Visszajelzés Újra utazunk! - medvés event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 19.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia, pedig ott vannak. Egy ki-belépés segíthet.

2. dagica57

dagica57 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Kérdésem lenne: ma 21 medvetenyésztésból 21 traktor lett. Mi van ilyenkor próbáltam utánaolvasni de nem találtam semmit. Valaki tudna segíteni?

újfarm53, Ribiszke, Gio és 3 más kedveli ezt.
  3. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Bárcsak érteném a kérdést, akkor válaszolnék :(

újfarm53, Kukori.és.Kotkoda, Gio és 2 más kedveli ezt.
  4. dagica57

dagica57 Fórum-zöldfülű

Pontosan az történt amit leirtam tenyésztéskor medvék helyett traktorok jelentek meg a tenyésztelepen és a medvék eltüntek viszont a kitűzöt adta. Én se értem?

újfarm53, Ribiszke, Kata_rzis és 6 más kedveli ezt.
  5. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia dagica57, sziasztok Gazdák :)

Remélem a medvék nem Csernobilból valók, mert akkor a fenti problémán nem is kell csodálkozni, csak az Állatkertben lenne furcsa, hogy brummogás helyett kipufogógázzal lenne tele a medvekifutó :)

Viccet félretéve, én ezért várok a tenyésztéssel péntek estig, akkorra már remélhetőleg megszűnnek az eventek elején mostanában állandóan megjelenő anomáliák.
    Nagyon szépek a medvekifutók , a rózsa medveólra fogok gyúrni, mindenképpen szeretnék egyet, mert gyönyörű lett :)

taga1, revaa, Kukori.és.Kotkoda és 8 más kedveli ezt.
  6. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Ma reggel egy árva kozák maci kóborolt a piacon ,természetesen rögtön felkaroltam!:inlove:361 000 csp-t kért elárvult bundájáért, remélem este megjönnek a tesók is!:D

7. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Meg ne haragudj érte, de ezen a bejegyzésen könnyesre nevettem magam... Mit adtál a maciknak szupertáp helyett?

újfarm53, taga1, revaa és 7 más kedveli ezt.
  8. fregolinyi

fregolinyi Törekvő

A kagylókról, már nem is beszélek! Elég egy hétvégére elutazni, és máris farmaranyba kerül a nyitogatás :-( :-(

Jól mutatna, ha lenne elég oldal! :) :) :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.7.17
    újfarm53, Maszatka47, brozsa és 3 más kedveli ezt.
  9. Husbika17

Husbika17 Fórum-zöldfülű

sziasztok. a segitségeketek szeretném kérni hogy az emlősök jelvényt azt hol tudom felhasználni?

Maszatka47 és Gio kedveli ezt.
  10. zebrina04

zebrina04 Kivételes tehetség

A jelenleg futó eventbe tudod beadni.

taga1, Maszatka47 és Gio kedveli ezt.
  11. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Na, azért a szegény csernobili medvék is megemelnék a nem létező kalapjukat a medvéből traktor mutatványra.
    Az bizony elgondolkodtató, hogy már a játék részként kezeled a hibákat és azok megbízhatóan jönnek is, kicsit túlhajszolt lehet a csapat a Bp-nél. Lassacskán be kell látnom, ha a játék örömét meg akarom tartani, akkor szelektálnom kell az eventek között.
    Sok sikert a rózsa mackólakhoz!

pagi761, újfarm53, Cyra65 és 4 más kedveli ezt.
  12. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Egy takarítás és előzmény törlés megoldja a traktoros mutatványt;)

újfarm53, taga1, Maszatka47 és 6 más kedveli ezt.
  13. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Köszönöm a tanácsot! Igazából a traktorok engem elkerültek.

újfarm53, Maszatka47 és Gio kedveli ezt.
  14. .Khrone.

.Khrone. Fórumlakó

Maci szerelem!

Egy jeges medve lett elkeseredve,
    Nem lelte, merre ment kedvese.
    Messze, jeges hegyen kereste,
    De nem lett meg, s eltelt egy este.
    Kesergett: Reggel merre menjen?
    Kedves nejet meg kellene leljen!
    „Elfelejtettem, egy helyet szeretett!”
    Reggel ment erre, s kedves meg lett.
    Szeme megtelt nedvvel menten,
    Ment, megszeretgette csendben.
    Mert ez helyen szerelembe estek,
    Farmerama szerelmesek lettek.
    (ahogy mi is!:)

Utoljára szerkesztett: 21.7.17
    nyuszi63, KISHONŐR, Ribiszke és 15 más kedveli ezt.
  15. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok! Szokásomtól eltérően nem vártam meg a boomot és tegnap a hatalmas szupertáp készletemmel / 59 dbxDxD xD/ elkezdtem tenyészteni a macikat:D. Kiváncsi voltam, hogy boom nélkül mennyire ugrálnak. Sajnos nem ment nekik valami jól:eek: Szinte csak a következő szintű jött, kóbor állatok nélkül:( Enyhe keverésnél jó esetben a berakott magasabb szintűt adta vissza.
    Közben a tölgyről kiváltott, pár új gazdaköriből kinyert, farmpengőért vásárolt és a tortás eventből kapott szupertápokkal és jelvényekkel kész lett az 1. kör és a 2. utolsó állomásához már csak 40 jelvény hiányzik:D
    Imádok tenyészteni és minden alkalommal veszek 1 xl-es szupertáp csomagot, ez ma is így lesz, mert szórakoztat a tenyésztés és arra ami szórakoztat nem sajnálok egy keveset költeni. Viszont nagyon jó lenne, ha a macik /és nem csak a macik/ estére megtanulnának ugrálni:D
    Mindenkinek sikeres befejezést, hatalmas ugrásokat és jó szórakozást kívánok!

-W-595-, Ribiszke, ursa11 és 9 más kedveli ezt.
  16. dagica57

dagica57 Fórum-zöldfülű

Én nem tudom mit kevertek bele de brummogás helyett brümmögés várt a tenyésztés végén.Igy jártam,csak sajnálom az elveszett macikat.Viszont örülök hogy megnevettettelek a vidámság mindig jó.

Gio, újfarm53, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  17. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A megjelenési hiba nem befolyásolja a macik pajtába kerülését! Ha hiányosnak érzed a maci készleted kérlek írj a supportnak!

Gio, újfarm53, taga1 és 3 más kedveli ezt.
  18. dagica57

dagica57 Fórum-zöldfülű

Köszönöm !

Gio és Maszatka47 kedveli ezt.
  19. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Remélem megoldódott a maci-traktor problémád ,de én ma egész nap ezen nevetgéltem.Bearanyoztad a napom ezzel a hozzászólásoddal.:DxDxD

Gio, újfarm53, dagica57 és 2 más kedveli ezt.
  20. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Az enyémet is, esküszöm, hogy azóta se értem, pedig erősen próbáltam :D Már csak 4 peeeeerc!

Szerk: Nekem ne traktort adjon amúgy a maci, mert azzal dolgozni kell :D Ennyi tenyésztésből már igazán adjon egy kényelmes fotelt és 1 színes koktélt xD

Gio, újfarm53, Cyra65 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.