo12, Mica67, szellorozsa és 15 más kedveli ezt.
 3. Kuzdern

  Kuzdern Mindentudó orákulum

  Szia!
  Szerintem sokan itt vagyunk csak nem írnak, a felhő már nálam is meg van...további szélmentes vasárnapot;)
   
 4. lovardatanya

  lovardatanya Fórumszaki

  Szép napot mindenkinek.
  Annyit szeretnék hozzá tenni ehhez a kevés a hozzászóláshoz, hogy ez nem véletlenül van így. Már régebben az első 10 évemben is voltak viták, mert az új játékosok 2-es szinten is szeretnék végig vinni az eventeket és ha "idősebb" játékosok elmondják fél napon belül, hogy ők már végeztek azonnal megkapják, hogy saját pénzen vásárolt és különben is mit büszkélkedik?! (most nagyon finom voltam!) Ezen kívül amit én a legtöbbször megkaptam mivel notórius "nemalvó" vagyok évtizedek óta és nem átallottam ide írni többször, hogy bizony éjjel is learatok eventekkor mivel a plafon (vagy a moslék TV) nézése helyett még az a 20 perc ténykedés is jó amit ezzel töltök, azonnal akadt 1-3 olvtárs (most is nemrég) akik odaszúrják, hogy ők bizony aludni szoktak éjszaka. Nos, gratulálok nekik de ilyenkor régebben is most is inkább hetekig kihagyom a posztolást inkább csak olvasok, újabban meg már vissza sem szoktam szúrni mert unalmas.
  Csak mellesleg jegyzem meg: 2011. novemberben regeltem farmot és az első eventet a következő év nyár végén kezdtem el 38-as szinten no nem vittem végig mert hiányzott valami amihez 40-es szinre kellett érnem (csatnim sokáig nem volt, töklekvárral....sőt, sokáig kézi aratással....). Addig (azután sem) senkit nem irígyeltem akik meg tudták csinálni az eventeket (akár epperc alatt is) de még az esélyegyenlőséget sem emlegettem, nem is érdekelt ilyesmi, csak játékosan időt-tölteni akartam. Fórumozni viszont mindenfelé szoktam.:)
  Akár esik, akár fúj jáccani jóóóó!! xDxDxD:p:p:pxDxDxD
   
  Utoljára szerkesztett: 5.2.23
  Othep, furmint111, Mica67 és 26 más kedveli ezt.
 5. libuskafarm

  libuskafarm Fórum admirálisa

  Szia.
  Hasonló a véleményem, csak annyi változással, hogy én már éjjel fel semkelek hozzá, ha aludni nem tudok akkor sem. Ennyire érdektelen lett ez nekem.
   
  furmint111, Mica67, szellorozsa és 11 más kedveli ezt.
 6. levendula6565

  levendula6565 Járnitanuló

  köszönöm
   
  szellorozsa, jutka190226 és Arwen69 kedveli ezt.
 7. lovardatanya

  lovardatanya Fórumszaki

  Lehet, hogy én 1-1 kihagyás után túl lelkes leszek újrakezdéskor.xD
  Ez volt a harmadik 1 éves kihagyásom és mikor újrakezdtem tavaly január végén, azóta sem tudom lelőni magam, több farmot is viszek. xD Azonban egyik kihagyásom sem azért törpént mert ráuntam volna. Más okok játszottak közre. De most aztán meg se állok 300-ig?!xD:p
   
  ulmo12, Mica67, szellorozsa és 8 más kedveli ezt.
 8. libuskafarm

  libuskafarm Fórum admirálisa

  Nálam az nem cél, mert biztos nem érem el. Azért még legalább 20 év kellene, anynit meg már nem leszek játékban biztos.
  Nekem most kb 2 hét kihagyásom volt, de kicsit sem hiányzott ez a játék. Telóról máshol játszottam, ami már jobban leköt.

  Tegnap este 5 körül elultettem és ma 10kor szedtem be az eventnövényt :) Azért szerdáig meglesz, max forgatok vagy adok neki ződet :)
  Ilyen időkben van mindig valami gyorsítóhoz nyúlnom. Máskor úgysem sokat használom, nekem nem a gyorsaság a fontos, hanem hogy meglegyen a célom.
   
  Mica67, szellorozsa, edina242 és 9 más kedveli ezt.
 9. Caccus

  Caccus Fórum bárója

  Sziasztok. Én is csak pár mondatot. Akkor kezdtem a játékot amikor indult, akkor öröm volt játszani, még a munkahelyemen titokban arattam. Éjjel felkeltem, hogy aratni tudjak, reggel hajnalban keltem fel hozzá.Most ez már nem játék, pénz-pénz erről szól, és rengeteg munka.Már belefáradtam, és nem érdekelnek nagyon az eventek, ha meg tudom csinálni megcsinálom, ha nem akkor annyi érdektelen már , mert a sok munka mellett amit adnak semmi. Nagyon sok régi játékos akik/szomszédaim és a régi játékosok jól ismerik őket, hisz a TOP- ban is indultak mindig/ már 230-as szintet is elérték abba hagyták.Ha abba hagyom, én már nem fogolk visszatérni, mert még a farmjaimat is töröltetni fogom.
   
  szellorozsa, jucus1976, marcsi152 és 7 más kedveli ezt.
 10. lovardatanya

  lovardatanya Fórumszaki

  Én is töröltettem, 234-es szintről 2 éve azzal, hogy én ide már többé úgy se jövök valamint jól elbúcsúztam az összes szomszédomtól, barátoktól.
  Minden meg volt. Többek között 100 valahány különböző mamutfák is ezzel együtt 70.000 zöldcsepp távlati célom volt a 100-ezret lekörözni belőle. (3-4 aranyfa)
  Ezután a nemalvásom nem javult, sőt! Azért, hogy ne feküdjek le túl korán mert az régen rossz, 1 év múlva vissza kullogtam és elő kaptam egy 98-as farmomat. A rutin meg maradt belerázódtam csak éppen öregebb lettem megint, 100-as szint után már száguldani lehet hisz ti is tudjátok.xD
  Most 229-es szinten leledzek (itt már vesztegel a vonat) és igen nagy kedvvel játszom. Ha kérdeznéd direkte, akarattal fexem kb 23 óra körül, hátha akkor majd letaglóz az álom. Hiú ábránd. :)
  ----------
  Közben lejátszottam a 139-esen a 70 etetést, 11 perc alatt végezni lehet vele. Hurrá, most már jó nekem.xD:p

  De van még a kicsike, ott holnap játszom le a felhőig utána majd meglátom. De írhatnám úgy is mint sokan, hogyaszongya: jutok ameddig jutok.xDxD
   
  Utoljára szerkesztett: 5.2.23
  Mica67, szellorozsa, DevilMókus és 20 más kedveli ezt.
 11. strawberry49

  strawberry49 Rutinos

  ulmo12, erko63, mingo826 és 62 más kedveli ezt.
 12. balu

  balu Aktív író

  Sziasztok! Az event kész!
  A felhő nem sokat ér ,de a 4db dekor naponta kb 6mila tpt-hoz , ha nem teszem fel a felhőre csak kiteszem a többi dekor közé.
   
 13. -kaktuszable-

  -kaktuszable- Fórum nagymestere

  Sziasztok !! Most csak azért írok, hogy gyarapítsam a hsz-eket ;) A felhő már nekem is üzemben, nem is nagyon érdekel az érési ideje, mert se érte, se ellene.. de őszintén ??? Sokkal jobban szerettem, mint az előző eventeket :sleepy: a macaronost imádtam volna, ha nem lett volna eleve veszett fejsze, hogy sikerem is legyen, mert harcoltam az idővel rendesen :wuerg: Máskor rohantam haza, be a gépet, irány aratni-vetni, ma már nem...pedig eddig sem voltam 1 "hűha" gazda !!! Már csak a kíváncsiság és a "toljuk, mert van" szlogen hoz be ide :( Igen, nagyon kíváncsi vagyok mikor állnak elő valami új dologgal, még az életemben talán ;):p szóval nem olyan savanyú az a szőlő !!!! csak tegyünk rá 1 kis cukrot ;););)
   
 14. soresne

  soresne Fórumgróf

  Sziasztok !
  Tegnap befejeztem az eventet 72 etetéssel. Nem is pazarlom tovább rá az időt 18 " Merkúr " titkosat adott a maci, de egyetlen egy jegenye nyárfa sem lett belőle :(. Az ajándék csak egy mézesmadzag amit húzogatnak az orrunk előtt. Inkább töltögetem a pajtát,a gk-et csinálom.
   
 15. GreekYogurt

  GreekYogurt Haladó

  Szia!
  A legközelebbi ajándékozási eventen reptess egy baglyot felém és küldök neked jegenyenyárfát (ha benne van a küldhetők között).
   
 16. soresne

  soresne Fórumgróf

  Köszönöm szépen. Élni fogok a lehetőséggel :)
   
 17. DevilMókus

  DevilMókus Mindentudó orákulum

  Kész vagyok egyébként én is..;):)
  Etetgetem a macikat.
  Nincs egyéb tervem emiatt is miért ne, talán majd holnap terményeso_O bár igazábol az se lényeges mert jelentös készleteim vannak mindenből már...:music:
   
 18. Tavirózsa

  Tavirózsa Fórumőrült

  Sziasztok!

  Látom eléggé sok a panasz.... Megjegyzem nem alaptalanul, de én emiatt már jó párszor radírt kaptam. Jöttem én is: talán meglesz a felhőm holnap. Ilyen gyatrán régen vittem eventet. Remélem nem mostanában lesz termelős, ezzel már tele a hócipőm, mikor amúgy is van dolga az ember lányának. Napi 3 aratásnál nem fér több bele nekem, éjjel pedig szeretek aludni és tudok is olyan 6 órát összesen. Ez van.
   
 19. varga1234

  varga1234 Fórumelemző

  Szia! Én is így szoktam az eventet csinálni,de a felhőm már kész van és végig vittem.Dolgozok és nagyon korán kelek hajnali háromnegyed négykor.Kitartás!
   
 20. kutyaszálló

  kutyaszálló Fórum admirálisa

  Sziasztok!
  Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
  Még ugyan etetgetem a macikat,mert nincs jobb dolgom:D
  A szülnapi event után nagyon elgondolkoztam, mennyi pénzt is öltem a játékba,hát nem kevesetxD:cry::cry::cry:
  Most ott tartok, mivel a 2023-as év a változások éve,hát asszem visszafogom a pénztaci nyitogatását8)
  Aki kész annak gratula,aki még csinálja sok sikert a befejezéshez:inlove::inlove::inlove:
   
  jutka190226, PZoli64, stb_farmer és 14 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.