Ötletek, melyeknek nem nyitunk topicot

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kakasdomb, témanyitás ideje: 10.2.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. olsenbanda

olsenbanda Járnitanuló

Ez is egy ötlet vagy inkább egy kérdés, mely miatt lehet sokan haragudni fognak. Megkérdezném a BP-t nem lehetne-e most már egy kicsit abbahagyni az újabb és újabb állatokból a tenyésztéseket? Folyamatosan új tenyésztést találnak ki. Ráadásul most már a titokólakból szedik az új állatokat. Egy kicsit átestek a ló túloldalára. Lassan már csak tenyésztésből áll a farm. Most már a gazdaköri feladatok is meg vannak tűzdelve tenyészállatokkal. Vagy ha nem azzal akkor az újabb titokállattal. Szerintem ez már kicsit sok.

2. chili48

chili48 Törekvő

Sziasztok! Nekem az lenne az ötletem ,hogy a bölcs tölgyet kellene fejleszteni mert már nincs mit beváltani!

Böbebaba60, ercsi05, k.micky és 4 más kedveli ezt.
  3. Gyöngyhörcsög

Gyöngyhörcsög Junior szaki

Sziasztok!

1. A mostani event leírása elég jelentősen változott. Ezt a fórumban természetesen elég feltűnően kiírták.
    De! Néha van úgy, hogy az ember megnyugodva kinyomtatja a hozzávalókat, és ha nincs ideje, már nem olvassa a fórumot, hanem várja az eventkezdést. Jó lenne, ha az ilyen változásról a farmra való belépéskor egy felugró ablakban értesítenének: Változás az eventkiírásban, nézd meg a fórumot!

2. Két csibémnél is előfordult, hogy minden előzmény nélkül eltűntek. Kaptak ajándékot minden nap, egyiküktől csibepontot is kaptam rendszeresen. Nem biztos, de lehet ennek oka az Elküldés gomb. Igaz, hogy piros, de esetleg véletlenül nyomtak talán rá, és nem a mentor elküldésre gondoltak, hanem esetleg az ajándék elküldésre. Ennek a gombnak a feliratát lehetne esetleg kiegészíteni: Mentor elküldése, esetleg át lehetne helyezni kicsit. És valaki már írta, és nagyon igaza van: az oktatófilmbe a levelezést fel kellene venni, mert szerintem van olyan csibe, aki észre sem veszi, hogy kapott egy levelet.

Köszönöm.

Utoljára szerkesztett: 11.2.16
    Gio, barna030303, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  4. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!
    Az igazat be valva 1x használtam komfort földet.:p
    Ne tudom írták-e már ezt, de jó volna ha komfort talaj is lenne 2x1-es és 1x1-es is nem csak az a 2x2-es.:);)

5. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

Nagyon jó lenne ha az eventnövényt amit termesztünk a farmon oldalt 1 kis ablak mutatná hogy mennyinél tartunk azt amit elhasználtunk belőle nem hanem mennyit termeltünk már összesen nem kell tartani attól hogy még mennyit kell vetni és akkor a felreppenőkért már vethetnénk más hosszúérésű növényeket . Köszönöm

-julcsi13-, barackmoly és sárgazanót kedveli ezt.
  6. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

T Modik!
    A paszuly magassága nő és néha csak 1-2 db van kész.
    Lehetne egy nyilat tenni az ilyen magas oldal miatt,
    merre találom meg ezen sorokat?

A felgyülemlett csillagokat "esetleg" be lehessen váltani a tetején levő " Élő legenda" kiváltására,
    ha már ilyen drágák lettek az állatok, lehetetlen elérni.

Utoljára szerkesztett: 14.2.16
  7. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok ! Mivel a koboldoknál változás lesz állítólag, lehetne olyan alkimista terméket csinálni vagy feladatot ahol a koboldok egy két farmarannyal jutalmaznák a játékosokat! Úgy is sok volt a panasz,hogy nehéz valós pénz nélkül farmaranyhoz jutni mert mozi pl . vagy van vagy nincs!
    A játékosok is kevésbé morgolódnának ha épp nincs mozi!
    Ha a játékosok még csak havonta 10-15 farmaranyra tudnának szert tenni akkor is már jobb lenne a játék megítélése azok számára is akik nem tudnak költeni a játékra!

Utoljára szerkesztett: 15.2.16
  8. Sereanaa

Sereanaa Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nekem mondjuk egy olyan ötletem lenne, hogy mi lenne, ha a szupertáp mellett a szupertrágyát is lelehetne gyártani, mondjuk trágyából meg valamilyen növényből? Akár ugyanúgy mint a szupertáp, hogy hosszabb idő, míg elkészül a malomban..

h.lajosvilmos, kisvirág, emocy91 és 3 más kedveli ezt.
  9. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Fejlesztők - Producer! Átgondolva és beszélgetve pár baráttal, úgy gondoljuk, hogy nem a mesterségekre kellene rakni aranyszerzési esélyt, hanem a Gazdakörben levő állat és terményes feladatoknál, ami régen megvolt, de úgy látszik az új vezetés fölösnek ítéli. Pedig a struccnál 25 Farmaranyat lehetett a Kazuárnál elrakni, a Gyapjú terményesnél 24 Farmarany volt stb. Nagyon örülnénk ha ezt a jó szokást visszavezetnék a játékba.

mingo826, dalmata10, Gio és 8 más kedveli ezt.
  10. joti54

joti54 Utánpótlás-írogató

A bónusz rekeszek számát nem lehetne növelni?Mivel nagyon sok fajta belevalót lehetne belerakni,ha lenne helye!

Gio, ercsi05, kisvirág és 9 más kedveli ezt.
  11. progabi

progabi Fórum biztosa

Szép napot! Bennem egy olyan lehetőség merült fel (mivel elég gyakran kell mostanában farmot rendezni), hogy amikor géppel teszem ki a földeket, nem mutathatná-e azt a "munkás", hogy aktuálisan mennyi földet lehet kitenni. Tehát nem a teljes területen, pl ha vannak fák, kitehetők a földön. Jelenleg mindig a kopasz területre kitehetőt mutatja. Remélem, érthetően fogalmaztam...:music:

sellemtanya kedveli ezt.
  12. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)
    Nagyon jó lenne, ha a "Körhinta" játékóra által termelt Maja maszk, piaci termékké válna. Ez a bónusz 20%-al gyorsabb termelést biztosit, Bahás zöldségek esetében.
    Éléskamráink polcán már annyi plusz van belőle, hogy eladni is jutna ;).

Farm 117/289

Nahla83 és barackmoly kedveli ezt.
  13. Intervallia

Intervallia Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Ötlet: Létre lehetne hozni mindenkinél egy raktárat, melyet csak az adott farmer és a barátai látnak. (esetleg lehetne limitálni, hogy hány barátot engedhetünk be a raktárunkba.) Ebbe a raktárba fejenként mindenkinek bele lehetne tenni limitáltan pl.: max. 5 fát, 5 ólat, 5 dekor elemet (mindből csak a cserenapokon is elérhetőeket) és pl.: max. 100.000 csengőpengőt, melyet a kiválasztott barátok szabadon kivehetnek. Így lehetne segíteni egymást a barátoknak - nemcsak csere-bere napokon. Nőne a kommunikációs hajlam, fejlesztené a közösséget és még pozitív hatással lenne a kisebbek fejlődésére is. És nem utolsó sorban a felesleget is segítene eltüntetni a farmokról.

Mindenki csak 1 db raktárat birtokolhatna, és plusz 1 db választott barát raktárában lehet még "tag/barát". A tagság engedélyhez kötött, melyet a tulajdonosnak kell jóváhagyni. De meg is lehet hívni a tulajdonosnak barátokat. A ki/belépés időkorlátos, várni kell pl.: 1 napot kilépés után, hogy valaki más raktárába tartozhasson az illető farmer. Azonnali kiváltás pl.: 10 farmarany.

A használatot lehetne akár prémiumhoz vagy farmaranyhoz is kötni. Azaz a raktár csak akkor lenne aktív, ha a tulajdonosa prémes vagy adott időre megvette farmaranyért a "bérletet".

14. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Sziasztok!

Az új teliholdas területre szeretnék (szeretnénk) kérni komfort földet! Így sehova nem lehet haladni a havi 1-1 napos event alatt... -.-

Aisza66, pöttyzorka, Nahla83 és 2 más kedveli ezt.
  15. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Sziasztok! Nem lehetne magyar nevet adni a ki se tudom mondani nevű fának. fáknak? Az egértenyésztésnél is hogy kerül ilyen név az egerek közé asztro pocok stb:A kitalálójának Nobel -díjat. Vagy ezek már biztos gén módosítottak.:cry::wuerg::eek:

Aisza66 kedveli ezt.
  16. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Kedves fejlesztők, igen jó lenne, ha egy olyan felhősort vagy rúnát hoznátok létre, ami a fák érésidejét csökkentené. Sajnos, az új alkimista termékei között sem láttam semmi hasonlót....

Farm 117/289

zsani_apja kedveli ezt.
  17. OJani

OJani Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Nem lehetne a teliholdas eventek idejét egy kicsit meghosszabbítani? Tarthatna 2-3 napig. Ezek a havi 1 napok nem sok mindenre elegendőek. Használom az érésrövidítő felhősort meg a démoni bokrétát is, de még ezek mellett is csigalassúsággal haladok. Mire befejeznék pár feladatot a gazdakörben, gondolom úgy is jönni fog néhány új. Arról meg már nem is beszélve, hogy általában hétköznapra esnek ezek az események. Ilyenkor az ember vagy suliban van vagy munkahelyen. Hétvégén szerintem többen ráérnének.
    Köszönöm, ha átgondolják.

Aisza66, Tomo1976, icu2 és 3 más kedveli ezt.
  18. -Márticska-

-Márticska- Haladó

Hali!
    Javasolnám, hogy csak a "nagy" mennyiségű munka megérdemelt jutalmaként 90 felett már ne egy aranyat kapjon a farm. Még is összehasonlíthatatlan egy 3-ról a 4-re átugró munkája, mint a 93-94-re. :) Legalább a 10 x-e.
    Üdv.

dalmata10, ercsi05, csodabogár1 és 4 más kedveli ezt.
  19. Flowerfield

Flowerfield Törekvő

Most, hogy fás gőzöst kinyírták, megváltoztathatnák az XL fák tulajdonságait. A jelenlegi ugyanis semmit sem ér és már el sem lehet vonatoztatni őket. De ha nem gyorsabb érést, hanem +20% TP-t adnának, egyből lenne értelme használni őket.
    Az alkímista meg csinálhatna olyat, ami visszaadja a -10% érésidőt fákra pl. Egyébként, ha már alkímista, lehetne olyan recept is, ami a CSP hozamot növeli. :)

csodabogár1, teke0411 és sárgazanót kedveli ezt.
  20. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

Jó lenne-remélem mások is így gondolják-,ha a csemete gőzöst visszahoznák a játékba ( természetesen az állati gőzöst is). Ha már 1 évben 1x jönne mindegyik az már nagyon jó lenne.
    Továbbá az is egy jó ötlet lenne,ha titokólat a Bahára is lehetne venni.
    Eventnyereményként vagy gazdaköri feladatok teljesítéséért FA jutalom.​

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.