Újdonság: PayPal Express

Kategória: 'GYIK archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 27.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Csocsoovb

  Csocsoovb Fórum elő legendája

  Sziasztok!

  Mostantól lehetőség van még egyszerűbben, még kényelmesebben vásárolni, ha rendelkeztek PayPal accounttal! (Jelenleg kizárólag akkor lehet Magyarország területéről PayPal segítségével rendelést végrehajtani, ha egy hitelkártya van regisztrálva a PayPal accountotokhoz).

  Az új funkció neve: PayPal Express.

  A PayPal express segítségével mostantól még kényelmesebben rendelhettek. Lehetőség nyílik arra, hogy a fizetések részünkről anélkül elfogadásra kerülnek, hogy a játékos minden alkalommal megadná a PayPal accountjának adatait - ez az ún. PayPal Express eljárás, vagy FastPay. Ez az egész a még kényelmesebb rendelési lehetőséget szolgálja, a szolgáltatás során a PayPal rendelkezésünkre bocsátja a kérdéses PayPal fiók adatait, hogy azokat a rendeléshez felhasználhassuk anélkül, hogy a játékosnak még egyszer meg kellene adnia a PayPal accountja adatait. Ennek segítségével még gyorsabban el lehet intézni a rendelést.
  PayPal az első rendelés során automatikusan felhívja a figyelmet arra, hogy a PayPal Express aktiválva lett. Amennyiben nem szeretnétek használni a PayPal Express opciót, a PayPal accountotokban bármikor lehetőségetek van azt kikapcsolni.

  Az utoljára használt fizetési módszert pedig a szokásos helyen szintén bármikor törölhetitek (A rendelési oldalon alul az "Állapot és bónuszcsomagok" részben megjelenő "Ha kívánod, a személyes fizetési adataidat itt törölheted"szövegben a "törölheted" szóra kattintva).
  A PayPal Express (PayPal FastPay) sajnos továbbra sem nyújt 10% -os bónuszt, ez továbbra is csak a hitelkártyás rendelésnél érvényes.
   
  Utoljára szerkesztett: 17.11.16
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.