Visszajelzés Üdvözlői rendszer - Élet a farmon (csevegő)

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 31.7.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszik az új rendszer? Kérjük, értékeld!

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ennyi információt kaptunk most, hogy amikor változik majd a bolt kínálata, akkor el fogjátok tudni költeni a maradék érméket. Lehet azért módosítanak majd a kínálaton, hogy ne maradjon ott az a 4 Gyapjas érme.
    Nincs szó folytatásról, és egyéb módosításról a programmal kapcsolatban.
    Megértésedet köszönöm!

vihence és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. zotyi74

zotyi74 Járnitanuló

Szia megtudná valaki mondani, hogy miért nem jelenik meg mindennap? hiába léptem be semmi

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    pontosan mi nem jelenik meg?
    Ha átvetted a 14 ajándékcsomagot és elvégezted a 7 Gazdaköri küldetést, akkor készen vagy. Ezt követően már csak a Gyapjas érméket kell elköltened. Ennek nincs időkorlátja.
    Ha aktív játékos vagy, akkor ez egy egyszeri program számodra. Ha netán vmilyen oknál fogva 60 napig szünetelteted a belépést, akkor a program lenullázódik (a megmaradt Gyapjas érmék, Feladatjegyek törlődnek), s a visszatérésed után a program újra indul.
    Ha más a problémád, akkor kérlek, Segítségkérő topikba gyere, Farm név és Farm ID megadásával, s a probléma pontosabb megfogalmazásával.
    Megértésedet köszönöm!

4. zotyi74

zotyi74 Járnitanuló

Így már értem, köszönöm szépen, azt hittem mindig lesz.

milanzs és Dolphin kedveli ezt.
  5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Picit már sok, amire figyelni kell, de legalább van mit csinálni nekünk pici gazdáknak is. :D :p

DevilMókus, Kisfenyő, vihence és 3 más kedveli ezt.
  6. MázliPaca

MázliPaca Utánpótlás-írogató

Köszönöm, a segítséged! A játék rendszere kicsit összezavart.
    Üdv
    Mázli

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  7. vasaló57

vasaló57 Utánpótlás-írogató

Szép napot mindenkinek!Kiváltottam 3 "Őszi dal"titokzatos ládát és az első ládát azonnal nyitottam és a díszítési főpróba lett,régen kerestem már nagyon örülök neki.Már csak a gesztenye gazda kellene.

Utoljára szerkesztett: 20.8.24
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Gratulálok!
    Jó a sikereket, apró örömöket olvasni;)
    Kitartás és meglesz a gesztenye gazda is;)

vasaló57 kedveli ezt.
  9. vasaló57

Ó nagyon köszönöm!Azért is osztottam meg mert sokan keresik a díszítési főpróbát és nekik is lehet szerencséjük, apró örömük.

Utoljára szerkesztett: 20.8.24
    zsani_apja és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Bocsánat, nem akartam lekicsinyelni az örömöd;)
    Egyenlőre nem sok gyapjas érmét költöttem el....:music: Még nem tudom melyik láda lenne jó választás... 8)

11. vasaló57

Ó egyáltalán nem éreztem úgy,hogy lekicsinyled az örömömet.Kellenek az életben ilyen apró örömök.Én is erre a három ládára költöttem még csak .Legyen szép napod!

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  12. milanzs

milanzs Fórumelemző

Sziasztok!
    Én is azt hittem, hogy ez nem ideiglenes lesz, hanem állandó. Így nem váltottam be a gyapjas érméimet, van belőle 154. Ha a gazdaköriknél átmegyek a már teljesített feladatokba, ott vannak azok, amiket elvégeztem, átlépek a "gyapjas érme boltba", de üres, nincs benne kínálat.... Most mi lesz?

farmerSS kedveli ezt.
  13. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szia

Nálam minden rendben, megvan az összes érmém és a bolt is 100 %-os

14. milanzs

milanzs Fórumelemző

Már nálam is, köszi!!!

farmerSS kedveli ezt.