Ötletek, melyeknek nem nyitunk topicot

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kakasdomb, témanyitás ideje: 10.2.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Én a sajátomat megkaptam. Újraindult, 1-től. Ugyanott, mint eddig, az újság 4. fülén.
    Vagy Rackót nem találod? Már egy hónapja felásta a régi tortázókertjét, és a hírek rovatból érhető el.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.11.16
    ideals2011 kedveli ezt.
  2. rozecska

rozecska Junior szaki

Gondolom többen is gyüjtik az eventes matricákat,Már régebben javasoltam nem lehetne e az album lapjait növelni.Már nem tudom hová ki tenni a matricákat.Szépek a képek de ha össze zsúfolom a matricákkal egyik sem mutat jól.Legalább 4-5 lappal többet.ez nem igényelne szerintem sok munkát.

3. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Na, rozecska meglátása miatt engem már nem érdekel a matrica: hiábavalóságokkal nincs időm foglalkozni - de nem ezért jöttem.
    - Jó ötlet, hogy 1 véletlenszerű állatot kapunk a felhősorról, tetszik.
    - Amit szeretném, ha módosítanátok (bár lehet, hogy utólag nehéz): a felhősor eventismertetője egy tengeri kígyó, és legalább fél percig villódzik, mire betölt. Fölösleges, mindenki a legutolsóra kíváncsi. Aki meg mégsem, annak is szívás. Szóval: legyetek szívesek széttagolni, max. 3 sor (vagy egy összetartozó, pl. a BT-esek) legyen egy hsz-ben, mert így borzasztó. Aztán jó lenne több lapra is bontani, és fordított sorrendben listázni, a legutóbbi, legfrissebb elől.
    - már régóta hiányzik, csak sosem írtam: a paszuly gépi aratásakor megjelenő ablakról nekem nagyon hiányzik az Enterrel való elküldhetőség, ami minden más helyen megvan és jelentősen gyorsítja nekem a játékot - a másik kezem is hasznosul :)
    - Piac: rendkívül jó lenne, ha arról tudósítanátok, hogy mi KELT EL a piacon (=érdemes újat kiraknom), az sokkal kevésbé fontos és kevésbé érdekel, hogy mi NEM kelt el.
    - Piac2: Az valószínűleg hasznos, ha tudom, hogy ki mikor rakta ki a cuccát, DE nagyon rossz helyen van, zavarja az áttekintést. Kérlek, rakjátok át vagy a legelső, de inkább a vásárlás-gomb előtti utolsó rovatnak.
    Update: Köszönöm, hogy ilyen gyorsan megvalósítottátok, sokkal jobb így. Nem csak azért, mert nem zavar ott középen, hanem így feltűnőbb, tehát valsz. sokkal jobban fogom használni / hasznosítani. Bár minden kívánságunk így teljesülne :)
    - Tudom, lerágott csont, de az itemek növekedésével egyre kezelhetetlenebb a piac növényi része. Kérlek, nagyon kérlek, szedjétek már szét a fákat, és jó lenne a Bahamának is egy (két) külön fül.
    - Piac3: ha már annyi minden tájékoztatást kiírtok, nagyon szeretném, számomra igen praktikus lenne, ha az itemeknél megjelenítenétek a pajtaértéket. Pl. tenyészállatok, termények, de a többinél is jól jönnek.
    - Piac4: lehet, hogy már mondtam, de ha igen, akkor újra kérném, mert a tenyészállatok megjelenítése kaotikus!!!
    -- a nagyobb problémám, hogy a saját cuccok eladásánál nem szintsorrendben jönnek az állatok, hanem random, sosem tudom, milyen név milyen értéket takar (bocs, ha nem vagyok hajlandó bemagolni).
    -- a kicsit kisebb problémám, hogy az állatok elnevezése nem szisztematikus, sokszor köszönő viszonyban sincs az alap-állattal, emiatt nem tudok szűrni a keresésnél. Ez a pajtára is igaz. Pl. a struccnál az emu, a kutyánál a norvég elghund, stb. Kérném, hogy - akár zárójelben - az általatok megálmodott név után tüntessétek fel az alap-állat nevét.
    Amennyi fölös infóval elláttok minket, ezeknek lenne értelme, valsz. mások számára is. Köszönöm, ha bármi megvalósul

Utoljára szerkesztett: 2.11.16
    1csendes, mrs.banya, honel és 11 más kedveli ezt.
  4. laca50

laca50 Fórum-zöldfülű

A piacon ideje lenne a faterméseket és a növényeket külön szedni!!!! Ha gyorsan átlapoznám a növénykínálatot, fél óráig csak a fákat látom, és fordítva. :)

evi920, Hisztifarm, imi010 és 8 más kedveli ezt.
  5. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

A bahán is lehessen szupertápot keverni, mert a főfarmon már annyi az állat, hogy lassan szétesik a malom!!! :mad:>:(:mad:>:(:cry:

evi920, vampire_hunter, bsand59 és 15 más kedveli ezt.
  6. -rex18-

-rex18- Törekvő

sziasztok ahogy nézem 8 kakukk kell 1 bajusz elő állításhoz 8 ból 2 tenyésztést lehetne lehozni nem lehetne módosítani 1-2 ből lehetne mint nagyjából a többinél

honel, Farmer*54, greenfields és 2 más kedveli ezt.
  7. lucaanya

lucaanya Járnitanuló

Sziasztok!
    Nem tudom írta e már valaki, de szerintem nagyon jó lenne, ha a pajtában az éléskamrában is lenne kereső sáv, így gyorsabban lehetne keresni.

ideals2011 kedveli ezt.
  8. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Szép, esőmentes napot Mindenkinek!
    Írták már ezen a fórumon, hogy milyen pici a Baharama területe? - talán valahogy lehetne bővíteni...

Gazda: csillaglili55ID: 31659778

sárgazanót kedveli ezt.
  9. teddymaci77

teddymaci77 Utánpótlás-írogató

És lesz még valaha facsemete gőzös????

ideals2011 kedveli ezt.
  10. Edit197474

Edit197474 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.Jó lenne,ha mondjuk valami jel megjelenne a farmon,ha hozzá szolnak a fórum beírásaimhoz.

Samborg kedveli ezt.
  11. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Éppen ezért jöttem én is ide, bosszantó, hogy a fatermések elöl vannak a piacon, ezzel a többi termény keresését meghosszabbítják, hiába raknám időrendi sorrendbe, ez nem működik. A faterméseknek nyissanak külön részleget,már ideje lenne.

greenfields, imi010, sárgazanót és 2 más kedveli ezt.
  12. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Ha lesz is akkor sem lesznek benne már a mamutok.Ez a lehetőség valószínűleg örökre elszállt!
    :(:cry:
    Tökéletesen igazad van!
    Anno sem osztogatták ingyen,meglehetett csp-ért is szerezni de nagyon minimális volt az esélye annak aki S kategóriában 250-350 ponttal próbálkozott .Talán 2-3 db-ot tudott megszerezni az meg nagyon nudli kb: 120 szupertrágya két event között!A befutó az L kategória volt de ott már a pontértékek miatt (1000-2000 pont)titokfákat vagy magas xxl-eseket kellett bedobálni bőven.Ott is minden 6.-7.lett valamilyen mamut.Szóval a nagyobb esély sok farmaranyba került ami sok valós pénzbe!Ha vissza is hoznák pár darabbal szinte semmire nem megy az ember ,annyit ér mint artériás vérzésre a sebtapasz!
    Ahhoz,hogy eventnél tényleges nagy előnyre tegyen szert az ember ahhoz 1-2 területre mamutot kell kitenni (kb:30-60db) két event között ami foglalja azért a helyet végig a nem kevés valós pénzről meg ne is beszéljünk amit rájuk kell,kellett költeni.Tényleg sokan azt hiszik ,hogy az alap és xl -es bedobott fákért habzsi-dözsi volt!
    A mamutok 1x1-re és 1 terményre lebutítására nagyon csúnya reakciók lennének a mamut tulajdonosok részéről, még akkor is ha ezért cserélhetőek lennének! Gondolom egy mamutért amúgy is elkérnének 4-5 pannit vagy 2 új pink terményest,szóval a kis játékosok ugyanúgy mamut nélkül vagy értelmes mennyiségű állomány nélkül maradnának mint eddig.Mutatóba meg 1 darabnak annyi értelme mint 1 darab panninak, nem sok.

Ha a BP annyira nagyon akarná,hogy az új játékosoknak is legyen szupertrágyafájuk akkor kidobna egy külön 1x1-es fát a titokfák közé de gyanítom kb:100-200db-ból lenne meg 1db. Minden esetre én ezt tudnám javasolni!

Utoljára szerkesztett: 9.11.16
    Okkkay, Farmer*54, greenfields és 3 más kedveli ezt.
  13. -rex18-

-rex18- Törekvő

sziasztok nem tom hogy irtam e vagy irta e valaki hogy a raktár házban berakót fák dekor elemek stb dolgokhoz ne a leghosszabb idejű után lehessen beszedni hanem amelyik be érik azt be lehessen szedni

Utoljára szerkesztett: 11.11.16
    sárgazanót kedveli ezt.
  14. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Ha lemegy a macska event és tele leszünk fölösleges bodzafával, légyszi, nagyon légyszi, tegyetek a lekvárfőzőhöz bodzalekvárt! Mindegy (nekem), hogy milyen hatása van, vagy milyen kategória, de olyan jó lenne :D Pékeknek meg bodzasütit! Az is finom! :)

OJani és alex0824 kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok !

Szeretném ha a meghirdetett "üres" felhő vásár rendszeres lenne . Havi visszatéréssel , értelmet nyerne az a sok raktárban porosodó kitehető . Ha a havi visszatérést túl gyakorinak gondoljátok több darabos csomagoknak is örülnénk sokan ... mondjuk 6 és 12 felhős csomag is csábító lenne sokunknak . - mondjuk negyedévente ...

16. -Roxan-

-Roxan- Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Érdeklődni szeretnék nem lehetne-e szinkronba hozni a Bahás fák neveit a Gazda köriek neveivel?? A gazdakörben "cukoralmát " kér,de égen földön nem lehet megtalálni.apróbb keresgélés és össze hasonlítgatás árán rájöttem,hogy az Anona fát kellett volna megvennem.

17. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

A Kerge Kert mögött van a térképen egy tengerparti sáv, világítótoronnyal. Esetleg lehetne itt kagylót keresgélni, minden kagyló adna valamit pl. általában tapasztalatot, esetleg csp-t, még ritkább esetben valami egyéb nyerhetőt (turbótrágya, 1 db szupertáp, stb.)
    A többi területhez hasonlóan csillagért, ilyesmiért lehetne kiváltani, egy területrészről nem naponta hanem néhány óránként lehetne összeszedni. A nagy különbség a kerekkerékhez képest, hogy nem egy db relatíve nagy nyeremény szerezhető (ami aztán vagy tetszik, vagy nem) hanem kisebbek, viszont többfélék.

Hogy működne: rákattintok a térképen a tengerpart+világítótoronyra, odavisz a tengerhez és a néhány terület közül egy az, ami aktív. Ott látok tíz kagylót, összeszedek ötöt, ami nem tetszik, azt ott helyben el is dobom és másikat szedek föl helyette. Persze, mivel a kagylók száma véges, lehet hogy a végén rosszabbul járok. Pl eldobok egy 10 csp-t érő kagylót és amit helyette fölszedek, az egy 10 btp-t érő, azt is eldobom, és a végén marad egy 5 tp-s kagyló amit már nem tudok visszacserélni egy régebbire.
    Az első kagyló összeszedésétől kezdve egy órám van, amíg vissza-visszanézhetek, eldönthetem, mit tartok meg és mit nem. Amit egyszer eldobtam, azt már vissza nem szerezhetem.
    Az egy óra elteltével jön a dagály, a part elérhetetlen lesz, aztán 6-8 óra múlva mehetek vissza kagylókat keresgélni.
    Ha a Tölgyön kiváltok plusz területet, akkor nem tíz hanem húsz kagylóból szedhetek össze, és nem ötöt hanem hetet. Következő terület kiváltásával már harminc kagylóból tízet vihetek haza. De a dagály akkor is az egész partot érinti, nem területenként jön.

Esetleg a kagylók mellett kis rákocskákat is össze lehet szedni, valahogy úgy, mint régen a kakukkok voltak. Minél több kagylót fordítok fel (= minél többet dobok el, azt kockáztatva, hogy a másik sem lesz jobb) annál nagyobb eséllyel találok alatta rákocskát. Amik piacképes, gazdakörös, pajtaértékkel rendelkező jószágok, esetleg valami állat tápjának az alapanyagai.

Ivibaba54, barackmoly, Samborg és 2 más kedveli ezt.
  18. -rex18-

-rex18- Törekvő

sziasztok olvasom itt okkay ötletét szerintem működő ötlet csak a bölcs tölgynél ne legyen túl magas kiváltó ára mert pl 200 körül lenne meg őszülnénk mire össze szednénk hanem talán 100-125 körül

Ivibaba54 és Okkkay kedveli ezt.
  19. Szőkebácsi

Szőkebácsi Fórum ismerője

Halihó :)
    Nem tudom ki-hogy van vele, de én nem vagyok elégedett a Csibékkel... Nagyon nyikorogva fejlődök a Mentor rendszerben, és erre ki lehetne valamit találni, amivel a Csibéket motiválhatnánk, az ajándék küldésre.
    És most nem azokról beszélek, akik 3 nap után nem játszanak.
    Nekem pl. van olyan csibém, aki - lassan bár, de - játszik, ajándékot mégsem kaptam tőle soha (meg is hálálom vízzel...). Viszont a tapasztalatok alapján el nem küldöm, ebből is több pont jön be, mint a többiből...
    Csak.. nem az igazi.

20. béka

béka Haladó

Üdv. mindenkit. Megoldható lenne, hogy a raktárban már a kiszáradás által fenyegetett ( 240) tölgyfa csemetékből valamilyen úton-módon deszka lenne. Össze lehetne kötni: őszi fa gyűjtéssel, tavaszi erdő takarítással, vagy a malomba deszkagyártással. A 2-es szintű vadaskert fejlesztéshez 12e. db kell, 2,5 év kellett nekem a 15e. összegyűjtéséhez. Most megáll a tudomány 10-15 évre? Jó lenne, ha nem.

mrs.banya, Ivibaba54 és aranyfény kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.