Visszajelzés Újévi mulatság eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 23.12.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

.

Sziasztok!

Az event online!

Ahhoz, hogy nálatok is érvénybe lépjen a farmról egy ki és belépés szükséges.

Sajnos a kis kosár neve nem került javításra, Kérünk mindenkit, hogy mindenki körültekintően járjon el a vásárlás folyamán. (359 ft-ért nem kapunk óriás kosarat!)

Kellemes eventezést kíván
    a Farmerama csapata​

Kuzdern, -happy58-, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  2. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Növények elültetve....röpi 377 db !

Kuzdern, -happy58-, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  3. Ferenc1963

Ferenc1963 Törekvő

Köszönöm! Azt gondoltam 2 különböző téma és így 2 különböző hozzászólás. Azt nem tudom, hogy, hogyan lehet 2 idézetet egy helyre összerakni és 2 különböző véleményt írni. Legközelebb igyekszem figyelni rá. További jó munkát!

jutka190226, ildiko44, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  4. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

305 röpi gyékénnyel és 3 panni val

Kuzdern, GA-BI-O-Farm és osztrak12 kedveli ezt.
  5. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Növény elültetve, megszórva mindennel, egyetlen kérdés a növénybevételi bónusz hat az eventnövényre?
    Mindenkinek jó aratást.

6. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Tölgyesen 1x2 Póré, Szédültön 1x1 Csipkebogyó és Főfarmon maradtak állatok, széleken fák.
    A kalap röpi 185 db a házikót még nem tudom mennyi lesz kezdésre,mert Baha nincs aratva Trágya miatt.
    Felszaporítás 2x2-be elindítva! :wuerg:Most még állatok is kegyelmet kaptak 1 körre.:wuerg:

ildiko44, Kuzdern és Szabi451 kedveli ezt.
  7. dobsa73

dobsa73 Utánpótlás-írogató

Macskagyökérrel 366 röpi (3 pannival)

Kuzdern, Szabi451, osztrak12 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. erdőhegyi

erdőhegyi Utánpótlás-írogató

Sziasztok, hogy lehet Páncél Pannit szerezni vagy venni?

Köszönöm

Kuzdern és osztrak12 kedveli ezt.
  9. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok!305 röpi. Sajnos igen sok pöriből csak 2 db +1 hozam:sleepy:Annyiban módosul a terv hogy a gaz felét hozom csak le ma.o_OVasárnaptól majd a maradékot.:music:

jutka190226, libuskafarm, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  10. osztrak12

Szia!
    Mint egy Lottó 5-ös kb és abból ha jól bevásárolsz, majd Cserenapon a gyűjtőktől kisírsz 1-1 db-ot Horror cuccért! :pKb. így!

Atali, Kuzdern, furmint111 és 2 más kedveli ezt.
  11. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

300 röpim lett a 3 területen.Pörgetés 50 szuper keréken: 1x 1 db növény és 2x2 100% .Nyomom ma ezerrel,hogy a növényem had szaporodjon.nem sajnálom a zöld cseppet,azért van.KB 2 ezret felhasználok a növényre és vagy 500 db-ot a nullpercezésre,ha kell/biztosan kell!/ Páncél pannim van kettö,a tölgyön.nem hajtok rá,nekem jó a 0 percezés is.Kivétel a Baha, de ott is össze szokott gyűlni.Sikeres eventet mindenkinek.Most van időm,mint a pelyva!

maszilva, ildiko44, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  12. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!

Én is szoktam egy hozzászólásban két témát írni. Ilyenkor általában csillagokkal ******* húzok egy sort az új téma előtt.

A már elküldött hozzászólásodat az alul megjelenő "szerkesztés" szövegre kattintva tudod módosítani. Hozzá tudsz írni, vagy bele tudsz javítani.

Kuzdern, GA-BI-O-Farm, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
  13. osztrak12

Aki érti,azt kérdezem,hogy
    A szerelem aromáját és Mandragóraport használtam kezdésre,így egyéb növény termelését gyorsítottam 10%-al vagy szerettem volna. Még 3 db csatni + 1 PP van keverve hozzá. Ez így jó vagy sem?

Kuzdern kedveli ezt.
  14. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!

Ezek csak farmos területen hatnak és egyéb növényre, de gondolom most eventes gazt ültetsz, így arra semmilyen hatással nincs, de valóban 10%-al csökkenti az érésidőt a 2 termék a farmos területeken.

15. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Szia! Én rózsa terményesekért cseréltem a cserenapon. Már van 4 db panni igy!.:) Most sikerült összehozni szintén 1 aranymosó rózsa terményest ,ha cserélhető megy cserére,de még addig lehet hogy összejön egy illatszertár is!

16. osztrak12

Szia!
    A szerelem aromája és a Mandragórapor nincs 4+6=10% érésidő csökkentő hatással a Farmos egyéb (eventes) Ágyúgazokra???:mad:1:52 perc alatt ért be 10 mag, 100-db-ra. Jól jártam akkor,hogy csak 1-1 db-ot áldoztam,mert sejtettem Én,de nem hittétek,hogy mekkora hülye vagyok.
    Amúgy 10 db 2x2-es kocka 4 db kalap. Úgy néz ki,hogy nem fog elkényeztetni a röpi bennünket,de vigasz,hogy már "csak" 1000 db röpi kell. Ez is valami öröm az ürömben.:p Köszönöm,hogy reagáltál GA-BI-O!

Utoljára szerkesztett: 27.12.19
    GA-BI-O-Farm, czutika és Kuzdern kedveli ezt.
  17. tigro99

tigro99 Fórum-zöldfülű

Hát már akinek, én még elég messze vagyok a végétől és az új event már elkezdődött. :(

osztrak12 és Döbi65 kedveli ezt.
  18. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Szia!
    Az eventnövény nem Farmos egyéb kategória, az: eventnövény kategória.Igy a szerelem aromája és a mandragóra por nem hat rá.
    Ha 2 x 2 be ültetted a 10 db magot és zöldcseppezted,vizezted és trágyáztad, akkor a rekeszekbe karácsonyi süti és fehér ártatlanság kellett volna ...igy az érésidő 1 óra 12 perc ha jól emlékszem..
    Az eventnövényre csak a zöld csepp, a viz és a trágya hat! A zöld cseppre pedig a kar.süti és a fehér ártatlanság.

osztrak12, GA-BI-O-Farm, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  19. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia!
    Próbálkoztam én is a kerékkel, de egyelőre csak óvatosan. Lett 6 órás növény 1 db. Igazából nem szeretem így késő délután, inkább majd holnap reggel vagy vasárnap vetem be a komolyabb pörgetést. De próbálkoztam. :D
    Valahogy azt érzem, mostanában mostohább a kerék. Most is az volt. Semmi különleges nem jött össze. Kb 2-3 hete volt 200%-osom és 100% terményes . A legutóbbi pörgetésújításnál nagyon jól összejöttek a pörgetések, talán majd a következő akciónál ismét lesz valami jó is :)

Elsőre 390 valamennyi röpi jött, már nem is emlékszem pontosan, csak rápillantok általában, de szerintem annyira nem is rossz. Pedig csak 1 Pannim van a szédültön, és a kupa. Nekem ez bőven elég szokott így lenni.
    A raktárak bent maradnak, bízom benne, hogy anélkül a terület nélkül is összejön a növény. Remélem mielőbb, mert napokig ugyanazt pakolgatni nem szeressem :)
    Jó eventezést!

osztrak12, maszilva, Döbi65 és 2 más kedveli ezt.
  20. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Igen Egyetértek. Gyakorlatilag bájital csillag sárga terményes sokadik narancs ól alig valami használható.:oops:Mindegy van ilyen.;)
    Kicsit húzós lesz így az event de a fa most fontosabb, legfeljebb elengedem a full eventet.;)

genka53, Szabi451, osztrak12 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.