Visszajelzés Újévi buli - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 28.12.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Nem tudom eldönteni hogy hányadán állok veled. Általában mindig negatív vagy és nem tudom hogy azért írsz mert beszélgetni szeretnél, vagy csak leírod a saját bánatodat és ne szóljon hozzád senki. Valami jelzést adjál hogy melyik a kettő közül mert így nem tudunk veled kommunikálni. Mind a kettőt elfogadom mert nem vagyunk egyformák .

kissme6, almáspite48, Kata_rzis és 16 más kedveli ezt.
  2. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

t
    Az ásódat is előveheted. o_Oo_Oo_O

3. szupernagyi5050

szupernagyi5050 Junior szaki

Sziasztok!
    Én is készlettem az eventtel!
    A felhőm üzemel,
    sikerült egy 100% + egy 200% termény bonuszt pörgetnem + a naptár + 1 termése megspékeltem egy kis szupi trágyával és készlettem.145.szintem vagyok de még ilyen hamar sose lettem kész.
    Sok sikert mindenkinek

kissme6, Ribiszke, Beus85 és 25 más kedveli ezt.
  4. Fenyvesi1010

Én a bejárónőmet várom és bónuszt sem adok neki, Szilveszterre ő is kész lesz. Szupitrágyát adhatok neki? o_Oo_Oo_O

Utoljára szerkesztett: 29.12.17
  5. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Nagy- Nagy GRATULA!!:inlove:Ez nagyon jó és ritka szerencse! Sok ilyen sikert kívánok neked, jövő évre is!!

6. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Most, ahogy olvastalak, rájöttem: szinte soha nem nézem meg (alaposabban) a dekorokat. Ugyanis amikről írsz, nyilván megvannak nálam is, de fogalmam sincs melyikekről van szó. :) Kitenni a tulajdonságaik alapján szoktam, de még akkor is leginkább a nevüket nézem. (Mondjuk azt meg hamar elfelejtem, már abban az esetben, ha egyáltalán megjegyzem. :p)

Az nem is olyan vészes mennyiség. Bár a naptáros bónuszt elbaltáztam, de egy 100%-os termény- és egy 6 órás +1 növényt adó bónuszt én is kipörgettem az event előtt. Viszont hozzád képest még sehol sem tartok. Igaz, a szupertrágyát csak kivételes esetekben szórom, a felszaporításon kívül. (Ez az event nem ilyen számomra.) Ettől függetlenül minden elismerésem! ;)
    Gratulálok neked is! :)

A szupergyors befejezések kapcsán támadt egy ötletem: a legközelebbi (fix növényigényű) ültetős eventnél ki lehetne hirdetni egy (nemhivatalos) tippversenyt, ahol az elsőként végző (és ez a tényt a fórumon bejelentő és igazoló) játékos percbeli teljesítményét kellene a lehető legpontosabban megtippelni. (Természetesen előre. ;))

Jut eszembe: lehet (szabad) egyáltalán ilyesmit csinálni?

-kaktuszable-, Leho69, ursa11 és 12 más kedveli ezt.
  7. Fenyvesi1010

Én is gratulálok szupernagyinak, ez pusztán szerencse kérdése volt nála és nem a teljesítményé. Itt sokan küzdünk eventek teljesítéséért, a szerencse alapján nem osztogatnék díjakat. / magánvélemény / o_Oo_Oo_O A tipped szerintem az ötletek kategóriába / topicba / tartozik. :music::music::music:

bendi1121 és Swordfish kedveli ezt.
  8. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

9. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Szép jó estét mindenkinek!
    Elolvastam a sok okosságot és köszönöm az eventhez a kiszámolt adatokat.
    Ezek ismeretében és az adventi naptár bónuszával, no meg kipörgetett termény bónusz segítségével kész lettem az evettel.
    Mindenkinek további sok sikert kívánok az event befejezéséhez.
    Idén már nem fogok ide írni minden bizonnyal.
    Ezúton kívánok mindenkinek nagyon boldog új esztendőt és sok sikeres eventet a következő évben is!

kissme6, missuzy_53, Beus85 és 30 más kedveli ezt.
  10. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Gratulálok, és mindenkinek aki kész van! Engem nem szeretett ma a kerék, talán holnap fog! Legalábbis ezzel a reménnyel térek nyugovóra! Jó éjt mindenkinek!

11. kukori80

Óóóóó, rajtad már meg se lepődök.:D Ha nem lettél volna kész már ma,akkor
    sikítottam volna hogy mi van. :D Gratulálok és BUÉK.

kissme6, -kaktuszable-, bigmami56 és 12 más kedveli ezt.
  12. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Szia!
    Köszönöm... Azért rám mindig számíthatsz :)
    Neked is BUÉK!
    Jövőre is fogsz itt látni ;)

13. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Szerencsére a főnök is farmozik, de volt már olyan, hogy majdnem lefejeltem az íróasztalt. Hál'istennek idén már amúgy sem kellene dolgozni, de 21-e óta itthon lustulok szabin, kivéve a karácsony előtt egy-két nap intenzívebb készülődést. Holnapra már csináltunk egy kis programot a húgommal, tespedésből is megárt a sok. xD Ma éjfélig itt kukorékolok, holnap 7-kor várom a Te kukorékolásod. Addig megteszem, amit lehet, de szupertrágyát már nem használok, azt most gyűjtögetem más célra.

14. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Ó, hát nem is a szerencsés kezű kerékpörgetők lennének a "díjazottak", hanem az időbeli teljesítményükhöz legközelebbi tippet leadók. Egyébként a díjakról még szó sem esett: Nem kell itt azonnal rózsaszín csudaságokra vagy Páncél Pannikra gondolni. ;) A fődíj lehetne például a felbecsülhetetlen értékű "Birkabarikád" vagy társai. :p Csupán a szórakozás kedvéért. Hiszen "ez csak egy játék", ugyebár. :music:

15. kukori80

Köszönöm:) Remélem jövőre mindenkivel fogunk találkozni.
    Rendben, 7- kor kukorékolok.:D:D (ha nem felejtem el.) Nekem még 32 perc van aratásig, addig feltámasztottam a szememet egy gyufaszállal mert már nagyon mennék csicsíba.

kissme6, Ribiszke, Fenyvesi1010 és 16 más kedveli ezt.
  16. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Gratulálok! :)
    Gyorsak és ügyesek voltatok! :inlove::inlove::inlove:
    Én majd holnap végzek. :D

Utoljára szerkesztett: 29.12.17
    kissme6, Swordfish, Fenyvesi1010 és 9 más kedveli ezt.
  17. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Én a magam részéről ne haragudj,de 5-leted egyáltalán nem támogatnám,sőt fel is lennék háborodva és még azon eventet el se kezdeném.
    Itt vannak 1-200-as szintig játékosok és bizony szerintem aki elkezd 1 evenet,akkor azt szeretné is befejezni. Hogy ez kinek és mennyi idő alatt sikerül,azt több tényező is befolyásolja. Ilyen TIPP-elős **** pedig sokakat kosár vásárlásra,pénz kidobálásra kényszerítene,ha labdába akarnának rúgni. Ezt az 5-leted Te sem gondolhattad komolyan és nem is jó topikba jársz ezen írásoddal.
    Amúgy ez a VV-ben is a felső pénzes 10 ezer játéka lenne és ezzel már nyíltan is meg kezdődne ember és ember közti megkülönböztetés itt is.:(
    Háborút vagy Békét kívánsz itt legalább is magadnak és a társaidnak, a társaid közt, a 2018-as évre?:music:
    Én a NEM gombot megnyomtam 5-letedre a ............!:p BUÉK!

kissme6, Ildikó061957, drunyi és 5 más kedveli ezt.
  18. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :) Bevallom nekem tetszik az ötlet :) Tippelgettünk a TOP-ra is, miért ne tippelhetnénk event gyorsaságra? Szerintem a játék ötleted ide írd: https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/fórumjátékok.642/ vagy ide:
    Akár a topikban akár emailen örömmel várnak játék ötleteket. ;)
    Ezt elég rosszul gondolod szerintem. Miért venne bárki is kosarat vagy verné magát plusz költségbe XY tippje miatt? Én biztos nem tenném. Szerintem totál félre értetted amit Farmerogirl javasolt. Nem a leggyorsabb kapna ajándékot hanem aki a legjobban tippel. És ő is csak jelképeset.

De, hogy az eventről is essen szó: kipörgettem én is egy 200%-os termény bónuszt. Jól esett xD Igaz nem vagyok még kész az eventtel mert nem sztrágyázom, de szerintem hála a pajta bónusznak ma én is kész leszek. Ami a nagyobb öröm a számomra, hogy kipörgettem, egy 200%-os TP bónuszt is. Na ezzel és a mai Mega TP-vel lesz nagy TP kasza. xD

Utoljára szerkesztett: 30.12.17
    kissme6, genka53, Fenyvesi1010 és 14 más kedveli ezt.
  19. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Nekem nagyon tetszik az ölet ,szerintem kicsit felpörgetné a csevegőt.Mi minden event kezdésnél eljátsszuk a lányommal ,igaz mi csokiban játszunk.:inlove:

kissme6, Szviki04, genka53 és 13 más kedveli ezt.
  20. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Jó reggelt!
    Mintha kakaskukorékolást hallottam volna... ;) Mindenesetre leszedtem még a bónusszal a korallgyökeret. Így már majdnem megvan a teljes mennyiség. Ma viszont dolgom van, nem tudom mikor érek haza délután. A való életben is be kell váltanom egy-két bónuszt. (Akinek van kis állata, kutya, macska, papagáj stb., ma nagy eksön van egy rájuk szakosodott áruházláncnál. Plussz van még máshová is egy 20%-os kedvezményem). Addig is jó játékot mindenkinek! :inlove:

kissme6, genka53, Swordfish és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.