Visszajelzés Újra utazunk! - medvés event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 19.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dagica57

dagica57 Fórum-zöldfülű

Írtam a supportnak türelmet kértek megnézik,de örülök hogy jót nevettél.Én is viccesnek találtam.:D

Maszatka47, revaa, Gio és 2 más kedveli ezt.
  2. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

bettyus25, Hermione72, Sali~*.* és 14 más kedveli ezt.
  3. Zolecs

Zolecs Fórummogul

Nem számoltam pontosan de majdnem 250 tenyésztésből, ami csak alapállatból volt, lett egy táncoló medvém ami említésre méltó. :D
    A többi a szokásos. Az első 4 szinteseket bedobáltam, úgyhogy végeztem az eventtel.
    Várom a dobókockákat :D

-kaktuszable-, Maszatka47, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  4. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Kedves, helyes eme Medve szerelem mese

Maszatka47, genka53, Gio és 3 más kedveli ezt.
  5. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    első felhősor megszerezve :inlove::inlove::inlove:, a másikat majd holnap ;):)

Sali~*.*, Maszatka47, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  6. Tomilan25

Tomilan25 Törzsjátékos

50 medvetenyésztést tettem be. Legjobb egy örvös medve lett. Ebből kaptam 16 utalványt, így összesen 27 van.

7. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!:inlove:
    Mindkettő felhősor lezárva:music:Jöhet a pajtatöltögetés;), mert a tortás is kéccen vanxD, csak ráadásként sütögetek, mert maradt 36 utalványom, de csak holnap:p, mert jojózik a szemem!o_O8)
    Aki kész van gratula és aki kűzd, annak sok röpit!:inlove:

Maszatka47, genka53, revaa és 5 más kedveli ezt.
  8. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

-kaktuszable-, marcsi152, maszilva és 6 más kedveli ezt.
  9. zebraful

zebraful Fórumelemző

Az event kész, mind a két kört végig vittem. lett egy Driuda medvém is!!
    A kitehetőkből a Közös fotózás eltünt. !! Nem tudom a felhősort kitenni.....>:(:cry:
    A supportnak nem tudok írni mert a biztonsági kódom nem fogadja el? Teendő???

Maszatka47, revaa, ursa11 és 2 más kedveli ezt.
  10. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

A nem ugrálnak az nem kifejezés...kedves BP, nagyon rossz úton járunk ám, ha ez így marad, egyre többen leszoknak a vásárlásról...ha nincs miért, akkor nincs minek...a szokásos, szomszédoktól kapott 70-100 sztáp helyett 0!!! jött...tőlem meg ugyanannyi... ki a fene fog így venni bármit, ha kidobott pénz??? A macskás és a pávás eventnél ennyi sztápból, amit most elszórtam (1600 db eddig) rég megvolt a pink ólam és a terményesért szöszmötöltem...most a közelében sem vagyok...lehet visszavenni a tenyésztés sikerességét...én meg elteszem a bukszát és ördög vigye az egészet...siker nélkül nincs vásárlókedv...ez nem esett még le???Rossz a taktika! Nagyon! ...és nagyon dühös vagyok! Már nem veszek titkost...se felhősort..se melóst...ezentúl szupertápot sem...megéri? Lehet tejelő tehénnek nézni a játékost, de az sem ad tejet, ha nem kap enni, legalább néha! >:(:mad:>:(:mad:>:(:mad:

-kaktuszable-, ursa11, marcsi152 és 9 más kedveli ezt.
  11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Meg kell annak a kitehetőnek lennie.

Keresd, nézd végig a területeidet, még a nem tematikus felhősorokat is vizsgáld át.

Hátha ...

Minden dobozkán szerepel a zöld pipa? Duplán?

Akkor csak egy nyugodt nézelődés hiányzik.

Ha végképp nem boldogulsz, írj a segítségkérő topicba a farmnév és ID szám jelzésével, mit keresel?

Segítünk!

-kaktuszable-, taga1, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  12. zebraful

zebraful Fórumelemző

Köszönöm.

Maszatka47 és Gio kedveli ezt.
  13. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Aratott a medve, mindkét felhőm aktiválva és 18 utalványom 80 darabra szaporodott. Holnap a tortás eventet csinálom, pedig eleinte a felröppenők hiánya miatt ellene voltam. Mindenkinek jó tenyésztést!

14. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

én is elkészültem mindennel, felhősor beüzemelve...jöhet a pihenés.....Mindenkinek jó tenyésztést és a hét végére pihit...

juliska12, kisvirág, Ágica-1958 és 9 más kedveli ezt.
  15. Pihepehely

Pihepehely Törekvő

és én is befejeztem :)

ildiko44, taga1, juliska12 és 4 más kedveli ezt.
  16. feri465

feri465 Törekvő

Szép estét minden játékostársamnak,a macis event kész!

-kaktuszable-, ildiko44, taga1 és 9 más kedveli ezt.
  17. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Csak 1 statisztika. 132 kupiból kaptam 28 tortásjegyet, a legnagyobb ugrás 2 kozákmedve,9 jeges, 42 cirkuszi, 193 rövidfejű, nem tudom előtte miből volt :(, nem emlékszem sajna, de azt hiszem 3-4 db-nál nem volt több.
    Még beteszek reggelig ezt-azt, aztán holnap pakolászok. Van 44 tortásjegyem, tán már elég is lesz.
    Jóccakát! Most már ideje aludni, 6 óra óta fent vagyok, s tegnap éjjel is csak 4-5 órát aludtam. Kezdek fáradni :)

kisvirág, Ágica-1958, ursa11 és 2 más kedveli ezt.
  18. zebraful

zebraful Fórumelemző

Megtaláltam!!! Mivel nem tudtam elaludni, nyugodtan nézelődtem. A medve 2.ről hiányzott. Hogy hol volt? A Medve 1. szabadon választott 1x2 helyén. Macit a Macihoz.... máshová nem tehettem, a téma stimmelt.

-kaktuszable-, taga1, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  19. juliska12

juliska12 Törzsjátékos

Sziasztok! event kész sok sikert mindenkinek!jó éjt:p

ildiko44, kisvirág, Ágica-1958 és 4 más kedveli ezt.
  20. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    eventecske lerendezve:p:inlove::inlove::inlove::inlove:
    a laegnagyobb ugrás a simából kávépincér volt,de a többi csak a kötelezőt adta8)
    mindenkinek sikeres befejezést és nagy ugrásokat kívánok:inlove::inlove::inlove::inlove:

-kaktuszable-, taga1, juliska12 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.