Visszajelzés Új feladat: Madárvakáció eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 15.8.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Téves a szövegbuborék.
    Inkább a Baháról várd a felröpit.
    Madárkalács (felröppenő)
    Hozzájutási lehetőség:

- Felröppenőként minden típusú ólak és fák (Bahama sziget, Esőerdő, Zuhatagok szigete)
    - Vásárlással 2 FA / db

2. tunde517

tunde517 Járnitanuló

Köszönöm mindkettőtök kedvességét! Magdiét sikerült megvásárolnom. :inlove:

3. tunde517

tunde517 Járnitanuló

:inlove:

juliannakoczkas és Gio kedveli ezt.
  4. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Utoljára szerkesztett: 17.8.19
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Szia Melan. :) Valami ilyesmit szerettem volna én is ecsetelni. Tudom hogy a rambután kiverte a biztosítékot, de nem is biztos hogy azzal bukják el az eventet, hanem a felreppenővel. Elég sok kell és aki nem bontott le mindent, vagy rosszul taktikázik, az a végén pórul járhat. Akkor meg majd jön a panasz, hogy nem volt jól beállítva a felreppenő és a rambutánt úgy elfelejtik, mint a pinty.

6. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

És !!! szerintem bejött a képbe a júdásfa, amit sokan figyelmen kívül hagytak

7. kukori80

Ez a baj, hogy sokan nem is nézik át rendesen, hogy mit kell beadni, csak belevágnak.

Melan, missuzy_53, juliannakoczkas és 6 más kedveli ezt.
  8. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Sokan az eventismertetőt sem olvassák, de ha már a csevegőbe jönnek reklamálni, igazán el lehetne olvasni az összesítőt, ami főleg az első oldalakon megjelenik többször is a segítő szándékú játékostársaktól. Szeretnék már egy olyan eventet, ami nem tartalmaz negatív hozzászólást.

Melan, juliannakoczkas, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  9. kukori80

Igen. Nálam a piacon nincs júdás és ráadásul abból 150 db kell. Ha megengedik a módik, akkor beraknám ide Imi* összesítését, amit köszönünk szépen. Hátha még valakinek segít.
    A full teljesítéshez kellenek:

szakura cseresznyefavirág 160 db
    citrom 50 db
    júdásfavirág 150 db
    nyárfatermés 24 db
    gránátalma 110 db
    cédrátcitrom 50 db
    sivatagi rózsa 150 db
    rambutángyümölcs 24 db
    naspolya 110 db
    achacha gyümölcs 110 db
    citrancs 50 db
    kowhai termés 110 db
    kökény 50 db
    tamarindusz 110 db
    pisztácia 50 db
    madárkalács 881 db (Felröppenő)
    madárház 14 db (A gazdaköri feladatból lehet hozzájutni)​

10. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Sokan belebódultak a rambutánba, vagy azért, mert nem tudtak venni, vagy azért mert drágálták.
    Most van a júdásfa mizéria, holnap megérkezik a nem jön a felreppenő, úgy van beállítva, hogy ne lehessen megcsinálni, csak pénzért lehet befejezni népes tömege.

Melan, -kaktuszable-, missuzy_53 és 8 más kedveli ezt.
  11. mickey7474

mickey7474 Fórumlakó

Mostani aratással ugy állok hogy még 27 röpim hiányzik,reggelre nyugisan meg lesz,az az reggelre nem mert kint hagytam a 20 órás fákat,tehát amikor beérnek meg lesz a röpi is,és nem költöttem rá semmit.

12. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Ezer felet adtam el júdást , de még mindig szürke. Sajnos több nincs.Megy rájuk kk és zokni ,a végére 150 még kidobok.

Utoljára szerkesztett: 17.8.19
    juliannakoczkas, -W-595-, Katka54 és 3 más kedveli ezt.
  13. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Igen, sokan nem olvasnak eventismertetőt. Sok olyat ismerek, aki a játék öröméért játszik és nem olyan vérre menően, mint mi. :D
    Nem minősítem egyik tábort sem.
    Katkának mondom, hogy nem lesz olyan event, ahol ne lenne panasz. :) Azért, mert olyat nem lehet csinálni, ami mindenkinek tetszene.

Ez az event sok szempontból nehéz, ha alaposan megnézzük.
    Az a baj, hogy felületes olvasással ennyi látszik: "Jön egy rövid event gazdakörrel, amibe fatermés kell és felröpi. Na, ez biztos nem lesz gond, nem kell semmit lebontani, nincs eventnövény"

1. Mindössze 72 óra alatt kell összeszedni a nyolcszázvalahány felröpit a 3 bahás területről, ami - mint tudjuk - kisebb, mint a 3 farmos. Farmos rész 588, bahás rész 532 kis területnek felel meg. Ez az 56 területnyi különbség is jelentős ilyen helyzetben.
    2. A kért faterméseket is célszerű (lett volna) alaposan végignézni, mert lehet, hogy több gyenge láncszem van benne, nem csak a két legutóbbi titokfa.

Igen, igazatok van, mindent elsodort a nyárfa-rambután rémület, de talán még nem késő odafigyelni a felröpire sem.

Az én piacomon 19ezerért van egy csomó ajánlat júdásfa termésből. Én nem kongatnám még a vészharangot emiatt. Tudom, a piacok sokfélék, de nem gondolom az én piacomat kiugrónak a többihez képest. Nem jobb, nem rosszabb, csak más.

Felröpire vadászni a bahán fákkal is jól lehet. Ha valakinek van hozzá 1-2 "tojglija", nagyot tud robbantani: 20 órás fák növekedésserkentővel, papagájhajóval, turbó+farönk hangár kombóval. Ilyen lehetőség a farmon nincs. Aki rendelkezik ilyen nagyágyúkkal, használja most, amíg nem késő.
    Tudom, a fentiek nem átlagos farmról szólnak, de ha ezek közül csak turbóval és növekedésserkentővel rendelkezik valaki, azt pl használhatja éjszakára.

Igazatok van, elképesztően bonyolult a játék bónusz rendszere, de aki tanácsot kér, mindig kap valaki hozzáértőtől pár használható tippet.

Igazatok van abban is, hogy ahhoz fórumot (csevegőt) kell olvasni és időt szánni rá. Akinek nincs ideje erre (hiszen a való életünk mégis csak fontosabb), ő se keseredjen el: ez az event nem a "hű, de megérős" kategória.

Pörgős csevegőt és piacos együttműködést eredményezett eddig. Hogy a végén mi lesz, azt nem tudom, de bízzunk a legjobbakban.

HéricsBáró, Vadóc, Melan és 18 más kedveli ezt.
  14. kukori80

Jól van, csak ügyeskedjél. Lehet hogy 1-2 játékosnak még tudsz segíteni a végén, mert csak pont erre várnak.

15. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Sajnos tudom, de reménykedni szabad, a remény hal meg utoljára :)

16. kukori80

Szia Beko. Szerintem mindenki máson fog elvérezni. Van aki a rambután-nyárfán, van aki a júdáson, van aki a felreppenőn. Értem a készítők szándékát és azt díjazom, hogy nem csináltak nagy szakadékot a 2 tábor között, mert nem raktak be egy olyan eventet, ami kihagyhatatlan. Gondolom ez egy első próba, hogy jön-e utána ólakkal is ilyen, azt nem tudom, de biztos jelezni fogjátok, hogy milyen volt a fogadtatása ennek az eventnek.

Melan, -kaktuszable-, missuzy_53 és 7 más kedveli ezt.
  17. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Ha tudnátok, mit harcoltunk azért a háttérben, hogy "legalább ilyen" legyen!
    Máriusz jelezte, hogy ne sok jóra számítsatok ennél az eseménynél. Tamással már azon törtük a fejünket, hogyan kommunikáljuk azt, amiről tudtuk, hogy nem lesz jó (nem akarok más szavakat használni).
    Aztán az utolsó pillanatban tettem egy bátortalan kísérletet (minden mindegy alapon) a nemzetköziben. Azonnal mellém álltak többen (nagy játékosközösségek moderátorai) és így lett egy első lépcsős változás, ami ellen még mindig tiltakoztunk.
    Azt tudom erre is mondani, amit a másik topikban a fa mennyiségre: az eredeti tervhez képest örülünk, hogy ezt elértük.

Természetesen a visszajelzést az event végén is elküldjük a központnak.

Ha valakinek van hozzá kedve, Beko topikba írjon pár szót, amit szó szerint elküldünk.
    Kérem, hogy legyen lényegre törő, higgadt és érvekkel alátámasztott az üzenet. (Aki tudja, angolul is írhatja, azzal csak nekem segítene.)
    Fontos: ezt Beko topikba írjátok, ne ide!

18. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Sziasztok!

Még hiányzik 351 felreppenőm ami holnap estére meg lesz ha jól kalkuláltam.A fa terméseim mind meg vannak hozzá,egyedül a rambután fa termést kelet kicsit vadásznom mivel nincs még ilyen fám.A papagájhajóm az mindig üzemel de a növekedés serkentőt azt rendszerint elfelejtem aratás elött megenni,hát bevetettem az 1 szem pankámat amit vagy ki tettem vagy elfelejtettem ki törölni és már sutty le is arattam a másik részen.Napi 2x jövök be a farmra,reggel csak aratok vetek és futás dolgozni este egy kicsit többet tudok itt lenni.A gyümölcsbólés event reggel kész,a vitorlásba már csak szemezgetek és barkácsot gyüjtök a felhő beüzemelve.Ebbe az eventbe meg remélem holnap este kész leszek.Mindenkinek kitartást és sok felreppenőt,meg lesz az ha végszóra is.

taga1, Melan, csio70 és 6 más kedveli ezt.
  19. kukori80

Nem tudom hogy milyen okosat tudnék mondani. Az a baj, hogy sokan nem olvasnak semmit, csak játszanak. Helyettük nem tudok olvasni és gondolkodni. A visszajelzésekből azt mondanám, hogy ők vannak többségben, pedig írtam már, hogy a sikeres játékhoz kell a sikerélmény, bármilyen játék is legyen. A sakkozónak is kell, meg a teniszezőnek is. Kijött most egy érdekes ideiglenes event, erre mindenki meg akarja csinálni, pedig a végén alig kapnak valamit amit használni lehet. Ki lehet venni 5 partyt, meg csillagokat.... a 2 kitehető nem ér szinte semmit, de most mindenki úgy csinál, mintha az élete legjobb eventjét szalasztaná el. Vásárolnak össze-vissza és a végén majd nem lesz meg a felrepijük. Na akkor lesz majd sírás, hogy kiadtam egy csomó pénzt, de mégse tudtam megcsinálni.

Melan, jófarmerlány, BackOffice és 10 más kedveli ezt.
  20. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Aki a 8-as "vágányon" várakozik és hiányzik a Judás fája, üzenjen bagolyban és majd egyeztetünk !!:D
    Szép álmokat mindenkinek !

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.