Visszajelzés Újra utazunk! - medvés event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 19.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Lejlocska

Lejlocska Törekvő

jajjj megvan előjött :)))))) azért megyek a másikra is

-kaktuszable-, heureca3, Gio és 3 más kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Repete59!
    Elnézést, nem értek veled egyet.:sleepy: Aki nem tudta megszerezni az előző event alkalmával a függőágyat, az most ezzel az eventtel megkapta.;)

-kaktuszable-, taga1, meszimarsi és 4 más kedveli ezt.
  3. fahejascukorka

fahejascukorka Járnitanuló

Akkor valószínűleg az a második körhöz tartozó felhő. Görgess lejjebb, és megtalálod az elsőét. Tudom, mert én is így jártam. :)

4. bodnkriszti

bodnkriszti Törekvő

ameddig érdekelt addig csináltam;)a tortásat is:p és pár tp és 100-as leszek.Csupán 6,5 év kellett hozzá:wuerg:xD:cry:

-kaktuszable-, heureca3, Sali~*.* és 7 más kedveli ezt.
  5. .lacko1002

.lacko1002 Fórumlakó

-kaktuszable-, heureca3, taga1 és 10 más kedveli ezt.
  6. demeter03

demeter03 Törzsjátékos

Terület bejárva... Na még ilyen sem volt, hogy egy tenyésztős eventet befejezek teljesen...
    230 Mackócsapatot zavartam be a kisházba, s kaptam elegendő mackófejlesztést, és a másik eventhez is rengeteget, tehát nincs panasz....
    Szerintem nem volt rossz ötlet a két event összefonódása, bár e véleményemmel sokan nem értenek egyet, de aki gondolkodik, és nem kapkod, annak most ugyanolyan könnyen teljesíthető volt mint nekem.
    Az egyik felhő jobb mint a másik... remélem hasznát tudom venni... Csak az a baj, hogy mindig elfelejtem aktiválni, ha szükség lenne reá...
    Mindenkinek jó játékot!

-kaktuszable-, heureca3, taga1 és 6 más kedveli ezt.
  7. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

van benne igazság, de akinek nincs annyi sztápja és nincs pénze sem hogy vegyen annak esélye nincs, hogy legalább a tortás eventet meg tudja csinálni. nem panaszkodás képpen mert tegnap én is befejeztem.

heureca3 és Maszatka47 kedveli ezt.
  8. repeta59

repeta59 Junior szaki

Mint említettem: a második kört tartom fölöslegesnek. Az elsőt megcsináltam tegnap este és már pihizek is a függőágyban 8)

heureca3, revaa, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Ilyen még sosem volt, az event felé sem szagoltam még...
    Nem tudom miért, de abszolút nem érdekel a dolog. Nincs erőm se rá.. Dolgozom folyamatosan, túlóra, korán kelés, éjjel hazaérés... ez a meleg, és a csípéssel már az orvost is megjártam. Lila az egész lábam, fáj folyamatosan. Szóval nem tudom, bele szagolok e egyáltalán ebbe az eventbe... de aki csinálja, annak sok sikert!

heureca3, meszimarsi, Ágica-1958 és 3 más kedveli ezt.
  10. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Szia!
    Jobbulást és ha lesz rá időd jó pihenést kívánok!

heureca3, taga1, revaa és 6 más kedveli ezt.
  11. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Jó pihenést Tamás!!!

heureca3, revaa, meszimarsi és 7 más kedveli ezt.
  12. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Már délelőtt kész lettem a macis event második fordulójával , felhők beüzemelve :inlove::inlove::inlove:, de elfelejtettem írni :wuerg:.
    Gratula a végzősöknek, és jó tenyésztést a küzdőknek.

-kaktuszable-, heureca3, revaa és 7 más kedveli ezt.
  13. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok, eventecske befejezve, 2 felhő beüzemelve :) Tenyésztek még ezt azt, meg macikat, mert valószínű nemsokára jön a gazdaköri is, meg a függőágyak, úgyhogy erre is gondoljatok, gyűjtögessetek :) Kitartást mindenkinek aki csinálja, gratula annak aki befejezte.

14. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Ennyi volt:)

-kaktuszable-, Maszatka47, revaa és 3 más kedveli ezt.
  15. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Készen vagyok a tenyésztős eventtel . Ami azt illeti borzalmas volt amiket kaptam . 1400 táp de semmi nagyobb tenyészállat . Két felhősor ? Akkor nekem miért csak egy van ? Miután egyszer körbementem csak egy kihangsúlyozom csak 1 felhősor maradt . Ha már nem lehet örülni a Boondnak .... akkor legalább azt kapnánk meg ami jár .

Meg van a második felhősor .... 3 szor kellett frissítenem . :(

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.7.17
    Maszatka47, heureca3, kovacstne és 2 más kedveli ezt.
  16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az Újra utazunk! eventben két felhősor nyerhető meg.

A két körutazás teljesítése a feltétel.

A táblázatban a 7. és a 14. feladat megoldása adja a felhősorokat.
    http://fa.bigpoint.graal-network.co...2aab6e4448&id=579&lang=hu&color=FF0526&html=1

Különböző a felhősorok ikonja!(egy macis vagy két macis a kép az ikonban) Természetesen a hatásuk sem ugyanaz,
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Újra-utazunk.15271/#post-726462

17. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Kész :inlove: és megint kész + a torták is xDxDxDxD

18. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Elég sok medvémbe került ez az event. :( Eztán is így lesz? Csak fogyasztjuk a sztápot?
    A medvéket gyorsan kipakolom, maradt még vagy 900, elég lesz 1 ideig. A tárolókba nem is tudom mit tegyek, mert most már hetek óta csak medvék bitorolták. Mit kell tenyészteni legközelebb? Van infó róla?

( Anno a tevék még event végeztével is tevegeltek :) Mehetne a "medvekocsi" (busz ?) is pár kört, s az utolsó üdvözlőlap is eltűnhetne az útból. Szebb lenne az összkép :) (szerintem) Csak 2 medvekölök volt? Nekem úgy tűnt 3 van. Vagy csak felületesen olvastam az üdvözlőlapokat :)

Utoljára szerkesztett: 22.7.17
  19. revaa

revaa Fórumgróf

Szia!

Én megmondom őszintén a lehetőség adott volt mindenkinek a Majomkirálynőnél, hogy "megszedje magát". Én így tettem, a többi gazdálkodás kérdése.. most kb 1350 táppal indultam az eventen, és több mint 900 maradt az event befejezése után.
    Tehát, aki ügyes, az meg tudja oldani kp nélkül.

20. -Zsebibaba1988-

-Zsebibaba1988- Törzsjátékos

Szia revaa!
    Teljesen igazad van! Egyáltalán nem számoltam, h mennyi tenyésztés kell, 58 jelvényem maradt az event végeztével is és még maradt 1989 sztápom (mind a Királynőtől van!), ügyeskedni kell, ha valaki nem akar rendes pénzt rákölteni, akkor időt kell rászánni, h ki tudd használni a lehetőségeket. Én már pihizek tegnap óta, Tortás kész (még pluszban sütögetek :) ), Medvés kész végig, és még hab a tortán, h valamelyik előző eventből kapott titokólból végre megszületett egy kroki is :D
    Szép hétvégét, remélem mindenki addig tud jutni az eventekben ameddig szeretne! ;)

Sali~*.*, -kaktuszable-, józsi581 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.