Ötletek, melyeknek nem nyitunk topicot

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kakasdomb, témanyitás ideje: 10.2.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Caliber

Caliber Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Én arra gondoltam hogy a raktárba rengeteg fa fel van halmozódva és már nem tudom követni hogy miből hány darab van ki rakva,és mondjuk a másik sarokba oda lehetne írni az össz számot! :)

2. jung96

jung96 Utánpótlás-írogató

sziasztok ha jol tudom olvastam már azt hogy a napi ajándék küldésbe ne számítson bele a mesterségek völgyében elő állítot termékek ez jó is lenne mert ha valaki küld valaki valakinek egy terméket akkor nem bír már annak a személynek küldeni ez eventek alkalmábol job lenne

3. ×mari$ka×

×mari$ka× Járnitanuló

Sziasztok!Nagyon várom már a strucctojásfát .Mivel van tojasfa tenéntejfa kecsketejfa nem lenne rossz egy strucctojásfa sem sok hely felszabadulna...

4. Paksiboy

Paksiboy Utánpótlás-írogató

üdv olyan ötletem van hogy lehessen a szomszédok között ajándékozni vagy cserélni bizonyos termékeket és nem csak egyesével hanem amennyit ép gondolunk. . Vagy pl ami a pajtába van az egyéb kategóriába.

Utoljára szerkesztett: 23.4.16
    k.micky, kutyaszálló, -erbanna- és 4 más kedveli ezt.
  5. zsumama

zsumama Utánpótlás-írogató

Üdv Mindenkinek!

Gondolom, sokan szeretnének könnyű betakarítást,
    etetést, vetést, pillanatok alatt.
    Hisz ez a játék nyügös része, nem kell hozzá ész, fantázia.
    A lehetőség 15 aranyért 48 óra használat.
    De ki ül 48 órát a gép elött, mikor 20 perc is elég lenne ezekre.
    Azelőtt a szerencse keréken lehetett nyerni, de az is eltünt.
    Ha több ajándékba tennék belépéskor, nagyobb öröm lenne, mint 3 hód,
    vagy ezüstért, termékért, 1 aranyért venni 20-30 percre.

Köszönettel: zsumama

6. Sonche

Sonche Fórumelemző

Sziasztok!

Teliholdassal kapcsolatban lenne egy ötletem, elnézést, ha már valaki felvetette. Jó lenne, ha meg tudnák csinálni, hogy meg van minden hónapban, hogy mennyi időt adnak a játékkészítői teliholdasra, és lenne egy számláló, ami minden hónap elsején egy külön ablakban megjelenne és a játékos akkor aktiválná az adott hónapban, amikor tudja, hogy ki is használhatja, persze nem lenne összevonható, minden hónapban újraindulna, illetve, ha olyan event kapcsolódik hozzá, akkor fix időpontos lenne. Köszönöm.

murmuc58, GoodX, ideals20111 és 6 más kedveli ezt.
  7. PatrikapaII

PatrikapaII Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Nekem a piaccal lenne ötletem.
    Csináljunk egy nagybani piacot.
    Sokszor tele van a piac 4-8 darabos ajánlattal. Elfárad a kezem a klikkeléstől és az ide-oda tologatástól. Nagyon sokan vagyunk akik 500-as tételben veszik a növényeket.
    Aki oda rakja ki a portékát lehetőség szerint kevesebbet vonjon le a 10%-nál.
    A valóságban is működik!:D

Vinci74, borderland57, -erbanna- és 10 más kedveli ezt.
  8. kedvesem0409

kedvesem0409 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Korábban már felvetettem, hogy nagyon-nagyon jó lenne, ha a gazdabolti vásárlásokat oldalanként (tehát 8 db-ot egyszerre) vehetnénk meg. Iszonyú időigényes egyesével bevásárolni! Gyakran ki is hagyom. :) Mert 4 farmot gondozok naponta, és elég nehéz este még ezzel is foglalkozni. Sajnos hónapok óta nem jutottam hozzá, hogy a megrendelőimet "kielégítsem", ezzel is késleltetve a szintlépésemet. Szeretném a vásárlásra fordított időt hasznosabb dolgokkal eltölteni!
    Ha tudtok valami biztatót, kérlek, írjatok!
    Jó gazdálkodást, sikeres event-teljesítést mindenkinek! :)

Vinci74, ideals20111, fojtne és 2 más kedveli ezt.
  9. nagykulák

nagykulák Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A paszuly mintájára, kellene egy mini paszuly, amire a házi kedvenceket / bagoly, varjú stb./ egy helyre lehetne kitenni, és nem kellene az egész farmot bejárni, ha aktiválni akarod őket. Ezzel időt takarítanánk, és sok hasznos hej is felszabadulna. Lassan olyan sokan lesznek,hogy más már nem fér ki a farmra.

10. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

A dolgozók játékban maradását elősegítendő lehetne olyan alternatív event teljesítést is választani, hogy a játékos nem időtartam, 3 nap-egy hét alatt teljesít egy feladatsort, hanem egyes elemeket előírt időn belül, mint a gazdaköri kezdő tenyésztéses feladatoknál. Így nem kéne egy hetet kényszerültetéssel tölteni, ráadásul a munkája rovására. Nyilván aki ezt az opciót válassza, az a köztes időben sem termelhetne pajtára, mert az indokolatlan előny lenne.
    Jó játékot, mindenkinek!

Vinci74, skalimaci, sárgazanót és 2 más kedveli ezt.
  11. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

A gazdaköri feladatoknál kellene olyan lehetőség, hogy a soha nem teljesíthető feladatokat (tenyésztés, homokművészet, kakukkos feladatok...stb.) külön lehessen rakni. Állandóan kerülgetni kell!!!

:cry::mad:>:(:cry::mad::D:cry:

12. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumlakó

Szép napot Mindenkinek!
    Szívből örülök, hogy a Bahama végre ekkora fejlesztést kapott!!
    Lehetne olyan gazdaköri feladatsor, ahol nem csillag, hanem aranybanán lenne a nyeremény?

Vinci74, méhike79 és ideals20111 kedveli ezt.
  13. babi358

babi358 Fórummogul

Sziasztok! Lenne ötletem a piacolás nagyon jó dolog lehet cserélni ,eladni stb de,,,, mi lenne ha állatokat db-ra is lehetne cserélni, pl: adok 20 majmot kérek 5 tigrist ez csak pl, vagy ott a sok különböző elixir, vagy lekvár ami csak gyűlik más esetleg használná de nincs rá pénze így még színesebb lenne a játék ha lehet . hát csak ennyi

14. potyautas

potyautas Utánpótlás-írogató

A sziget növényei alig kellenek valahová. Jó lenne a gazdaköriben olyan feladat is,ahol ezekkel is tudnánk kezdeni valamit. Így csak termeljük-termeljük....!

GoodX kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szerintem át lehetne alakítani a piacot.
    Teszem azt , hogy nagy tételben kiraksz valamit , 100.000 db-ot.
    Lehet ajánlatokat tenni , hogy valaki csak 10 db-ot akar ennyi és ennyi csp-ért.
    Aztán de döntöd el , hogy kinek adod.
    Igaz , lassabb lenne , vagy a rendszer csak online -nál csinálná ezt.

-erbanna- kedveli ezt.
  16. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Ha már a piac van témában!
    Én azt szeretném ha a növény kategória ketté lenne bontva! Növény és FA kategóriára!
    Remélem imám meghallgattatik!
    :))

k.micky, Aisza66, icu2 és 6 más kedveli ezt.
  17. czenema

czenema Járnitanuló

Jó lenne, ha inkább EVENT területek lennének, kb úgy, mint a telihold föld.
    Aki akar, az dolgozik ott is, mint a güzü, a többi játékos meg haladhat a saját projektjeivel, ahogy eddig.
    (legalább nem kéne ide-oda ráncigálni a fákat, állatokat sem)
    Ha csak egy bizonyos területre korlátozódna az éppen aktuális feladatsori teljesítés, akkor nem lennének akkora különbségek sem játékosok között :p

18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok! Jó lenne,ha az üvegházban a növénynemesítés végét jelezné pl. egy felkiáltójellel, hogy kész van, cserepeket lehet átnézni. :) Mert beteszem, és sokszor elfelejtem,hogy betettem. :)

Aisza66, kutyaszálló, Hermione72 és 3 más kedveli ezt.
  19. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok!

1. A gazdakörrel kapcsolatos az első ötletem: lehessen rendszerezni a feladatokat.
    Ha másként nem, legyen "kedvenc" kategória,
    hogy meg tudjuk jelölni, amelyik feladatsor(okk)al éppen foglalkozunk,
    ne kelljen mindig végiglapozni az összeset.
    Remélem, az átalakítás kedvező lesz ebből a szempontból is.

2. Nagyon aranyos a Viking event baltadobáló kacsa játéka.
    Szerintem sokan megszerettük és szívesen fogadnánk, ha pl. Valdemárnál
    találkozhatnánk vele újra.

Így legalább azok is játszani tudnának, akiknek a gyenge net vagy a lassabb reflexek miatt
    nem adnak sikerélményt és elég zsetont a jelenlegi játékok.
    További jó játékot Mindenkinek!:)

Utoljára szerkesztett: 15.5.16
  20. m.sz.emma

m.sz.emma Törekvő

Jó lenne a madárijesztő felhősor kitehetőit is megvásárolni, mint a virágokét. Egy darab hiányzik és sajnos nem csereképes, így bosszantó a hiánya.

Liinaa65, Tigrislady és HéricsBáró kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.