Ötletek, melyeknek nem nyitunk topicot

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kakasdomb, témanyitás ideje: 10.2.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

A városban, a mozi fölötti sertésszobornál lehetnének érdekességek a Farmerama történetéből. Néhány óránként változóan, ha ráviszem az egeret, más-más érdekességet írna ki, pl. hogy mióta létezik a játék, mikor vezettek be egy-egy újdonságot, sőt lehetne "koszorúzni" is egy-egy évforduló alkalmával.

zsanka0606, Ditti58, Fenyvesi1010 és 7 más kedveli ezt.
  2. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

ŐSÖREG FA

Sziasztok,

a csemete gőzös hozhatna újfajta különleges fákat a játékba,
    az ősöreg fákat.

Az ősöreg fák a már meglévő fák nagyobb méretű variációi lennének,
    - 2x2-es helyigénnyel, mint a mamutfák,
    - az adott fafajta XXL változata tapasztalatpontjának 4x-esét adnák
    - aratáskor 16 gyümölcsöt vagy termést adnának,
    - érésidejük megegyezne az alap fáéval (ami általában 20 óra).

A vonat helyett akár a fakereskedők vagy a hagyományos titokcsemeték is adhatnák az ősöreg fákat:
    felpezsdítené a vásárlást, abban biztos vagyok;)

További jó játékot!:)

zsanka0606, Vajdaencsi, Kincső52 és 8 más kedveli ezt.
  3. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Sziasztok!
    Jelenleg a farmmunkás előfizetés azonnal hatályba lép, amikor megvesszük pl. akcióban. Jó lenne, ha lehetne farmaranyért munkáskuponokat venni és akkor bevetni, amikor úgy érezzük, szükségünk van rá, pl. munkába indulás előtt. Az is bevétel a BP-nek és nekünk is nagy könnyebbség lenne.

Kincső52, Gio, Rebcsok és 3 más kedveli ezt.
  4. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Nekem meg az lenne az ötletem hogy a főtéren legyen egy nagy KUKA ahová bedobálhatnánk a feleslegessé vált dolgainkat. Akinek meg szüksége lenne rá az elvihesse jelképes áron!
    A másik hogy ugyan azt a paszulysort többszörösen is ki lehessen váltani ha megvannak a rávalók. Nekem PL: több paszulysorra is megvannak a dolgaim csak annyi kellene hogy 1-2 szeres tp vagy csp vagy ládát stb adna. A számok mutatnák hogy hányszoros kiváltás.

zsanka0606, Rebcsok és Ivibaba54 kedveli ezt.
  5. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok! Ez nem is ötlet, hanem inkább módosítási, újítási javaslat. A pajtában minden termék, növény és fatermés mellett láthatjuk az alapárat, de az össz érték nincs összegezve, csak az össz db számot látjuk. A TOP -ra való felkészülés miatt kulcsfontosságú a pajta készlet értékének is szinte naprakész követése. De nem csak a TOP miatt, pajta bedobálós (készlet kisöprős, pld. nublon és hasonló) eventeknél is fontos, hogy tudjuk mekkora a pajta készlet értékben termékenként és összesen és nem csak db-ban.

Nem is értem miért kell már évek óta nekünk ezt amolyan öszvérszerű Excel leltár táblázatokban vezetgetnünk amikor ennek a feltüntetése csupán szorzás és összeadás kérdése. Nem gondolom, hogy egy érték összesítő sor beépítése különösebb gondot okozna a programozói csapat számára, megoldottak ők már különb dolgokat is a játékban.

Lehet, hogy erre már ment be javaslat, ha igen akkor jó volna tudni (egy visszajelzés) mi az oka annak, hogy ez még nem valósult meg. Ha még nem történt erre javaslat, akkor köszönöm ha továbbítjátok. (Már amennyiben ezt olvassátok) Biztos vagyok benne, hogy minden gazda örülne ennek az újításnak.

Utoljára szerkesztett: 30.8.17
    Imi*, h.lajosvilmos, genka53 és 12 más kedveli ezt.
  6. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Sziasztok!
    Igazad van Fätum, bár engem a TOP-ra való felkészülés nem érint, de sokszor hiányérzetem van egyes eventnél.
    Szerintem az egész leltár "nyilvántartása" egy káosz. Ha tényleg tisztában akarunk lenni a készletekkel, nekünk kell bepötyögni (mert másolni ugye nem lehet innen!) az adatokat és minden módosítást úgyszintén. Ez ugyebár meglehetősen időigényes módszer, gyakorlatilag, akinek van élete a Farmeraman kívül is, kivitelezhetetlen.
    Hiányolom:
    - a sorbarendezés funkciót, de azt nagyon!!!
    - a piaci vásárlásnál a saját készleteink db-számának feltüntetését
    - a kihelyezésnél az átláthatóságot (ezt már korábban is írtam), mert pl. egy ól vagy fa fejlesztése több lapozás után kerül elő. Egy olyan tábla kellene, amelyik egymás alatt sorolja fel az alap dolgokat, mellette levő rubrikákban pedig a fejlesztést.

zsanka0606, Vajdaencsi, Rebcsok és 4 más kedveli ezt.
  7. kelereal

kelereal Utánpótlás-írogató

Szeretnék felvetni ötletnek, hogy a teliholdas terület nagyságát lehetne-e nagyobbítani vagy esetleg egy újabb területet adni, mivel vannak teleholdas feladatok, amit annak az ideje alatt meg kell oldani, közben meg lehetne olyan növényeket ültetni, állatokat nevelni, fákat telepíteni, ami a megváltoztathatatlan gazdaköri feladatkörben kell beadni.
    Ez a terület, ami most van szerintem erre a kis időre, ami a teliholdas éj alkalmából van, kevés. A plusz terület is természetesen csak akkor lenne elérhető, amikor a teliholdas feladvány megjelenik.
    Szerintem meg lehetne oldani ugyanúgy, mint vannak feladatok, amikor a rendes farmon, szédült szántón és a Bahamán lehet ültetni az eventnövényt, az erdei tisztáson, valamint az esőerdőben és a zuhatagok szigetén nem.
    Várom az ötletre a választ.

Kincső52 és Rebcsok kedveli ezt.
  8. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Jobban jársz, ha a fölösleged nagy részét eladod a piacon. Nálunk legalábbis csak kevés dolog van (főleg fatermések) ahol a piaci ár alatta van a pajtaértéknek, ezeket kell csak bedobálásra megvenni. Kategóriánként 2-3 árut igazán nem bonyolult könyvelni :)

9. ropik

ropik Utánpótlás-írogató

sziasztok.Nagyon kevesszer irok ide a farmra.Ez a jatek a legjobb farmos amit eddig probaltam de sajnos mostanaban keves szabad idom van igy szamomra kimaradt a barcsak itt lennel,labirintus,farmexpresz es ez az event is.Tudom a felho kesobb megveheto lessz de miert nem lehet ugy meg tervezni a fejlesztoknek h aki kesobb szeretne vegrehajtani az eventeket az halasztva teljesithesse, nyugis idoszakban pl nincs uj event v boomkor. A gazdakorben ugyis ott van az a kozepso terulet ,ha az az event barmikor,sot tobbszor is teljesitheto akkor a tobbi miert nem ?csak legalabb amelyeket latja a rendszer h nincs befejezve.Biztos h a kezdo jatekosok is orulnenek ennek az ujjitasnak

Kincső52, Rebcsok és Ivibaba54 kedveli ezt.
  10. Zolecs

Zolecs Fórummogul

Hahó! Leírom, bár nagy csodát nem várok :D
    A növénynemesítéses résznél a fa barkácscuccos felreppenős esélyét nem lehetne kicsit megnövelni? Mert bár sikerült kinemesítenem az epret például, de így is csak kb 4-5 jön területenként..ha komfortba teszem sem rózsásabb a helyzet az eltelt idő függvényében. S ez a darabszám fasorban sincs mondjuk a raktárházak fejlesztéséhez szükséges 16 000 darabhoz képest, és az építési tervhez szükséges több mint 10 milliós értékű állatokhoz. Szóval ha már egyszer megvettem a raktárházakat jó lenne teljes mértékben kihasználni..a terményes ólak építéséről már nem is beszélve...
    Ennyit szerettem volna, köszönöm a figyelmet :)

11. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

A trágyadomb mérete változik ugyan a rúnákkal, de a grafika nem követi :( Most 149 db kakim van a 250-es kapacitású dombon, de úgy néz ki mint ami máris tele van. Azért baj, mert amikor tényleg megtelik, akkor sem látom a különbséget, és elvész a matéria.

12. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Üdv Gazdák!
    lehet, hogy sokan leírták már előttem, (nem tudom végigolvasni az összes hozzászólást) de szerintem nagyban növelné a játékoskedvet, ha a folyamatosan használható eszközök (mint pl. Páncél Panni - és főleg az!), vagy bizonyos felhősorok és hozzátartozó kitehetőik minden évben valamilyen eventhez vagy gazdaköri feladathoz kapcsolódóan ismét megszerezhetővé válnának!

zsanka0606, -rex18-, Rebcsok és 2 más kedveli ezt.
  13. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok !
    Én nagyon boldog lennék, ha nem csak az arany banánt kellene fogyasztanunk, hanem végre a csillagok is használhatóak lennének valamire. Szerencsére gyarapodnak szépen, de minek, ha jó ideje nem vehetők igénybe semmire. Üdvözlet Mindenkinek !

Gio, aragorn*, Rebcsok és még 1 ember kedveli ezt.
  14. Lieber0414

Lieber0414 Fórumszaki

Megreformálhatnák a kerék kereket,nevetséges ajándékokat szór ki közel a 110-es szinthez.Miért nem lehet szintekhez igazítani?

zsanka0606, Kincső52 és aragorn* kedveli ezt.
  15. szimpla01

szimpla01 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Én azt szeretném kérdezni az event kezdést nem lehetne más időpontba kezdeni? Biztos mások is vannak akik állandó du. dolgoznak. Mire hazaérek elmegy az első napom ha legalább délbe kezdene akkor nekünk is lenne időnk elindítani.

zsanka0606 kedveli ezt.
  16. -rex18-

-rex18- Törekvő

sziasztok mikor volt ez a csemete gőzös akkor gondoltam hogy meg oldható lehetne hogy egy vagonba be lehessen rakni annyi fát amennyit akarunk és ne csak egy fát hanem annyit amennyit le bírunk venni a pontokból és valamikor olvastam egy hozászolást hogy lehetne egy másik vagont is indítani ez is meg fondolando és itt is állna ez a lehetőség

Kincső52 kedveli ezt.
  17. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Sziasztok!

Nem tudom, hogy ez már felvetődött, mint ötlet, de pl. a farmot eltudnám képzelni, egy őszies kinézettel is, nagyon jó pofa és hangulatos lenne.:)8)

genka53, zsanka0606, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  18. Kukori.és.Kotkoda

Sziasztok,

a mostani repülős eventen megjelent két újabb repülőgépes animáció,
    Kacsa Kata a piros repülőgépével és egérke a szürkén.
    A másik repülőgépekből szálldos néhány a farmon és nagyon aranyosak:
    Jó lenne megszerezni Kacsa Kata és egérke gépét is a farmra:inlove:8),
    mint kitehetőt.:)
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Utoljára szerkesztett: 8.9.17
    genka53, zsanka0606, emocy91 és 2 más kedveli ezt.
  19. aragorn*

aragorn* Haladó

Sziasztok!

A tyrágyadombbal kapcsolatosan, szerintem ezt is külön lehetne venni, a rendes farm és a bahamarásat, ugyanúgy mint a vizet, külön tudnánk kezelni, mert így egy domb van mindegyikhez, ha a vizet meg lehetett oldani, akkor a trágyadombot is

Kincső52 kedveli ezt.
  20. Kukori.és.Kotkoda

Szia,

ez nagyon nem lenne jó szerintem.
    Volt már olyan event,
    amikor csak a farmos területeken termelhettük az eventnövényt,
    a szigeten meg gyárthattuk hozzá a trágyát.

Szerintem a szigetes drága víz azt jelképezi,
    hogy a valóságban a trópusokon sokkal drágább a tiszta víz.
    (Talán Te is emlékszel a víz-világnapi eventekre és kampányokra.)
    Annyira drága,
    hogy sok helyen colá-t isznak víz helyett, mert a cola olcsóbb.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.