Ötletek, melyeknek nem nyitunk topicot

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kakasdomb, témanyitás ideje: 10.2.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bebi3030

bebi3030 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, szép a grafika,- a folyó csak van! Én jó ötletnek tartanám, a folyón való horgászást, a kifogott halért, TP. kapnánk! (pl.éttermi megrendelésnél hasznosítható).!A sok feladatnak örülünk(nénk) nagyon!!!
    Sok olyan növény és állat van aminek semmi hasznát nem vesszük!! Azon gondolkoztam, hogy pl. milyen állatok vannak még amelyekből még haszon származik!! PL. mint a tojás, a gyapjú, tej, stb
    Én gondoltam, hogy a libának a máját is lehetne értékesíteni!
    Biztos van még tippetek, hogy milyen lehetőségek vannak a haszontalan termények , fák, ólak és egyebek helyett amit semmire sem használunk!

2. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Komolyan el kellene gondolkodni azon a lehetőségen, hogy a nem használt ólakat szét lehessen szedni "alkatrészeire" értem ezalatt a barkácscuccokat és állatokat... Egy rakat citrom-narancs -piros ól és és 1-2. szintű terményest kaptam most a keréken, soha nem fogom hasznát venni nekik.. Egyrészt a piros ólak javát iszonyat régi állatokból kaptam (nyúl, juh, tyúk, disznó, stb...) még véletlenül se kutyát, egeret vagy ludat kaptam rakásra. Másrészt a terményeseket ki se rakom, cserére se jók, csak porosodnak, és a gőzösön se érnek valami sokat... :s Az már más kérdés, hogy a kerekkerék kínálatát réges-rég le kellett volna cserélni az alapólak, barkácsok és olcsó piaci termékek áradatát akár csak 1 szupitáp vagy 2-3000 csp/tp is kiváltaná.

Samborg, aranyfény, uhu182 és 14 más kedveli ezt.
  3. pocok5277

pocok5277 Fórum-zöldfülű

Üdv!
    Én szerintem lehetne olyan hogy a Bahamás feladatokért a gazdakörbe nem csillagokat kapnánk hanem arany banánt :) így sokkal könnyebb lenne össze gyűjteni egy adott növényre vagy állatra a szentélybe. Mert szerintem így nagyon nehéz és sok időbe telik mire egy feladatnak neki lehet állni. Most pl épp hiányzik az az adott növény vagy állat és ezért nem tudod megcsinálni azt a feladatot amit szeretnél és kb 200. szintig kell eljutnod mire sikerül annyit össze szedned hogy megszerezd a szentélybe ami épp kell :) Szerintem ez nagy segítség lenne hát remélem meg valósul :D

Eva3111, GoodX, aranyfény és 8 más kedveli ezt.
  4. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Sziasztok!
    Lenne egy olyan ötletem, hogy az ötletelős topikokban legalább legyen "nem tetszik" vagy "nem szeretném" gomb is. Így az olvasók, vagyis a többi játékos véleménye is nyomhatna a latba. Még azt is el tudnám képzelni, hogy egy bizonyos tetszik szám után az ötlet "hivatalból" eljutna a játék fejlesztőihez átgondolásra, illetve bizonyos számú nem szeretném esetén automatikusan törlődne a játékosok által látott felületről. Pontosan úgy képzelem, mint egy szavazást. Jó játékot!

uhu182, czenema, méhike79 és 13 más kedveli ezt.
  5. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Jó lenne, ha a tenyésztők versenyébe tenyészállatokat is beadhatnánk, nem csak a sima állatokat, mert így nagyon-nagyon nehéz a kupákat megnyerni, illetve megtölteni. :oops:

Gazda: csillaglili55ID: 31659778

pocok5277, GoodX, uhu182 és 3 más kedveli ezt.
  6. virág1957

virág1957 Aktív író

Sziasztok !
    Elgondolkodhatnának azon , hogy a bahamás malomba is lehessen szuper tápot elő állítani . Az ott levő állatokat is csak azzal lehet tenyészteni ,így szerintem ez kézen fekvő lett volna az első pillanattól .Nagyon várom a változást ,/ha egyáltalán olvassa valaki ezt az oldalt / ;)
    virág 1957 ID:34599169

-Angel1313-, Samborg, aranyfény és 11 más kedveli ezt.
  7. m.sz.emma

m.sz.emma Törekvő

Pontosítok: a madárijesztő kapitány is kerüljön fel a kerékre, mert a többi néha felbukkan, de a kapitány sehol. Vagy a fenti javaslat is megoldás lenne.

mebajah kedveli ezt.
  8. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

Sziasztok, jó reggelt! Először is boldog gyermeknapot:inlove: Nos, a javaslatom az lenne, hogy a gépi aratásnál a veteményesben is jó lenne, ha beírhatnánk miből mennyi terményt szeretnénk az adott területre bevetni:p Szerintem, ha már a földterületnél betudjuk írni, hogy melyik fajtából mennyit szeretnénk letenni, akkor szerintem ez is megoldható lenne:p;)

pocok5277, uhu182, Aisza66 és 7 más kedveli ezt.
  9. fercsi915

fercsi915 Utánpótlás-írogató

Én azt szeretném ha több üzlet és ajándék lenne ! így sokkal több üzletet lehetne kötni és lehetne csereberélni is !

balektos, Aisza66, Liinaa65 és 2 más kedveli ezt.
  10. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    A csere lenne az igazán farmerbarát.Azt a pénzt költhetnénk sok egyéb másra.

balektos, Liinaa65 és sárgazanót kedveli ezt.
  11. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Sziasztok!
    Az lenne a javaslatom, hogy a vetőgép NE csak az alap érésidőt mutassa, hanem az épp aktuálisat is. Nyilván az sokkal nehezebb feladat lenne, hogy a tényleges érésidőt mutassa...De azt tényleg könnyű, hogy az aktuálisat, vagyis a vetéskor épp érvényes, felhőkkel, gyorsítókkal, nemesítéssel csökkentet időt.
    Továbbá jó volna, ha piacozás közben láthatnánk a saját pajtakészletünket is, illetve adásról vételre váltáskor nem ugrana az oldal elejére a kurzor, mert ez kifejezett kitolás a játékosokkal. Jó játékot!

12. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

Sziasztok! jó volna ha a nyári hónapok jun, jul, aug alatt viszonylag egyszerű eventek lennének, a szabadságok, üdülések miatt minél kevesebb lehetőségtől eshessünk el. lehet hogy nem mindenkinek ez a véleménye.

Margó, aranyfény, balektos és 8 más kedveli ezt.
  13. sellemtanya

sellemtanya Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nekem egy olyan ötlet jutott eszembe, hogy nem lehetne-e megoldani, hogy gépi vetésnél be lehessen állítani, mennyi magot szeretnék elvetni? Hasonlóképpen a beadásoknál található választási lehetőséghez, vagy a földterületek kihelyezésekor: Hány földet szeretnél kihelyezni?
    Nagy könnyebbség lenne! :)
    Köszönöm!

Bocsi, most láttam, hogy kérték már előttem... :oops:

Utoljára szerkesztett: 31.5.16
  14. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Biztos leírták sokan már elöttem, de talán nem árt felfrissíteni kicsit :D
    Jó lenne, ha legalább 10-12 napi ajándék-küldési lehetőség lenne.
    Mióta bejött a mentor-csibe rendszer, nagyon kevés a napi 7 db. Ha 3-4 csibének küldünk, akkor 3-4 db küldhető marad, amit borzasztó nehéz 24 szomszédnak elosztani :( :( Melyik 20-nak küldjük ? 5-6 naponként kerül sorra mindenki :(
    Bízom benne ,egyszer megemelik a 7 db-ot . Addig marad a remény hal :)
    Szép álmokat mindenkinek !

aranyfény, honel, Aisza66 és 3 más kedveli ezt.
  15. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Tisztelt Fejlesztők! Játékostársam ötletéhez szeretném hozzáfűzni, hogy megoldható lenne az éléskamrában a polctartónak lenyúló ágaira rárajzolni egy 2. polcot 2db fakkal, mert én is mentor vagyok de nem küldök mindennap ajándékot a pajtámból ugyanannak hanem felváltva kapják ha, jó dolgoznak. Tehát a felső polcon kijelölöm az ajándékot és lefelé húzom a fakk felé, ahol az megjelenik, majd a 2. ajándékkal is ezt teszem. Abból a 2 fakkból vagy a 2. polcról csak a Csibének küldhetem el az ajándékot. Remélem joválisan állnak az ötlethez és elfogadják. Köszönöm szíves figyelmüket.

Sonche, Aisza66, Gio és 2 más kedveli ezt.
  16. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

A szabadságolási üzemmóddal kapcsolatban szeretném javasolni, hogy az terjedjen ki pl. a naptárak ajándékára is. Az enciklopédia azt írja, hogy az ajándékokat ugyanúgy megkapjátok, de ez csak a napi belépési ajándékokra vonatkozik. Június hónapban pl. nyári naptárnyitogatás van, ha szabadság van tervezve erre a hónapra és nem leszünk net közelben, akkor az elmaradt napokat csak farmarany ellenében lehet kiváltani, ami ha egy hetet számolok nem kis összeg. Ha nincs minden napom kiváltva akkor a sor végén lévő értékes ajándékokat nem kaphatom meg. Javaslatom, hogy ha kiváltottam a szabadságolási üzemmódot, akkor utólag az elmaradt napokat a naptáron kinyithassam farmarany befizetése nélkül.

uhu182, méhike79, unclecsabi és 3 más kedveli ezt.
  17. oncogito_

oncogito_ Haladó

Sziasztok!
    Lehet, hogy felvetődött már korábban, de én még nem futottam bele.
    Szerintem könnyebbség lenne a piacon, ha különválasztva lenne a növény- és a fa termések.

k.micky, aranyfény, méhike79 és 5 más kedveli ezt.
  18. tla.

tla. Haladó

Sziasztok! Annyi cuccunk van, hogy ezt már képtelenség fejben tartani. Biztos előfordult mással is, hogy keresett valamit, de azt sem tudta már, hogy egyáltalán meg van-e. Az én javaslatom, hogy jó lenne, ha lehetne keresni a használatban lévő tárgyak között is. Pl.: ha szükségem lenne mondjuk a pattogó madárijesztőre a felhőre, de már kitettem egy másik felhősorra,vagy kertbe, keresővel meg lehetne találni, hogy hol melyik pozícióban található, vagy hogy az adott tárgy egyáltalán a birtokunkban van-e. Köszi, hogy elolvastátok. Tla.

Shirkán53, Gio, rexfelügyelő58 és 6 más kedveli ezt.
  19. ferar60

ferar60 Fórum-zöldfülű

Miért nem lehet üvegházba Bahama növényeket ültetni?

20. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Helló

Nem tudom , írta -e már valaki , de mért 1 centis a levelezési terület?:cry:
    Lehetne kicsitt nagyobb nem? :p

Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.