Visszajelzés Újévi buli - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 28.12.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farmi

Farmi Fórummogul

Szép estét, sziasztok.

Van akinek már áll a bál nekem még 1x1 megy , egy óra mulva aratás és megy fel a hisszu éccakára .
    Jó eventezést !

Csak ugy :
    A falusi orvos megérkezik egy messzi tanyára, ahol már a 14-k gyereket segíti a világra.
    - Azért jobban is vigyázhatnának a háziállatokra. Amikor jöttem, majdnem hasra estem egy kacsában. - korholja a gazdát.
    - Nem kacsa az. Gólya, csak már térdig kopott a lába

osztrak12, Ribiszke, majoranna65 és 20 más kedveli ezt.
  2. DGabriella

DGabriella Fórumprofi

bigmami56, genka53, Gio és 11 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Köszönjük, erre még a kakas lábam is táncra perdült. :D:D
    Elfelejtettem mondani hogy akinek nincs nemesített növénye annak nagyon jó a pipacs, víz nélkül 10.33 az ideje, reggel-este lehet aratni és elég jól adja a felreppenőt. ( Nem most, mert ugye nincs felreppenő, csak most jutott eszembe.:D)

4. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

grattula ez igen gyors volt az evett na én még csak féluton járok de ha midenigaz meg lesz ellőb vagy utob biztos :)

Ribiszke, brekkencs., Gio és 7 más kedveli ezt.
  5. kukori80

Én még félúton se, de utóbb biztos meglesz. :D

6. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

7. kukori80

Gratulálok, majd felkeltelek 7-kor. :D Nekem 100 sima pörgetésem volt, négyszer volt rajta a +1 termés és egyszer se pörgettem ki.

8. BriGitta75

BriGitta75 Fórummogul

Sziasztok Fiúk - Lányok ! :inlove:

Már végig se olvasom a hsz-eket, csak megnézem Kukori írásait . (Puszi Neki) Hozzáteszem , nem lustaság hanem ez a fránya időhiány. Én nekifogtam az eventnek, lesz ami lesz alapon , pedig ezt ki akartam hagyni. Sok a szilveszteri tennivaló , de örülök hogyha lehuppanhatok kicsit aratni . Addig is lógatom a lábam. Egyik kezembe fakanál a másikba porszívó. Reggeltől estig... Gondolom ez sokunknak ismerős. Nekem tetszik ez az event, először soknak tűnt a beadandó, de mire leadtam mindent ami kellett, hát nem is volt olyan vészes. Minden pótolható! A növényeim már szaporodnak kiskockában , csatnizok, majd csak kész leszek. Szerdáig van idő bőven, és a bulizás is belefér. Elengedhetetlen! :p Nekem a jutalmak is tetszenek, tápok, tp, csp! Sok sikert kívánok az eventezőknek, és jó pihenést az örök elégedetlenkedőknek! ;) A kalendáriumot is kivégeztem, ja és 31.-én KROKODIL a napi ajándék! :inlove:

Jó mulatást mindenkinek! Pusza! :inlove:

9. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Tátika a farmos területeken 1x1-ben 23 órára aratásra elkészítve. Aztán jön a gyökérke 1x1-ben éjszakára. Órát nem állítok be, majd aratom amikor észhez térek a reggeli kávé után.xD:pVasárnapra készen is lesz az event. Mondjuk érdekes a 3. szinttől elérhetőség. Az állatokkal lehet azért szenvedni a bedobálásnál.8)
    Mindenkinek boldogabbat mint az idei.:)

10. Manócska969

Manócska969 Járnitanuló

Nincs felröppenő??? ne ez komoly?? Akkor én mentem is, ezért nem érdemes kapát-kaszát ragadni..:)
    Mindenkinek jó beszélgetést, vetést-aratást.

Manocska69/Manócska969 és Hercegno41 ( ez mind én volnék ), 95 és 94 szintű kis mazsola becsületes nevemen
    Erzsi

11. ördög0

ördög0 Rutinos

Szia!
    Én egy 100%-os termény bónusz pörgettem, és a naptár bónuszt is most aktiváltam, így sikerült gyorsan befejezni :)
    Használd ki a 200%-os bónuszt, aludni máskor is lehet :)

-kaktuszable-, Ribiszke, genka53 és 15 más kedveli ezt.
  12. kukori80

Hát ezen csak nevetni lehet: aludni máskor is lehet. :D:D:D Megnézném a főnökét amikor elalszik munka közben mert farmozott. :D:D:D

13. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Aha. értem:)

Swordfish, ljanika6, Fenyvesi1010 és 2 más kedveli ezt.
  14. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Hát ez nem semmi! Nagyon gyors voltál. Mennyi szupertrágyát használtál fel?

15. gondorhaj

gondorhaj Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Na,ez mi volt?
    Kezdődik már megint?
    504 Gateway Time-out

The server didn't respond in time.

16. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia kornoczi.moni , ha az event ismertetőt ha elolvastad volna, kicsit számoltál volna, / pajtaértéken / , miért most jelented be , hogy nem csinálod ?? Az event ismertető tegnap de. óta megjelent. Nem kötelező !!! Nem hinni kell itt, néha számolni és olvasni. Mivel ismét event , én természetesen megcsinálom, de számoltam is, és felkészültem. Ez az én dolgom, a Tied , csinálod -e vagy sem. Nem panaszkodni kell, ... alig ad valamit... , / szavaiddal élve / akkor hajrá tovább és nem kötelező itt semmi. Ha nem tetszik, nem kötelez senki erre. :music::music::music::music: Javaslat: előbb olvass , utána írj. o_Oo_Oo_O

17. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Az utóbbi időben nem bakiztam eventek idején, na most bepótoltam. Örültem, hogy nem kell foglalkozni a felröpikkel (és az idő előtti aratás lehetőségével), viszont mivel alig van időm, felületesen olvastam. Úgy rémlett, hogy csak a farmos területeken lehet eventgazt termelni. Most kukkantottam be ide, és látom, hogy a Zuhatag kivételével mindenhol lehet.
    Köszönöm Nektek, hogy nem csináltam végig az eventet 3 területen... :oops:

18. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Általában megnézegetem a kirakok mennyire szórakoztatóak. Most beletrafáltak a megalkotói . Amikor az aratásra készülök és van 1-2 percem a kedvencemet nézegetem ahol a Racko és a majom ropja a táncot, de a DJ sem kutya . Mindig megmosolyogtatnak. Az event
    nem bonyolult, nem kell sokat termelni , kissé pajta amortizáló de semmi baj vele.

19. ördög0

ördög0 Rutinos

Szia!
    Kb 1500-2000 :)

20. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Kész lettem a gazdaköri I. feladatával, jövet a II. feladat

Swordfish, -kaktuszable-, macsek03 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.