Ötletek, melyeknek nem nyitunk topicot

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kakasdomb, témanyitás ideje: 10.2.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. VVani

VVani Járnitanuló

Jó lenne, ha a farmarany nélkül is több lehetőségünk lenne megszerezni olyan cuccokat amiket most még sajnos csak arannyal lehet. Mert én pl. nem fizetek nem tudom hány ezer forintot azét hogy legyen prémiumom, stb stb stb...
    Szóval jobb lenne a játék ha nem lenne benne annyi prémiumos elem, mint most,
    Ja és nekem már túl sok ez a kitenyésztett állatos dolog, tehát az hogy már a lóból lassan madarat tenyésztünk az nekem egy kicsit durva, miért nem lehet simán mondjuk a kakukkhoz kakukk fajtákat felsorolni, ha meg nem lenne így annyi lehetőség, akkor azt kellene csinálni, hogy aki prémiumos az tudja csak kitenyészteni azokat az extra állatokat amik mondjuk most vannak. De leírok egy konkrét példát is hogy érthetőbb legyen:
    Itt van a kaukk-tenyésztési lehetőség. De szerintem már túl sok ez a méhecske kakukk meg pulcsis kakukk meg nem is tudom mik vannak még. Tehát azt kellene csinálni, hogy normális létező állatot összeszedni, jelen esetben kakukk fajtákat és azt kitenyészteni, és akinek van prémiumja, az pedig ki tudná tenyészteni a méhecske kaukkot, meg az ilyeneket.
    Ez így szerintem sokkal jobb lenne.
    Vagy egy másik ötlet ehhez, hogy kitenyésztek egy állatot és azt felnevelem a neveldében és szabadon engedem vagy eladom. Tehát kitenyésztek egy kakukkot, de az még kicsi lenne mint a való életben és utána folyamatosan nőne, ahogy etetném mindig kapnák pontokat utána és ha szintet ugrok a kakukk is nő. 10-es szinten pedig megnőne felnőtt méretre és akkor el lehetne adni vagy be lehetne rakni egy kifutóba hogy sok-sok TP-t adjon.
    Akinek tetszik az ötlet kérem hogy like-oljon. Köszi!

2. B.Dani9

B.Dani9 Junior szaki

Sziasztok! Én is egyetértek azzal, hogy lehetne változtatni azokon a nehezen megszerezhető dolgokon amiket most farmaranyért tudunk, mert én sem tudok átutalással venni! Nem lehetne megoldani, hogy csengőpengőért is lehessen farmaranyat szerezni? Köszi!

3. Filonka56

Filonka56 Junior szaki

Sziasztok!
    A javaslatom az lenne, hogy ne legyetek ilyen szigorúak a nyári nyereményözön-ben!
    A fődíj megnyerésére legyen lehetősége annak is, aki 1 vagy 2 kókusz diót nem tört fel!!!
    Ne legyetek ilyen szigorúak!
    Mindenki vágyik egy olyan felhősorra, mint a főnyeremény. Ne fosszátok meg a játékosokat egy ilyen nagyszerű ajándéktól!
    Gondoljátok meg, még van időtök bőven!

4. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Sziasztok!

A fejlesztők felé megtettük javaslatainkat a nyári nyereményözönben szereplő kókuszok kinyitásával kapcsolatosan. Első alkalommal rögtön az akció indulása után, az akció kezdete óta pedig már másodszor a tegnapi nap folyamán. Onnantól a döntés az Ő kezükben van.

Az ehhez fűződő hozzászólásokat a jövőben tehát érdemes mellőzni, mert nem számít az, mennyi játékos írja le ugyanazt.

Köszönjük a megértést!

5. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok!
    Az elején vicceltem csak, de egyre többen reagálnak arra, hogy szükség lenne egy pszichológiai topikra. :)
    Szerintetek megoldható?

-jancsiszeg- és Baby72 kedveli ezt.
  6. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

A Farmerama játék moderátorainak nem feladata a "mentális problémák/betegségek" kezelése. Ilyen jellegű téma megnyitása tehát szükségtelen, és a később esetlegesen felmerülő problémákat figyelembe véve nem is lenne szerencsés.
    Köszönjük a megértéseteket!

OJani, kisszakács75, mimi és 3 más kedveli ezt.
  7. pepike.1

pepike.1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Az lenne az ötletem hogy csinalhatnátok új fát mondjuk: szamóca fát!

Köszönöm hogy elmondhattam az ötletem! válaszukat előre is köszönöm!

ÖszvérFarm és _tHUNder_ kedveli ezt.
  8. Mag-Anya

Mag-Anya Fórumprofi

Sziasztok! A csereeventtel kapcsolatban lenne egy ötletem illetve javaslatom, bár nyilván többen írták már előttem, mert nem valami újdonságról van szó. Biztos tudjátok Ti is, milyen ajánlatok vannak a léghajón, néhány példát írok, miket tettek ki nálam:
    - almafát kínálnak amherstiáért
    - alap kacsaólat kowhai fáért
    - alap birsalmafa xxl mombinszilváért
    - alap kaptár kakasülőért
    - alap szőnyegcsomózót 4. szintű, rózsaszín szőnyegcsomózóért
    ...és még hosszasan-hosszasan sorolhatnám ezeket a korrektséget erősen mellőző, nevetséges ajánlatokat. A probléma, hogy ilyenekből rengeteg van a listában, és csak megnehezítik, hogy ezeket kerülgetve a normálisabb ajánlatok között válogathassunk.
    Jó lenne, ha nem vennének részt a cserében a gazdaboltban csp-ért megvásárolható dekorok, fák, xl fafejlesztések, ólak, sárga ólfejlesztések, stb. (kivéve a már nem megvehető retró+ és retró++ ólak). Ezeket bármikor be lehet szerezni, kár rájuk csereengedélyt pazarolni. Jóval kevesebb ajánlat lenne a hajón, de azok sokkal érdemibbek lennének (bár ettől továbbra is lennének gesztenyefát rózsanyúlért ajánlatok, pont most láttam ilyet). Arról nem is beszélve, hogy ha valaki figyelmetlenségből fordítva értelmezi a keres-kínál ajánlatokat, nem bukik akkorát, mint amekkorát esetleg most bukhat (és persze erre apellálni sem lehetne szándékos komolytalan ajánlatokkal, bár nem hinném, hogy ilyet bárki is tenne a játékban). Vagy esetleg nem lenne abból sem gond, hogy valaki titokfának gondol pl. egy bahás alap fát, mert még nem ismeri, és új titokfát ad érte... Ó, és majdnem lemaradt, hogy kevésbé lehetne a jóhiszemű és adakozó gazdák jóindulatát (és kereskedelmi engedélyüket) kihasználva gőzösökre gyűjtögetni. Természetesen ilyet sem csinál senki a játékban - de nagyon halkan jegyzem meg, hogy bizony volt már ilyen tapasztalatom.
    Szóval azt gondolom, sokkal értelmesebb hatékonyabb és élvezhetőbb lenne a cserebere, ha kimaradnának azok a játékelemek, amiket játékpénzért bármikor be lehet szerezni.

Utoljára szerkesztett: 13.6.15
    OJani, Dalmacska20, ÖszvérFarm és 8 más kedveli ezt.
  9. Flowerfield

Flowerfield Törekvő

A dekorációs ablakba lehetne tenni egy újabb fület, ahol csak a felhősorra kitehető elemek látszódnának.

Janata9, _tHUNder_ és VVani kedveli ezt.
  10. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

Fák nemesítésével kapcsolatos ötlet többszörösen lejegyzett, számtalan alkalommal továbbított ötlet.

Bízzunk a legjobbakban.

dalmata10 kedveli ezt.
  11. coffoseMMa

coffoseMMa Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szintén a csereajánlatokkal kapcsolatban írnék. Gyakran előfordul , hogy egy bizonyos tárgyat keresünk. A szűrőknél csak a tárgyakra, fákra, ólakra lehet szűrni. Így is iszonyatos mennyiség átnézni. Sokkal könnyebb dolgunk lenne, ha név szerint rákeresve kidobná az összes olyan ajánlatot, de ha ez nem lehetséges, akkor legalább ABC sorrendbe rendszerezzétek a keresendő dolgokat. Akkor az embernek többször is lenne kedve és ideje belenézni, és talán több csere jönne létre a csereajánlatoknál. Köszönöm! :)

12. Janata9

Janata9 Junior szaki

Szia,
    szamócafa egy már van. Küldi is van hozzá: Irány dél.

A kókusz-sorhoz: valaki fentebb írta, hogy
    - nem volt KÖTELEZŐ FA-ért kiváltani semmit
    - de adott volt a lehetőség a teljesség megszerzésére, ha valamikor valaki nem tudott belépni valami miatt. Csatlakoznék hozzá, mert ÖNKÉNTES lenne, hogy kiváltom-e a hiányzókat vagy megelégszem a rész-eredménnyel. De miután kezdettől fogva ott van a fejünk felett a FENYEGETÉS !!, hogy csak az kapja meg a főnyereményt, aki minden nap belép (=illetve minden kókuszt kivált), így diszkriminatívnak érzem a korlátozást.

Kérés a cserenaphoz (nagyban könnyítené az életünket):
    - Az ablakban ne 10, hanem 5 tétel jelenlen meg egyszerre. Ez feleslegessé tenné a csúszkát, viszont sokkal gyorsabban átláthatóvá válnának az ajánlatok. A rengeteg tételt legalább fél óra átnézni, ennyi idő NINCS!
    - Vagy legyen úgy, ahogy Mag-Anya írta, hogy a CSP-ért elérhető cuccok ne legyenek cserélhetőek, vagy külön jelenlenek meg gyűjtőzve az xl és xxl dolgok.
    - Igazán jó lenne, hogy - amint korábban ígérve volt - névsorban lennének kinn az ajánlatok. Az, hogy elsőre kinn van a mandulafa, utána az alma, majd a szamóca, végül a gingko, teljesen áttekinthetetlenné és kezelhetetlenné teszi a dolgot, amit a csúszkás megoldás még negyedére lassít.
    - a tökéletes megoldás az lenne, hogy ha beállíthatnánk, hogy az ajánlatokat vagy a kereséseket rakja ABC-be.
    - Jó lenne KÜLÖN csoportosítani a Bahás cuccokat - ugyanúgy, mint a raktárban vannak
    - Nagyon jó lenne, ha szűrni lehetne az ajánlatokat 1-1 cikkre, mert ha tudom, hogy nekem kell pl. egy Holo-hold, ahhoz át kell bogarásznom 700-800 (néha több) ajánlatot, és úgysem biztos, hogy találok benne. A raktárban megvan ez a keresési lehetőség.
    Köszi!

ÖszvérFarm, Andzsi1971, Bahudy és 3 más kedveli ezt.
  13. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

A következő sorokat ajánlom figyelmetekbe a kókuszokkal (nyári nyereményözön) kapcsolatosan:

-jancsiszeg- és mimi kedveli ezt.
  14. mimi

mimi Fórum elő legendája

Erre adok tripla lájkot!!
    - Az ablakban ne 10, hanem 5 tétel jelenlen meg egyszerre. Ez feleslegessé tenné a csúszkát, viszont sokkal gyorsabban átláthatóvá válnának az ajánlatok.
    - Nagyon jó lenne, ha szűrni lehetne az ajánlatokat 1-1 cikkre,

15. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

A hasznos terület növelése mind a farmos területeken, mind a bahamarama szigeten többszörösen lejegyzett és többszörösen továbbított ötlet.
    Bízzunk a legjobbakban.

16. megymi1955

megymi1955 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Szintén a csereajánlatokkal kapcsolatban írnék. Szerintem a termék neve szerinti kereső funkciót kellene beépíteni,mind az Ajánlat mind Keresés oszlopokhoz. Ezáltal egyértelmü lenne,hogy a keresett vagy kinált termék szerepel e a csereajánlatok között. Ez nagyon leegyszerüsítené a termék kiválasztását, és nem kéne átnézegetni az összes ajánlatokat,tetemes időn keresztül. Köszönöm.

ÖszvérFarm és magdalena1967 kedveli ezt.
  17. Bahudy

Bahudy Járnitanuló

Üdv!

Van a Gazdakörben egy bizonyos "Akadályverseny" nevű feladatsor.
    Miután elkezdtem, rövid idő után abbahagytam, és az érmék csak gyűltek, néhány ezer darab jött össze.
    Aztán folytattam, leadtam az érméket, kész lett az egész feladatsor. A többi maradék M6-os érme meg várja a raktárban, hogy felhasználhassák... :sleepy:

Az ötletem az lenne, hogy a feladatsor elvégzése után ezeket az érméket jóváírják valamilyen formában, ahogy az event után megmaradt dolgokat is. Valamilyen korlát persze kéne, hogy ne lehessen a "végtelenségig" gyűjteni.
    Ha pedig még használható lesz valamire, az még jobb! ;)

Bahudy

arika53 és Janata9 kedveli ezt.
  18. coyotesun

coyotesun Járnitanuló

helllo. nekem az lenne az otletem hogy jo lenne ha ne csak epiteni lehessen olakat hanem szetbontani is amit a muhelyben epiteni lehet. igy visszakapnank a barkacsot es esetleg a tenyeszallatokat is. lehet hogy mar valaki leirta ezt otletnek :)

arika53, OJani és hóóvirág kedveli ezt.
  19. vrolcsi2001

vrolcsi2001 Járnitanuló

Sziasztok!
    Nekem is van egy pár (jó) ötletem. Szerintem érdemes elolvasni!!!
    Egy ideig tartogattam magamnak, de úgy érzem itt az idő, hogy én is beszéljek.

1. Cserenap

Csatlakoznék az előttem szólóakhoz a légballonos cserével kapcsolatban. Vagy legyen kereső funkció vagy pedig legyenek a cserére szánt játékelemek betűrendes elrendezésben. Ez megkönnyítené a játékosok életét, és így ennek következtében egyre több csere jönne létre.
    És még az, hogy pl. a hársfát, és a különleges terményes ólakat (pl. sajtgazdaság) is lehessen cserélni.

2. Bahamai szigetek

• Aranybanánt szerezni egyre keményebb munka, és a Bahamán csak így tudunk egyre tovább jutni. Egyik ötletem az lenne ezzel kapcsolatban, hogy könnyebben lehessen aranybanánt szerezni. Például eventek jutalmaként a dísztárgyak mellé.
    • Egy szigetünk van, ahol növényt kell termeszteni, fákat kell szüretelni, és állatokat nevelgetni, tenyészteni. És ezek a lehetőségek egyre csak bővülnek. Egy új lehetőség is kellene, mégpedig egy másik bahamai sziget, ahol szintén termeszteni és tenyészteni tudnánk. Ha a hajóval a kis "szigetvilágunkba" utazunk, megjelenhetne mondjuk fent az a harmadik sziget. Ennek is fel lehetne szabadítani a területeit, amik mondjuk most nem a dzsungelkiírtás lenne - mint a fő-bahaszigetnél - hanem lehetne sivatag. Ugye, amit be kell füvesíteni. Ezt értem ezalatt, hogy a felszabadított helyek területén lehetne itt is termeszteni.
    3. Titokzatos fák és tenyészetek

• A titokzatos fákkal kapcsolatban csak annyit szólnék, hogy már rengeteg fát ismerünk, ill. szerezhetünk meg a játékban. Több embertől is hallottam, hogy pl. minek kell külön japán naspolya, ha már van naspolyfánk a játékban. Ezzel arra céloznék, hogy már egy jópár éve játékban van a titokzatos fa lehetősége. Gondolom a játéktervezők ezt hosszútávra tervezték, hogy játékban marad. Gondoljunk csak bele, már így is olyan sok fánk van, ha még ezek száma egyre csak nő, mi lesz majd 5-6 év múlva? Érdekes gondolni a jövőre, de érdemes!
      Az ötletem pedig az lenne, hogy több új fa már nem igazán kellene, de a titokzatos fa lehetőség ne tűnjön el a játékból! Meg lehetne csinálni a japán naspolya, szakura cseresznye, kecsketejfa és társainak az XL, illetve az XXL-es változatát. Így hát ezek fejlődnének ki a titokfából - igen, tudom már volt erre egy pár példa, lásd sárgabarack - nem pedig újabb és újabb fák. Az emberek éppúgy rajongnának pl. egy xxl-es csillaggyümölcsnek, mint egy újabb fának.
    • A titokzatos ólakkal is ez a helyzet. Előszöris hagy mondjam el, hiányolok egy állatot, ami nem más, mint a VIDRA. A következő alkalommal kifejlődhetne egy ilyen a titokólból. Életszerű és különleges egyszerre. De ha már van kacsacsőrű emlős, és kivifészek...szerintem a vidra sem lógna ki a sorból. A korall pedig olyan jól sikeredett, hogy szerintem visszakerülhetne a játékba. Másodszor pedig azt kell elmondanom, hogy már így is rengeteg állat van, hely meg kevés. Legutóbb, amikor jött a kis vonatunk, az illatszertár volt egy új különlegesség, ami több embernek is tetszett. Nem új állatok kellenek, hanem a már meglévő állatokhoz terményes ólak. Írok erre egy két jó példát javaslatot.
    - Anakonda ---> Bőrtáska (életszerű is, mivel vedlik a kedves kis jószág)
    - Mormota ---> Vekker (a "az alvó mormoták", ugye a népi hiedelem miatt, csak most nem az árnyékukat néznék, hanem vekkert csinálnának; ha a vakond malomlapátot csinál, miért is ne?)
    - Bagoly ---> Lexikon/Kódex (a "bölcs bagoly")
    - Macska ---> Gombolyag (ha az egér sajtot adhat, akkor a macska pedig ezt)
    - Szentjánosbogár ---> Lámpás (mert tudnak világítani!)
    - Galamb ---> Postai levelek (indok: a postagalamb)
    - Süni ---> Almaszósz (gondoljunk csak a süni tüskés hátán lévő almákra)
    - Kakas ---> kard (mert védi a csirkéket...miért ne?)
    - Kenguru ---> Boxkesztyű (egyébként megcsinálhatnák szebbre is a karámját)
    - Kutya ---> Csont (animációján a kutya csontot ás)
    - Borz ---> Parfüm (hogy jó híre is legyen a bozoknak)
    - Lajhár ---> Fekvőágy (olyan amit két pálma közé kötöznek)

És lehetne még ezt sokáig folytatni... Remélem ez a játékkészítőknek is továbbítva lesz!

Egy-két állatnak a tenyésztését nagyon jól meg lehetne csinálni. Például az anakondából különböző kígyófajtákat lehetne kitenyészteni.
    A kutyatenyésztés is könnyen megvalósítható lenne. (segítségével a már jól ismert sárga és narancs kutyaólaknak)
    Kutyatenyésztés: (színes ólakkal) ---> ezt szerintem bűn lenne kihagyni!
    alap: németjuhász
    sárga ól: dalmata
    sárga terményes: tacskó
    narancs ól: husky
    narancs terményes: yorkshire terrier
    piros ól: puli
    piros terményes: bernáthegyi
    rózsaszín ól: vizsla
    rózsaszín terményes: skót juhász

Szóval szerintem ennek a gazdatársaim is jobban örülnének a sok új állat után.

4. A FARMARANYFA ügye

Sok játékos ír olyan javaslatot, hogy újra lehessen farmaranyfát szerezni. Én a játékkészítők helyében megadnám a lehetőséget, de különlegesképpen. Leírom, ezt hogyan gondolnám.
    Lehetne farmaranyvásárlásnál hűségcsomagokat is megvásárolni. Ez úgy nézne ki, hogy az a játékos, aki az év minden hónapján pl. minimum 100 FA-t vásárolt, egy nagy hűségcsomagot kapna. Ebben a hűségcsomagban lehetne mondjuk egy félévre szóló prémiumtagság és az áhított, közkedvelt, híres-neves farmaranyfa. Ez 12 hónap (min. 1200 FA). Félidőnél, a 6. hónapnál, pl. kaphatnánk egy kitehető tárgyat, ami adhatna 120 óránként egy aranybanánt. Lehetne a játékelem neve: HŰSÉGES GAZDA. És már csak azért is, hogy minél több játékos akarjon olyat, lehetne egy kis poént is belecsempészni. Például a hűséges GAZDA lehetne egy macska, ami éppen a farkát csaholó, hűséges németjuhászát simogatná. Ezt egy 1×2-es méretű kitehető ajándéknak képzelem el. Ez mindösszesen minimum 1200 FA/fő/év. És ezt mondjuk évente meg lehetne ismételni. Minden 12. hónapban farmaranyfát lehetne kapni, de a hűséges gazda kitehető helyett valami újat lehetne majd kitalálni, ami szintén vonzó. A dísztágy és a farmaranyfa miatt egyre több játékos vásárolna farmaranyat, ami a Bigpointnak is egy tökéletes pénzforrás lenne, ugye ha erre is gondolunk. És természetesen az ötletszerző (én) farmjaira a "jó" ötletért ajándékba megkaphatná a hűséges gazda kitehetőt és a farmaranyfát. :)
    5. Farmerama vadaspark

Említettem már a Bahamánál, hogy kevés a hely. Ott egy új szigetet kértem. Ugyanez a helyzet a fő farmmal, a szédült szántóval, és az erdei tisztással. Főleg, ha még eventet is csinálunk, akkor minden kicsi kis helyre szükségünk van. Azonban az event idejére nem lenne olyan jó felfüggeszteni az állattartást, de minden gazda igyekszik az eventből kihozni a maximumot. Így hát arra gondoltam, hogy a kettőt csinálhatnánk párhuzamosan. Nézzünk csak szét a nagy térképünkön! Rackó bari, ha egy kicsit fentebb kerülne, akkor egy új hely máris elférne ott a magyaros háznál. (jobb alsó sarok) Ez az új helység pedig lehetne a vadaspark. Az utóbbi időben rengeteg vadonélő állat került a farmunkra: a farkastól kezdve a kengurun át a kacsacsőrű emlősig. Ezek a vadonélő állatok mind elférnének itt. De ettől függetlenül még a valódi farmos állatokat sem felejtjük el, a tyúk, a tehén és társaik is helyet kaphatnának itt. Szóval ez a vadaspark úgy működne, mint a dísztárgyaknál a felhősor. Itt is tudnánk lefele lapozni, hogy még ezt a helyet is bővíthessük. Jól meg lehetne csinálni azt a helyet állatkerti stílusba. Ez lehetne a Farmerama saját kis állatkertje. A játékunk már így is sokszínű, akkor tegyük még színesebbé. Szóval, kifutó méretű (2×2-es) helyek lennének, ahova az állatokat tudnánk berakni. És a vadasparkba "bepakolt" állatokra mondjuk valami bónusz járhatna. A lényeg az, hogy az állatoknak is lenne saját helyük, a három nagy farm területe is felszabadulna, hogy ott a növényeket termeszthessük, és még a játékunk is színesebbé válna. Először lehet, hogy érdekesnek tűnik az ötlet, de ha jobban belegondolunk, nem túl nehezen megvalósítható, és egyben praktikus is. Szerintem a gazdatársaim is örülnének neki. Remélem, hogy előbb-utóbb ez is meg lesz majd valósítva.

Ezek lennének az én pozitív jellegű, segítő szándékú kritikáim, és a(z) - szerintem jó - ötleteim.
    Remélem, hogy a levelem majd eljut a játékkészítőkhöz, és az elkövetkezendő időben új játékelemeknek örvendhetnénk.

Köszönöm, hogy elolvastátok az ötletgyűjtő levelemet.

Üdv, Roland.

Utoljára szerkesztett: 18.6.15
    TAndrás8787, anami1980, twmmy58 és 12 más kedveli ezt.
  20. Szürkepenész

Szürkepenész Aktív író

A tenyésztésnél nagyon zavar, hogy az állatokat a tenyésztelepre csak kézzel lehet betenni, jó lenne ha ezt is lehetne gépesíteni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.