Ötletek, melyeknek nem nyitunk topicot

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kakasdomb, témanyitás ideje: 10.2.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -dudoloteve-

-dudoloteve- Törzsjátékos

Mivel a partipörgetés nyereményei közül kikerültek a virágok,sokunknak szürke folt árválkodik a paszulyon. Bekerülhetne főnyereményként egy "joker",amivel a hiányzó virágot lehetne helyettesíteni.

m.sz.emma, pöttyzorka, hamuska és 6 más kedveli ezt.
  2. Kisbomba

Kisbomba Utánpótlás-írogató

Sziasztok egy újabb földterület szerintem jó lenne mert, egy kicsit kezd kevés lenni a farm, a fák, az állatok, kivannak rakva most meg jön a vidra is, a földet tölgynél lehetne kiváltani csillagokért mint a többit. Köszönöm.

pöttyzorka, S.Dave, Caliber és 5 más kedveli ezt.
  3. Bahudy

Bahudy Járnitanuló

Üdv!

Egy rövid, egyszerű, de annál hasznosabb ötletem (javaslatom) lenne.
    A javaslat tárgya a mesterségekhez hozzávalót adó fák. A fákhoz tartoznak, mégis 3 termést adnak, ellenben a többi, alapból 4 termést adó fákkal.
    Sokan örülnénk neki úgy gondolom, ha azt a +1-et megkaphatnánk! ;):)

Szerk.: És ha már van XXL-es Sófa, miért ne lehetne a többiből is XXL? :p

Utoljára szerkesztett: 17.1.16
    hamuska, GoodX, SasamesterX és 3 más kedveli ezt.
  4. Biokertész

Biokertész Járnitanuló

Sziasztok!

Gyémánt-kategóriás termék van a lekvárfőző- és a pék mesterségekhez, de a virágkötészethez még nincs. Szerintem jó lenne oda is egy gyémánt-ketegóriás termék, mely a dísztárgyakra adna TP-növelő bónuszt. A recept megszerezhető lehetne pl. valamilyen event teljesítésével.

Nahla83, Bahudy, TeremtŐ és 2 más kedveli ezt.
  5. forraipal

forraipal Fórum-zöldfülű

Nekem olyan ötletem van hogy ha valaki belép a játékba 1 bónusz arató és vető gépet adnék amit az adot nap fel kell használni másnap újra kapnánk egy újat.U.I:1 Órás bónusz lenne.

6. senki81

senki81 Junior szaki

Üdv. Időről-időre nem ártana kiírni egy szavazást, melyben az lenne a kérdés, hogy milyen mini eventet látnának a játékosok szívesen.
    pl:
    o Csemetegőzös
    o A nublonok eljövetele
    o Ólgőzös
    o stb

És a szavazást megnyert eventet be lehetne suvasztani valahova mondjuk ahol 2 event között van egy kis szünet 1-2 napban

Szerintem mindenki örülne, ha lenne lehetőség.

Jó elmélkedést a felvetésen.
    sziasztok

Aisza66, S.Dave, barna030303 és 2 más kedveli ezt.
  7. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Sziasztok!

Egyre többféle állat van a játékban, szegények kinőtték a területet, csak porosodnak a raktárban. Jó lenne egymás fölé tenni több ólat, hogy elférjenek szegények!

:mad::cry::):D;):music::inlove:

Aisza66, pöttyzorka, hamuska és 9 más kedveli ezt.
  8. Bahudy

Bahudy Járnitanuló

Sziasztok!

Egy újabb ötlettel állnék elő, hátha: legyen a játékban akció visszavonása gomb.
    Értem ezalatt azt, hogy véletlenül kitörlünk egy elemet a helyéről (ól, fa, föld, kirakható stb.), amit nem szerettünk volna. Lenne egy gyors gomb/billentyűkombináció/más, ami visszavonná a legutóbbit, így nem kellene újra kikeresni/kirakni. Mondhatjuk, megkönnyítené a játékot.
    - esetleg az érésidő ugyanott maradna, a táp nem tűnne el :p -

barna030303, teke0411 és OJani kedveli ezt.
  9. moszor

moszor Járnitanuló

Az alap ötlet nagyon jó, de 1-1 oldalon van aki pl. felrak 15csp 1 búzát, a másik ugyancsak 15csp 1000 búza, ezért hogy ne csússzon ilyen beaz oldalba, lehetne inkább, hogy ki lehessen jelölni a tételeket, és úgy összesen megvenni!!!!

S.Dave és Caliber kedveli ezt.
  10. Andigazda76

Andigazda76 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nagyon jó lenne,ha a Bahama szigeten lehetne szupertápot előállítani a malomban.Ott is vannak állatok és tenyészteni is lehet őket.

k.micky, SasamesterX, Bahudy és még 1 ember kedveli ezt.
  11. OJani

OJani Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Rengeteg ól és terményes van ami csak kihasználatlanul álldogál a dobozban.
    Jó lenne ha a színes ólakat szét lehetne bontani. Visszakapnánk némi alkotóelemet illetve a hozzávaló tenyészállatokat amik kellenek hozzá. Például ha egy sárga tyúkólat szétbontanánk akkor megkaphatnánk az öt db Barna tyúkot (vagy kevesebbet). Lehetne ennek a helye a műhelyben.

Fancsi4815, TeremtŐ, sárgazanót és 2 más kedveli ezt.
  12. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Sziasztok!

A Teliholdas event legyen hétvégén! Hétközben csak egyszer tudok ültetni hosszú érésű növényt. Be lehetne vezetni az 1X1-es komfortföldet is!!!

:cry::mad::(;):D:inlove::music:

Aisza66, Fancsi4815, S.Dave és 2 más kedveli ezt.
  13. gabi1479

gabi1479 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Jó lenne ha a bahán is lehetne szupertápot is gyártani!

k.micky, barna030303, sárgazanót és 2 más kedveli ezt.
  14. Fru88

Fru88 Junior szaki

Szép estét!
    Lehet már említették,ez esetben elnézést.Szeretnék egy olyan felhősort ami gabonákra is hatással lenne:inlove:Remélem hamarosan bevezetésre kerül.Esetleg az egyéb növények is szóba jöhetnének:)

Fancsi4815, Bahudy és OJani kedveli ezt.
  15. Bahudy

Bahudy Járnitanuló

Sziasztok!

Lassan annyit írok ide, hogy megunjátok... :p

Az ötletem az éléskamrával kapcsolatban vetődött fel.
    A pajtával ellentétben, itt nem lehet keresni. Ráadásul, mivel egy hosszú polcon van minden, nehezebben átlátható. Jó ötletnek gondolom, ha itt is lehetne keresni, vagy akár még kedvenceket is beállítani (amelyek aktívak maradnának akkor is, ha az adott termékek elfogytak), mint a felhősoroknál. ;)

S.Dave és barna030303 kedveli ezt.
  16. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

A mostani event kapcsán merült fel: a regdátumot írjátok ki az ID mellé. Elférne, és ezzel egy időről időre felmerülő problémánkat megoldaná. Most mindenki a Modikat nyaggatja ezért a dátumért (egyébként félig fölöslegesen, mert napra nem kell), van nekik elég bajuk enélkül is. Már nem az első ilyen eset.
    Bahudy kamrájára én jobban szeretném, ha mesterségenként külön polcon lennének a cuccok. Átláthatóbb lenne. Szeretném, ha a koboldos dolgok is össze lennének itt gyűjtve. Számomra a Dekorációknál teljesen fölösleges ezek megjelenítése, ott sosem keresem, csak zavarja a többi dolgot.
    Ja, dekor:
    mivel itt is rengeteg a cucc, kéne egy olyan fül, ahol a TÉNYLEG CSAK dekorációk vannak, amik se CSP-t, se TP-t, se egyebet nem adnak. Ez is átláthatóbbá tenné a raktárat.

Aisza66, barna030303, Bahudy és még 1 ember kedveli ezt.
  17. moszor

moszor Járnitanuló

Nekem is furcsa, hogy nincs komfort talaj, én most a gyors érésre gondolok, este lefekvés előtt elültetem, 2 óra alatt megvan, a maradék 4 óra amíg alszom veszendőbe megy, holott így is kevés ideig van telihold.

Fancsi4815 kedveli ezt.
  18. Bahudy

Bahudy Járnitanuló

Sziasztok!

A jelenlegi event miatt elég sokszor keresek rá bizonyos tételekre. Itt is jó ötletnek tartanám a "kedvenc" gomb bevezetését. :) Igaz, hogy ott a kereső, de mikor már több tételről van szó, sokkal praktikusabb lenne egy helyre összegyűjtve/kategorizálva az összes, minket érdeklő.

Sok sikert Nektek! ;)

19. taga1

taga1 Fórum biztosa

Olvasva a Community managerek levelét, nem lehetne 40-60 szint között lévő játékosok részére, akik nem rendelkeznek mammutfákkal és óriásólakkal gazdaköri feladatot beépíteni? Nyeremény lehetne 1-1 db mindegyik fajtából.

Bözse, kisvirág, Margó és még 1 ember kedveli ezt.
  20. TeremtŐ

TeremtŐ Fórum nagymestere

Sziasztok !!!
    Nekem a következők jutottak most eszembe. :
    - Olykor feladatkor vagy eventkor megszerzett titokólak,amelyekből én még NEM láttam Bahamásat. Tehát:
    Lehetne BAHAMÁS TITOKÓLAK(ha ritkábban is),amelyekben lehetne teve,panda stb... 2.-3.Szintű ól/terményes fejlesztést SZEREZNI !
    - A Raktár->Kitehetők->Különlegesség jobb felső sarokban lévő keresőben lehetne a kitehetőket MÉRETÜK szerint KIVÁLASZTANI (1X1,2X1,2X2) ! Továbbá az ott megjelenő képeken feltüntetett adatokban két hiányosság van
    1., Ha Tp mellett BTP-s is akkor az miért nincs jelölve?! pl: így (B)Tp xxx kitehető
    2., A kitehető mérete is feltüntethető lehetne (1x1,2x1,2x2)

k.micky, Gyöngyhörcsög, hamuska és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.