Visszajelzés Újra utazunk! - medvés event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 19.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. majoranna65

majoranna65 Haladó

Sziasztok. Hát elég kételkedve kezdtem bele ebbe a macis eventbe, mert a kezdetekkor nem volt ezer db macim sem. Ráadásul a pénteki és a keddi nap teljesen kiesik nekem. De tegnap este végre gép közelbe kerültem és a baby-boom-ot kihasználva másfél óra alatt letenyésztettem annyi macit, amennyi jelvényre szükségem volt. Aztán osztottam-szoroztam és sikerült beadnom az összes pálya kért mennyiségét, így tegnap este óta mindkét felhő üzembe helyezve.:inlove:. Szerencsére volt 3-4 ugrásom is, mert alap macikból kaptam kávépincért és kozákot is. Erre tényleg nem számoltam. Szóval most örülök, mert sikerült megcsinálnom és a két kieső nap sem okoz így gondot. Mindenkinek aki játszik hasonló sikereket kívánok. Tortáról a másik eventben...

ljanika6, újfarm53, ildiko44 és 7 más kedveli ezt.
  2. .ágicska

.ágicska Utánpótlás-írogató

Szia! Én a második kört kb. 100 macival kezdtem és szupitámom se sok volt és kész lettem.Ha vam szupitápod próbáld meg kozák macival meg lehet csinálni.Ez csak egy ötlet. Szia

3. taga1

taga1 Fórum biztosa

Szia!!
    Én kb. ennyit, vagy még ennyit sem használtam el a két körre. Mennyid maradt az elsőből? - annak függvényében biztos, hogy elég lesz a második körre is, de természetesen ez a Te döntésed és nem az enyém, meg a többi játékosé.

4. Feca29

Feca29 Fórum ismerője

Tuti sikerül én kétszázvalahány macival megcsináltam mindkét kört ;) Ne add fel ;)

ljanika6, újfarm53, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  5. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

sziasztok
    a medvékkel végeztem:):cry:
    mind a két felhősor aktiválva:cry:
    a maradék medvéket meghagyom a tenyésztésre;)

ljanika6, Maszatka47, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  6. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Ugyan így vagyok én is akár csak te . Legutolsó állat ? Soha nem volt , hogy azt kaptam volna . Csak az a baj , hogy erre és ezekre a dogokra senki nem figyel oda . :( .... Üdv neked is !!! :)

ljanika6 kedveli ezt.
  7. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Tortákat még meg kell enned!!!!:wuerg:

ljanika6 és Maszatka47 kedveli ezt.
  8. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

Részemről Medve túra letudva :)
    230 db tenyésztéssel sikerült befejeznem és a másik event 10/9-ig megcsinálásával :)
    Én több tenyésztés nem áldozok rá akármi is lesz :) Így is valahogy pótolni kell a sztápokat :)

Gratulálok akik megcsinálták és kitartás akik még csinálják :)

Üdv: DRAGON86

9. fregolinyi

fregolinyi Törekvő

Nem engedi e telefonomra (azt írja nem alkalmas a készülék (SAMSUNG J3) letölteni a Flesh P-t az Adobot, és azok nélkül meg nem megy :cry::cry::cry:

Közel 300
    Közel 300 sztáppal csak az első felhősort sikerült beizzítani >:(>:(:(:cry::cry:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.7.17
  10. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Nem jól választasz programot, felesleges külön az adobe flash player. A Puffin nevű böngésző kell Neked telefonra (abba gyárilag bele van építve a flash), azzal megy a farmerama hibátlanul.

kincsembogaram67, ljanika6, Gio és 2 más kedveli ezt.
  11. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Az eventleírás nem egy teleregény, mit állandóan olvasok. Kezdetben elolvastam és láttam nem változott a kiírás dátuma és feltételeztem az eredeti maradt. Tudod a farm mellett más tennivaló is van, nem a fórumon lógni egész nap. Bocsi, ha túl erős voltam.

Keve és mebajah kedveli ezt.
  12. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Sziasztok!
    A macikat még péntek este összeterelgettem, mert másnapra program volt, vasárnap, meg a lustaságé ! :)
    Mivel a tortással teljes összefüggésben van, így mindkettő , részemről befejezve ! :)

Gio kedveli ezt.
  13. fregolinyi

fregolinyi Törekvő

Nagyon köszönöm! Sikerült. Valóban nem egy villám, játszani igazán nem lehet rajta, de kagylót szedni jó! :D:D:D

14. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Én is így vagyok, elfogyott a macim:p Nem számítottam ennyi mennyiségre:sleepy:

Evita-55 kedveli ezt.
  15. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Tenyésztgettem én is, aztán sok jelvény összegyűlt, ezért nekikezdtem az eventnek. Első kört végig vittem, másodikban pedig az első feladatot fejeztem be. Jó lenne, ha a következő feladatra is futni, de már abba bele sem kezdek... pedig nagyon örültem volna a barkács cuccoknak.

16. strawberry49

strawberry49 Rutinos

ljanika6, ursa11, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Ha növénytermesztős event van, aratógéppel simán lehet játszani vele :D

ljanika6 és Gio kedveli ezt.
  18. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Én is így vagyok, első felhősor kész és a tortás:D Kinullázódtak a macijaim, elég volt az utazásbólxD Mindenütt jó, de legjobb otthonxDxDxD

Gio, Gabimami és ho-hoboy kedveli ezt.
  19. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Munka után fél háromkor keltem, így a tortás event végéről lemaradtam...
    Viszont most a medvésben ezért belehúztam, igaz a vége itt is kimarad. Három feladat lenne még hátra, de már így is majdnem egy milliót költöttem, hogy az utolsót be tudjam fejezni.
    Gyorsan kitettem a narancs függőágy készítő műhelyt a farmra, de nem a manufaktúrába ám, hanem szépen legelőre, hogy dicsekedhessek vele, és nézegethessem :)
    Várom a medvéhez tartozó feladatsor érkezését :)

Aki még csinálja, annak sok sikert így a végére!

ljanika6, kovacstne, Maszatka47 és 2 más kedveli ezt.
  20. igaba

igaba Junior szaki

Keszvagyok az eventtel, gratula ki kesz kitartast aki meg csinalja!

ljanika6, Csókos és Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.