Ötletek, melyeknek nem nyitunk topicot

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kakasdomb, témanyitás ideje: 10.2.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. lenartcsalad

lenartcsalad Utánpótlás-írogató

A vidratáp előállításához kell 8 répa,8 kukorica,8 szilva,ami a piacon veszem kb.:5800-ba kerül a vidrát el tudom adni 3600-ért.Vagy is nem éri meg vidrát tenyészteni.Jó lenne ha csökkenne a hozzávalók mennyisége.

2. Stock-broker

Stock-broker Junior szaki

Sziasztok!

Az ólgőzös eventekhez lenne egy változtatási javaslatom:
    A gőzösbe kell min. 625 értékben ólakat beadni az indításhoz, de teljesen üresen is útnak indul 25 FA-ért. A probléma az számomra, hogy 624 CSP értékben megpakolva is 25 FA-ért indul útnak. Az előbb úgy jártam, hogy két nagy értékű ól mellé elfelejtettem bepakolni a 3 db CSP-ért megvehető ólat, ami még kellett volna. A gőzös elindult, tehát így 25 FA-m bánta, mire észbekaptam...
    Az ötletem az lenne, hogy FA-ért való indítás esetén ÜRESEN induljon el a gőzös, valamint az ólakkal megpakolt és az FA-ért való indítási lehetőség két KÜLÖN gomb legyen, megfelelő távolságban egymástól...

Ez a 25 FA veszteség nem tragédia számomra, de vannak akik csak ritkán, vagy egyáltalán nem tudnak FA-t venni, s nekik egy-egy ilyen eset sokkal rosszabbul esik valószínűleg. - Az ilyen dolgok esélyét kell minimálisra csökkenteni, a játékosok elégedettségéért, azt hiszem... ;) :)

3. fagyalne58

fagyalne58 Utánpótlás-írogató

Már annyira túlzsúfolt az egész játék nekem az lenne a kérésem hogy építsenek be még malmokat ugyanis képtelenség már minden állatnak tápot keverni. A keverési idő is túl sokáig tart főleg a bahamarán

Samborg, Böbebaba60, vargamarika és 2 más kedveli ezt.
  4. Fifike170

Fifike170 Aktív író

Nekem az lenne a javaslatom, jó lenne ha a bahás területeken is kapnánk a szomszédok után BTP- szintlépéskor.

bendi1121 kedveli ezt.
  5. virág1957

virág1957 Aktív író

Sziasztok ! Szerintem ötletelhetünk Mi itt ,nem foglalkozik senki vele :DNagyon régóta ,és sokan felvetették ,velem együtt hogy a bahás állatokat is szupi táppal lehet tenyészteni .Na mármost akkor logikus lenne ,hogy abba a malomba is lehessen elő állítani .Nem olvasta senki a fejlesztők közül mert ha olvasta volta Ő is így látná .;)

bendi1121 kedveli ezt.
  6. kiancika

kiancika Utánpótlás-írogató

Nekem az lenne a javaslatom, hogy olyan eventet is csinálhatnának amin meg lehet szerezni az elmaradt felhősori kitehetőket. Olyanokra gondolok, hogy a virágok, madárijesztők, vityillók és még van egy pár olyan kitehető ami különleges dolgokat ad. /pl: pörgetések...stb/ Valamint a régi játékosok megszerezhették a farmaranyfát, viszont akik utána kezdtek játszani, azok már nem kaptak erre esélyt. :cry:

Elekmama, Fifike170 és virág1957 kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ólgőzös extra változatra lenne egy javaslatom!
    Begurulhatna a farmra... 2000 értékben kérne ólakat, ez azt jelenti, hogy 5 valódi titok ólat kell rápakolni tehát csp-vel nem megoldható az indítása... A főnyeremény egy puzzle darab lenne... x darab puzzle darabból össze állításából lenne egy tároló. Itt is lehetne 2 fajta indítási lehetőség... terményes és óltároló puzzle főnyereménnyel. A puzzle darabok maradandóak lehetnének, így egy következő alkalommal tovább gyűjthető lenne.

8. .Macskusz.

.Macskusz. Fórum ismerője

Jó lenne, ha a turbómalom is állandóan megvásárolható lenne, nem csak akcióban, ugyanúgy mint a szezonmunkások. A legutóbbi turbómalom előfizetés 1 napig tartott, nem voltam itthon, lemaradtam róla, most 1 hónapig nem tudok tenyészteni, mert nincs elég szupertápom. Ez a játék nem játszható már a turbómalom és a szezonmunkások előfizetése nélkül. A BP-nek is több bevételt hozna, ha nem csak akciókor lehetne előfizetni! Már többször javasoltam, kérlek továbbítsátok a megfelelő helyre, hátha meghallgatásra talál. Köszi.

9. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok! Beszelgettem jó néhány szomszédommal, barátommal, vajon mi lenne az, aminek örülnének, ha játékban lenne. Sokan örülnének egy olyan itemnek, pld. tojásnak, aminek a segitségével területenként kirakva bizonyos időközönként aktíválás után lehetővé tenné a fák, nővények és állatok azonnali beérését. Hasonlóan a mostani tojásokhoz, egy tojás egy területen. Aki játszott a kistesóval, az emlékszik rá, hogy ott volt ilyen játékelem. 168 óránként az aktiválást követően azonnal beért minden kihelyezett fa, ól, növény, item. Igaz, ott egy bűvlényt kellett ehhez aktivalni. De ha ott meg lehetett oldani gondolom itt sem lehetetlen :) Köszönöm, ha elolvassátok, és érdemesnek tartjátok a továbbításra. :)

10. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Lehetne valahol egy szép, értelmes, részletes magyar nyelvű leírás a fizetési módokról? Tudom, nem a Bigpoint GmbH feladata, hogy magyarul terjessze a Paypal szolgáltatását (ami regisztrálható Mo-ról, de az átutalás felülete csak angolul létezik tudtommal), de szerintem megkönnyítené azt, hogy a magyar játékosok is tudjanak kényelmesen fizetni a játékért.
    Mondom én ezt úgy, hogy lelkesen Paypal-ozok, nem csak itt, de pl színházjegyet is vettem már vele. A többit nem ismerem, de boldog lennék, ha lenne egy átlátható, alapos, magyar nyelvű összefoglaló róluk.

11. Stock-broker

Sziasztok!

A gazdaköri feladatok rendezéséhez; -szűréséhez lenne egy fejlesztési javaslatom. Létre kellene hozni egy másik rendezési csoportot is, amely leszűkítené a listában megjelenő gazdaköri feladatokat a kiválasztott találat szerint. A keresés elve pedig egy adott jutalom lenne! Tehát a játékosnak szüksége van valamire és azt bejelöli a szűrési lehetőségeknél, akkor azok a feladatsorok jelennének meg a találati listában, ahol még olyan jutalmat megszerezhet, tehát van teljesíthető részfeladat (akár van elég terménye a pajtában, akár nem, de a feladat ott van és teljesítésre vár). Saját példám: MOST lenne szükségem 2 farmaranyra, hogy tudjak venni még egy extra adag szipi-szupi tápot. Ehhez át kell néznem az összes gazdaköri feladatot jóformán, hogy tudjam, hol van esélyem megszerezni. (Lehetőség az ugye viszonylag sok van, csak hát a magasabb szintű tenyésztős feladatokhoz nincs megfelelő tenyészállatom...). Más példa: Ha valakinek eventkor "S.O.S.-be" kell szupertrágya, vagy tenyésztéshez szupertáp, akkor sokkal hatékonyabban nézné át a feladatokat. Egyszóval: Időt lehetne spórolni a feladatok teljesítésével és azt hasznosabban tudnánk a játékban felhasználni. :)

Samborg és Okkkay kedveli ezt.
  12. bbertalan314

bbertalan314 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nagyon örülnék annak, ha lenne valamiféle jegyzetfüzet, ahová felírhatnánk magunknak tapasztalatainkat, terveinket;
    illetve, ha lehetne kereskedni a szupertáppal és a szerszámokkal a piacon;
    és ha lenne még néhány kupon a farmmunkásokhoz (Pl.: 168 órás, 30 perces és esetleg 10 perces).

Utoljára szerkesztett: 28.5.17
    csobánka1, Okkkay és -rex18- kedveli ezt.
  13. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumlakó

Sziasztok!
    Nagyon szép lett a bokszkesztyűgyárban a kenguru pár.
    Nem lehetne ezek mintájára átdolgozni a kengurukarám csúf kenguruit?

Samborg és Okkkay kedveli ezt.
  14. bbertalan314

bbertalan314 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! (Megint..)
    Annak is örülnék, ha a malomban nem csak 999 db tápot lehetne egy adagban készíteni, hanem akár több ezret is;).

15. Stock-broker

Sziasztok!

Az event- és aktuális akciók ismertetőinek megkeresésére lenne egy fejlesztési javaslatom:
    Az eventórára kattintva az ikonok az adott eventek játékon belüli felületére juttatnak. Kellene egy olyan ikon is minden eventórás ablakra, amely az adott akció/event fórumismertetőjét nyitná meg, így nem kellene keresgélni... :)

Fätum, Böbebaba60, Samborg és 2 más kedveli ezt.
  16. kissemoke

kissemoke Járnitanuló

sziasztok! nem tudom mar kitalalta valaki mas vagy nem de szerintem meg lehetne farmpengoert vasarolni azokat a felhos kitehetoket amiket nem lehet cserelni. itt fokepp a madarijesztokre meg a viragokra gondolok :)

-borostyán54- és domimaster11 kedveli ezt.
  17. csian

csian Járnitanuló

Sziasztok!
    Engem nagyon régen foglalkoztat az, hogy mikor szintet lépünk kapunk ugye 1 Fa. és amit a szint enged. De miért nem kerül valami kis plusz jutalom, vagy valami jubileumi jutalom, emlék stb. amikor valaki eléri a 25, 50, .... 100. szintet. Szerintem olyan furcsa az az 1 Fa. a 100 szint elérése esetén. Elnézést ha volt már ez a téma.
    Tisztelettel csian.

18. mityoka1976

mityoka1976 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Engem az foglalkoztat,hogy anno a Bölcs Tölgy-nél nővelni lehetett csillagok fejében a trágyadombot! Akkor a víztartályt miért nem nővelhetjük,ugyan ezen a rendszer alapján? Mondjuk 550-re!
    Tisztelettel.: mityoka1976

Farmer*54 kedveli ezt.
  19. Laxiaa

Laxiaa Aktív író

Sziasztok! A piaccal kapcsolatban lenne egy olyan javaslatom, hogy legalább 1 Ft. különbség legyen a két eladandó azonos termék közt. Biztos én vagyok a háklis, de a guta ütöget mikor egy fillérrel raknak az én árum alá. Legyen benne legalább annyi gerinc, hogy nem fillérezik.

20. robben800412

robben800412 Törzsjátékos

szia azért mert akkor sokan 15 szupertápot raknának a malomba és hetente csak egyszer lépnének be.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.