Visszajelzés Újra utazunk! - medvés event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 19.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kom.réka

kom.réka Utánpótlás-írogató

sziasztok!
    valaki ki tud segíteni, keresem de nem találom. nem rég kezdtem újra játszani, mire jó nekem ez az emlős jelvény? nagy köszi :)

Maszatka47 és Gio kedveli ezt.
  2. revaa

revaa Fórumgróf

Szia Zsebibaba!

Én is beosztottam ami volt, mellette most még turbómalmot sem vettem, lemaradtam róla, lightosan farmoztam, így jártam xD de így is éjjel nappal szupertápot keverek, és mi is pihizünk napok óta a családdal, nagyokat pancsolunk a medencében, a gyerkőceim és magam legnagyobb örömére. xD
    Titkosakból a családi farmokon összejött összesen 5 db bölény is, ami eddig egyetlen farmon sem volt. Úgyhogy teljes a boldogság! xD

Hasonló jókat kívánok én is mindenkinek!

3. paloooo

paloooo Fórumelemző

Sziasztok...!
    Végeztem a medvés eventtel..., de a piros ólakat nem tudom ráhúzni a narancssárgára...:( Ez így korrekt..., vagy nálam van a gond? Dobna vki egy kis infómorzsát...:) Óhhh..., + van a probléma..., csak sima ólra megy rá....:) Úhhhh...., fáradt vagyok már...
    Köszi...

-kaktuszable-, Maszatka47, Gio és 3 más kedveli ezt.
  4. cass0129

cass0129 Haladó

Szia!Alapólra tedd, egy alapra egy fejlesztést tudsz tenni.

Maszatka47, mebajah, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  5. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

fejlesztett ólra nem tudsz fejlesztést rakni.
    csak alap ólra lehet :)

Maszatka47, mebajah, Gio és 2 más kedveli ezt.
  6. miniowl

miniowl Fórum hercege

Sziasztok!
    Ma reggelre a macis event is kilőve :) Ugrás egyszer volt, kettővel nagyobbra. Kitartást aki csinálja még :)
    Szép estét mindenkinek.

Sali~*.*, Maszatka47, maszilva és 8 más kedveli ezt.
  7. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Nálam sem volt ugri-bugri,többet között azért is utálom a Bommot.Ez éz én problémám.Lehet van kinek 200 tenyésztésből meg van a felhő, van akinek 500-ból.Nem biztos hogy nem tud játszani a kispajtás.Segítsük, amiben csak tudjuk!!Ennyi mára, pihenjetek jól,én úgy elfáradtam a strandon áááááááxD

8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az event ismertetőjét ajánlom olvasásra.

Az eventablakban van rá szükség néhány feladat teljesítéséhez.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/Újra-utazunk.15271/

-kaktuszable-, Maszatka47, Gio és 2 más kedveli ezt.
  9. kovácsmester

kovácsmester Járnitanuló

Sziasztok!
    Szoktam írni sok Negatív dolgokról mint pl....sok felröppenő kell,sok eventnövény,lassú játék.
    Írok pozitívat is.
    Jó ez az event mindkettőre igaz.
    Gratulálok!

-kaktuszable-, Maszatka47, taga1 és 10 más kedveli ezt.
  10. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Mert az első kör felhője egy kicsit lejebb található a sorba ki szürkülve a paszujon.Én is igy találtam meg,gondolom a gép sorba rendezi a felhő sorokat.

Az első körrel végeztem,a másodikat else kezdem mert nem jutnék a végére se.Majd biztosan lessz még alkalom megszerezni a piros ólat és a terményes fejlesztését.A tortással is elkészültem így már csak termelgetek és tortázgatok pluszba ami jön utalvány.Aki végzett gratula aki nem kitartás,sikerülni fog.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.7.17
  11. Sokszor nem is számít az ember ilyen ugrásokra
    Gratulálok!
    Egyet értek Veled, rég volt így két event, hogy passzoljon egymáshoz!!

12. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Jó játék volt! Köszönöm! Még elkattogtatom a tortautalványokat és vége. Ilyet még sosem csináltam, pontosan annyit tenyészettem, amennyi jelvény kellett a tortással együtt, pedig ugrás is volt alapra Repülő röfi, a keverések is bejöttek. Két Örvös medvém a legjobb, amit adott, de ennyi tenyésztésből nem is várhatok többet.

-kaktuszable-, Maszatka47, taga1 és 7 más kedveli ezt.
  13. Tomilan25

Tomilan25 Törzsjátékos

210 tenyésztésen vagyok túl, de még mindig hiányzik 600.000 pengő értékben medve. Az alapmedvéim nagyon fogynak. Volt olyan hónap amikor nagyon jó eventek voltak, most megint visszatértünk a nehéz eventekre ... Előzőt sem tudtam végig csinálni, lehet ez sem sikerül.

14. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

1400 táp . Erre gyűjtöttem és vettem 3 nagy csomagot , mivel többet adott így mint ha az XXL - et vettem volna meg . Siralmas amit kaptam ennyi tápért . Szándékosan van ez , hogy nagyobb tenyészállat nuku ? Sajnos nem tudom és nem akarok annál többet költeni mint amennyit vásároltam . Volt két nagyobb brummogó a piacon megvettem így fejeztem be az evetet . Lehet másképpen nem ment volna . Jó lenne azért elgondolkozni azon , hogy ha költünk a játékra kapjunk is érte cserébe valamit . Titokólat és titokfát már nem is veszek . Minek ? Úgy is azt adja ami már rengeteg van . Erről szól sajnos a Boond is .... pénz ... pénz ... pénz . A véleményünket pedig senki nem tartja számon és a kérésünket sem . Ugyan miért nem ? Szégyen , hogy csak ennyit érünk és évek óta játszunk . Miért nem lehet azt megérteni , hogy nem mindenkinek van sok pénze amit ide betud fektetni ? Mint az Életben itt sincs egyenlőség ? Nem értem miért jó ez és mire jó ez ? Csak azért nem hagyom abba a játékot mert nem kevés pénzem fekszik benne közel 6 év alatt . No és jó lenne ha nemcsak a kifogásokat írná le a moderátor , hanem ésszerű és elfogadható választ kapnánk végre . A véleményekért pedig nem megsértődni kell és flegma választ adni ami nem válasz , hanem a játékosokért lenni . Soha ennyi tápom nem volt de nem is lesz ezek után még a legkisebb csomag sem . Hiszen akik a kis befolyó pénz ne értékelik a nagyot nem érdemlik ..............

Írtam , hogy meg van a felhősor csak 3 - szor kellett frissíteni . Talán elkerülte a figyelmedet .

Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.7.17
    Maszatka47, Joli42 és mucus252 kedveli ezt.
  15. dddido

dddido Fórum-zöldfülű

sziasztok!
    Megvan a 2.körből a térképolvasóig minden...mégsem tudom rárakni a felhőre egyik kitehetőmet sem....muszáj a felhősor 2 is vagy mit csinálok rosszul? -.-

Maszatka47 és Gio kedveli ezt.
  16. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Mivel 2 felhősor szerezhető meg, ebből adódik, hogy az első felhősorra nem tehetők ki a másodikra való kitehetők. Az első felhősort a 7.-nél, a másodikat a 14. szállításnál kapod meg. Én úgy értelmezem a leírásod alapján, hogy a második felhősort még nem szerezted meg. És szerintem a második felhősor kitehetőit szeretnéd felrakni az elsőre.

Maszatka47, Gio, taga1 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Lapozz lejjebb a felhők között az első macis felhősort lejjebb találod!

18. dddido

dddido Fórum-zöldfülű

köszönöm mindenkinek!
    n voltam figyelmetl
    en,tényleg a 2.es felhősorra akartam rátenni az 1.es kitehetőimet ☺

19. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Sziasztok!

Az egyik felhősor kész, a másikhoz hozzá sem kezdek, mivel már csak 352 macim van, úgysem lenne kész, a piacon tenyésztett maci egyáltalán nincs, úgyhogy erről lemondok.

ho-hoboy, -kaktuszable-, Feca29 és 2 más kedveli ezt.
  20. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Én is egyetértek, kicsit megijesztett a felrepik száma, de végül még maradt is jegy is, óra is az emlős jelvényeket nem is említve, úgyhogy totál elégedett vagyok. xDxDxD

ildiko44, -kaktuszable-, taga1 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.