Új árak a Farmerama-ban! - 2012.11.28.

Kategória: 'GYIK archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 27.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Csocsoovb

  Csocsoovb Fórum elő legendája

  Adj' Isten Gazdák!

  Mint azt biztosan korábban már olvastátok, az elmúlt hónapokban egy tesztelési időszak volt érvényben a rendelési oldalunkon. Ezen tesztelési időszak alatt egyes játékosoknál változtak az árak.

  Örömmel jelentem be minden magyar játékosnak, hogy a tesztelési időszak véget ért és a Farmerama vezetői úgy határoztak, hogy a Farmerama rendelési árait a rendelési oldalon 50%-kal csökkentik!

  Vannak olyan játékelemek, ahol az ár csökkentése technikai okok miatt nem lehetséges. Ilyen például az SMS-es rendelés, ahol azonban az egy SMS után járó játékpénz jóváírást növeltük (az SMS rendelés esetében az 50% nem lehetséges, ott kisebb mértékben csökkent az ár).

  Felhívjuk figyelmeteket, hogy az új árak kizárólag azon gazdáknál jelenik meg, akik Magyarország földrajzi területéről, magyar internetszolgáltató segítségével csatlakoznak az internetre és magyar IP címmel rendelkeznek.

  A külföldről, nem magyar IP címmel rendelkező, de magyarul játszó játékosoknál továbbra is az adott ország árai fognak megjelenni, ezen nem tudunk változtatni.

  Az 50%-os csökkentés egy átlagos adatot jelent, elképzelhető, hogy egyes fizetési formáknál, vagy akcióknál a csökkenés mértéke eltér valamilyen mértékben.


  További jó szórakozást kívánunk!

  A Farmerama csapata
   
  Utoljára szerkesztett: 28.8.14
  Ditti58, .dina1. és Évuska71 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.