Visszajelzés Új feladat: Madárvakáció eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 15.8.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Az ilyen kedves felszólításnak nem tudok ellenállni, ugyan már leírtam, de írom újra:
    1. Zuhatagok szigete: XXL-es szantálok. 7,5 óránként aratható, és szépen hozzák a felröpit. Ugyanitt 5 raktárházban a legújabb 5 fajta fa, ezek 18 órásak alapból.
    2.-3. éjszakára hosszúérsű ólak (4. szintű teve és szitakötő) a területen és a raktárban: fóka, tukán és szitakötő, manuban minden fajta terményes ól . Ezeket folyamatosan aratom 2-szer naponta. Nappalra a hosszúérésű ólak helyett mindkét területen retró ++ papagájólak vannak megközelítőleg óránként aratom őket az igazsághoz hozzáteszem, hogy pannival. (már kezdem unni az óránkénti aratást, de az eredmény több szempontból is jó :D) [​IMG]
    Vagyis még hiányzik a végéhez 123 felröpim.. Ennél hatékonyabbat nem tudtam kitalálni ami ráadásul hasznos is :D
    A 7. sor készen van.
    PS: még valami fontosat nem írtam le a rekeszben egy + állatos bónusz van, aktív a neon pillangóbáb így egy táp áráért 3 papagájt aratok ólanként.

Utoljára szerkesztett: 17.8.19
  2. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!

Tisztázzunk pár dolgot a piacozással kapcsolatban:

Azon a piacon, ahol nincs kint a két új fatermésből, az lehet az alapvető ok, hogy annyira alacsony a maximum ár, hogy h...e lenne kitenni annyiért a "kofa". Ez teljesen érthető és elfogadható indok. Nem kell ezért kővel megdobálni senkit.

De így is lehet korrekt üzleteket kötni.
    Mondok példát. A két gazda Ádám és Éva.
    Ádámnak van rambutánja, de bagóért nem akarja elkótyavetyélni. Éva minden pénzt megadna érte, de nem tud venni.
    Ha ők ketten bagolyban "összetalálkoznak", akkor köthetnek olyan üzletet, hogy megadott időben Ádám kiteszi a piacra a lehető legmagasabb áron, ami még így is csak aprópénz, és azt Éva gyorsan megveszi. De ha itt megállna az üzlet, akkor Ádám rosszul járna.
    A következő lépés az, hogy megbeszélik, hogy Éva mi olyat tudna Ádámnak "baráti áron" eladni, ami Ádámnak hasznos lehet. Lehet ez magas tp-jű növény, fatermés, tenyészállat, vagy drága termék. Ezzel kifizeti azt az "árrést" Ádámnak, amiért már érdemes eladnia a rambutánt. Így Éva is ki tudja fizetni a korrekt árat, csak nem csp-ben.
    Kérem, hogy ezt a korrekt üzleti szemléletet kövessétek! Keressétek egymást és ennek megfelelően tárgyaljatok!
    Ha így tesztek, senki nem fogja úgy érezni, hogy rossz üzletet kötött.

3. -gyöngy-581

Szia!
    Egyetlen dolgot szeretnék még hozzátenni ahhoz amit írtál. Az árakat villámgyorsan fel lehetne tornászni ha két-három játékos összefog, és 1-1 tételt visszadob mindig az akkori max áron. Ez először bukta az elvárt "óriási" árban, de nagyon hamar megtérül. Pont emiatt nincs az én piacomon szürkeség, mert erre hajlandóak vagyunk páran, hogy megtegyük, illetve megtettük már régebben, hiszen a gazdakörit is a piacról teljesítettem.

4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Hát, az az alma volt, de Ádám rá is fázott.

Ez igaz is, ott ahol a 2-3 játékos hasznos tevékenységét, nem 30an rombolják le. Már akkor, amikor az árat feltornázták.
    És, ha már piacozás, akkor messze nem olyan egyszerű a helyzet, mint elsőre látszik. Már szakadnak a többszázezres árak, néhol el is feleződtek már, mert ezekből (rambután, nyár) pár 10 darab kell összesen, viszont a Júdásfa bedobta a féket. És ebben az eventben sok farm a júdásfa miatt fogja az eventet elbukni. Vannak piacok, ahol gyakorlatilag event indulása óta, nincs folyamatosan ajánlat, és akkor is csak 2-3 darabos mennyiség.

5. mingo826

mingo826 Fórum ismerője

Most hangyászkifutót arattam az 100%-ban adta a felröpit pontosan 27-et.

Éva0315, juliannakoczkas és Sanyat kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

Szia!
    Ezt már én is észrevettem és raktam ki több tétel júdásfatemést. Bár az előző fél órában nem jártam a piacon így friss adatom nincs róla.

HéricsBáró és juliannakoczkas kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hm... köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem a júdásra;)

Leho69 és juliannakoczkas kedveli ezt.
  8. cumoci

cumoci Járnitanuló

3. napja ácsorgok a 2-es vágányon, de egy vonat sem indul Butám felé, pedig szívesen fizetnék a vonatjegyet :cry: A többi csomag berakodásra vár, de lehet,hogy itthon maradunk :wuerg:

Evita-55, juliannakoczkas és Gio kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Az ideiglenes gazdaköri készen lett: [​IMG].

10. kelleri

kelleri Fórummogul

Szia nagyon ügyi vagy. nekem a bahás felröpi nagyon nehezen jön össze. Sebaj az utolsó percen nekem is összejön :)

11. -gyöngy-581

Szia! :)
    Köszönöm szépen pannik nélkül nekem is nehezebben mert volna, biztos vagyok benne, hogy Neked is sikerülni fog :)

12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Akkor veled dolgozok tovább;)

Szép lassan haladok a cél felé;)

kelleri, juliannakoczkas és csio70 kedveli ezt.
  13. Zozoka

Zozoka Fórum-zöldfülű

Szia! Ismerem az érzést, ott állok én is melletted, de ez a vonat nem akar jönni...:cry:...és pár pillanattal később lassított a vonat és felugrottam rá :D. Úgy néz ki érdemes volt várni...

Utoljára szerkesztett: 17.8.19
    juliannakoczkas, csio70 és cumoci kedveli ezt.
  14. cumoci

cumoci Járnitanuló

de jó neked :) én még mindig csak ácsorgok és jobbra-balra kapkodom a fejem :oops:

juliannakoczkas kedveli ezt.
  15. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Küldj egy baglyot.

juliannakoczkas, tunde517 és olga6270 kedveli ezt.
  16. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Sziasztok!
    Képtelenség megcsinálni a madárvakációt. Nagyon kevés kalácsot ad. Pedig hosszú idejű ólakat telepítettem.
    Úgy olvastam, hogy csak a farmos terület adja.

17. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

Ki az az Éva? ;):):cry:

18. Zatini

Zatini Fórumszaki

Szia!
    Vagyis inkább a Bahás területekről várd a felröpit. ;)

juliannakoczkas, jófarmerlány és Gio kedveli ezt.
  19. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia Magdi !
    Nekem se küldött, hiába jeleztem neki.
    Én nem fogok senkinek könyörögni, hogy eladhassak neki rambutánt.

Kész vagyok a Madárvakációval.

juliannakoczkas, Gio, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  20. mickey7474

mickey7474 Fórumlakó

A madárkalácsot ólak és fák adják,de csak a baharama sziget területein

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.