Visszajelzés Új feladat: Farmkorszerűsítés eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 29.3.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Nekem se szokott összejönni az éjfél előtti lefekvés, így én is biztosan megvárom a kezdést.

Különben nincsen ebben semmi újdonság, a tavalyi is éjfélkor indult. Csak akkor még nem igazán tudtuk, hogy mi is indult el xD, és utána alakult ki az event menete. Ahhoz képest most gyerekjáték lesz a dolgunk, hacsak....a BP nem tesz be közbenső tréfákat. ;) Pl. letermeljük ezt a sok gazt, és nem tudjuk beadni, nem veszik be, helyette kijön egy üzi, "te gazda, ma már sokat termeltél, pihenj egyet, és nézz vissza holnap"xDxDxD

tigris125, dagi18, Marika312 és 25 más kedveli ezt.
  2. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Én sem kelek fel,mert még olyankor fent vagyok,mint most is. Éjjel 01 óra 13 perc van.
    Még tán fel is tudom szaporítani és már reggelre 4x több (405 db) magom lesz,mint neked. He-he!:inlove:xD
    Az milyen lenne,ha a 7 alvók megvárnák az éjfélt és az event nem kezdődne el, valami hiba miatt?:music:Ennek viszont bármikor kivagyunk téve és rólad lenem mosná semmi,hogy nem direkt volt az ÁTVERÉS.:pHa-ha! :D
    Most kössed már előre fel a gatyót ,1 ilyen malőrtől!xDxD
    ui:
    --Amit letermelünk "éjszakásként",az milyen pótlékkal lesz elszámolva?:p
    --Amit hajnali 02 óráig termelünk,azt felszorozzák BP-nél és jóváírják a 2 és 3 óra közötti munka kiesésünkre,az óra mutatóinak előre tolása miatt?:music:

Utoljára szerkesztett: 30.3.19
    Gio, bendi1121, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  3. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Sziasztok!
    Csak a félreértések elkerülése miatt: 1-jén kezdődik az event, óraállítás viszont 31-én lesz, tehát 1 nappal korábban!

Gio, csodabogár1, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Óraállítás környékén azért össze szokott szorulni a fogunk... De hidd el, én olyan nyugodtan fogok aludni, mint a bunda. Nekem másra van beállítva a bioritmusom....

Amúgy órát ma éjjel fogjuk tekergetni, az event meg holnap éjjel fog indulni ;)

Mevilla, rozo52, GA-BI-O-Farm és 13 más kedveli ezt.
  5. vm68

vm68 Rutinos

Végre egy event aminek a kezdéséről nem maradok le,
    és nem a szerencsén múlik a nyeremény :D

Gio, rozo52, stellácska26 és 6 más kedveli ezt.
  6. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Egyszerű kezdő event nincs nagy dilemma:)SZÉP [​IMG] OS IDŐT mindenkinek....

genka53, Gio, czankjuli és 8 más kedveli ezt.
  7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Hát igen. Egy hónapja nem volt eső...

furmint111, genka53, Gio és 8 más kedveli ezt.
  8. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

"Valamikor rég,ha jól emlékszem még ....", akkor április 01-je még az iskolában is fordított tanítási nap volt. Az igazgatóitól-az igazgatón át, a tanárokig, mindenki helyét,iskolát elfoglaltuk.Órát tartottunk és még az osztály Naplót is Mi vezettük. Érdemjegyeket írtunk be.
    Ebből kiindulva volt / van 1 elképzelésem.:D
    Hétfőn itt is Fordított Nap lesz. A módik veszik kezelésbe a Mi kis farmunkat és dolgoznak rajta,hogy amit Mi rosszul csinálunk,azt helyre állítsák vagy összehoznak 1 db 0 perces Felhősort számunkra.:p
    Pl. Én meg addig a Büntető listáról törlöm magam és pirossal jelzem,hogy oda a későbbiekben Tilos büntető bejegyzést tenni.;):D
    Hogy is mondtuk anno ezt röviden, 2 szóban kifejezve?:music: Lesz ........!xD:cry:xDxD

Gio, Lillapilla73, bendi1121 és 7 más kedveli ezt.
  9. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Jó hogy írtad, mert nekem elkerülte a figyelmemet a kezdési idő. Kíváncsi leszek vajon a papírzacskó háttérbe kerül-e. Így is kevés van belőle. Remélem összefér a jelzőbójával.

osztrak12, bendi1121, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  10. alx528

alx528 Fórum mestere

Tamás -Tamás még nincs elseje. és Te már "becsapsz" minket ? :p
    mert ha Mo-n éjfél van akkor keletre +1 nyugatra -1 azaz valakinél 1kor kezdődik az event valakinél meg Március 31 23.00 kor ?8) ;):)

osztrak12, Fatther, Sanyat és 3 más kedveli ezt.
  11. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

LEHET,HOGY ÉN AKKOR MÉG FENT LESZEK?!

Kuzdern, Fatther, Kata_rzis és 2 más kedveli ezt.
  12. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

:eek:o_O Játék német eredetű, CET (Central Europen Time - Közép európai idő) időre szólnak mindig az utasítások/engedélyek.
    Szerencsére Magyarországon is jelenleg CET idő van, tehát megegyezünk Németországgal. (Más téma, ha ez a téli-nyári mizéria majd megszűnik, és esetleg másikba leszünk)
    Tehát CET éjfél az adott, akikről Te beszélsz azok nem CET 0-át használnak, hanem CET +1, -1, +2, -2.... -őt.
    Sok féle módon ki lehet fejezni az időt. (pl: CET0 = UTC+1)

Én eredeti kérdésem a CET0 00:01-re vonatkozott :)

genka53, almáspite48, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  13. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Ez miért zöld? Szerintem sokan így tervezik. Én is. Kíváncsi vagyok, mi lesz benne a csavar!:D

Hajdina palánta elvetve a főfarmon (többin holnap délutánig még elixír), megnézem, hogy muzsikál.

genka53, magdi06, osztrak12 és 4 más kedveli ezt.
  14. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!

Rövid és ütős.

(mindig éjfél után jöttek a vakundok szétbarmolni a kerteket)

Kell némi szín a holdfénybe.

osztrak12, Kuzdern, Gio és 5 más kedveli ezt.
  15. alx528

alx528 Fórum mestere

Értem Én ,hogy villanymotor ;) éppen azért írtam ....
    ... És akinek PL : Márc 31 .18.01 ... az délután van Ráadásul 1 nappal előbb:):) De Mo szerencsés helyzetbe van ezzel a kérdéssel kapcsolatban ;)

genka53, osztrak12, Sanyat és még 1 ember kedveli ezt.
  16. Mevilla

Mevilla Fórumlakó

Sziasztok!! Nekem ez sok vagyis "sokk volt" egyszerre úgy hogy én búcsúzok Tőletek jó éjt mindenkinek:p Holnap délután 4-körül itt találkozun!!!:D

osztrak12, Gio és Kuzdern kedveli ezt.
  17. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Reggel tudom szerintem elkezdeni az eventet a Tárnics úgy fog beérni..Jó estét mindenkinek...

genka53 és ruglikata kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Mikor kezdődik már ? :inlove::p

osztrak12, magdi06, ruglikata és 3 más kedveli ezt.
  19. Imrus65

Imrus65 Törzsjátékos

Jutalom:
    - 1 db CSP-s láda
    - 1 db TP-s láda
    - 1 db CSP-s láda II.
    - 1 db TP-s láda II.
    - 1 db TTP-s láda

Mindegyik ládát megkapjuk 22 óránként, vagy ebből csak egyiket?

20. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Szerintem mindegyiket . :inlove:Ez a felhő főnyeremény minimális ráfordítással :DIngyen CSP örökre :p
    A többit meg akkor nyitjuk ki , ha elértük a 299. szintet xD:cry:xD

zsani_apja, ljanika6, Lillapilla73 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.