Ötletek, melyeknek nem nyitunk topicot

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kakasdomb, témanyitás ideje: 10.2.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SoosPéter1

SoosPéter1 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!:) Nekem is lenne néhány ötletem.;)
    Például lehetne új növény.:p
    Árvalányhaj:)[​IMG]
    Szint: 57
    Tp: 80
    Idő: 4ó:30p
    Remélem tetszik az ötlet.;):)

Utoljára szerkesztett: 7.6.16
    banana2001 és Margó kedveli ezt.
  2. Liinaa65

Liinaa65 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Mivel majdnem minden hónapban van valami új állat illetve fa ezért szeretném, hogy a következő állat a fecske legyen ha már gólya is van :) Vagy ha nem is a kövi lesz de örülnék ha lenne! :)

-Angel1313- kedveli ezt.
  3. Hechingen

Hechingen Rutinos

Sziasztok.A következö meglátásomat szeretném leírni.Termelünk itt mindent a buvárszemüvegtöl a papagájtollig,de átlagos farmon lévö dolgokat nem igazán a sajton,tehéntejen,és a kecsketejen kívül..Pl:Miért nem gyártunk buzábol lisztet,ami felhasználható lenne a mesterségekvölgyénél,pékség stb.Miért nem gyártunk turot,tejszínt és hasonló dolgokat ami a valós életben is minden farmgazdaságban készítenek és készítettek régen a nagyanyáink:)

sajtika200, ideals2011, mihiagnes és 7 más kedveli ezt.
  4. bobaka1982

bobaka1982 Fórum-zöldfülű

Sziasztok . Az én ötletem csak annyi lenne , hogy pl: a kerekkeréken nem sikerült a Madárijesztő papagájt kipörgetnem !! A többiből viszont 2-3 is van , viszont nem volt cserélhető !! Ezért úgy gondoltam ilyenre nem lehetne beáldozni a plusz pörgetést , odaadni mármint úgy hogy levonják érte a Partipörgetést 2-3 at , és adják érte azt a kitehetőt amit nem sikerült megszerezni és hiányzik a felhőről ? Remélem érthetően leírtam az ötletemet . :p

5. Szürkepenész

Szürkepenész Aktív író

A piacon a fáknak jó lenne egy külön fül (már túl sok van belöle).
    A szabad kereskedelem szellemében meg kéne szüntetni az árámelési korlátozásokat - csökkenteni lehet korlátlanúl. vagy legalább növekedjen az ár akkor is amikor szürke a termék - nincs belöle a piacon. Sok féle tenyészállat azért nincs a piacon mert nincs ára.
    A trágyánál szokott előfordulni az, hogy a piacon mondjuk 300CSP-ért éehet venni, de én csak 100-200CSP-ért tudom kirakni (tudom mért van), a közép ár követhené a piacon kapható legolcsóbb árú árát.

Luca_511, Shirkán53, sárgazanót és 2 más kedveli ezt.
  6. beyko

beyko Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nem lehetne megoldani, hogy a csere event során az Illatszertár és a Textilmalom ólakat lehessen ajándékozni?

Margó1952, vargamarika és nolina1965 kedveli ezt.
  7. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Kérés:
    Jó lenne, ha Rackó és a szuperszomszédok ajándékait is vissza lehetne nézni, úgy, mint a sima szomszédokét. Akár oda is beférne, vagy egy külön fülre. 1 hét elég lenne nekik is, vagy akár 4-5 nap. Köszi!

barackmoly és Shirkán53 kedveli ezt.
  8. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Sziasztok!
    Jónak tartom, hogy látom az ólaknál mennyi táp áll rendelkezésemre, sőt még sorba is rakhatom a tápkészlet szerint. Ugyanakkor sokkal ésszerűbb lett volna a vadaspark bevezetésével egyidejűleg (vagy most már utólag) egy olyan opció az ólak sorba rendezésénél, amely az érési idő alapján működik és nem kellene keresgélni, számolgatni mit érdemes egyszerre bepakolni a vadasparkba.

9. aquapark

aquapark Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Több ötletem is lenne, pl. a felhősorra olyan kitevők is kerülhetnének, amik nem tehetők jelenleg, a gazdaköri feladatoknál az aratók kuponok lehetnének,aktiválom amikor szükség van rá, eventkor, a cserenappal kapcsolatosan olyan megoldás, ami már volt hogy lapozhatnánk mintegy könyvet, sokkal áttekinthetőbb lenne mint a mostani, mert arra kattannék ami kellene, mammutfa gőzös akció, aranyfa a party pörgetésnél, a felhőn pedig szupertáp, kacsakata, és valamilyen tenyészállat, állat kerülhetne fel, ill. a 100% a betöltésnél, megszünne vagy más módot kitalálni, ami gyorsitaná a belépést, egyik területről a másikra váltást, stb, valamint egy olyan ötlet ami ,,az én kicsi tanyám,, játékban, játékpénzért lehet aranyat venni, ez itt is nem tudom megoldható lenne, olyan uj fák játékba kerülését mint pl, meggy, ribizli, jujuba, császárfa, lóretekfa, cherimoya, stb, afrika kamillája, bodorrózsa, és ehhez hasonló különleges növények, gyógynövények. Köszönöm, hogy elolvassátok, várom a kedvező változásokat. További szép napot, jó játékot! Üdv,

-Angel1313- és ideals2011 kedveli ezt.
  10. Klarissza-1

Klarissza-1 Haladó

Hali!
    Jó lenne egy új növény aminek a nemesítésekor lehetne fúrót szerezni........ ha már olyan ritka!

sárgazanót, Birsike, GoodX és még 1 ember kedveli ezt.
  11. Sziasztok!

1 ötletem: annyi ajándékot lehessen elküldeni ahány szomszédom van ne csak 7-et. Engem zavar, hogy nem tudok mindenkinek eventnél szívességet viszonozni. Biztos mindenki kedve megnőne ajándékozási téren, ha ő is vissza kapná a kedvességet.
    2 ötletem: ne legyen korlátozva a trágyadomb szintje, legyen végtelen mint bármi más a raktárban, mert eventnél kicsi..egyébként meg folyik elfelé a nagy semmibe
    köszönöm

12. -rex18-

-rex18- Törekvő

sziasztok nem tom hogy irta e már valaki vagy nem az akarnám javasolni hogy a szuper táp keverés idejét lejeb lehetne szoritani mert 9 óra hossz az egy kicsit sokk mert ha valaki mást is akarna keverni és nem akar venni a piacon akkor ahhoz egy kicsit hószú jó lenne ha fejlesztők figyelembe vennék

jung96, teke0411 és ideals2011 kedveli ezt.
  13. ideals2011

ideals2011 Törekvő

Sziasztok! Szép estét Mindenkinek!
    Szerintem "korszakalkotó" ötletem támadt :D A régi gazdaköri feladatokban sok-sok csillagot kaptunk jutalmul. :D Eddig egyetlen gazdaköri feladat ismételhető, ez a herbárium, ami ingyen és bérmentve - el ne kiabáljam - sokszorosan újra játszható.
    Szóval, az lenne az ötletem, hogy más nagyon régi gazdaköri feladatok is legyenek újra játszhatók, mert ahogy elnézem, ebben az életünkben elég nehezen sikerül megszerezni azt az ötszáz csillagot - a többiről nem beszélve - ami szükséges a vadaskert kiváltásához. -.-

Gazda: ideals2011ID: 27170900

zergekutya, sárgazanót, Birsike és 3 más kedveli ezt.
  14. tulipán11

tulipán11 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A júliusi event kalendáriummal kapcsolatban jutottak eszembe az alábbi gondolatok és javaslatok:
    Hurrá! Csere! Nagyon szépen köszönjük és főleg azt, hogy ennyivel előbb be lett jelentve, hiszen így mindenkinek tervezhetővé válik.
    Már megint folyamatosan ideragasztanak a gép elé! Nyár van. Ilyenkor mindenki nyaral! De mikor menjünk nyaralni, ha nem akarunk kihagyni semmit a játékból? Arról nem is beszélve, hogy a pajtát mikor töltsük? A piacról lassan már nem lehet beszerezni semmit. Kevés ajánlat van szinte mindenből, az árak az egekben.
    Megoldásként javasolnám, hogy minden hónapban legyen egy hét kijelölve (pótlás hete), amikor tölthetnénk a pajtát, csinálhatnánk a gazdaköriket. Ez legyen mindig ugyanaz a hét, pl. a hónap első vagy utolsó hete. Erre számíthatnánk, és ide lehetne megtervezni a szabadságot is. Így senki nem maradna le semmiről.
    Eventek kapcsán is lenne egy javaslatom. Sokan lemaradtunk már egy-egy eventről valamilyen okból. Sokunk vágya lenne, hogy ezeket az eventeket valahogyan pótolhassuk, az ott megszerezhető kitehetőket, felhőket, egyéb ajándékokat megszerezzük. Jelenleg ez nem lehetséges. Javaslom, hogy tegyék a fórumon megszavazhatóvá, hogy a következő hónapban melyik eventet ismételjék meg. Az összes eddigi event választható lenne, és a legtöbb szavazatot kapó event kerülne megismétlésre. Ezt az ismétlést is lehetne a pótlás hetére időzíteni.
    Tudom, hogy egy régi event leporolása, és újból elérhetővé tétele is legalább akkora feladat a fejlesztői gárdának, mint egy új megalkotása, mégis sokunknak szereznének ezzel örömet.
    Köszönöm, ha javaslatom továbbításra kerül!

fufupapa, ideals2011, sárgazanót és 3 más kedveli ezt.
  15. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Jó lenne, ha a Rémséges dolgok is vásárolhatók-eladhatók lennének legalább a vele kapcsolatos event alatt. A cukor, só, drót és stb. is eladható és vásárolható lenne a piacon. A titokzatos fákhoz, ólakhoz nagyon ritkán lehet hozzájutni. Most, hogy nem működik a mozi így még aranyakhoz is csak vásárlás esetén lehet hozzájutni. Jó lenne ezt a játékot játékként játszani, de sajnos az ember rohan az idővel is és pénz nélkül lehetetlen. Jelenleg is 55 gazdaköri feladat nincs befejezve s szerintem nem is lesz. Hiányzik 2 állatom és 13 fám.A Bahamara szigetekről nem is beszélve. Lehet, hogy sokan ezért is hagyják abba, mert nincs motiváció. Bocsánat ha nem jó helyre írtam. Egy elkeseredett szomorú játékos aki ezen a szinten az alagút elején van.

Eva3111, ideals2011, sárgazanót és 2 más kedveli ezt.
  16. mebajah

mebajah Fórum császára

Szép vasárnapot kívánok!

1.Nem lehetne a Panniknak is a tölgyön "összesítőt" készíteni,hogy ne kelljen hordozni,ráadásul sok helyet elvesznek.
    Milyen jó lenne,ha úgy hatnának,mint a 300 csillagért kiváltott kupák!
    2.A hónapos munkásokat sokan azért nem tudjuk megvenni,mert nincs kártyánk,Payse-t képtelenség venni ,mert nem is ismerik,de 1 emberért nem indíthatják be ezt a szolgáltatást kicsi településeken.Jó lenne,ha bevezetnék az SMS-t és a vonalas telefonos lehetőséget!

ideals2011 és Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  17. PIMPI64

PIMPI64 Junior szaki

az lenne az ötletem hogy a kerekkeréken a kuponokat kisebb egységbe és inkább több darabba kapjuk meg

fufupapa, ideals2011 és sárgazanót kedveli ezt.
  18. 20030220máté

20030220máté Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nekem az a véleményem hogy néhány növényt kilehetne venni mert csak nagyon sok van és ha beadjuk a gazdakörbe akkor utána újra vissza termelni nagyon sok idő főleg ha az event kellős közepén járunk és arról sem szeretnénk lemaradni. (2 ebben nem vagyok biztos de szerintem nem igazság hogy valaki megszerezte a farmaranyfát és termelődik neki és a többiek aki például lemaradt róla annak nincs és ugye farmaranya se sok). Szerintem gyakrabban kéne megrendezni a csere eventet mert ami eddig volt általában iskolában voltam és lemaradtam róla egyetembe a vidámparkot is. Lehetne még egy kicsit hosszabb a teliholdas éj is. És lehetne több csillagot adó feladatot is berakni. Egyszerűbb szintlépés a magasabb szinteknél is mint a baharamán. És egy kicsit valóságra illeszteni kéne mert már nagyon elmesélődött pl. kutyák - tűzcsapot, jávorszarvasok - lemezt, stb... Hosszabb idejű event ( lehet hogy egy kicsit sok de kábé ennyi)

19. Goldros

Goldros Fórumlakó

Sziasztok! Nekem is lenne egy , mivel kézzel takaritok be legtöbbet, idegesitö, hogy nem szeretnék kacsa szupertrágyát rakni és ha gyorsan csinálom, akkor már ugrik hamarabb mint kéne. Értékes sajnálom, hogy olyan fára menjen el ami annyi van amennyit venni tudok. ezt is meg kellene oldani. hogy külön fülön lenne. Köszönöm.

20. wacek54

wacek54 Junior szaki

Én azt szeretném javasolni, hogy lehessen farmmunkás kuponokat is vásárolni farmaranyért. Sokszor van, hogy csak 1-2 darabra lenne szükség.

vargamarika, anya5062, nolina1965 és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.