Visszajelzés Üdvözlői rendszer - Élet a farmon (csevegő)

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 31.7.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszik az új rendszer? Kérjük, értékeld!

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. pillarinandorne

pillarinandorne Járnitanuló

Szia! Reggel belépésnél átvettem a mai Rockó ajándékot és kattintottam a teljesíthető feladatokhoz s nekem minden farmon a szerdát adta be üresen teljesíthetőnek megcsináltam mindet s most nézem csütörtöki feladat van ,mit tudok tenni?
    köszönöm előre is a válaszod

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a gyors válaszom, várni türelmesen kettő napot, akkor fogsz kapni legkorábban újabb Feladatjegyet. A ma kapott feladatjeggyel vált teljesíthetővé a Szerda a farmon gazdaköri küldetés, ha ezzel végeztél, akkor nincs további teendőd.
    Itt találod az ismertetőt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Üdvözlői-rendszer-Élet-a-farmon.25227/
    Ha ellenőrzést szeretnél kérni, akkor Segítségkérő topikban várunk Farm név és Farm ID megadásával.
    További jó játékot!

Timi21a, vihence, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  3. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Sziasztok,

Biztosan volt már szó róla, csak elkerülte a figyelmemet. Ha minden nap belépek, mennyi időm van elkölteni a gyapjas érméket?

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. PaySkin

PaySkin Fórumszaki

Sziasztok!

Egyéb fül alatt - "betakarítási bónusz minden mezőn erre: Event növény, +1-t ad - 6 órán át"
    Mivel az eventes területen szinte semmi sem használható, kérdezném, hogy ez ott is kifejti a hatását?

5. Teafa-ház

Teafa-ház Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nekem a játék kezdete óta nem lép tovább a hétfőnél. (az összes feladatot teljesítettem) Teendő?

PapaMangó, feki13 és libuskafarm kedveli ezt.
  6. Dolphin

Szia,
    Segítségkérő topikba gyere Farm név és Farm ID megadásával, és bekukkantunk Hozzád, hogy mi lehet a probléma.
    Megértésedet köszönöm!

7. Dolphin

Szia,
    nincs időkorlát rá, sem a Gazdaköri feladatok befejezésére, sem a Rackó boltban költekezésre. Egyetlen dologra kell figyelni, ne legyen a farmod 60 napig inaktív, mert akkor viszont elvész az addig összegyűjtött, s nem elhasznált Feladatjegyed és Gyapjas érméd is. Ha netán mégis inaktív lennél ennyi ideig, akkor a visszatérésed után elölről tudod kezdeni a programot.
    Megértésedet köszönöm!

Lenczy, agikka, -ágianyu33- és 3 más kedveli ezt.
  8. Dolphin

Szia,
    ez a bónusz sem hat az eventes területen, mert az egy speciális terület. Ami ott hat, azt külön szoktuk jelezni az ott zajló eventek ismertetőiben.
    Megértésedet köszönöm!

9. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia.
    Nekem is mindig a hétfő ugrik csak fel, akárhol tartok. Addig kattogok amíg valahogy nem sikerül elérni.
    Annyira nem is érdekel, mert nekem elhanyagolható az egész.

Most pl a bahán tudtam megcsinálni. Szerintem addig tekeregj erre.arra, amíg nem sikerül elérni :)
    Ez olyan mint a nemesítés, hol van, hol nincs :D

Utoljára szerkesztett: 7.8.24
    vazulneni8 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. -napszámos-

-napszámos- Utánpótlás-írogató

Amikor az event terület megnyílik a növény bónusz /plusz 1/ ott is érvényes

11. Dolphin

Szia,
    gondolom ez egy kérdés akart volna lenni, csak lemaradt a kérdőjel a végéről. Kettővel feletted adtam meg a választ egy másik Játékosnak. Érdemes időnként visszaolvasni, nem csak kérdezni.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...t-a-farmon-csevegő.25226/page-10#post-1397032
    Megértésedet köszönöm!

vihence, -gyöngy-581, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  12. jani975

jani975 Fórum ismerője

Sziasztok!
    A Szombat a farmon küldetés 4. feladatának nyereménye 168 órára minden farmmunkás. Azonnal indul!
    Aki esetleg előre tervez, figyeljen a teljesítésekor.

Babuxx, bubafejgingo, kigyo51 és 9 más kedveli ezt.
  13. vazulneni8

vazulneni8 Haladó

Sziasztok!
    Ahogy libuskafarm is írta,várni kell egy kicsit a gazdakörben,hogy átugorjon a feladat az aktuálisra.Amikor fellépek,mindig a kész feladatot mutatja,majd átlép az aktuálisra.Ha mégsem,akkor átkattintok.
    A feladatok elnevezései a hét napjairól csak tájékoztató jellegűek,ugyanis 14 feladat van összesen,szerintem így volt könnyű elnevezni őket.Senkit ne zavarjon meg,ahogy az sem,hogy amikor átvesszük az ajándékot Rackótól,rögtön átugrik a másnapi feladatra,és olyan mintha nem csináltuk volna meg. Ezen kellene változtatni,hogy ottmaradjanak a napi ajándékok kipipálva,és csak éjfélkor ugorjon át az aznapira.

Samborg és Sali~*.* kedveli ezt.
  14. Dolphin

Szia,
    ha átvettük egy napon az ajándékot, akkor valóban átugrik a következő napi ajándékra és lent megjelenik egy óra, hogy azt mikor tudjuk átvenni (jobb oldali kép).
    Ha még nem vettük át adott napon, akkor a Kérem gombot látjuk az ajándék alatt (bal oldali kép)
    upload_2024-8-11_8-6-15.png

A fentiek alapján egyértelmű a helyzet, az ajándék átvételi státusza, nem gondolom, hogy ezen bármit változtatnának.
    Megértésedet köszönöm!

15. apus59

apus59 Fórum-zöldfülű

Sziasztok szép napot kívánok,azt szeretném kérdezni hogy ha teljesítettük a 14.napi küldetést is akkor újra kezdődik a 14 napos küldetés?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.8.24
  16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

nem kezdődik újra.... kivéve ha 60 napig elkerülöd a farmodra való belépést:wuerg:

apus59 kedveli ezt.
  17. apus59

apus59 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  18. valaki88

valaki88 Junior szaki

Meddig lehet kiváltani a boltból Rackó áruit?

19. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Dolphin és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. valaki88

valaki88 Junior szaki

Othep kedveli ezt.