Ötletek, melyeknek nem nyitunk topicot

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kakasdomb, témanyitás ideje: 10.2.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Sziasztok!

Én a napi küldhető elhasználódó szezonális ajándékok felhőre helyezhetőségével kapcsolatban javasolnám (ha hasonló még nem lett továbbítva), hogy amennyiben megoldható (hasonlóan, mint a bónuszt adó háziállat-tojásoknál) korlátozzák itemenként 1-re a paszulyra tehetőségüket (mármint természetesen nem felhősoronként, hanem a teljes paszulyra értve a max. 1-et; és ez legyen érvényes visszamenőleg is, a már játékból kivett itemekre)...
    Az, hogy jelenleg nem rakhatóak felhőre (sem a Strandklub, sem a Téli szunya), gondolom, amiatt van, hogy a nem-tematikus felhősorok feltöltése ne bagatellizálódjon el általuk - és ez egy értelmes és méltányos cél a fejlesztők részéről. Ugyanakkor szomorú, hogy így ezek a kitehetők nem tehetőek el "emlékbe" "felhasználóbarát" módon: a Kergében meddő módon foglalnak helyet, a gazdaraktár-menüben meg csak kerülgetni kell, miközben egy-egy felhősoron jól mutatnának/ki lehetne váltani velük vmi mást (ehelyett az amúgy kreatív animátori munka érdemtelenül az enyészeté lesz:()...
    Vagy az is megoldás lehetne, ha a kivezetéskor törölnék az "elhasználódó" tulajdonságot - így legalább esetleg a Kergében kinn lehetne tartani (a legtöbb úgysem rendelkezik annyira versenyképes paraméterekkel (vagy ha mégis, a kivezetéskor ezt is le lehetne vmennyire "butítani"), hogy megérje őket tömegesen kihelyezni (vagy itt is lehetne számkorlátozás), de egy-egy mutatóban mégsem lenne teljesen meddő (számkorlátozás esetén viszont akár följavított tulajdonságokkal)).
    Ugyancsak alternatív lehetőség, hogy kivezetéskor a felhőre tehetőséget változtassák megengedő előjelűvé (számkorlátozás nélkül) - persze így lehetne erre számítva előre gyűjtögetni (annak, aki nem új reges), de azért ha eltelik egy-egy ilyen kitehető játékba kerülése és kivezetése közt min. fél/egy év, akkor azalatt valszeg úgyis kénytelen az ember másképp megoldani egy-egy felhősor aktiválhatóságát...

Remélem, vmelyik opció vagy annak vmilyen variánsa használható lehet, ha az egyéb prioritások sorra lettek véve...;)

ÜDV

2. Szürkepenész

Szürkepenész Aktív író

Azért az szerintem elég durva lenne, hogy visszamenőlegesen letiltanák a 2*1 ajándékokat Pl. a Homokművészt mert jelenleg 1*1 és 2*2 elemek kaphatók viszonylag kevés CSP-ért, de 1*2 elemből én csak 600.000 CSP-ért találtam, azért az nem igazán olcsó.

3. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Szia!

Természetesen, ami fönn van a paszulyon, az fönn is maradna, csak ha leszednéd, nem tudnád visszatenni (ill. újabbakat sem tudnál föltenni) - nemrég tudtam meg, hogy így volt az Esküvői lugassal is: először föl lehetett rakni, aztán ezt megváltoztatták, de aki még a változtatás előtt fölrakta, annak fönnmaradt.
    Amúgy ez arra is jó lenne (már a cég szempontjából, ha valóban ez az indíttatás van a dolog mögött), hogy az elkövetkezendő felhősorokat illetően már azok sem tudnának ezzel operálni, akik amúgy tucatjával vagy százával fölhalmoztak ilyenekből, a régebbi fajtákból (félreértés ne essék: senkitől nem sajnálom, és nem nehezítésnek szánom - énelőttem is nyitva állt a lehetőség, hogy egy évtizedre előre ellássam magam 1x2-esekkel, viszont a friss regesek ezzel már nem élhetnek - persze önmagában ez sem baj, a különbségek egy formája, viszont azt az árt megérné (legalábbis nekem:music:), hogy "értelmesen" föl lehessen használni a kivezetés után is...:))...
    Amúgy újat mondtál: milyen 1x2-est tudsz Te CSP-ért (még ha 600000) is? Eddig csak a Jack boltjából kiváltható Múmiamedvéről, ill. a gazdaköris képregényből nyerhető régebbi szezonális kitehetőről (Strandpaci?) tudtam, ami ilyen célra felhasználható...
    Előre is köszönöm a válaszodat - írásban nem fogok reagálni rá, mert a csevegés itt offnak számít...:)

ÜDV

Ui.: Megtaláltam: a Golfpálya az 500000-ért (mintapéldányom van nekem is8)) - eddig többre nem volt rá szükségem, meg sztem nem is lesz, de másnak, ha ilyen gondokkal küzd legalább már tudom tanácsolni ezt is (talán még mindig olcsóbb, mint többször végigmenni a képregényeken vagy a havi egy Teliholdat várni és erre költeni a rémnövényeket...:)), úgyhogy köszönöm, hogy - ha közvetve is, de - fölhívtad a figyelmemet...!

Utoljára szerkesztett: 28.5.15
    -jancsiszeg-, hóóvirág és Cyra65 kedveli ezt.
  4. -tankoa-

-tankoa- Junior szaki

Javaslatom: a trópusi malomban is lehessen szupertápot keverni hisz ott is szükség van rá. Szerintem ez könnyen megoldható lenne.

brozsa, _Ilona49_, Bahudy és 3 más kedveli ezt.
  5. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Ezzel kapcsolatosan a következő hírlevelet ajánlom a figyelmedbe:

6. Bahudy

Bahudy Járnitanuló

Sziasztok!

A jelenlegi event kellős közepén eszembe jutott egy dolog ~900-1000 kattintás után. Miután elfogy a vizünk, abba kell hagyni a locsolást, rákattintani a víztoronyra, és venni. Majd megkeresni, hol tartottunk (jobb esetben ez nem okoz problémát).
    Az ötlet a következő: a víztornyoknál be lehetne pipálni/jelölni egy olyan opciót, hogyha elfogy a víz, automatikusan töltse fel nekünk a készletet, és vonja le az ennek megfelelő összeget. Egyszerű, de nagy segítség lenne mindenki számára! ;)
    Köszönöm!

Üdv!

Megkértem az egyik szomszédomat, ki nem rég vett fel engem, legyen szíves küldeni az eventhez szükséges ajándékot, mivel sokat segítene vele, cserébe én is viszonozom.
    Aztán kiderült, hogy lengyel...
    Sokban, sokaknak segítene, ha a beállításoknál (vagy valahol máshol) be lehetne állítani (jelezni) a nemzetiségünket, amit a szomszédok listájánál egy kis zászló mutatna, ezzel elkerülve az ehhez hasonló kellemetlenségeket!

Bahudy

dupla hozzászólás összevonása
    _tHUNder_

Bahudy

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.6.15
    gabocagaba, Kacsmacs, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
  7. atis752

atis752 Törekvő

Sziasztok!

Ötletem,az lenne,hogy a Baharama növényeket is lehessen nemesíteni.S ha már növényt lehet,miért ne lehetne gyümölcsöt is nemesíteni.Esetleg állatokat is.

Bahudy kedveli ezt.
  8. alexander9495

alexander9495 Járnitanuló

sziasztok! A minap nézegettem,hogy mostanába elég sok olyan event volt ahol felhősort lehetett nyerni,de sajnos és gondolom nem csak nekem 1-2 event nehéz volt és nem sikerült minden tárgyat meg szerezni a felhőre.Így van is felhőm meg nincs is mert használni nem lehet hiányosan.S gondolom sokan vagyunk evvel így. Ezért az jutott ma eszembe ( nem tudom írta-e már valaki,nem olvastam vissza.) lehetne csinálni ugynevezet MÚLT IDÉZŐ EVENTEKET. 2-3 havonta lenne egy olyan event amin régebi felhős tárgyakat lehet ujra meg nyerni,persze egy kicsit könnyebben min az eredeti eventben volt. Köszönöm hogy elolvastátok az írásom. Tisztelettel: alexander gazda.

OJani, -tankoa-, B.Dani9 és 4 más kedveli ezt.
  9. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

Volt már példa arra, hogy egy-egy korábbi event felhőit és ahhoz tartozó dekorációs tárgyait felhősor akcióban lehetett megvásárolni.

Amennyiben várható lesz ilyen felhősor akció újra, azt az event bejelentők között olvashatod.

dalmata10, Blindate és Pharmer500#2 kedveli ezt.
  10. Fuzárium-02

Fuzárium-02 Fórum-zöldfülű

Jó lenne ha a felhöknél nem az jelenne meg, hogy 0 óra van hátra, hanem kírná a perceket is, nem mindegy, hogy 1 perc vagy 59 perc .

11. Ni0na

Ni0na Járnitanuló

Üdv!

Nagyon szeretném, ha a korallmedence event után valamilyen formában visszakerülne a szigetre, mert gyönyörű a grafikája és kár lenne veszni hagyni. :)

Nio

iboly54, Lillapilla73, takimazsi és 5 más kedveli ezt.
  12. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

Minden event első és utolsó napján visszajelzéseket küldünk a játékosok reakcióiról az adott eventtel kapcsolatban amennyiben az event csevegőjében lévő hozzászólásokból azok kiszűrhetőek. (ez sajnos nem mindig sikerül ha nincsenek hasznos és tartalmas hozzászólások....)

A mostani eventtel kapcsolatos első reakciók továbbítása is megtörtént már tegnap délután, többek között szerepel benne javaslat a Korallmedence későbbi visszatérésére esetleg akár a bahamarama terület bővítése után. (hogy legyen helyetek is ahová kitehetitek).

Innentől a döntés a fejlesztők kezében van.

OJani, dalmata10, Gio és 7 más kedveli ezt.
  13. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Már régebben akartam írni, most jött össze az időm.
    A fenti írásokat nem idézem, de 1-2-re reagálnék:
    - a korallmedence visszatérhetne a korallszigeten. Úgy is jó lenne, ha nem tűnnének el a farmról, de addig inaktívak lennének Most is van egy ilyen darab, a régi szivarfa. Kisebb farmomon még látom a raktárban, áthúzott körrel. Ennél is erre gondoltam, akkor tudjuk, hogy nem dogoztunk hiába, és nyugodtan várjuk ,hogy elérkezzen a korallsziget.
    - a trágya jelenlegi helyzete a legrosszabb az összes eddigiek közül. A javaslatokat nem érzem annyira jónak, hogy érdemes legyen bonyolítani a játékot vele (bocs az éceszgéberektől!). Az eddig látott legjobb megoldás az előző volt: vehetünk bármennyit és eladhatjuk azt. Így a trágya ára általában egy konszolidált - az én piacomon kb. 40 CSp-s -áron tartózkodott az eventek közt. Eventkor ritkán ment fel 200 CSP fölé, inkább 120-180 közt mozgott. Mindig volt elég annak, aki venni akart. A spekulánsok számára sem volt túl nagy mozgástér emiatt (mint régebben). Ezt az eladók neveiből mértem le. A 100 db-os korlátozást felhasználó-ellenesnek érzem, hisz a trágya nem tárolható. Tegnap ott tartottam ,hogy kint volt a 10 tételem, vetéshez nem tudtam felhasználni a farmon lévőt. Vagy hagyom veszni a Bahamán aratott állatok alóli mennyiséget, vagy - kínomban - gyártottam virágcsokor-alapot, amit most nem akartam egyébként. Ma ott tartottam,hogy megnéztem a piacot. 25 CSp-n volt kinn néhány tétel, az én 10 tételem viszont eltűnt (80 CSP környékén voltak kinn a tételeim). A 2. oldalon 140 CSP-ért voltak kinn. Ezt sem értem, hiszen eddig az eladási árváltozások jobban követték a piaci mozgásokat.
    Semmi gond nem lenne, ha visszaállna az előző állapot. Lehet a mostanit kísérletnek nevezni, lehet rá mondani, hogy nem váltotta be a reményeket, de ez a mostani úgy pocsék, ahogy van. Kezdek kiábrándulni Varunból.
    - Nagyon nem jó a malmos paszulysor állapota sem: Nem lehet számolni, tervezni a 16 óránkénti 12 órás hatás miatt. A malom jelez valami aktuális állapotot, ami a hatás lejártával megváltozik. A 16 óra úgyis a legrosszabbak közé tartozik, mert nem lehet reggelre vagy estére időzíteni, és különben is a játékos nem gép. Nagyon sok így a holt idő. Ugyanez a helyzet a 36 órásokkal is, csak az nem fáj annyira. Sosem fogom megérteni, miért nem lehetett eredetiben hagyni. Ha már pénzt költöttünk rá... Esetleg legyen egy lehetőség, hogy 3-500 csillagért visszakérdessük azt a működés opciót. Bár ezt sem tartom igazán korrektnek, de legalább számíthatóvá tenné a gyártást.
    - A szupertáphoz: Arra hivatkoznak, hogy a Bahán a Baha-tápok gyártása miatt nem lenne idő szupertápot keverni. Engedtessék már meg, hogy ezt a játékos maga döntse el, ne fölöttünk, hatalmi szóval találja ki valaki. A Bahán is egyre több a tenyésztés. Aki költ a sztápra, úgyis fog, aki eddig sem, tudott, eztán sem fog, csak mérgelődik, hogy nem halad. A napi 2,5 táp lekeverhetősége nem olyan istentelen mennyiség, hogy el kéne zárni azok elől, akik erre nem tudnak áldozni. Előbb-utóbb úgyis költ mindenki valamit a farmjára, de a kispénzűek talán inkább a hosszabb hatású dolgokra.
    - Komoly kitolásnak érzem a "keverés végén egyben" megkapható tápokat. A mostani event leírása 24 órával előbb jött ki - mint az az általános gyakorlat -. Viszont ha feladok a malomnak egy 72 órás - vagy akár hosszabb, a Bahán - keverést, és az event miatt meg kell szakítanom, akkor bosszantó veszteségeim származnak. Ezt megint felhasználó-ellenes intézkedésnek érzem. Ahogy telik az idő és egyre több tapasztalatom van, annál inkább. ROSSZ. Ha pedig sikerült magam elszámolni és event vége után 2 mp-el érne véget egy keverés - ami a paszulysor működése miatt még kiszámíthatatlanabbá vált -, akkor bukhatom a fél eventet is egy elhibázott döntés miatt. MÉG ROSSZABB.
    - rendkívül jó lenne, hogy ha mind a 6 rekeszem megy a malomban, akkori is láthassam a malom belsejét. Pl. azért, hogy mit vegyek/termeljek a következő tápokhoz, stb. Most 1 tételt törölnöm kell ehhez. ROSSZ.
    - hasonlóan szeretném látni nemesítés közben is a növényeket, pontosan a tervezés/tervezhetőség miatt: - mit vegyek-ültessek, ill. cseréljek-e rekeszt. Most egyáltalán nem láthatom, csak ha befejeződött egy nemesítés. Ha 3 rekeszes megy, az 1 napig eltart. ROSSZ. Rákérdeztem modiktól, ők is csak annyit mondtak, hogy valóban nem lehet látni.
    - százezren kérték a paszulyóra pontossá tételét, én is csatlakoznék, mert nagyon idegesítő, hogy nem tudom, várjak-e rá vagy nem érdemes. Azt is többen feldobták már, hogy legyen 2 kar, egyik, ami csak TP-CSP-t ad, a másik, ami a mindenféle bónuszokat. NAGYON kéne, elég nehézkes követni a szaporodó sorok bónuszait, érési idejeit stb. Nekem 30 oldalam van, az 90 tétel. NEM vagyunk időmilliomosok és agytrösztök sem.
    - Ha már a bónusz-ablakokban lehet 1 db kaját aktiválni, lehessen többet is, és lehessen menet közben is "ráenni" másikat. Olyan sok dologban fölösleges infókat/lehetőségeket kínál a progi, ennek értelme lenne.
    - Szeretném, ha a farmmunkásoknál lenne egy külön fül a mamutfákra, ahol lehet őket trágyázni és törölni. Sűrűn használnám.
    - ahogy bonyolódik a játék, egyre áttekinthetetlenebb a piac. Végre legyenek már külön rendezve - külön fülön - a fatermések. Ezért is régóta nyürrögünk. Már Varun előtt is probléma volt az áttekinthetőség, azóta bejött egy rakás titokfa, amit ráadásul szanaszét szórnak a növények közé. A Bahásakat egyáltalán nem tudom követni, mert ritkán nyúlok hozzájuk. Nem jó a névsoros keresés sem, mert akkor minden összekeveredik (Bahások és nem Bahások. Még rosszabb). :(
    - lerágott csont, de mivel még szintén Varun előtti, újra feldobnám: fölösleges, felhasználó-ellenes korlátnak érzem, hogy a Bahán nem jönnek barkácscuccok felröpiben. Anno sem volt világos, hogy miért kell ezt megtagadni tőlünk, de amióta a Bahán is egyre több a színes ól és a barkácsolandó event-item, komoly létjogosultságát érzem a változtatásnak.
    - Jó lett volna kiírni, hogy meddig tart a nap a Nyereményözönben. Az elején azt hittem, hogy éjfélig. Aztán azt, hogy 24 órás intervallumok lesznek a délutáni kezdés miatt. Aztán rá kjellett jönnöm, hogy egyik sem, kb. reggel 10 órakor váltott az 1. -s a 2. nap. MI LESZ EZUTÁN?? Ha a 2-re kattintottam éjfél után, kiírta, hogy "Ezt a kókuszdiót ekkor lehet feltörni: 2 Gyere vissza később". Na, ez a nesze-semmi-fogd-meg-jól tipikus esete. Akkor már inkább semmit se írtak volna ki.
    - szeretném, ha a kezdők számára rendszeresített és úton-útfélen előjövő buborékokat a Beállításoknál ki lehetne kapcsolni. Pontosan tisztában vagyok az alma és a tojás paramétereivel, idegesítő, hogy negyedképernyőnyi lepedő takarja le a felületet, amin dolgoznék (pl. piac, de szántók is). Hasonlóan szeretném kikapcsolhatóvá tenni az arató-infó sárga felhőt. Mindig útban van. Nagy, otromba és hátráltató a jelenléte. Az ugrálása rontja az egyébként sem jó szemem. Ritkán használom, akkor bekapcsolnám.
    - NAGYON szeretném, hogy ha már léteznek ezek a buborékok, akkor ne, vagy NE CSAK azt írja ki a termékeknél, hogy 40 v. 70. szinten gyárthatóak, hanem azt is,hogy az iparnak melyik szintjén állíthatóak elő (1-5). A "Kurrenseket" fejben tartom, de a számomra perifériálisakat nem. Abba a lepedőbe beférne...
    - Üdvözlöm a Baha-térkép egyszerűsítését, sokkal jobb és gyorsabb lett így. Hasonlóan felhasználóbarát megoldásokat várunk fenti gondjainkra is. Végül is, egy elégedett játékos szívesebben költ, és BP valahol a bevételekből él :)

14. atis752

atis752 Törekvő

Sziasztok!

Ötletem,hogy lehetne több állandó tojások,necsak eventhez köthető ideiglenesek.

15. Bahudy

Bahudy Járnitanuló

Üdv!
    Fák (több száz darab) aratása közben véletlenül félrenyomtam, és felhasználtam egy Kacsa Kata turbótrágyát. Aztán még egyet, és szerencsére el is fogyott. A gond csak ekkor jött igazán elő.
    Ugye mikor használunk valamit a földekre/fákra, rögtön oldalról középre kerül a "gyorslistára", hogy ne legyen kényelmetlen mindig oldalra kattintani, és hogy tudjuk folyamatosan ( :p)alkalmazni.
    Akárhányszor mellékattintottam fák aratásánál, és a turbótrágya ikonra mentem véletlenül, egy már learatott fánál, kidobta az ablakot, hogy vegyek már, ha elfogyott... ( :p)
    A kérelmem egyszerű, és szerintem könnyes meg is valósítható, kényelmes megoldás lenne mindannyiunk számára: a felröppenő ablakokat be lehessen zárni ESCAPE gombbal.

Cyra65 és Pharmer500#2 kedveli ezt.
  16. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Hello!Nyári nyereményözön 2015.
    2015.06.08. Hétfő - 5 számú kókusz a mai nyitható.

Ha lehetne netalántán esetleg egy 31 napos eventet játékosbarátilag összehangolni. Pl. 8.-án a 8 számú valamit kinyittatni vagy az 1 számút Hétfői napon kinyittatni (vagyis Hétfőn indtani az eventet) mert most teljesen kaotikus az egész semmihez nem lehet kötni a nyitást. Mellékesen nem értem mi volt az oka a június 4. event indításnak, mert hazánkban június 1 a meteorológiai nyár kezdete, de bármi ok is volt az indításra nem egy példa van arra, hogy előbb vagy később kezdődött egy event az adott esemény időpontjához képest (pl. teliholdevent).
    Ennek fényében esetleg legközelebb játékosbarátibb és áttekintehetőbb lenne jobban kalibrálni az ilyen és ehhez hasonló eventet.

Pharmer500#2, Cyra65 és teke0411 kedveli ezt.
  17. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Kedves Csocsoovb!
    Ma olvastam a fórumjáték-nyeremény változást. Ha megvalósítható, az lenne a javaslatom, hogy rendezzetek egy magyar mini-fórumot, ahol a játékosok fontossági sorrendbe raknák a "kiajánlható" nyereményeket - így sztem Nektek is könnyebbség lenne a továbbiakban a nyeremény erősségének (kedveltségének, vártságának) beállítása.

Más, ha már írok:
    Nagyon nem jó számomra (de talán másnak is probléma), hogy a paszulyra felkerült egy Tp-adó kűtyük érésgyorsítója", viszont a háziállatokra ez nem érvényes. Innentől teljesen értelmét veszti az egész, mert hiába tudnám fél órával előbb learatni a 12 órás bármit, ha a varjú még nincs megérve. 30% mínusz nem éri meg a fél órát. Valahogyan ezt össze kéne igazítani, mert így Mátyás király feladványa lett számomra: hozott is ajándékot, meg nem is: ha varjúval aratom, semmissé vált az érés-rövidülés. Ha varjú nélkül, 30%-al kevesebb TP-t kapok, és nem biztos, hogy legközelebb is tudom fél órával előbb aratni. De még ha ez utóbbi sikerül is, az 12 naponta jelent 1 aratással többet, ami megint csak nem éri meg.
    Más:
    nekem jobban tetszettek a teli felhősorok. Az, ahol 2-3 db ücsörög - ráadásul egy sor szélén, olyan befejezetlen. Jó lenne néhány sort jobbra zárni, néhányat jobban széthúzni. Az is jó lenne, hogy - akár önkéntes alapon is - a tematikus felhősorokat aki akarja, pótolhassa fel valamivel.

Utoljára szerkesztett: 9.6.15
  18. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Nagyon szépen köszönjük a közbenjárásodat . :inlove:

19. kyra72

kyra72 Járnitanuló

Sziasztok!
    Nekem a nyári nyereményözönhöz hasonló játékhoz lenne olyan javaslatom, a saját hülyeségem miatt, talán már mással is előfordult ,hogy hiába léptem be a farmra , elfelejtettem a soron következő ajándékot adó elemet, jelen esetben a kókuszt leszedni. Ezáltal lehet,hogy csak 1 miatt buktuk a főnyereményt, pedig gondosan,minden nap ápoljuk a farmunkat.
    Lehetne talán úgy is megoldani,hogy felugró ablak formájában gyűjtenénk a pl:kókuszt, így aki minden nap belép,és hűséges farmozó, de feledékeny, akkor sem maradna le a soron következő és fő ajándékról.Én a mostanit, 1 miatt már buktam,pedig minden nap beléptem az óceán napi event miatt is.
    Csak egy ötlet, de talán megfontolandó.Üdv.

ÖszvérFarm, nemethpgabi, moric67 és 3 más kedveli ezt.
  20. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hali Mindegykinek! Akinél a felugró animáció letiltva van, az ugyanúgy nem jut hozzá az ajándékhoz. Benne van a napi hírekben rá kell bökni és kész. Szerintem ennél egyszerűbb és jobb nem kell, kár is volna belenyúlni a fejlesztőknek. Más: A trágya mizantériához ajánlom, visszaállítani az egészet, azzal a kitéttel, hogy 100 db-nál többet 1 tételben ne rakhasson ki, tehát 100x10 vs. 100x20 a prémiumosnál, és aki bizniszelni akar vs. seftelni a trágyával, ülhet egész nap a gép mellett. Viszont aki valóban a felhasználásra szánja, nincs megkötve a keze.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.