Ötletek, melyeknek nem nyitunk topicot

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kakasdomb, témanyitás ideje: 10.2.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Anikó1961

Anikó1961 Törekvő

Minek is kellene?
    Addig csinálhatod, amíg tudsz tápot keverni!:D

2. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Jóreggelt!
    Azt szeretném kérni, hogy a szerencsekerék nyerhető ajándékai közül töröljék a "nyert egy forgatást", mert ez véleményem szerint nem ajándék, hanem bosszantó.
    Csak az időt veszi el, mert olyan mintha nem pörgettem volna.
    Ha plusz forgatást lehet nyerni akkor legalább kettő legyen, az már valóban nyeremény.
    Szép napot! :D

Aisza66, Andzsi1971, Bahudy és 17 más kedveli ezt.
  3. taktor

taktor Aktív író

Jó lenne ha a szupertápot a bahamara malmában is lehetne keverni, hisz ott is szükség van rá.

Aisza66, OJani, Bahudy és 9 más kedveli ezt.
  4. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok,

a jelenlegi korlátozással sajnos kényelmetlenebb lesz a trágyázás, mint a végtelen trágyaszag előtt volt.

Ha megnövelik a rúnákkal felfejlesztett trágyadombot 800 darabosra,
    a prémium gazdákét 1.600 darabosra,
    kényelmesebb lesz a játék: valószínűleg ez volt a játékkészítők eredeti célja
    a végtelen trágyadomb bevezetésével.

A trágyadomb méretét akkor határozták meg a játék kiötlői,
    amikor még csak egy földterületen folyt gazdálkodás
    és a trágyadomb sajnos nem követte a földterület növekedését.

Miért 800 darab?
    Ennyi trágya szükséges a 4 termőföld egyszeri megtrágyázásához.

Ha további korlátozást szeretnének, üsse kánya, legyen 100 darabos a legnagyobb kitehető tétel,
    csak ne menjünk vissza az "őskorba"...

További jó vetést-aratást! :)

Utoljára szerkesztett: 6.5.15
    Aisza66, mamszi5107, imi010 és 11 más kedveli ezt.
  5. berkoci

berkoci Járnitanuló

Sziasztok! Nem tudom, hogy csak bug volt, vagy egy tesztelés, de az történt, hogy tegnap mikor ajándékot küldtem nem záródott be a barát lista, hanem rögtön küldhettem ugyanazt az ajándékot a következő szomszédnak. Ez mára visszaváltozott a megszokott módra. Ha csak bug volt, akkor nagyon jó ötletnek tartanám, ha 1x kiválasztom az ajándékot, ezt követően a barátlista megnyitva marad, amíg én azt a bizonyos ajándékot szeretné küldeni. Remélem érthetően tudtam leírni. További jó játékot. ;)

Aisza66 és Andzsi1971 kedveli ezt.
  6. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Ha sikerül az adott ajándékra kétszer kattintanod (nem takarja ki a lista), akkor fent marad az ablak, amíg be nem zárod.

berkoci kedveli ezt.
  7. imike911

imike911 Fórum hercege

Annyi kérés (panasz,ötlet) volt már a felhőkkel kapcsolatban, hogy leírnám az én játékosbarát verziómat.
    1. A felhősornak lenne egy általános leszedő (lezáró) gombja, amivel az összes felhőt, ami megfelelő állapotban van egyszerre zárolni lehetne.
    1a. Ez gomb mindenkinek a rendelkezésére állna. (abszolút játékosbarát megoldás)
    1b. Ez a gomb a legalább aratógéppel rendelkezők részére használhatóvá válna.
    2. Minden felhő mellett lenne egy kis négyzet, amit bejelölve (kipipálva) a felhő részt venne az egygombos aratásban. Ha nincs bejelölve, akkor kézzel, egyenként indítható. Ez a speciális felhők miatt lenne fontos.
    3. A felhők felhasználó szerint sorba rendezése több változatban.
    3a. Marad a BP szerinti sorrend.
    3b. A játékos állapítja meg a sorrendet, amit természetesen el lehet menteni.
    3c. A felhők mindig úgy rendeződnek, hogy a leghamarabb zárolható felhő lesz elöl, utána sorban a többi, növekvő idő szerint. Így természetesen az azonnal zárható felhők mindig legelöl lennének. Ez speciális, nem bejelölt felhők esetén lenne nagyon jó.
    4. A felhők nevei, tulajdonságai ki lennének írva, Úgy is a saját gép küszködik vele, a szervert ez nem terheli.
    5. A hátralévő idő jelzése vagy kiírása.
    6. A felhők zárási idejének optimalizálása (ez játékosbarát megoldás lenne).
    6a. A 24 órás időket csökkenteni legalább 23 órára, hasonlóan a 12,36,48 órás időkkel.
    6b. A zárási időket egységesen (n*12)-1 órára módosítani.

Hát hirtelenl ennyi. Azt hiszem, ezzel nagyjából összefoglaltam a mások és saját ötleteim nagy részét, ha valami fontos kimaradt, jelezzétek.

8. Attila22

Attila22 Junior szaki

szerintem ez a rémséges dolog jo lenne ha több helyen lehetne ültetni mivel a növény egyre több a hozzá tartozó feladatsorok is növekednek de sajnos csak egy helyen lehet ültetni igy a haladás szinte lehetetlen velük.

csibebaba84 és Farmer*54 kedveli ezt.
  9. Ni0na

Ni0na Járnitanuló

Sziasztok! A főfarmon árválkodó madárijesztőre lenne egy ötletem. Működhetne úgy, mint a kerekkerék. Minden nap 1 alkalommal meg lehetne pörgetni - nem kötelezően, csak aki bevállalja- és az aktuális 24 órára beállítaná a farm "időjárását". Ha a mosolygós arc néz ránk, az + 20 % tapasztalatpontot vagy terményt adna, ha a szomorú arca, akkor -20% ugyan ezekre, demonstrálva a jó vagy rossz időt. Lehet butaságnak tűnik, de nekem tetszene.:)
    Ezen kívül szívesen látnék a farmon hangyát (hangyaboly) , csigát és katicabogarat is. Esetleg selyemhernyót,aminek már a terményese is adott lenne és az eperfa levelét is szívesen elfogyasztaná.:))

10. csibebaba84

csibebaba84 Utánpótlás-írogató

Szia!

Ez egy nagyon jó összefoglalás, és a felhőkkel kapcsolatban nekem is eszembe jutott egy ötlet, bár a sorrendbe rakásos talán ki is váltja, de talán ennek is lehetne létjogosultsága.
    Szóval arra gondoltam, hogy esetleg lehetne 3 fül (mint a malomban):
    - normál: ez mutatná az összes felhőt, azok számára, akik nem annyira szeretik a változásokat (amúgy sok esetben én is ilyen vagyok :) )
    - CSP/TP: itt lennének azok, amik csak CSP-t, TP-t illetve olyat adnak, mint só, virágdrót...
    - bónusz: Ami egyebek mellett bónuszt ad.

Remélem, érthető volt, amire gondoltam... :)

Kacsmacs, hóóvirág és teke0411 kedveli ezt.
  11. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot!
    A felhős gondomat látom nagyon sokan, alaposan kitárgyalták, ehhez nem fűzök akkor semmit. Ellenben nagyon fájlalom, hogy a farmok berendezése - még masinával is - igen sokáig tart. Ez az állandó eventezésekkel nagyon megnehezíti a gazda sorsát., és meglehetősen unalmas elfoglaltság.
    Javaslatom:
    Legyen legalább 3, az összes területre kiterjedő, elmenthető layout: 1 eventes, 1 növényes, 1 állatos. Ezek aztán teszés szerint, azonnal, egy gombnyomásra berendeznék a tanyát.
    Hátha lesz belőle valami...egyszer....

Aisza66, gabocagaba, Kacsmacs és 3 más kedveli ezt.
  12. -H2so4-

-H2so4- Utánpótlás-írogató

Nekem is: 1. a felhőkkel van gondom (fent teljesen jól megfogalmazták a javaslatot) 2. A végtelen trágya nagyon jó megoldás volt! 3. Lent, ahol meg lehet nézni, mi került a pajtába, ott jelenjen meg a piacon eladott termék is (általában sok árum van kint és nem tudom mi ment el)! 4. Bahamán is lehessen szupertápot készíteni, mert ugye ott is használom és megint annyi tenyésztős feladat van(de hogy minek?)

13. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok!
    Apróság, nem tudom, más említette-e már, viszont nagyon kényelmes lenne: ha a Mesterségek völgyében, egy-egy műhelyen belül, a polcon lenne olyan lehetőség, hogy sorrendbe állíthassam, melyik termék legyen elöl.
    Van, amit naponta használok, van, amit még sosem használtam.
    Köszi a figyelmet!

Kacsmacs, Bahudy és Sauvage kedveli ezt.
  14. Marika312

Marika312 Fórum császára

Javaslatom, hogy Svájc zászlója kitehető legyen a svájci felhősorra. Szép emlék, s annyira odaillő, úgy gondolom ott a helye. Köszönöm, ha meggondolásra és megvalósításra kerül javaslatom.

tippdani, Bahudy és Csöpi02 kedveli ezt.
  15. Anikó1961

Anikó1961 Törekvő

Szia!
    Technikailag hogy gondolod, hogy egy befejeződött játékelemen utólag változtassanak????

16. .tigrisbigris.

.tigrisbigris. Fórumlakó

Sziasztok! Nem lehetne valahogy megoldani, hogy a gföldrengés áldozataiért a felhősort sms-ért is meg lehessen venni? Szerintem nagyon sokan lennénk, akik így tudnánk venni, de utalással nem.

Bahudy és virág1957 kedveli ezt.
  17. 1vadmalac

1vadmalac Utánpótlás-írogató

Szia .tigrisbigris.! Nekem is ilyen gondjaim voltak, aztán utánanéztem egy kicsit. Nekem nagyon jól bevált a paysafecarddal való fizetés. Olcsóbb is, mint az SMS. Az enciklopédiában megtalálod a fizetési módoknál a leírását.
    Jó játékot!

nyuszika215 kedveli ezt.
  18. 1vadmalac

1vadmalac Utánpótlás-írogató

19. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia ! Technikailag úgy gondolom, hogy a befejezett dolgokon (pl. Télapó kis segítői -ezt kivették a kitehető tárgyak közül) is tudnak változtatni. Tartom a véleményem, szerintem szuperül nézne ki a megnyert Felhősoron a többivel együtt.

20. Anikó1961

Anikó1961 Törekvő

Szia!
    Ha SMS-ben is rendelhetnél, akkor a pénz nagy része nem jutna el a károsultakhoz, hanem a mobilszolgáltató tenné zsebre.
    Rendelj paysafecard-al, gyors, pontos, megbízható!
    szia!
    Tarthatod a véleményed, de úgyse fogják megváltoztatni a felhősort, mert lehet, hogy másokat hátrányosan érintene, ráadásul inkorrekt is lenne.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.