Ötletek, melyeknek nem nyitunk topicot

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kakasdomb, témanyitás ideje: 10.2.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok ! Bontás .... Bontani szeretnék ! Pl felesleges terményeseket ... Például 10 aranyba kerülhetne a bontás és beépített anyagok felét kapnánk vissza ...
    Dekorok bontása is érdekes lehetne ha valamilyen valódi felhasználásra bonthatnánk szét ... még áldoznék is rá .... a szétbontott dekorokat lehetne tömöríteni ... de ezt már részleteztem ... persze tudom , már megint bilibe lóg a kezem ... Megyek felébredni ;)

szekulagábor, Kincső52, OJani és 3 más kedveli ezt.
  2. -rex18-

-rex18- Törekvő

sziasztok. az ötlet maga jo már mások is irták hogy lehessen bontani de nem gondolom jonak azt hogy ez is aranyba kerüljön

bobaka1982, Samborg, imi010 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

Sziasztok !

Ismét remek ötlettel jöttem !
    Igyekeztem figyelembe venni a játék é játékos érdekeit is ;)
    Egy következő titokfa alkalmával jöhetne a szigetre és a farmra is úgynevezett varázsterményes fa ... xl xxl változat is jó lenne hozzá ;)
    20 órás érésidővel 2 véletlenszerű terményt adnának .... alapesetben ...
    Akár egy kizárólagos alkalommal legyen megszerezhető ... Szerintem komoly érdeklődésre tartana számot ;)

4. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Nekem a piachoz lenne egy kis ötletem. Méghozzá az, hogy mi lenne, ha bevezetésre kerülne egy úgymond "LOG". Ami az eladott árukat tartaná számon. Mondjuk minden nap törlődne vagy akár csak hetente. Sokszor vagyok úgy, hogy nagyon pörög a piac és már nem tudom követni mit mikor, s hogyan adtam el. Ezzel pedig vissza lehetne követni. Nem gondolok többre mint pl.:

2.000db Búza eladásra került 100.000CSP (50csp/db áron). 2017. 01. 10.-én 15:00.

Ha már fontosnak tartják az adott árúnak a szavatossági idejét (A mostani újításra gondolok), akkor igencsak elférne ez is a játékban. Nagyon nagyon tudnék neki örülni :)

_Cygnus_, Roxycat, OJani és 3 más kedveli ezt.
  5. barackmoly

barackmoly Járnitanuló

Ez a vételre is jó lenne, de nem csak egy napra, hanem egy hétre visszamenőleg.

_Cygnus_, Roxycat, honel és 2 más kedveli ezt.
  6. jurakszabolcs

jurakszabolcs Járnitanuló

sziasztok a paszulyra nem lehetne a termékek meg tojások tp bónuszát kiterjeszteni??

_Ilona49_ és _Cygnus_ kedveli ezt.
  7. Margó1952

Margó1952 Junior szaki

Sziasztok!
    Már kértem, de hátha többet írom és egyszer csak teljesül: Vannak régi kedvenc kitehető darabjaim, amiket a kerge kertben hagytam, mert ha be akarom tenni a raktárba, akkor törlődnek . pl: Lámpás felvonulás , Bőségszaru, Sárkányos tyúk, Édes rakomány, Fagylaltkehely stb. Ha lehetne visszaraknom legalább a raktárba, hogy megmaradjanak nekem, de még jobb lenne ha kitehetném őket egy felhőre. Valamelyik megoldást talán meg lehetne csinálni. Talán nem csak nekem van ilyen gyűjteményem. Üdv. Margó

bobaka1982, Ditti58, _Ilona49_ és 4 más kedveli ezt.
  8. -rex18-

-rex18- Törekvő

sziasztok mivel a bahán van ilyen kikötő város szerűség gondolom lehetne egy műhely szerűséget mivel sziget akkor szigetek körül szoktak elsülyed hajokat lelni ha bekerül akkor fel lehetne hozni és szét szedni őket és lapnánk belőle fát fém hulladékot és mi egyebet vagy akkár ládákat is miből legaláb 20 ezer tp vagy csp szuper táp farmaranyat is kaphatnánk

9. TeremtŐ

TeremtŐ Fórum nagymestere

Sziasztok
    - A tablet a könnyű hordozhatóságában jeleníti meg sikerességét egyik nagy hátránya a kisebb kijelző és annak kezelhetősége.Ez különösképp megjelenik a Farmerama játékban mivel borzalmasan nehézkes/lassú és 'fájdalmas' míg például: eventkor 1x1 területen aratsz,vetsz,trágyázol és öntözöl.Kinek van erre leginkább ideje/ereje/kedve?? Értem,hogy ez egy bevételi forrás(lehetőség) a BP-nek,de sokakat ez el is riaszt! Napi szinten(minimum 2x)nem lehet anyagilag és kézzel bírni! - Persze a válasz-vegyél farmmunkásokat! Viszont itt mindig kell/kellene venni,szinte kötelező jelleggel.Ez a fajta anyagi probléma meríti ki a hátrány fogalmát és amiért leírom véleményem. Mikor a tableten/okostelon lép be valaki a farmjára könnyítésképp lehetne,hogy maximum kétszer/nap(reggel/este 20-20percre) kapna mindenre
    vonatkozó farmunkásokat Ingyen!
    (legalább az időt csökkentenénk vele).Biztos meg lehet különböztetni a tablet/okosteló és az asztali pc közti belépést(technológiailag).Talán megéri a (leginkább)nyaranta kevésbé otthon ülő játékosok kölcsönös segítése ennyit ?!

- Lehetne a Barkácscuccban lévő elemeket is külön vásárolni CSp-ért vagy maximum FA-ért?
    Például nálam csak fa hiányzik a vadaskert második fejlesztéséhez így azt (külön)vennék is(ha lehetne).
    A barkácscuccból (mérettől függően(talán arányosan) a például 20db-ból csak 8db fa és 12db számomra jelenleg felesleges elem van,ezért nem éri meg(nekem)most a barkácscucc 'csomagot' vennem.

- Lehetne MINDEN eventes/felhős Kitehető cserélhetőségi idejét 2 hónapra(a 4 hónap helyett) csökkenteni?
    Miért várunk egyáltalán 4 hónapot? (egyfajta előnyszerzési lehetőség ez?!)

Ditti58, Kincső52 és Margó1952 kedveli ezt.
  10. PIMPI64

PIMPI64 Junior szaki

a fenti ötlethez hasonló ötletem lenne ha pl a nagyobb idős gépeket lehetne kisebbekre pl 1 órásra váltani

szekulagábor, Ditti58 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  11. Macatanya

Macatanya Utánpótlás-írogató

Régóta foglalkoztat, hogy lehetne 1órás arató vetőgéphez jutni rendszeresen. Napközben el el dolgozgatok a 4-es talajon kézzel, állatokat ellátom, stb. Ami fárasztó reggel azzal kezdeni a napot, ugyanezeket 3-4 szeres mennyiségre az már sok. Lenne egy ötletem. Az egyik event alkalmával olyan felhősor legyen ami 24 óránként ad 1 órás arató-vetőtő, állatgondozó, felhő leszedő, építőmester. Szerintem a gazdatársaknak tetszik majd az ötletem, de a BP- nek nem valószínű. Én azért bízom benne, hátha megoldható.

12. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Annyiféle növény és fatermés van, hogy bele lehet szédülni! A piacon külön kellene választani, hogy egyszerűbben át lehessen nézni! :)

13. -rex18-

-rex18- Törekvő

sziasztok nekem ezzel a fa válogatós eventtet lehetne egy kicsit magasabbra vinni azzal hogy belehetne adni a feles fákat is(talán) ezt úgy gondoltam hogy beadjuk a feles fákat és cserébe kaphatnánk cserébe 5 farmaranyat amivel birnánk már fát válogatni és csp meg némi tp kaphatnánk fa beadással

bobaka1982, Margó1952, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
  14. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Sziasztok! Szeretném ha lehetőség lenne arra, hogy malomban történő termelés fejlesztésre kerülne. Nagyon kevés főleg a bahamákon, mivel ott nagyon hosszu az idő

15. Palomino*

Palomino* Aktív író

Sziasztok! Ma aratás közben jutott eszembe,hogy: milyen jó lenne,ha lenne egy olyan kert rész,ahova csak fákat lehetne betenni,mert így azok külön lehetnének. Nem foglalnák a helyet a többi farmrészen,és így lenne hely pl.növényt termeszteni,vagy az ólaknak.
    Szóval jó lenne még egy szántó rész :)
    Köszönöm, ha megfontoljátok,és örülnék ha megvalósulhatna.
    Köszönettel: Palomino*

Zsuzska7070, Margó1952, Ditti58 és 3 más kedveli ezt.
  16. hanho

hanho Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Olyan ötletem volna hogy a telihold event lehetne mindig a hétvégén. Igy többet tunának vetni azok is akik hétközben suliba vagy melóban vannak. Az az egy nap ugyis kevés. :sleepy:

17. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség

Sziasztok!. Azt szeretném kérni a magam és a többi játékostársaim nevében - azt hiszem , hogy többen is szeretnék - hogy a matricás albumba kapjunk még oldalakat. Olyan sok a matrica, hogy már nem fér be az albumba.

Margó1952 és Kincső52 kedveli ezt.
  18. Kincső52

Kincső52 Haladó

Sziasztok! Az én javaslatom a BP felé, hogy munkáskuponokat ne csak nyerni lehessen, hanem vásárolni is - készpénzért és FA-ért is. Ezt a megoldást biztosan sokan igénybe vennék a február 1-jei áremelést követően.
    Messzemenően egyetértek Sárgazanót javaslatával, hogy a piacon válasszák külön a növényeket és a faterméseket.

bobaka1982 és Vyca-cica kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Sziasztok!
    Ismét egy ötlettel jöttem! Véleményem szerint jót tenne a játéknak egy olyan játékelem ami fokozná a tenyésztés hatékonyságát. Ugyan van erre a célra a bölcs tölgyön egy rúna, Én kiegészíteném egy kupa-félével.
    Ami 10 szintből állna mindegyik szint 3-5% növelné az esélyét hogy nem csak a kötelező szintű állatot kapjuk, hanem egyet ugrik a tenyésztésünk. Gazdakörből kiváltható kupa lenne, minden szinten x mennyiségű tenyészállat beadással lehetne fejleszteni a kupát. Hasznos lenne, hiszen a havonta jelentkező tenyésztéses eventeknél bőven marad olyan állat a pajtában azoknál a gazdáknál is akik csak megcsinálják az eventet plusz tenyésztés nélkül. Véleményem szerint szívesen fektetnének be szupertápot a sikeresebb tenyésztés érdekében;)
    Köszönöm a figyelmeteket, megtisztelnétek a továbbítással.

20. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

A piachoz lenne néhány ötletem, ami a használat során fogalmazódott meg bennem.
    1. ha levonja a közvetítési díjat a rendszer és nem adjuk el a rendelkezésre álló idő alatt az árut, akkor adja vissza a díjat, vagy legalább egy részét. ez a nagy értékű tenyészállatoknál nem mindegy.
    2. lehessen százalékosan leértékelni a piacon lévő árut.
    3. ha áruba bocsátjuk a terményeket, termékeket, csak akkor legyen külön csoport, ha más árral vagy más időpontban tesszük fel, ebből következően a vásárlásnál lehessen megadni, hogy az adott mennyiségből mennyit akarunk megvásárolni, tehát nem egy csomagot veszünk akkor, hanem darabot.

... és még mindig a mozi... 2 hónapja nem működik. én elhiszem, hogy kell a reklám bevétel, de azt melyik cég szponzorálta, amikor azt a szerencsétlen műholdtérképeket nézegettük, vagy a közlekedési kamerafelvételeket? tényleg nem lehet valami farmeramás ötletet megvalósítani? szép farmfelvételekből, esetleg lehetne rájuk szavazni, így szerezni pontot, akié meg a heti első helyezett, az valami értékesebbet?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.1.17
    bobaka1982, csillaglili55 és bercy58 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.