Visszajelzés Üdvözlői rendszer - Élet a farmon (csevegő)

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 31.7.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszik az új rendszer? Kérjük, értékeld!

1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. apumbiapa

apumbiapa Fórumprofi

Értem , köszönöm.

Ableotory kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

xDxDxD zöld cseppel majdnem nullázni lehet vele...:D

3. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Ezek szerint azok,akik minden nap belépnek /évek óta/, és teljesítenek minden feladatot, akkor a boltból az ismertetőben szereplő összes bolti nyereményt kitudjuk majd váltani a 7. feladat után?

jutka190226, vihence, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  4. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    Sajnos nem oszthatunk meg erről információt (a küldetések nyereményeiről). :(
    Amennyiben élesedik a rendszer, azt követően összesíteni kell a számokat itt a csevegőben. Más megoldás sajnos nincs. :(

Szia!
    Már javították is, az ismertetőben helyes kép szerepel mostantól:

jutka190226, maszilva, vihence és 9 más kedveli ezt.
  5. apumbiapa

apumbiapa Fórumprofi

Köszönöm a tájékoztatást, szép napot.

Ableotory kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Majd mazsolázunk:music: Az új ládákat nézegetem... vajon érdemesebb kiváltani őket mint a fix bónuszokat?o_O

7. feki13

feki13 Fórumgróf

Tudom, tudom, nem mondhatsz semmit, deee érdekes a megfogalmazás :p Újdonság, tehát még nincs a játékban, így elengedném ezt a felhős dolgot, nem gondolom, hogy megvehetném a gesztenyést vagy a szülinapit, pedig boldogan költenék rá! :D Ez valami nagy hiánypótlás lesz inkább :p

jutka190226, farmerSS, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

új és rég óta várunk rá:music: Vajon az ötletelős topikban lett elvetve az ötlet magja?:music:

Utoljára szerkesztett: 31.7.24
  9. Ableotory

Még nem kezdtem el írni hozzá az ismertetőt, de hosszabb lesz mint a gyopáré. ;):music:

10. feki13

feki13 Fórumgróf

Csak ne csillagba kerüljön! :DDDD Most hajtok a gyopár kiváltására :D

11. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Ne ijesztgess xDxDxDxD.
    A Gyopárt annó hiába olvastam/tuk el el százszor is, csak akkor tudtuk igazán alkalmazni az ismertetőt, amikor közben játszottunk és rájöttünk, hogy miről is szól a leírás.
    Ezek szerint "nem nyert" az újdonságos részre vonatkozó második gyémánt rekeszem, mert ahhoz bizony nem kell regénybe foglalt ismertetőt alkotni.
    Újabb terület farmon vagy bahán belül-kívül ? Még a Napraforgó domb is igencsak félkész állapotú nálam. xD

Luca_511, jutka190226, Tej-Csárda és 3 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Ez a második aztaaaaa:music: Niem is tudom.. mit gondoljak...
    Olyan káosz van a farmomon ha nyitva van telihold, szezon, gyopár + event... esetleg Valdi vagy csere...
    S most jön még valami új....:music:
    Viszont talán még van idő a folytatás megismeréséhez...

Ableotory és imifiu kedveli ezt.
  13. imifiu

imifiu Aktív író

2011-ben ,vagy 12-ben korlátozták le azt hiszem a csere lehetőségeket, elvettek dolgokat amit nem lehetett ajándékozni, mert akkor csak ajándékozás volt meg visszavásárlás, ha enyhítenének pár dolgon, arra érdemes volt akkor várni egy évdizedet!:)

mnkm és jutka190226 kedveli ezt.
  14. zamenik

zamenik Aktív író

Ehhez nem kell többoldalas ismertető, ennél bonyolultabb lesz jóval.

jutka190226, vihence, Ableotory és 2 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

:eek:o_O Ennél picit többre számítok, még akkor is ha lesz hozzá egy halom bürokratikus értelmetlen szabály:oops:
    Na jó ennél sokkal többre számítok!8)

imifiu és zamenik kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Állati jó lenne:inlove: De Csak akkor ha tételenként8)
    Mert azért egyszerre az összeset viszontlátni elvégezetlenül...:eek:o_O sokkoló lenne:music:

imifiu kedveli ezt.
  17. Ableotory

Sziasztok!
    Tudom, itt hoztam fel a témát, de engedjünk teret az üdvözlői rendszer újdonságnak ebben a csevegőben, és az általam említett újdonságról Merilin topikjában folytassuk a beszélgetést. :)

Köszönöm! :inlove:

jutka190226, nagymami2, PalMa és 4 más kedveli ezt.
  18. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Alaposabban átolvastam az ismertetőt és Heuréka!!! ;)xD

Újra fogok kisfarmokat regisztrálni, pár nap alatt Cseresznyés túrótortával a 20. szinten is vannak, és innentől csak 14 napig be kell lépni és lekattintani az aznapi Üdvözlő ajándékot, és a farmszint x .... szorzókkal és az ajándék 15 farmarannyal + a tölgyes 25 FA-val épp elegendő aranyat lehet majd szerezni a szomszéd-ajándékozáshoz.
    Egyre jobban tetszik ez az Üdvözlő rendszerxD

19. -Holdfeny-.

:eek:o_O Jóságos ég.... Mi jön ezután?:music:

20. EB1972t

EB1972t Utánpótlás-írogató

Szép napot.
    Légyszi, valaki erősítsen meg: az ajándékok listájának 8. pontjánál kapunk 1 piccolo ládát. Ez napi belépési ajándék, tehát semmilyen gazdaköri feladat stb elvégzése nem kell hozzá?! Azaz ha 200 kis farmról belépnék minden nap akkor "jár" a piccolo?
    Köszi!:)

jutka190226 és genka53 kedveli ezt.